Dodaj do ulubionych

Dojazd do Tarnowskich Gór

21.02.12, 20:31
Czy ktoś wie czy jest jakiś prywatny przewoźnik albo jakiś sensowny środek transportu do Tarnowskich Gór na 7 rano?
Może ktoś jeździ tam na taką godzinę do pracy i mogłabym się zabierać? Dorzuciłabym się do paliwa i obydwoje bylibyśmy zadowoleni :)
Bardzo proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Draco Re: Dojazd do Tarnowskich Gór IP: *.net.stream.pl 21.02.12, 23:49
      6:05 jest nasz częstochowski PKS (kurs do Bytomia), ale w TG na 7:21
      Obawiam się, że innego sensownego dojazdu nie ma.
      PKP - trzeba by jechać o 4 do Katowic i tam przesiadka na pociąg do TG. Coś koło 6:30 na miejscu
    • Gość: rudi Re: Dojazd do Tarnowskich Gór IP: *.slowackiego.trustnet.pl 24.02.12, 16:43
      Witam. Proszę o kontakt na maila rudi.rudi1982@onet.pl,
      co prawda nie jeżdżę do T.G. codziennie, ale co kilka dni w okolice i tez na 7.00. Może będę w stanie pomóc.
    • Gość: loki Re: Dojazd do Tarnowskich Gór IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.12, 17:15
      Podaj swoje wymiary
      • Gość: loki Re: Dojazd do Tarnowskich Gór IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.12, 23:24
        oczywiście chodziło mi o namiary.
    • Gość: Bus Re: Dojazd do Tarnowskich Gór IP: *.szymanowskiego.trustnet.pl 24.02.12, 23:04
      Ja czasem jadę busem, rozkład jest na ich stronie internetowej: www.uni-metal.pl/5.html , przystanek startowy jest przy budynku dworca PKP obok peronu 4-go a w/w budynku Poczty. Z tym że pierwszy kurs z Cz-wy do TG jest o 6:30, w TG jesteś na 7:40. Zadowolony klient
    • Gość: Rafał Re: Dojazd do Tarnowskich Gór IP: *.slowackiego.trustnet.pl 27.02.12, 11:23
      Witam. Podaj jakiś kontakt prv, być może pomogę.
    • midia82 Re: Dojazd do Tarnowskich Gór 08.05.12, 20:24
      jestem bardzo zainteresowana wspólnymi przejazdami do Tarnowskich Gór codziennie i na 7 rano. mam nadzieje ze to jeszcze aktualne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka