Dodaj do ulubionych

TRW - "Dziękuję Panie dyrektorze"

16.12.11, 14:54
Dziękuję Panie dyrektorze że podczas spotkania z pracownikami pamiętał Pan o pracownikach TRW, tylko nie tymczasowych, że podziękował Pan za dobrą pracę, a nawet mówiąc o liczbie zatrudnionych wymienił Pan tylko liczbę pracujących w TRW, pomijając agencje.
Dziękuję że żyjąc w wolnym kraju czuję się jak niepotrzebny śmieć.
Przecież pracownicy workera itd to nie nasza załoga, prawda Panie dyrektorze?
Ważne jednak że pomimo kryzysu zakład prosperuje dobrze i ta cała "szlachta" ma się dobrze i nawet słowa dziękuję nie potrafi skierować do wszystkich, bo worker to nie człowiek :)))))))
Całej "szlachcie" z TRW życzę więcej kultury, zrozumienia i mniej próżności.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: pracownica Re: TRW - "Dziękuję Panie dyrektorze" IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.11, 18:50
      po pierwsze nie widzę powodu aby zakładac osobny wątek gdy juz wątek o trw istnieje.po drugie chciałam zauważyc ,ze dyrektor dziękował "pracownikom" a nie pracownikom trw.a więc wszystkim.to że ty czujesz sie urażona,że nie wymienił Cię z nazwiska to jakoś mnie nie dziwi...od dawna wiadomo kto szarga opinią tego zakładu.uwazam,że twoje pretensje sa nie na miejscu.Moderatorzy powinni usunąć kolejny powtarzajacy się wątek ,gdzie za moment zacznie sie jazda pracowników workera na ten zakład.wesołych swiąt!
      • Gość: on Re: TRW - "Dziękuję Panie dyrektorze" IP: *.xdsl.centertel.pl 16.12.11, 19:32
        Pracownica, ty przestań śledzić całe forum i szukać wpisów o TRW bo już mi się rzygać chce jak cie czytam, a bys w pracy taka madra byla jak tutaj i ciekawe co bys powiedziala na miejscu tych ludzi co nie maja zadnych perspektyw w tym zakladzie. Jestes pracownikiem trw, dostalas pieniadze na swieta itd. to sie zamknij bo ludzi ci nie powiedza dzieciom aby jadly tynk ze sciany.
        Ile pracowalas przez worka i ile takich workow na ciebie robi abys dostala lepsza kase?
        I aby nie bylo ja tez jestem pracownikiem trw i tez to zauwazylem.
        A czytalas artykow w wyborczej o workach jak wladze trw wypowiadaly sie o workach? wiec stul ten czarny dziub i opieprzaj sie dalej ale nie bron władz tego kolchozu
      • Gość: TYM do pracownica IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.11, 20:56
        alez ta osoba ma racje tak wy ludzie z TRW wasz zakichany zwiazek nie dosc ze poprzez wyplaty ludzi z workera tak traktujecie ,co znaczy wyplate ano to ze maja racje ze czuja sie jak neiwolnicy czemu sa na kazde kichniecie telefoniczne gotowi pracowac ...was podwoza codzien ludzie z tymczasowi czekaja kiedy Ty jedziesz do pracy pracowac w TRW a byc moze bedzie telefon..mam tylko jedno pytanie jak wy pracownicy TRW sie przy nich czujecie ja wiem jak oni zapierdzialaja na nas i dla firmy co znaczy na nas ano na nasze dzieci i ich wyksztalcenei co z tym zrobic nic tylko podnosic wam podatki a ludzie tymczasowi pod ochrone
      • Gość: on Re: TRW - "Dziękuję Panie dyrektorze" IP: *.xdsl.centertel.pl 16.12.11, 22:10
        jakby nie było w trw jest praca zespołowa i niestety nie kazdy zapiernicza na siebie bo nierobow nie brakuje, to tyle i pisz co chcesz, mozesz mnie cmoknac najlepiej to naliderke startuj. powodzenia
    • Gość: zdzichu Re: TRW - "Dziękuję Panie dyrektorze" IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.12.11, 20:29
      Za "dziękuję" chleba nie kupisz
      • Gość: pracownica-do on Re: TRW - "Dziękuję Panie dyrektorze" IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.11, 20:52
        a mnie się rzygać chce jak czytam twoje wypowiedzi tuz za moimi.wogóle ale to wogóle nie zrozumiałes tego co napisałam powyżej i piszesz w tym momencie nie na temat.zaczyna mnie denerwować ciągle nie zadowolenie i pretensje nie do tej firmy co trzeba z ich strony.ta ciągła zazdrość jak to my pracownicy trw mamy dobrze.a podziekowania to najlepiej na piśmie,wszyscy pracujemy w tej firmie nie tylko worki.i jeszcze raz powtarzam dyrektor dziekował pracownikom czyli wszystkim!!! a tak na marginesie chciałabym miec takie problemy jak załozyciel wątku.
        • Gość: pracownica Re: TRW - "Dziękuję Panie dyrektorze" IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.11, 21:36
          i jeszcze jedno nikt na mnie nie zap...la jak tam TYM napisał ja pracuję sama na siebie.worki pracuja nie tylko w tym zakładzie.większość zakładów zatrudnia worków ,to nie wina pracowników trw,że powstały agencję pracowników tymczasowych to wina chyba jakiejs ustawy.a skoro cos takiego jest pracodawcy z tego korzystają.pracownicy trw nie sa temu winni.
          • Gość: on Re: TRW - "Dziękuję Panie dyrektorze" IP: *.xdsl.centertel.pl 16.12.11, 22:04
            owszem pracownicy trw nie sa winni ale przestan pisac te brednie za kazdym razem
        • Gość: on Re: TRW - "Dziękuję Panie dyrektorze" IP: *.xdsl.centertel.pl 16.12.11, 22:03
          tak wszyscy pracujemy w tej firmie szkoda tylko ze jak przyjdzie co do czego to trw mowi to nie nasza zaloga, wiem kim jestes i gdybym cie nie znał to bym nie pisał, jedni ludzi pisali tu o tobie jako o blondynce oni sie pomylili ale ja wiem kto po tamtej stronie i wiem jakie jest twoje podejscie i jaka pusta jestes.pa
          • Gość: pracownica Re: TRW - "Dziękuję Panie dyrektorze" IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.11, 22:12
            i wicewersa

ps.tak jak pisałam na początku zrobił się bojkot przez jedną która nie usłyszała dziękuję i aż musiała załozyc wątek.to mnie denerwuje.ludzie o głupoty się szarpią.cieszmy się,że praca jest i zanosi się na to,że będzie.
            • Gość: on Re: TRW - "Dziękuję Panie dyrektorze" IP: *.xdsl.centertel.pl 16.12.11, 22:34
              fajnie na urlopie? nam zapłacą ale im nie, a tak w ogóle ta osoba co zaczęła ten wątek ma rację i twoje głupie gadanie tego nie zmieni
    • Gość: asdf Re: TRW - "Dziękuję Panie dyrektorze" IP: *.net.stream.pl 18.12.11, 00:42
      najbardziej żenujące były brawa po zebraniu...wystarczy ludziom troche żarcia rzucić.
      • Gość: duszpaster Re: TRW - "Dziękuję Panie dyrektorze" IP: *.alfanet24.pl 18.12.11, 00:51
        to zaklad juz stoi ?
        • Gość: m Worki? A to to w ogole ma uczucia? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.11, 20:06
          Jakis pieniacz musial zalozyc temat, zeby Dyro sie zreflektowal i podziekowal wszystkim, ale to absolutnie wszystkim pracownikom i kazda linie wymienil po liderze... Trzeba naprawde lubic te prace skoro caly rok czeka sie na zyczenia swiateczne od przelozonego....

A Ci jeszcze narzekaja, maja prace , te marne tysiac zlotych na miesiac, ale maja- ale nie najlepiej narzekac ze to na nic nie starczy. To wynocha handlowac pietrucha pod Sezamem (bez obrazy dla handlarzy). Zobaczymy jak cienko zaspiewacie w kolejce do PUP-u , jak sprzet wywioza do Rumunii- tam z pocalowaniem reki beda witac nowego pracodawce.

Czestochowianie oczywiscie potrafia tylko narzekac- jak zamkna TRW to te pijusy w zielonych ogrodniczkach zaleja forum swoimi zalami, jak to bylo zle w TRW, ale jednak bylo fajnie.

Wesolych Swiat ( cieszcie sie ze spedzicie je z rodzinami, a nie przy maszynach szyjacych)
          • Gość: on do m IP: *.xdsl.centertel.pl 18.12.11, 23:58
            hehe cos masz zle informacje, ladny swirus aby tak sie wypowiadac, nie dziwie sie dlaczego w tym miescie tak jest skoro takie pasozyty wypisuja takie brednie ale dzieki chociaz wieczor mialem wesoly hehe
            • Gość: pracownica Re: do m IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.11, 09:44
              tak zgadzam się "m" ma złe informacje hehe
    • Gość: pintura Re: TRW - "Dziękuję Panie dyrektorze" IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.11, 10:23
      Zmień robotę na inną jak ci ta nie pasuje, jest tyle możliwości. Możesz zostać księgową, nauczycielką a nawet fryzjerką, lecz do tego potrzebne jest wykształcenie nawet to zawodowe, które pozwala wykonywać dany zawód. Ale jeśli się za młodego nie uczyło, bądz ukończyło się żenujące LO, po którym nic niema, to trzeba zamknąć ryja i zapieprzac jednocześnie dziękując, że jaką kolwiek zarobkową prace się ma!
      • Gość: gosc Re: TRW - "Dziękuję Panie dyrektorze" IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.11, 16:08
        lepiej nie zyc niz nie miec honoru mowil Havel dobrowolni niewolnicy,sytuacja jest taka jak oklaski dla dyrektora i prognoza zarobkow w przyszlym roku Ile jeszcze z was wycisna zaczym sie opamietacie
        • Gość: pin Re: TRW - "Dziękuję Panie dyrektorze" IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.11, 16:41
          Jak już kogoś cytujesz to nie zmieniaj treści tego cytatu, oraz używaj do tego cudzysłowu, ot taki znaczek ".
          Druga istotna sprawa jest taka, że nikt cię honoru nie pozbawia, masz prawo wyboru, gdyż praca w tej firmie nie jest przymusowa!
          • Gość: asa Re: TRW - "Dziękuję Panie dyrektorze" IP: *.realestate.net.pl 19.12.11, 17:11
            Gość portalu: pin napisał(a):
            Druga istotna sprawa jest taka, że nikt cię honoru nie pozbawia, masz prawo wyb
            > oru, gdyż praca w tej firmie nie jest przymusowa!

Tak praca w tej firmie nie jest przymusowa, ale ludzie nie mają wyboru - bo pracy nie ma.
            Wybór jest wtedy kiedy firm oferujących pracę jest dużo.
            Gdyby była praca, to w TRW nie pracował by pies z kulawą nogą.
            Kto pozwolił na powstanie różnych agencji pracy tymczasowej. To jest granda jakich mało.

