Dodaj do ulubionych

Źle pisał o Niemcach. Ma zarzuty

23.09.11, 14:20
Niemcy podczas wojny mieli takie miejsca w Europie gdzie badali DNA polaków krojąc ich na żywca przy okazji torturowali cała Europę, niemowlakom np. rozbijali główki o drzewa!!!!!!!!

Może Polacy im to wybaczyli, ja chociaż mam 26 lat nienawidzę tego narodu.
Obserwuj wątek
    • Gość: wea Re: Źle pisał o Niemcach. Ma zarzuty IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 23.09.11, 15:05
      to jest prawda ! i co teraz? prokuratura zacznie Cię ścigać? wiecie co ludzie Kochane, prokuratura i prokuratorzy zaczynają zajmować się pierdołami...
      • Gość: antek Re: Źle pisał o Niemcach. Ma zarzuty IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 23.09.11, 15:08
        aha i skoro mamy zamiar bawić się w pierdoły to od jutra zacznę z okna nagrywać jak to prokuratorzy czy sędziowie czy adwokaci pięknie przechodzą przez jezdznię na czerwonym świetle na ulicy Jana Pawła II i do tego z tymi swoimi wystającymi sukieneczkami . no co? Prawo to Prawo !
      • Gość: kauzypedra Re: Źle pisał o Niemcach. Ma zarzuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 18:01
        > wiecie co ludzie Kochane, prokuratura i prokuratorzy zaczynają zajmować się pierdołami...

Co się dziwisz, przecież trzeba mieć jakieś sukcesy!
    • Gość: Zen a ci co piszą źle o Polakach? IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 23.09.11, 18:37
      są bezkarni? Oni często prowokują. Państwo polskie powinno dbać o swoich obywateli !!! czyli o POLAKÓW
      • Gość: aśka Re: a ci co piszą źle o Polakach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 19:20
        To kiedy ukarzą Niemców,za to, że nazywają nas złodziejami? Ja tym również czuję się urażona...
        • Gość: luron40 Re: a ci co piszą źle o Polakach? IP: *.play-internet.pl 23.09.11, 20:00
          1000 lat wspaniałej wspólnej historii,a taki brak zrozumienia dla milionów obywateli niemiec okradających,podpalających,mordujących w całej europie w czesie 2 wojny.
          Germanizacja i rozbiory ? kto by o tym pamiętał?- jak takie atrakcyjne ceny w lidlu i wspaniała przyjażń tuska z niemcami i rosją przypieczętowana rurociągiem .
    • Gość: obserwator Re: Źle pisał o Niemcach. Ma zarzuty IP: *.54.169.172.tvksmp.pl 23.09.11, 20:03
      Jak świat światem nigdy Niemiec nie był i nie będzie Polakowi bratem - tak mówi znane powszechnie powiedzenie.

Nikt nie odważy się zanegować mądrości i doświadczeń zawartych w powiedzeniach/przysłowiach polskiego narodu, chyba, że ma jakieś uszkodzenie mózgu utrudniające jemu obiektywną ocenę rzeczywistości, tej dawnej i obecnej.

Pan Grzegorz napisał, że "Niemcy mają bandytyzm w DNA". Czy słusznie zostało wszczęte postępowanie karne względem jego osoby?... moim zdaniem NIE !!!

Zauważmy, co się zadziało, cytuję:
      "Aleksander I. odwołał się do stołecznego sądu, który powołał biegłego językoznawcę. Według jego opinii sformułowania internauty mogło być dla Niemców poniżające."
      Biegły językoznawca powołany. Dobrze. Powstaje jednak pytanie: kim był(a) językoznawca, kim była ta osoba, jakiej narodowości, w jakim zakresie zna obydwa języki (język polski i język niemiecki) jakie ma doświadczenie?...

Użyję określenia: tu pies pogrzebany. Każdy Polak wie, co mam na myśli. Niemiec nie wie, i nie będzie wiedzieć. Ten zwrot, typowo polskie określenie, nie ma odpowiednika w języku niemieckim, jest nieprzetłumaczalny. Każda próba przetłumaczenia tego zwrotu może wywołać tylko salwę śmiechu, wychodzą bzdury z tłumaczenia.

Wracając do opinii biegłego językoznawcy... jakiego języka?... w artykule nie podano!!!!!!!!
      Pytanie dodatkowe: czy ten biegły językoznawca ma stosowne przygotowanie?... także wiedzę i doświadczenie z zakresu biologii, genetyki, itd. ... nie sądzę. Gdyby miał stosowną wiedzę i szanował swoje słowo to tak bzdurnej opinii sądowej by nie wydał.

Jedyne, co pozostaje to wierzyć w mądrość i sprawiedliwość sądu. Jednakże przychodzą natychmiast na myśl takie pojęcia: prawda sądowa, prawda rzeczywista, itd. A to oznacza jedno: ...
    • Gość: katolik Re: Źle pisał o Niemcach. Ma zarzuty IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.11, 20:20
      A ja bardzo się cieszę z tego artykułu, może da do myślenia tym wszystkim, którzy używają bezkarnie wulgarnych słów na forum tej gazety. A przede wszystkim tym, którzy wyzywają bezkarnie od najgorszych polski Kościół i jego przedstawicieli. Jak zobaczę taki wpis, już będę wiedział co zrobić!
    • malopolanin.czest Źle pisał o Niemcach. Ma zarzuty 23.09.11, 20:38
      Od dziecka nienawidzę narodu niemieckiego. A tego typu incydent z sądem sprawia, że nienawidzę Niemców jeszcze bardziej! Mordowali Polaków tysiącami, a teraz się będą sądzić o "poprawność językową". To skandal!
      I jeszcze jedno, nie boję się ławy oskarżonych, za to że napisałem "nienawidzę Niemców".
      • Gość: Nimrod78 Re: Źle pisał o Niemcach. Ma zarzuty IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 23.09.11, 21:41
        Ale poki co żaden kozak nie napisał na forum że "Niemcy mają b... we krwii" Nawet ja wykropkowałem. W razie czego powiem na prokuraturze ze słowo na b to np. "baterie" :))

Albo zróbmy jakegoś spontana, fleszmoba z tym zwrotem. Najchetniej na fejsbuku
        • Gość: do nimrod-a Re: Źle pisał o Niemcach. Ma zarzuty IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.11, 23:00
          cytat: "Niemcy mają b... we krwii"

Ale o co chodzi, bo nie kumam. Czy chodzi o burdel, czy bajzel, czy może boga??? może mnie ktoś naprowadzi!
    • Gość: antyszwab Re:Pisał prawdę o niemcach mordercach IP: 168.8.76.* 24.09.11, 03:24
      Mam encyklpedyczne niemieckie nazwisko. Korzenie mojej rodziny wywodzą się ze
      znanego niemieckiego wielowiekowego rodu, w którym również generałów i faszystów
      było jak psów.
      Przekazy podają różne wersje powstania polskiej gałęzi rodu. Nie uchroniło to dwóch
      moich wujków przed bestialskim zamordowaniem za karę, że będąc znanymi polskim
      artystami, postawą i twórczością podkreślali swoją polskość i wielki patriotyzm. Faszyści
      nie tolerowali takich odczepieńców i traktowali jak zdrajców.
      Temu durniowi broniącemu dobrego imienia niemców (małe „n” to nie błąd, nigdy nazwy
      tych bydlaków nie napiszę przez „N”) opiszę jak jego idole się zachowywali. Gdy podeszli
      pod Warszawę, do miejscowości w której mieszkali wujkowie przyjechał oddział wojska,
      podjechali pod ich dom, wyprowadzili z domu i zastrzelili. Nikogo więcej w tej
      miejscowości nie zamordowali . niemcy mieli już przed wojną przygotowane listy osób
      do zamordowania.
      Ponieważ nie ukrywam swojej awersji do tej nacji morderców, ktoś kiedyś próbował mnie
      przekonać, że byli również i „dobrzy” Niemcy. Odpowiedziałem mu, że znam nawet takich.
      To są ci, co zostali pod Stalingradem, i ci których Rosjanie wywieźli za Ural. Tylko dlaczego
      tak mało? I nic nie zmieni mojego zadania, że „dobry niemiec” to ten w głębi ziemi, ale
      niekoniecznie górnik.
      Tak więc Aleksandrze I. jak będziesz miał ochotę podać mnie do sądu, podam mój adres,
      pod warunkiem, że podasz na forum swoje „namiary”.
      • Gość: :) Re:Pisał prawdę o niemcach mordercach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 03:53
        Gdyby była opcja lubię to kliknąłbym. Kapitalnie napisane. Chciałbym zwrócić uwagę, że to nie żadni naziści zawładnęli Niemcami, tylko cały ten naród ma w d...ie inne. W niedalekim Lublińcu dokonywano ZBRODNI na dzieciach wstrzykując im różne substancje lub odcinając części ciała, etc.

Wielu Polakom wmawia się, że Akcja Walkiria i pułkownik Stauffenberg to DOBRZY NIEMCY. Do tego jeszcze dołożyło sie Hollywood. Musze was zmartwić - pułkownik - przedstawiciel narodu ZBRODNIARZY (sic) nazywał Polaków chołotą, oto cytat: Ludność to niesłychany motłoch, tak wielu Żydów i mieszańców. To lud, który czuje się dobrze tylko pod batem. Tysiące jeńców wojennych posłuży nam dobrze w pracach rolniczych".

Ten chory naród na WŁADZĘ I PANOWANIE puszczał muzykę kiedy wieszano ludzi w Mauthausen. Do dziś mam wstręt kiedy jadę przez RFN. (Ktoś mnie zapytał czy nie mam wyrzutów sumienia kiedy jeżdżę autostradami niemieckimi? Nie, nie mam budował je m.in. niewolniczo mój dziadek przez 2,5 roku. W latach 90 - tych chciano mu zapłacić równowartość 2 pensji niemieckich odszkodowania. Nie przyjął tych pieniędzy.

W tym samym czasie Polska straciła około;
         w porównaniu do stanu z 1939r. zanotowano ubytek w wysokości ok. 30 % liczby mieszkańców. W liczbach bezwzględnych zostało ok. 23,9 mln.
         zginęło z ręki okupanta niemieckiego ok. 6 mln obywateli polskich w tym ok. 3 mln. Żydów
         z ręki radzieckiego żołnierza życie straciło ok. 1,5 mln
         ogromny spadek liczby narodzin
         spadek liczby inteligencji: wojna pochłonęła ok. 58 % adwokatów, 38 % lekarzy, 28 % naukowców i nauczycieli

jak sądzicie, dlaczego jesteśmy tak zacofani?

oraz

 w granicach z 1945 starty szacowane na ok. 258 mld zł. (parytet z 1927 r.). Był więc 13 krotnie wyższy od dochodu narodowego z 1938 r.
         ZSRR zabierał tzw. „Trofiejne” – zdobycz wojenną
         65 % zakładów przemysłowych uległo całkowitemu lub częściowemu zniszczeniu (na Ziemiach Odzyskanych było to ok. 73 %)
         zniszczonych ponad 22 % zagród wiejskich
         o 57 % spadło pogłowie koni, o 67 % bydła i o 83 % trzody chlewnej
         ponad 40 % grantów ugorowało
         33 % torów, 65 % mostów, 80 % parowozów i wagonów zniszczonych
         wiele miast: Warszawa – 44 % zniszczeń (w Śródmieściu nawet ok. 72 %)
         ogółem zniszczenia wyniosły ok. 39 % majątku produkcyjnego

Dla wielu uprawiających dziś serwilizm wobec Niemców,

www.sww.w.szu.pl/serw_tem/alianci/polacy/okupacja/dzieci.html

pl.wikipedia.org/wiki/Rabunek_polskich_dzieci
        NIEMCY A NIE NAZIŚCI DOKONALI ZBRODNI NA MOIM NARODZIE. I teraz ja mam patrzeć, jak ktoś napisze prawdę i jest ścigany?????????????????????????????????????????????????

Ależ to WOLNOŚĆ w tej Unii Jewropejskiej.

• Gość: :) Re:Pisał prawdę o niemcach mordercach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 04:01

tutaj chrzty ukradzionych dzieci przez Niemców RODZICÓW ZABIJANO A DZIECI KRADZIONO!

pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Bundesarchiv_Bild_146-1969-062A-56,_%22Verein_Lebensborn%22,_Taufe.jpg&filetimestamp=20081209155301
          ze strony: www.sww.w.szu.pl/serw_tem/alianci/polacy/okupacja/dzieci.html

Posiłkując się danymi zawartymi w publikacji powojennej: "Wojna i dziecko" możemy przedstawić liczbę egzekucji przeprowadzonych przez Niemców w poszczególnych województwach w latach 1939-45. Wśród pomordowanych znalazły się polskie dzieci w różnym wieku, nierzadko poniżej 5 lat, co było zbrodnią niezwykłą, nawet jak na standardy hitlerowskie:
          Białostockie - 220 egzekucji
          Kieleckie - 640 egzekucji
          Katowickie - 258 egzekucji
          Krakowskie - 677 egzekucji
          Lubelskie - 1106 egzekucji
          Łódzkie - 306 egzekucji
          Pomorskie - 263 egzekucje
          Rzeszowskie - 689 egzekucji
          Warszawskie - 772 egzekucje
          Niestety, dane te nie są dokładne i nie pozwalają odtworzyć zbrodniczego procederu hilerowksich siepaczy w stu procentach. Warto jednak wymienić największe egzekucje przeprowadzone w latach 1939-45 na ziemiach polskich, w których wśród pomordowanych znalazły się również polskie dzieci. I tak, 26 sierpnia 1943 roku w Jasionomwie w powiecie Augustów zginęło 22 dzieci w wieku od 1-15 lat.

JESZCZE????

W samym tylko powiecie Lublin w maju 1943 roku hitlerowcy rozstrzelali 200 dzieci, a na wiosnę 1942 roku zorganizowali akcję likwidacyjną sierocińca w Majdanie Tatarskim, gdzie zginęło 320 osób. 29 stycznia 1944 roku w Siuminiu w powiecie Tomaszów Lubelski zginęły 54 dzieci. 1 czerwca 1943 roku podobny los spotkał 30 dzieci w Socahch w powiecie Zamość. Do masowych rozstrzeliwań doszło w czasie trwania kampanii wrześniowej w Bydgoszczy. Tam hitlerowcy pozbawili życia blisko 800 osób, a wśród nich znajdowała się spora liczba kobiet i dzieci. 15 października tego samego roku w powiecie Rypin zginęła większość uczniów gimnazjum w Grudziądzu pomordowanych w masowej egzekucji ludnośći.

jeszcze????

Początkowo nowo narodzone dzieci były topione w kubłach z wodą. Jeśli zaś chodzi o wysiedleńców z Zamojszczyzny, w dużej mierze czekała ich w Auschwitz śmierć, także poprzez zastrzyki z fenolu robione przez niemieckich lekarzy. Pozostałych przy życiu czekało trudne życie obozowe. Warunki były fatalne - więźniom doskwierało zimno, głód i trudy pracy. Było to przyczyną chorób, które w takich warunkach najczęściej prowadziły do śmierci. Młodsze dzieci rzadko kiedy mogły sobie poradzić bez opieki dorosłych.

jeszcze ????

Dramatycznie wyglądała pacyfikacja 400 dzieci z internatu "Dobra Wola" przy ul. Dzielnej 61. Warszawa była teatrem kolejnego aktu terroru niemieckiego w czasie trwania Powstania Warszawskiego. Okupant decydował się na masową eksterminację miejscowej ludności, nie szczędząc najmłodszych. Trudno jest określić ogrom ofiar cywilnych, w tym i dzieci mordowanych przez Niemców na Woli, Ochocie, Starówce, w Śródmieściu, na Żoliborzu i Mokotowie. Pacyfikacja objęła szpitale i inne placówki medyczne. Był to jeden z największych aktów terroru dokonanego na ludności polskiej przez Niemców.

• Gość: obserwator Re:Pisał prawdę o niemcach mordercach IP: *.54.169.172.tvksmp.pl 24.09.11, 11:14
            @Gość portalu: :)
            Dobrze, że Pan TO napisał. Dziękuję.
            Smutne, że coraz mniej osób zna historię swojego kraju. Szkoda, że w po roku 90-tym tak silnie niszczone jest w polskim narodzie poczucie przynależności narodowej, niszczona miłość do Ojczyzny, do Polski.
    • next-adam1010 Źle pisał o Niemcach. Ma zarzuty 24.09.11, 08:34
      Najpierw trzeba by się troche zastanowić , zanim się zacznie potępiać wszystkich Niemców. Sprawy miedzy sąsiadami róznie się układają, ale nigdy nie jest tak, ze wina jest tylko po jednej stronie. Pomyslcie ile milionów wymordował Stalin, a mimo to Częstochowa jest uważana za jedno z najbardziej czerwonych miast w Polsce. Do tego stopnia, że jeden Częstochowianin chciał wymordować całe biuro PIS-u w Łodzi...A dziwicie się Niemcom. Na opinię złodziei i brudasów Polacy solidnie zapracowali , zwłaszcza kiedy zaczęli się bawić samochodami...Sprawy nie są takie proste, jakie się wydają być. Co by jednak nie powiedzieć , to ilu pisarzy europejskich, kompozytorów, znawców choćby sztuki wojennej , wydali Polacy? Niemcy są raczej wszechstronni i to im trzeba oddać. Bez Niemiec nie byłoby europejskiej cywilizacji. Zamiast obrażać, uczcie się od Niemców.
      • Gość: obserwator Re: Źle pisał o Niemcach. Ma zarzuty IP: *.54.169.172.tvksmp.pl 24.09.11, 11:08
        @next-adam1010
        Cytat: "Na opinię złodziei i brudasów Polacy solidnie zapracowali,..."

Szanowny Panie,
        myślę, że jednak trochę Pan przesadził w swojej wypowiedzi.
        Znając z autopsji niemieckie mieszkania (w tym dbałość Niemców o czystość) mogę powiedzieć, że daleko im było/jest do polskich mieszkań. Analogicznie, odnosi się to też do dbałości o higienę osobistą.

Jeżeli chodzi o inteligencję, wykształcenie, przygotowanie zawodowe, itd., to nie dorównują nam w tym zakresie, i nie są w stanie dorównać. To skutek wieloletniego sposobu kształcenia, itd.
        Niemcy posiadają natomiast inne cechy, których nie posiadamy tak rozwiniętych, np. systematyczność, umiejętności organizacyjne.
        Co bardzo lubią?... obijać się, przerzucać pracę na innych.
      • Gość: Kazik Re: Źle pisał o Niemcach. Ma zarzuty IP: *.gallus.pl 25.09.11, 15:53
        2 wojny światowe przekreślają wszystkie zdobycze "kulturalne" niemców.
        NIEODWOŁALNIE.
    • erykartowski Źle pisał o Niemcach. Ma zarzuty 24.09.11, 11:21
      Czy ktoś jeszcze wątpi w wolność słowa?
      • Gość: obserwator Re: Źle pisał o Niemcach. Ma zarzuty IP: *.54.169.172.tvksmp.pl 24.09.11, 19:07
        @erykartowski
        Ciekawe pytanie. Odpowiadam.

Po pierwsze.
        Wolność słowa - prawo do publicznego wyrażania własnego zdania oraz poglądów, a także jego poszanowania przez innych. Wolnośąć słowa
        "Wolność słowa" rozumiana w pojęciu powszechnym w naszym kraju nie istnieje, analogicznie jak w innych państwach. To zrozumiałe. Wszystko, co nie jest zgodne z linią polityczną "jedynie słusznej partii" będącej aktualnie przy władzy w danym państwie jest/będzie karane. Przepisy (akta) prawne są tak tworzone by zabezpieczały interesy osób będących przy władzy, tak by dana grupa osób mogła jak najdłużej utrzymać się przy władzy, zabezpieczyć interesy własne.

Po drugie.
        "Wolność słowa" rozumiana w pojęciu fizycznym istnieje. Słowo jest energią.

Oznacza to, że oddziaływa na nas czy chcemy tego czy też nie. O tym się nie mówi lecz wykorzystuje się istotę energii słowa w socjotechnikach.
        Może trochę zejdę z tematu lecz dla zobrazowania siły słowa warto przeczytać np. artykuł pt. "ODKRYCIE MASERU EMOTO" woda magazynuje informacje
        Pozostaje więc nam pamiętać, że energia zawarta w wypowiedzianym słowie ma właściwości bumeranga, wraca do nas.
        Nic więc dziwnego, że w wyniku niekulturalnych zachowań polskich polityków (np. wzajemnego "obrzucania się błotem", używania tzw. "chamskich określeń", szukania "haków" w życiorysach) występuje obecnie silne niezadowolenie społeczne, brak zaufania do poczynań Rządu RP i "bandy czworga". To skutek energii (złej energii) zawartej w słowach polskich polityków.
        To "Wolność słowa" - energii słowa politycy nie zatrzymają. Uderzyła w polski naród, teraz wraca do nich.
        A energia?... jak to energia. Działa zgodnie z zasadą Newtona: jest akcja to jest i reakcja.
        Nic więc dziwnego, że nadchodzące jesienne WYBORY 2011 będą ciekawe. A potem?... jeszcze ciekawiej... KRYZYS... III Wojna Światowa... ???...

• Gość: Zen o Polakach IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 24.09.11, 12:35
      www.wykop.pl/ramka/715619/hitler-o-polakach-to-najzdolniejszy-narod-jaki-spotkalem/#
      „Polacy są najbardziej inteligentnym narodem ze wszystkich, z którymi spotkali się Niemcy podczas tej wojny w Europie... Polacy według mojej opinii, oraz na podstawie obserwacji i meldunków z Generalnej Gubernii, są jedynym narodem w Europie, który łączy w sobie wysoką inteligencję z niesłychanym sprytem. Jest to najzdolniejszy naród w Europie, ponieważ żyjąc ciągle w niesłychanie trudnych warunkach politycznych, wyrobił w sobie wielki rozsądek życiowy, nigdzie niespotykany.

Wiecej: www.eioba.pl/a/2492/redakcja-pl-hitler-o-polakach-to-najzdolniejszy-narod-jaki-spotkalem#ixzz1Yrgo2LUJ
      • Gość: obserwator Re: o Polakach IP: *.54.169.172.tvksmp.pl 24.09.11, 19:12
        @Zen
        Nie była mi znana ta publikacja. Dziękuję za umieszczenie do niej odnośnika.
        Okazuje się, że moje wnioski z obserwacji niemieckiego narodu pokrywają się z informacjami zawartymi w tym artykule.
        • Gość: abc Śmiech i żenada na te wasze bazgrały! IP: *.realestate.net.pl 24.09.11, 19:43
          No to teraz wy "sprawiedliwi" bapiszcie ile Polak złego zrobi dla Polaka! Tylko szczerze, jakieś statystyczki zdziałajcie! Na Zachodzie są jak stado bydła. Nikogo gorszego dla swojego nie ma! Nie ma narodu, dla któtego "Brat" będzie takim zwyrodnialcem!
          No i ta wasza "nienawiść" do Niemców przejawia się tym, że chmara lecicie do roboty, tabunami widac was w sklepach, no i najwięcej z was dupska wozi w niemieckich samochodach!:-))) To jest ta wasza nienawiść?:-) Jesteście żałośni! Niejednemu Niemcowi lizalibyście tyłek za eurocenta! I tu jest wasz honorek, polaczki! Smiech na sali, tak kuriozalnego narodu nie ma!
          Żyjcie dalej tą "historią", to tylko potraficie, hołdy, pomniki, a bida z nędzą was żre od dawna. No ale tym się karmcie.
          • Gość: obserwator wyrazy współczucia dla pana "abc" IP: *.54.169.172.tvksmp.pl 24.09.11, 20:39
            @abc
            Serdeczne wyrazy współczucia, Panie "abc".

O tym, że Pan jest w błędzie pisać nie będę. Natomiast proszę uważnie przeczytać mój wpis - w tym samym wątku - o "Wolności słowa".

Panie "abc",
            energia słowa zawsze wraca do nadawcy, działa jak bumerang. Zanim minie 3 miesiące wróci do Pana energia Pana słów.
            Współczuję Panu, zatrzymać tej energii nie mogę.
            Biały Mag
            • Gość: abc Re: wyrazy współczucia dla pana "wróża" IP: *.realestate.net.pl 24.09.11, 21:31
              Panie wróżu, średniowicze dawno minęło. I czarownice, wiedźmy dobre dla postrachu dzieci:)
              Ale dziękuję za troskę...:-)
              Pozdrawiam -abc
            • bazyliuszek Re: wyrazy współczucia dla pana "abc" 25.09.11, 09:09
              Pan abc jest głębokiej wiary patriotą.Ma szczególne zdanie o swoich ziomkach .Jest otwarty na ludzi .Poznał świat od podszewki kuli ziemskiej.Nazywając ludzi bydlęciami lub kijankami .To wychowanie wyniósł z domu lub wyssał z mlekiem matki.To wychowanie sprawia ,że Pan abc jest tu na forum swego rodzaju rodzynkiem.Życzę lepszego poznawania świata i doskonalszych i wspaniałych obserwacji tegoż samego .Nie pozdrawiam.
              • Gość: dobazyliuszka Re: wyrazy współczucia dla pana "abc" IP: *.realestate.net.pl 25.09.11, 11:29
                Panie bazyliuszku, muszę pana zmartwić, nie udało si ę panu dochodzenie. Wszystko co było zamierzone, to i napisane. Jednakże pisząc np. z innego daru techniki, jakim nie jest komputer, podpowiedzi są stałe- i wyszło słowo "kijanka".Ale na to pana mądra głowa by nie wpadła.
                Również nie pozdrawiam, bo i po co!
          • the-only-bodzio Re: Śmiech i żenada na te wasze bazgrały! 24.09.11, 21:43
            Chłopaczku z Raichu.Tyle co Polacy oblecieli kulę ziemską za pracą.To twoja pała tego nie obejmuję.Oczywiście sam mam damski samochód .Czyli frau.Opla astrę.
            • Gość: abc Re: Śmiech i żenada na te wasze bazgrały! IP: *.realestate.net.pl 25.09.11, 08:15
              Godził, daruj sobie chlopie, jesteś tak śmieszny, jak sam o sobie piszesz, nawet żal to komentować. Pala twoja to dopiero nic nie ogarnia. Hehe
              • Gość: abc Re: Śmiech i żenada na te wasze bazgrały! IP: *.realestate.net.pl 25.09.11, 08:18
                Do kijanki bodzia miało być.hehe
        • the-only-bodzio A nie o premierze 24.09.11, 19:43
          Nasz Tuskowy też ma niemieckie korzenie Lol.
    • bojkot2011 jeden wnioswk nie wybierać filogermańców 9 X 2011 24.09.11, 21:42
      jeden wnioswk nie wybierać filogermańców 9 X 2011
      • the-only-bodzio Re: jeden wnioswk nie wybierać filogermańców 9 X 25.09.11, 21:17
        www.youtube.com/watch?v=DjhM3Tzf8Rs
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka