madziapl1 [...] 27.03.12, 18:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franceska Re: Słuchacz Radia Maryja przed sądem. Za pobicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.12, 20:29 Żal mi Was owieczki. Przyjdzie czas, kiedy staniecie przed Bogiem i zdacie rachunek ze swego życia. Staniecie sami przed Bogiem, twarzą w twarz i co odpowiecie... Pozdrawiam Katolik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yach Re: Słuchacz Radia Maryja przed sądem. Za pobicie IP: *.xdsl.centertel.pl 27.03.12, 21:44 Pragnę zauważyć, że wielu z nas katolików nosi krzyż na piersiach. Do reszty twojego wpisu nie będę się odnosił, bo to dyskusja nie na moim poziomie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Słuchacz Radia Maryja przed sądem. Za pobicie 27.03.12, 21:55 Gość portalu: yach napisał(a): "Pragnę zauważyć, że wielu z nas katolików nosi krzyż na piersiach. " Ten 55 -letni emeryt zapewne tez nosi krzyz na piersiach. Oddzielmy wiare od fanatyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yach Re: do zdybka IP: *.xdsl.centertel.pl 27.03.12, 22:12 Ok, ukarać winnego agresji. Tylko czemu tyle agresji pojawia się w tym wątku, i chciałbym podkreślić, że to nie "mohery" są autorami tych wpisów, tylko ci którzy wyraźnie od nich odcinają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teść Jarka Re: do zdybka IP: *.netcologne.de 27.03.12, 22:37 Nie mogę się zgodzić z tym. Agresja najczęściej pojawia się, gdy ktoś ma inne zdanie, niż zagorzali wyznawcy zwani moherami, i to nie ze strony nie uznających przekonań moherów ale od samych nibykatolików, mających gdzieś poszanowanie bliźniego. Tak samo wrzeszczeli faryzeusze na placu przed Piłatem. Słowa Jezusa też im nie pasowały. I nastąpiła agresja. Jak się skończyła. Ukrzyżowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: do zdybka 27.03.12, 22:40 A nie uwarzasz ,ze mohery zapracowali sobie na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
koyod Re: do zdybka 28.03.12, 06:33 Ale o czym ty mówisz? Należy wyrazić negatywne zdanie wobec przemocy, jednakże wyrażając je tak jak czyni to np. paulhandyman wg mnie niczym nie różnisz się od ksenofoba i tego którego postawa jest przedmiotem osądu. Domniemuję, że gdyby część przedmówców stanęła naprzeciw tego człowieka to doszłoby do rękoczynów i niekoniecznie on zadałby pierwszy cios. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: do zdybka 28.03.12, 17:55 koyod napisał: Należy wyrazić negatywne zdanie wobec przemocy, jednakże wyrażając je tak jak c > zyni to np. paulhandyman wg mnie niczym nie różnisz się od ksenofoba i tego któ > rego postawa jest przedmiotem osądu. A ja to widze tak ,ze paulhandyman stanie w obronie kobiety. Ty zas ganisz go za to !!!! I kto tu jest pokrecony ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yach Re: do zdybka IP: *.xdsl.centertel.pl 28.03.12, 20:16 Zauważ, że to wpisy paulhandymana zostały usunięte za naruszenie regulaminu. Moje nadal są. Jak myślisz dlaczego? Jeżeli przeczytasz jeszcze raz moje wpisy to zauważysz, że nikogo nie bronię, neguję tylko formę dyskusji prowadzoną za pomocą wulgaryzmów i obelżywych określeń. Część takich wpisów została zresztą usunięta przez administratora forum, co oznacza że mam rację. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: do zdybka 28.03.12, 21:38 Nie spiesz sie tak z daniem sobie racji. Ja uwazam ze jej nie masz ,poniewaz wpisy paulhandymana sa wytlumaczalne. Otoz reagowal ( moze zbyt doslownie ) na to co wyprawia Rydzol i emeryt. Sam przyznasz ,ze po czesci ma racje ,wiec ponioslo go ,zreszta nie jego samego. Wpisy jego usuneli ,emeryt zapewne ( a moze i nie ) pobije kobiety, ale rydzol ten zostaje beskarny. Jak sam widzisz ,z daniem sobie racji nie spiesz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