• Gość: pin Re: TRW - "Dziękuję Panie dyrektorze" IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.11, 17:26
              Pierdo-licie Hipolicie! Nigdy nie musiałem pracować w TRW, a już kilkakrotnie zmieniałem prace z gorszej na lepszą, oczywiscie na terenie Cz-wy. I nigdy nie byłem na bezrobociu!
        • Gość: on Re: TRW - "Dziękuję Panie dyrektorze" IP: *.xdsl.centertel.pl 19.12.11, 16:44
          może i tak, tylko co powiedziałbyś dzieciom, że honor ważniejszy od chleba?
          Pozdrawiam
    • Gość: asdf Re: TRW - "Dziękuję Panie dyrektorze" IP: *.net.stream.pl 19.12.11, 16:58
      Ciekawe co Ogin miał na myśli mówiąc o prognozie przyszłych podwyżek ,90 zamiast 80zł? No chyba ze mówil o sobie albo biurze i rzeszy inżynierów, o asystentach i wszelkiej maści nierobów nie wspomnę. Tą wigilią niech nie mydlą ludziom oczu bo nie było tradycyjnego pikniku , a na rodzinny raczej wiele nie stracili. Zresztą co by nie mówić robić trzeba dalej. pozdrawiam
    • Gość: wyżalnia Re: TRW - "Dziękuję Panie dyrektorze" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 17:37
      jak mnie smiesza takie wyżalne wątki - jest takie przysłowie - jak sobie pościelesz tak się wyspisz - nikt was na sile chyba tam nie trzyma ..a jezeli nie macie innych perspektyw - trzeba bylo myslec wczesniej a nie zapitalac teraz na tasmie i miec pretensje do całego swiata ze sie pracuje w takim miejscu a nie innym i ze dzieci musza żrec tynk ze ścian..
      • Gość: asdf Re: TRW - "Dziękuję Panie dyrektorze" IP: *.net.stream.pl 19.12.11, 20:15
        Z tym, że nikt nie zmusza mnie tam pracować masz 100% racji co jednak nie zakazuje mi krytykować. Zgodzę się z tym, że większość i tak nie znalazłaby lepszej pracy, ale łykać każde słowo dyrektora, czy przytakiwać na wszystkie zachcianki lidera czy kierownika nie mam zamiaru.
        • Gość: TYM do asdf IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.11, 09:12
          kombinujesz slowem tu jak sam wiesz nie chodzi o zmuszanie bo nei trzeba jestesmy pracowici,tylko oto ze ludzie z racy tymczasowej zapitalaja na ludzi z TRW a tamci jak pawie ich szmaca co znaczy praca tymczasowa gdzie sie opowiada bajki ze masz szanse zostac w tej pracy znaczy w TRW jako ich pracownik i tu jest ten problem a jak sie nei dostaniesz to po czasie wyoicha na bruk !!!!wiecej ci do pisze bo jestes nie kumaty ludzi z pracy tymczasowej siedza w domu i czekaja zadzwonia >??mam czekac i to tak trwa 24 g na dobe a byc moze zadzonia i fru musisz biec do pracy a jak wiesz w co watpie ludzie z tymczasowej pracy tez sa przeszkoleni do produkcji i co az zal patrzec zarabiaja 60% tego co pracownik TRW!!!!!
          • Gość: asdf Re: do asdf IP: *.net.stream.pl 20.12.11, 11:58
            Pisałeś do mnie czy do kogoś innego ? bo nie kumam, nic o tymczasowych nie pisałem, o zmuszaniu do pracy tam miałem na myśli wszystkich. Samego siebie również.
          • Gość: asdf Re: do asdf IP: *.net.stream.pl 20.12.11, 12:12
            Co do zmuszania do pracy tam miałem na myśli to że nikt nie trzyma mi pistoletu przy skroni przy podpisywaniu umowy, zmuszanie do zapier.... to inna bajka
            • Gość: gosc Re: do asdf IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.11, 20:30
              skonczcie z tymi zalami i kazdy niech przemysli swoje grzechy od dyrektora poczawszy a na mnie skonczywszy oby bylo lepiej w NOWYM ROKU WESOLYch SWIAT
          • Gość: paundra Re: do asdf IP: *.alfanet24.pl 21.12.11, 23:24
            nikt cię nie zmusza szukaj innej pracy
            • Gość: on "Nikt Cię nie zmusza szukaj..." IP: *.xdsl.centertel.pl 22.12.11, 00:50
              Denerwują mnie komentarze typu "Nikt Cię nie zmusza, szukaj innej pracy" itp. itd.
              Propozycja dla osób zakładających tego typu wątki.
              Nie warto!!!
              Jestem podobnego zdania o sytuacji w tym zakładzie, problemem jednak jest nie tylko TRW ale 90% firm, zakładów itd.
              Wchodzą tu jednak tacy co im dobrze, tzw "szlachta" jak autor nazwał, prywaciarze, cwaniaki, którzy uczciwie pracującego człowieka chcącego wyrazić swoje zdanie na forum, bo od tego ono w sumie służy uważa za idiotę.
              Prawda jest taka że nie jest to normalne ponoć w wolnym kraju że ludzie robią jedno a zatrudnieni są na innych warunkach bez przyszłości na lepsze, albo zatrudnia się wszystkich przez agencję albo nikogo. Jednak wielu z tych co mają lepiej nie zdaje sobie z tego sprawy dopóki samych ich coś takiego nie spotka. Ludzie, więcej pokory i szacunku dla drugiego człowieka. Wiem... wiem takie apele to jak rzucanie grochem o ścianę, dlatego uważam ze lepiej już nie będzie. To wszystko nie zmierza w dobrym kierunku. Obym się mylił. Wszystkiego dobrego dla wszystkich, a zwłaszcza dla wykorzystywanych, co nie mają "wujka prezesa". Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka