zenon_76 26.09.11, 13:02 Witam forumowiczów. Pytanie o kostkę brukową, może ktoś ostatnio robił. Kostka na chodnik i podjazd. Jaką kupić, gdzie kupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: az Re: kostka brukowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 14:28 Postawiłeś dziwne pytanie, jak byś nie miał własnego zdania. O co Tobie tak naprawdę chodzi? Czy jedynym wyznacznikiem ma być cena, czy wchodzi w grę estetyka i jakość wykonania? Można ułożyć najtańsze "szaro prostąkątne byleco" i mieć radość, że się nie jeździ/chodzi po błocie, można też wydać niebotyczne pieniądze na coś bardzo oryginalnego i trwałego ... Wszystko jest rzeczą gustu, potrzeb i zasobności portfela :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klakier Re: kostka brukowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.09.11, 14:28 Strach odpowiadać, bo od razu posądza o kryptoreklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościuuu Re: kostka brukowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 14:58 zenon_76 napisał: > Jaką kupić, gdzie kupić. Taką, jaka Ci się podoba. Tam, gdzie będzie najtańsza. Odpowiedz Link Zgłoś
zenon_76 Re: kostka brukowa 27.09.11, 09:23 Spokojnie bez nerwów. Jest kilku producentów choćby w naszym regionie. Z tego co widzę, różnie kostka i krawężniki się zachowują po kilku latach od położenia, nie chodzi o zagłębienie i nierówności ale o to, że pęka, odpryskuje a krawężniki zwyczajnie się kruszą. Myślę o kostce typu nostalit, kolor pewnie złota jesień. Może ma ktoś jakiś kontakt kto ma dobre ceny i jakość. Może inny typ kostki. Jakieś sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: kostka brukowa IP: 212.87.246.* 27.09.11, 09:25 Musisz zrobić przetarg. Odpowiedz Link Zgłoś
zenon_76 Re: kostka brukowa 27.09.11, 10:50 O taką odpowiedź mi chodziło. Tylko tak mądrych odpowiedzi można się było spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: kostka brukowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 13:49 Właśnie robiąc przetarg robi się największe przekręty. Zobacz jak wygląda po kilku latach kostka na wjeździe przed dworcem PKP. A wracając do właściwego pytania, to wydaje mi się, że obecnie każdy renomowany producent ma wyroby na wysokim poziomie. Produkt ma mieć stosowne atesty budowlane i mieć pierwszą klasę jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolinek Re: kostka brukowa IP: 186.249.79.* 29.08.13, 09:31 Tu jest duży wybór produktów z ich opisem, w tym kostki brukowe. tuznajdziesz.pl/produkty/produkt/kategoria/kostka-brukowa-betonowa-498/?page=2 i produkty do czyszczenia powierzchni tuznajdziesz.pl/produkty/produkt/kategoria/preparaty-do-czyszczenia-powierzchni-2065/ Odpowiedz Link Zgłoś
michalecsc Re: kostka brukowa 09.09.13, 22:51 Ja polecam do podjazdu kostkę brukową Castello antico. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erbruk Re: kostka brukowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.13, 08:52 Układamie kostki brukowej , Kostka brukowa Rzeszów Firma "ERBRUK" powstała w 1991 r., jako jedna z pierwszych zajmujących się profesjonalnym wykonywaniem usług brukarskich na terenie Polski południowo-wschodniej. Firma dysponuje pełnym zapleczem technicznym i maszynowym, a także profesjonalnym sprzętem uznanych firm. ERBRUK posiada możliwości, które potrafią sprostać każdemu zamówieniu. Poprzez konsekwentne zaspokajanie potrzeb klientów wpisała się już na stałe w branżę brukarską na terenie Podkarpacia. Dzisiaj mozemy się poszczycić kilkuset tysiącami metrów kwadratowych ułozonych powierzchni, zarówno pod znanymi firmami, jak i pod prywatnymi posesjami. Zapraszamy www.erbruk.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haga Re: kostka brukowa IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.13, 18:38 W Częstochowie na pewno swoje dojścia ma Bruk Bet, sam nie posiadam, ale kuzyn ma na swojej posesji kostkę tej marki już od kilku lat i sobie bardzo chwali. W każdym razie nie wymieniał do tej pory żadnego ubytku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: kostka brukowa IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.13, 19:04 niedługo skończy się wasza koniunktura z brukami..... i pytaj,ących się zEnków nie będzie hahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
kunikcom.pl Re: kostka brukowa 11.01.24, 07:34 Osobiście polecam kostkę brukową Semmelrock i kostkę brukową Polbruk. Zamawiałem z Centrum Kamienia i Kostki Kunik z Wejherowa i jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
anna356 Re: kostka brukowa 09.07.16, 15:13 Nie zawsze cena jest miarą wyjściową. Co tanie to w ogólnym rozrachunku drogie. Sama się przekonałam. Liczy się także wykonanie. PO kilku "fachowcach" wreszcie trafiłam na fajną Firmę z Jaworzna, która oprócz usługi posiada także punkt sprzedaży blisko mnie. Są jak dobrze pamiętam w Jaworznie za MCDonalds. Jak dobrze pamiętam to Firma SLAWIA. Odpowiedz Link Zgłoś
paula_aaa_01 Re: kostka brukowa 13.09.24, 09:20 Jeśli ktoś jest zainteresowany to polecam bruk-szczecin. Z mężem korzystałam z usług tej firmy przy remoncie domu, fachowcy piękny podjazd do garażu zrobili :) Odpowiedz Link Zgłoś