koyod Re: do zdybka 29.03.12, 06:28 Podobnie można wytłumaczyć działanie emeryta, zdybka twoje kolejne wpisy świadczą , że jesteś kolejnym oszołomem co widzi "jedyną prawdę". Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: do zdybka 29.03.12, 08:20 " Sam przyznasz ,ze po czesci ma racje " O to przeoczyles ? Wpisy usuniete. Emeret zapewne zaplaci kare. Rydzol nadal bedzie wykorzystywal wiare i podjudzal ludzi. Wniosek ? Piszesz ,ze jestem " kolejnym oszołomem co widzi "jedyną prawdę"." Otoz zapewniam Cie ,ze nie dbam o to jak mnie nazwiesz. Ale zycze Ci milega dnia ! Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka [...] 29.03.12, 18:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yach Re: do zdybka IP: *.xdsl.centertel.pl 29.03.12, 19:48 Bez komentarza, nie mój poziom dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teść Jarka Re: do zdybka IP: *.netcologne.de 27.03.12, 22:52 No, i właśnie na JG zadziałała indoktrynacja KK. Nie zaatokawano prywatnego człowieka z kamerą, ale dlatego, że miał logo stacji tv, któtej nie lubi Rydzyk, to nastąpiła agresja. Gdybym ja wszedł na teren Jasnej Góry i zechciał zrobić zdjęcia na pamiatkę, to mogę się spodziewać obicia gęby, nawet jeżeli grzecznie poproszę o zejście z pola widzenia kamery. To paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: do zdybka 27.03.12, 23:01 To taka Rydzykowa polityka. Podjudzic mohery na to, co mu jest niewygodne. A mohery jak mohery ,przebijaja sie, ktory jest swietszy. Osobiscie twierdze ,ze nie majac duzo na sumieniu ,nie trzeba pokazywac jacy jestesmy teraz czysci ! Prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: do zdybka 27.03.12, 23:12 Prawda. A znasz takie coś. Jeden gościu był a PL. bez obaw. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: do zdybka 28.03.12, 12:42 Gość portalu: yach napisał(a): > Ok, ukarać winnego agresji. > Tylko czemu tyle agresji pojawia się w tym wątku, i chciałbym podkreślić, że to > nie "mohery" są autorami tych wpisów, tylko ci którzy wyraźnie od nich odcinaj > ą. Co do moherow to masz racje. Ich wpisow jest malo bo pisac nie potrafia. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek21 Dominujący gatunek nie sprawdził się 27.03.12, 20:25 "jakaś łaska się rozprzestrzenia i trawa zielona czeka na tego służkę bożego po piekle w służbie człowieka" -Ewa Szelburg-Zarembina, pisarka Odpowiedz Link Zgłoś
anna22290 Słuchacz Radia Maryja przed sądem. Za pobicie d... 27.03.12, 20:46 co za wstretna cholota katolicka to sa starzy ludzie DURNI I WSCIEKLI dla tykich przykladowo powinna byc wysoka kara POBOZNI jaka wsciekle zwierzeta FLAGI NIE POWINNO BYC WOLNO UZYWAC TAKIEJ BANDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yach Re: do anna22290 IP: *.xdsl.centertel.pl 27.03.12, 21:56 A teraz proszę wyraź opinię o autorze tego tekstu "Fanatycy!!!!!!Nakopac wam i waszemu guru w te rozlazla,skur........na dupe.....Precz z klechami i fanatykami!!!!!!! " Odpowiedz Link Zgłoś
madziapl1 Słuchacz Radia Maryja przed sądem. Za pobicie d... 27.03.12, 21:27 Starych ludzi przy wszystkich wyznaniach trzyma STRACH PRZED SMIERCIA. Ja wierze w Sile Wyzsza ktora jak kto chce moze nazywac Bogiem. Nie wiem jak ona wyglada i co to jest. Staraj sie zyc tak by nikt przez ciebie nie plakal. Zyjac tak napewno bedziesz w Raju jezeli taki istnieje czego ani nie potwierdzam ani nie neguje. Dowiem sie po smierci lub nie dowiem? Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Słuchacz Radia Maryja przed sądem. Za pobicie d... 27.03.12, 21:36 55 -letni Rambo" bronil bezbronnych ludzi ." A przed czym ? Pytam sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Słuchacz Radia Maryja przed sądem. Za pobicie d... 27.03.12, 21:41 Oczywiście skończy sie to niczym ze względu na "niską szkodliwością czynu". Tym sposobem kolejny męczennik "boniący Kościoła" i jemu podobni zostaną utwierdzeni w przekonaniu, że im wszystko wolno. Zupełnie z innej "beczki" - można zrozumieć, że Przeor "wynajął" na ten czas klasztor tylko dla pielgrzymów związanych z niejakim Rydzykiem, który nie życzył sobie świadków tego co się tam mówi i dzieje. Ich teren, ich prawo. Natomiast błonia są chyba przestrzenią publiczną i nikt nie ma prawa zabraniania nagrywania tego co się tam dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
pionowy.tor.lotu Słuchacz Radia Maryja przed sądem. Za pobicie d... 27.03.12, 23:45 Czy tylko mi się wydaje że Radio Maryja to sekta? Zastanawia mnie jedno - ze nie odpowiada za to Rydzyk. Przecież odstawił klasycznego "Wiecie-co-z-nim-robić" Peję. PRECZ SKOMUNĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
03halina15 Słuchacz Radia Maryja przed sądem. Za pobicie d... 28.03.12, 04:56 Jest taka dzielnica w Jerozolimie taka dziennikarke to , kopa w du...pe , opluja i szukaj sprawiedliwosci w dziurawych reformach Odpowiedz Link Zgłoś
hate-war Re: Słuchacz Radia Maryja przed sądem. Za pobicie 28.03.12, 05:12 czyli idziemy w standard Bliskiego Wschodu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyKLER Re: Słuchacz Radia Maryja przed sądem. Za pobicie IP: *.183.150.71.dsl.dynamic.t-mobile.pl 28.03.12, 10:15 Takiego zachowania ich uczy Rydzyk i kościół ? Dowalić temu dziadkowi karę finansową tak z 50 tys. zł i na 2 lata do więzienia dla przykładu. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Słuchacz Radia Maryja przed sądem. Za pobicie 28.03.12, 12:47 Gość portalu: antyKLER napisał(a): > Takiego zachowania ich uczy Rydzyk i kościół ? Dowalić temu dziadkowi karę fina > nsową tak z 50 tys. zł i na 2 lata do więzienia dla przykładu. kare finansowa 50 tys zl tak, wiezienie nie, bo to tylko bedzie kosztowac podatnikow. Do kopania rowow z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
abdank27 Słuchacz Radia Maryja przed sądem. Za pobicie d... 28.03.12, 18:51 Jestem zachwycony i zbudowany tym rozmodlonym tłumem. Teraz tylko czekajmy na ogłoszenie Andrzeja K. męczennikiem za wiarę i chrześcijańskie wartości :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Słuchacz Radia Maryja przed sądem. Za pobicie 28.03.12, 21:41 Tego swietego Andrzeja z pokopanym zadkiem ???? Nie mylic prosze z innym swietym. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Słuchacz Radia Maryja przed sądem. Za pobicie d... 22.04.12, 22:59 twojeporady.onet.pl/artykuly/zobacz/492,czy-potrzebna-jest-zgoda-na-wykorzystanie-wizerunku Odpowiedz Link Zgłoś