Dodaj do ulubionych

11.11.11. Żywa data na Stadionie Śląskim

IP: 149.156.82.* 07.11.11, 14:29
przecież to święto głownie nazioli a czesem nielicznych endeków (vide tzw. Marsz w stolycy). Nie wstyd wam takie "imprezy" pod takimi auspicjami organizować? Znowu będzie "pięć piw" pod biało-czerwoną flagą?
Obserwuj wątek
    • Gość: DonPedro 11.11.11. Żywa data na Stadionie Śląskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.11, 14:35
      Niech se to na swoim nowym Narodowym uklodajom.
      Niech lepiej podajom zywo data kiedy bydzie rowny podzial kaski na NFZ i zywo data odnowienia slonskiej autonomii.
      • Gość: tyle w temacie Re: 11.11.11. Żywa data na Stadionie Śląskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.11, 15:33
        ale z Was ksenofoby zapyziałe
        jestem Slązakiem i jestem czuję sie dumny kiedy ochodzony jest dzień niepodległości
        chcecie mieć stadion tylko dla samego staionu?
        • Gość: Pudelek Re: 11.11.11. Żywa data na Stadionie Śląskim IP: *.play-internet.pl 07.11.11, 19:55
          z ciebie jest taki Ślązak, jak z koziej dupy trąbka

• Gość: AndrzejKK 11.11.11. Żywa data na Stadionie Śląskim IP: *.joynet.3s.pl 07.11.11, 15:36
      A co mają wspólnego Ślązacy z tym "świętem"? Może jakiś kumaty uzasadni nam, że my też powinniśmy ten dzień świętować. 11.11.1918 Ślązacy byli obywatelami państwa pruskiego.
    • Gość: datekada chyba "Dzień Budowlańca" na Stadionie Śląskim IP: *.compnet.com.pl 07.11.11, 16:45
      kiedyś to był Stadion Śląski, miejsce wielkich emocji sportowych. Teraz to miejsce, w którym katastrofalne decyzje dot. remontu ( czytaj: utopienia milionów złotych w bezsensownym projekcie ) doprowadziły nawet do katastrofy budowlanej. Idealne miejsce na happening pn. "Kolejna rocznica niekończącej się reanimacji trupa". Widzów nie zapraszamy. Wstęp wzbroniony - grozi zawaleniem !
      • Gość: axtid Re: chyba "Dzień Budowlańca" na Stadionie Śląskim IP: *.sukcesnet.pl 07.11.11, 17:45
        widać pracownikom Śląskiego nudzi się okropnie, a 9 !!! (sic) pracowników działu organizacji imprez i marketingu nic sensowniejszego nie potrafi wymyślić - następnym krokiem będzie uruchomienie chwilowego (tak na 20 lat) targowiska
    • Gość: MagnussPiekarer 11.11.11. Żywa data na Stadionie Śląskim IP: *.kg.net.pl 07.11.11, 17:56
      Sugeruja rozreklamować akcjo we Altreichu, mozno tam tela ich znojdziecie co by tako data zmajstrować.
      Szło by jesce szkoły poprosić, i na chama wysłać szkolków. Ino we wolne lepi w doma siedzieć i niz się cas marnować na takie ipty.
      Jak tak mo byc tyn Sztadion zagospodarowany to jo tym managerom dziynkuja.

Nie naszym świyntym żodnego Ślonzoka nie przyciungniecie, chyba ino smakoszy cieply Grochówy. Ale łoni to ino skuli niy by psziszli nie zaś jak zamierzocie świyntować.

11 lisopad to dlo Ślonzoków tak samo abstrakcyjne świynto jak dlo Arabow wilijo!!!

• Gość: ewa 11.11.11. Żywa data na Stadionie Śląskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 19:52
      A ja się cieszę ,że nie będzie kolejnej mszy i składania kwiatów pod pomnikiem. Dziwi mnie ta dyskusja. Jak się nic nie dzieje na Stadionie to nikt nic nie mówi jak coś robią to jeszcze gorzej... Ja tam pójdę napewno ...chyba że będzie deszcze todam sobie spokój.
    • Gość: Pudelek 11.11.11. Żywa data na Stadionie Śląskim IP: *.play-internet.pl 07.11.11, 19:53
      żywą datę to niech sobie tego dnia ułożą np. na stadionie w Sosnowcu. Dla Śląska i Ślązaków ta data nie kojarzy się z niczym dobrym
      • Gość: Kibic Re: 11.11.11. Żywa data na Stadionie Śląskim IP: *.pools.arcor-ip.net 09.11.11, 17:13
        Mosz recht .
        11, 11 11 o 11;11 zaczyno sie Karnewal
      • Gość: katowiczanka Re: 11.11.11. Żywa data na Stadionie Śląskim IP: *.ip.netia.com.pl 10.11.11, 10:01
        jestem slazaczka i ta data kojarzy mi sie z odzyskaniem niepodleglosci przez moj kraja po 123 latach niewoli
    • bergman1 jo se kupia flaszka i byda świętuwoł 07.11.11, 20:38
      dzięń WOLNOŚCI!!
    • Gość: 100LEC 11.11.11. Żywa data na Stadionie Śląskim IP: *.sun-net.pl 07.11.11, 21:24
      RAŚ czuwa :)
    • Gość: jacrz 11.11.11. Żywa data na Stadionie Śląskim IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.11, 22:18
      Tylko że impreza nie odbędzie sie na stadionie Śląskim jak sugeruje tytuł a na boisku tuż przy stadionie tym ze sztuczną murawą !!!!! Ot cała Wyborcza.......
      • Gość: vs a pierdoły z rasiu sie napinajom:) IP: *.mikolow.multimetro.pl 07.11.11, 22:54
        lubie to forum... lubie tą miłość tą tolerancję i tą tępotę.. dać dyżurnym trollom temat i od razu jatka. potem zwalą na Kaczyńskiego że to przez niego są tak agresywni hehe
        jacrz, pozdrawiam:)
        • Gość: rehabeam Re: a pierdoły z rasiu sie napinajom:) IP: *.play-internet.pl 07.11.11, 23:44
          A co tam zza rodzinnym Bugiem słychać? Nie pora się wyprowadzić z Mikołowa?
          • polsz Re: a pierdoły z rasiu sie napinajom:) 08.11.11, 07:36
            i właśnie w całej rozciągłości potwierdziłeś zdanie swojego przedmówcy...
          • Gość: vs Re: a pierdoły z rasiu sie napinajom:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.11, 08:43
            nie wiem rehabeam co tam za Bugiem słychać? moje korzenie rodzinne wrosły najdalej do Piekar. A z Mikołowa nie mam zamiaru sie wyprowadzać bo jest mi tutaj zajebiście. Nie martw się o mnie.
            pozdro!
            • Gość: rehabeam Re: a pierdoły z rasiu sie napinajom:) IP: *.play-internet.pl 08.11.11, 14:20

jeszcze gorzej - gdybyś był gorolem to jeszcze mogę zrozumieć, ale z ciebie po prostu zwykły śląski degenerat. Ale cóż dziwić, Mikołów od dawna zamieszkują okropni ludzie
              • Gość: vs rehab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.11, 08:24
                masz absolutną rację.... jestem degeneratem. Tylko dlaczego obrażasz innych ludzi z tego miasta? Tak sie nawet gorol nie zachowuje. bywaj zdrow w swoim malutkim światku. A 11 listopada możesz zbojkotować święto, najlepiej włąćz sobie jakiś plastkikowy szoł w tv albo obrzuć jajkami manifestację niepodległościową...
                jeśli masz jaja to zapraszam na rozmowe w realu, bo wiesz, w necie kozaczyć może każdy
        • Gość: jacrz Re: a pierdoły z rasiu sie napinajom:) IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.11, 00:11
          Masz rację ! Również pozdo ...!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka