mojepierwszekoki 22.09.11, 14:54 zapraszamy do obejrzenia klipu, który GW chwali na stronie ogólnopolskiej klip z Łukaszem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaa [...] IP: *.alfanet24.pl 22.09.11, 14:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mojepierwszekoki Re: Łukasz Wabnic 22.09.11, 15:00 a kogo ty reprezentujesz cienki Bolku, że mówisz w liczbie mnogiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Bolek Re: Łukasz Wabnic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 18:24 Na przykład mnie i kilku innych. I nie zwracaj się do ludzi per "cienki bolek" bo możesz się bardzo pomylić i przykro narazić. Odpowiedz Link Zgłoś
mojepierwszekoki Re: Łukasz Wabnic 22.09.11, 22:49 gruby Bolku, twoje zdanie tyle mnie obchodzi co papier toaletowy, którego używałam w zeszłym tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Bolek Re: Łukasz Wabnic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 23:46 Pięknie powiedziane, zgodnie z linią partii. Szkoda tylko, że tak butnie i zarozumiale. Nas jest bowiem wielu i to NASZ głos może komuś pomóc w dojściu do koryta, lub spuścić go w niebyt jak ów papier toaletowy wspomniany przez Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny to jakis straszny idiotyzm IP: *.ip.netia.com.pl 22.09.11, 15:24 ludzie by musieli zmatoleć do końca by głosować na czerwonego osi(o)łka. co ty chłopcze wiesz o życiu? co wiesz o gospodarce oprócz tego że możesz się usadowić w spółeczkach i radach nadzorczych z poręczenia partyjnego? co wiesz o biedzie o pomocy społecznej i wielu innych rzeczach które trzeba znac by rozxwiazać ludzkie problemy???? NIC Odpowiedz Link Zgłoś
mojepierwszekoki Re: to jakis straszny idiotyzm 22.09.11, 22:53 przypominam, że Łukasz Wabnic to jedyny polityk który odważył się podnieść na forum publicznym kwestię hałasów kościelnych w III Alei, takich nam właśnie polityków potrzeba - młodych, bezkompromisowych, którzy nie będą płaszczyć się przed klerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: to jakis straszny idiotyzm IP: *.play-internet.pl 22.09.11, 23:01 Dla mnie "klip" jest mało przekonywujący... Zalatuje trochę tandeciarskim stylem teledysków z lat 80-tych. Znając życie mnóstwo ludzi pójdzie jednak za tym i zagłosuje. Bo przecież obiecać można wszystko podczas kampanii, a co będzie potem to zupełnie inna historia. Przykład znają wszyscy mieszkańcy Częstochowy - pewien Pan obiecał obudzić energię tego miasta, no jakoś mnie jeszcze nikt nie obudził... Ale pamiętajmy cyt. "klasyka" - mężczyznę poznaje się po tym jak kończy, a nie jak zaczyna... Szkoda tylko, że nie każdy facet to mężczyzna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czestochowianin Re: to jakis straszny idiotyzm IP: 31.42.2.* 22.09.11, 23:29 mojepierwszekoki napisała: > przypominam, że Łukasz Wabnic to jedyny polityk który odważył się podnieść na f > orum publicznym kwestię hałasów kościelnych w III Alei, I to już wszystkie jego dokonania? Słabo, jak na kandydata do Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezkompromisowy Re: to jakis straszny idiotyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 23:38 Czyli wszystko po staremu zgodnie z zasadą: Nikt wam tyle nie da, co my naobiecujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
barczysty90 Re: Łukasz Wabnic 22.09.11, 16:39 Matko kochana... Żenujące... Bardzo rzeczowy i konkretny "spot" . Ewidentnie mnie przekonał do oddania głosu na "czerwonego osi(o)łka" / dobre "normalny", dobre.. :) / . Dużo się dowiedziałem o kandydacie... A tak całkiem serio , bo może nie każdy zrozumiał... MASAKRA JAKAŚ ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Łukasz Wabnic IP: *.net.stream.pl 22.09.11, 19:09 "Są cycki - jest okejka". Poza tymi dwoma elementami bida straszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czestochowianin Re: Łukasz Wabnic IP: *.alfanet24.pl 22.09.11, 20:33 Hahha amoatorski spot. a te cycki.... ładne, ale co z tego. w kampanii do sejmu reklamowac sie cyckami? Żalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Łukasz Wabnic IP: *.net.stream.pl 22.09.11, 20:38 sorry sąsiad ale żenada Odpowiedz Link Zgłoś
kicia-076 Re: Łukasz Wabnic 22.09.11, 23:45 Łukasz-super, podobalo mi sie , ale najbardziej cenie Cie za odwage, ze potrafiles wreszcie sprzeciwic sie klerowi . Masz moj glos. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mojepierwszekoki Re: Łukasz Wabnic 22.09.11, 23:55 klip zrobił dzisiaj furorę w internecie, pisało o nim mnóstwo serwisów, był także pokazywany w ogólnopolskich telewizjach, Częstochowa może być dumna, bo oczywiście za każdym razem informowano, że Łukasz pochodzi z Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Łukasz Wabnic IP: *.ip.netia.com.pl 23.09.11, 09:13 mojepierwszekoki napisała: > klip zrobił dzisiaj furorę w internecie, pisało o nim mnóstwo serwisów, był tak > że pokazywany w ogólnopolskich telewizjach, Częstochowa może być dumna, bo oczy > wiście za każdym razem informowano, że Łukasz pochodzi z Częstochowy Wynika z tego co napisałeś, że Częstochowa jest dumna z klipu a nie z kandydata :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czestochowianin Re: Łukasz Wabnic IP: 31.42.2.* 23.09.11, 00:10 Naprawde wykazał sie "nieziemską odwagą". Tylko pytanie zasadnicze: I to już wszystkie Pana dokonania? Lista już się skończyła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wreszciewiosna Re: Łukasz Wabnic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 09:05 Hmmm... Cycki jak cycki, niczego sobie. Rozumiem,że radny Wabnic zgłasza aplikację do Straży Miejskiej: hałasy w alejach, zbiry na parkingu... tak trzymać panie radny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łabnik-fan Re: Łukasz Wabnic IP: 69.195.136.* 23.09.11, 11:30 Reakcja na "największego pajaca kampanii" Tego kandudata sld na posła jest dużo bardziej reelacyjniejszy, Jędrzej Wijas, kandydat SLD na posła, zaistniał dzięki oryginalnemu klipowi wyborczemu utrzymanemu w klimacie deathmetalowym. Tomasz Lis nazwał go przez to "największym pajacem tej kampanii". Wijas w rozmowie z Onetem odpowiada: - Mam głębokie odczucie, że redaktor Tomasz Lis zupełnie nie zrozumiał mojego klipu wyborczego - stwierdza. Szykuje też list otwarty do naczelnego "Wprost". Poszło o oryginalny klip wyborczy Jędrzeja Wijasa - można by powiedzieć w stylu Nergala. Kandydat SLD growluje (krzyczy gardłowo) w rytm death metalu i to nie byle co, ale swoje postulaty. Ubrany jest przy tym w garnitur. - Koniec drętwych mów, dość głupich wojen, świeckie państwo, godne życie, wolność. To mój cel! Głosuj mądrze - to słowa kandydata. Wczoraj wydawcą Onetu był Tomasz Lis, który widząc klip Wjiasa powiedział: - To największy pajac tej kampanii. (…) Jest to pierwszy kandydat w historii, który wzywa wyborców by na niego nie głosowali. Ta opinia dotknęła Wijasa. Kandydat SLD mówi w rozmowie z Onetem, że szykuje list otwarty do naczelnego "Wprost". - Mam głębokie odczucie, że redaktor Tomasz Lis zupełnie nie zrozumiał mojego klipu wyborczego, w przeciwieństwie do wielu tysięcy internautów - mówi nam polityk lewicy. - Nie jestem "pajacem". Jestem poważnym kandydatem i samorządowcem od 9 lat - kończy Jędrzej Wijas. wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/reakcja-na-najwiekszego-pajaca-kampanii,1,4859483,wiadomosc.html Klip wideo jądrzeja wujasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czestochowianin Re: Łukasz Wabnic IP: *.alfanet24.pl 23.09.11, 11:52 Wabnic być może bedzie kolejnym bohaterem Tomasz Lis na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx Re: Łukasz Wabnic IP: *.alfanet24.pl 23.09.11, 11:55 Co tu oglądac, jakis łobuz ,pewnie pod wplywem narkotyków, dotkliwie bije kilku chlopców odprowadzajacech dziewczyne z zakupami. Do tego infantylna Kicia zostala tak podjarana bandyckim napadem,ze zaraz chce mu pokazac cycki . Ja i wszyscy moi znajomi jestem na NIE . p.s. a Bozia juz sie postara o slodka zemste za te III Aleje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Re: Łukasz Wabnic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 12:18 :) WABNIC INACZEJ www.youtube.com/watch?v=oqMPL5u6sMM&feature=related :p:p:p:p JA POpieridzolę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czestochowianin Re: Łukasz Wabnic IP: *.alfanet24.pl 23.09.11, 12:23 ahahaha dobre :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ['[ Re: Łukasz Wabnic IP: *.centertel.pl 23.09.11, 17:29 gosc sie nawet wysłowic nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokaokioais Re: Łukasz Wabnic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 12:23 www.youtube.com/watch?v=gqdQ-QUlA4U Jestem HOT qarwasz markasz i to jest kandydat na posła?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Łukasz Wabnic IP: *.open.pl 23.09.11, 17:46 Gdzie taki młody łebek do sejmu? Na czym On się zna? On ma być moim reprezentantem ?? P.S Ale blondi niezłą ogarnął na klipie ;P hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł. Re: Łukasz Wabnic IP: *.alfanet24.pl 23.09.11, 17:51 prywatnie to narzeczona Łukasza Odpowiedz Link Zgłoś