19.02.12, 15:20
Gdzie się wybieracie w tym roku? Ja myślę o Bułgarii.
Obserwuj wątek
    • Gość: Częstochowianin Re: Wakacje IP: 212.87.246.* 19.02.12, 16:09
      dana270 napisała:

> Gdzie się wybieracie w tym roku? Ja myślę o Bułgarii.

Fajnie tak już o wakacjach marzyc.;-)
      Ja w tym roku jak zwykle wybieram się pod gruszę, własną gruszę. ;-)
      Powód : deficyt budżetowy. ;-)
    • Gość: do w/w Re: Wakacje IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.12, 17:16
      dana270 napisała:

> Gdzie się wybieracie w tym roku? Ja myślę o Bułgarii.

chciałaś co napisać, pochwalić sie czy tylko pierdnąć dla relaksu!!
      • Gość: aa Re: Wakacje IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.12, 17:55
        "chciałaś co napisać, pochwalić sie czy tylko pierdnąć dla relaksu!!"
        Bułgarią się zwyczajnie pochwalić się nie da, wieć...
        • prawdziwakicha1 Re: Wakacje 19.02.12, 18:16
          Gość portalu: aa napisał(a):

> "chciałaś co napisać, pochwalić sie czy tylko pierdnąć dla relaksu!!"
          > Bułgarią się zwyczajnie pochwalić się nie da, wieć...

co ty nie powiesz!!!
          • Gość: jasiu... Re: Wakacje IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.12, 19:40
            Co się dziwisz, niektórzy tak już mają od urodzenia, a innym to po prostu przychodzi z wiekiem. Mam nadzieję, że tam gdzie ja pojedę "aa" nie będę miał "przyjemności" spotkać.

Jeszcze by chodził za mną krok, w krok i wąchał, czy mi się czasem dla relaksu nie wypsnęło.
            • Gość: hhollidayss Myślał kogut o niedzieli..... IP: *.ice-net.pl 19.02.12, 19:43
              Ja kiedyś też snułem plany wakacyjne. Wywalili mnie w czerwcu z roboty i wakacje spędziłem spacerując do pośredniaka i studiując oferty pracy.
              w dzisiejszych chorych czasach wakacje......
      • Gość: dana270 Re: Wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.12, 20:08
        Naucz się czytać ze zrozumieniem! Myśleć to nie znaczy jadę.Chciałam tylko odpowiedzi od osób, którzy już tam byli i mogą coś napisać o wakacjach w tym kraju, a nie komentarzy od złośliwych malkontentów.
        • Gość: do dana270 Naucz się pisać ze zrozumieniem IP: *.ice-net.pl 19.02.12, 20:35
          naucz się pisać ze zrozumieniem. w pierwszym wątku nic nie piszesz o tym, że interesują cię opinię innych o tym kraju. raczej wygląda to na pochwalenie się, że myślisz o wakacjach w Bułgarii. a ogólnie to gów.... mnie obchodzą twoje wakacje i żałuję że czytam takie gów..... wątki zakładane przez nie potrafiącyh się precyzyjnie wyrażać pretensjonalnych forumowiczów.
          kup sobie przewodnik o Bułgarii. tą radę masz ode mnie gratis. mam nadzieję, że ci pomogłem....
    • Gość: pływającyzkupami Re: Wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.12, 20:21
      A ja do Konopisk nad jezioro Pająk!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka