be0wulf 11.10.11, 16:40 Jakby znaleźli cały bagażnik wódy i fajek, nic by im nie zrobili. Pod warunkiem, że miałyby akcyzę. Państwo przecież nie jest dealerem. Skądże znowu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwykicha.1 Mazda z kadzidłem 11.10.11, 16:53 to był ministrant i wiózł to księdzu żeby ten mógł okadzać wiernych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mazda z kadzidłem IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.11, 17:25 prawdziwykicha.1 napisał: > to był ministrant i wiózł to księdzu żeby ten mógł okadzać wiernych. "błysnołeś" jak gó-wno w klozecie kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Re: Mazda z kadzidłem 11.10.11, 18:26 Gość portalu: ja napisał(a): > prawdziwykicha.1 napisał: > > > to był ministrant i wiózł to księdzu żeby ten mógł okadzać wiernych. > > > "błysnołeś" jak gó-wno w klozecie kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Mazda z kadzidłem 11.10.11, 18:30 Oczywiście, że masz rację. Ponieważ fajki i wóda przynoszą Państwu dochód za który Klich kupuje F16 a kościół czerpie dotację na KUL i inne bardzo ważne uczelnie. Jeśli jednak pominiemy jakość tego "rozdawnictwa" naszych pieniędzy, i przyjmiemy, że wszystko jest zgodne z prawem, to uważam, że tak ma być. W Grecji był "luz" i sam widzisz, jak to się skończyło. Niestety, ale to z podatków utrzymuje się Państwo które dzięki temu zawsze się samo wyżywi. A zioło........no cóż; chciał Palikot zrobić dobrze ćpunom a przy okazji uciąć dochody mafii narkotykowej, to nikt lub niewielu go poparło. Więc nadal posiadać tego zielska NIE WOLNO. I dlatego słusznie postąpiła władza konfiskując zioło a dilera do ciupy. Przykro mi, ale dura lex, - sed lex. Pozdrawiam, Dyzio. p.s Było na Palikota głosować. Może mógł byś walić "w żyłę" do oporu...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wage znalezli? Re: Mazda z marihuaną IP: *.netcominternet.pl 11.10.11, 19:57 Waga dowodem przestpestwa? Mam taka samo do odwazania srodkow ochrony roslin :D Czyli tez jestem podjerzany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricardo53 Re: Mazda z marihuaną IP: 91.210.242.* 11.10.11, 20:30 A RUDY już znalazł nowego kolesia, który dalej będzie mu rozprowadzał marychę przy okolicznych szkołach na Rakowie. Odpowiedz Link Zgłoś