Dodaj do ulubionych

gdzie przedłużyć umowę

30.03.12, 23:29
Gdzie przedłużacie umowy na komórki w punkcie czy kurier.
Mnie męczą telefonicznie non stop, ale nic więcej niż w punkcie mi nie dają!
Pozatym myślę, że powinniśmy dać zarobić częstochowianom a nie nabijać kabzę niewiadomo komu!
Co Wy o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aśka Re: gdzie przedłużyć umowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.12, 00:04
      Kurier-ale po przesłaniu umowy na maila
      • mcneo Re: gdzie przedłużyć umowę 31.03.12, 14:12
        Unowęprzedłuża się z sekcją utrzymania klienta, a nie ze zwykłym konsultantem, od zwykłego konsultanta nic nie uzyskasz niż to copjestw standardowej ofercie.
        • Gość: Menel Re: gdzie przedłużyć umowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.12, 15:19
          Ale chlopak ma racje- jesli punkt obslugi w Cz-wa nie bedzie rentowny to go zamkna.... Tym samym w jakimis minimalnym stopniu zwiekszy bezrobocie w naszym powiecie....

Sam pracuje w sprzedazy w oddziale i jezeli klienci beda wszystko zamawiac przez strone internetowa to sklepy stacjonarne i oddzialy nie beda potrzebne, bo jak klient bedzie chcial porozmawiac w 4 oczy z konsultantem to sie przez neta z nim umowi.
          • Gość: 44 Re: gdzie przedłużyć umowę IP: *.alfanet24.pl 01.04.12, 15:40
            tak jak napisal mcneo, umowe przedluzaj tylko przez dzial utrzymania klienta, wyslij rozwiazanie umowy i czekaj na konkrety. to naprawde jedyne rozsadne rozwiazanie aby cos otrzymac za czesto wiele lat placenia abonamentow. ja podobnie postapilem teraz z canal + , kilka dlugich lat placenia a te dziady maja dla mnie oferte dwa razy gorsza niz dla nowego klienta z ulicy !
            • Gość: as Re: gdzie przedłużyć umowę IP: *.play-internet.pl 29.05.12, 21:35
              W punkcie.
    • Gość: internetowy Re: gdzie przedłużyć umowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 22:00
      przez telefon zaproponują ci znacznie lepszą ofertę niż w punkcie
      te darmozjady i pierdzistołki muszą przecież na siebie zarobić
      nie wspomnę o czynszu za lokal
      • Gość: Ja Re: gdzie przedłużyć umowę IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.12, 10:20
        Uprzedzam - ngdy, powtarzam nigy przez telefon !!!! a zwłaszcza z T-mobile !! Dlaczego?
        Po pierwsze po przedłużeniu takiej umowy nie masz wglądu do zapisu rozmowy, któa jest nagrywana ! Operator nie ma obowiązku Ci takiej rozmowy udostępnić w przypadku reklamacji !! Ja jestem w trakcie kłótni/reklamacji z T-mobile. Bo po przedłużeniu umowy okazało się ze w abonamencie nie mam tego co uzgodniłem z konsultantką. A T-mobile nie chce udostępnić mi zapisu rozmowy bo nie jestem stroną !!!! Sprawę już zgłosiłem do Miejskiego Rzecznika Konsumenta. W ogóle odradzam T-mobile. Odkąd zmienili się z Ery na T-mobile ich działania są poniżej krytyki. Wspomniana przeze mnie reklamacja jest drugą jaką wniosłem w ciągu 4 miesiecy od przedłużenia umowy przez telefon. Pierwszą udało mi się wygrać, ale także bez otrzymania zapisu rozmowy. Tak więc odradzam T-mobile i już wiem, że jako długoletni klient Ery po zakończeniu umowy uciekam od nich, być może do Plusa, być może do Orange. JEszcze nie wiem. Na pewno nie do Playa :)
        • Gość: paula Re: gdzie przedłużyć umowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 19:02
          polecam ofertę HEYA
          dzwonili do mnie ponad dwa miesiące temu
          dostałam super pakiet, nowy telefon
          i ogólnie wszystko jest OK
          bez wychodzenia z domu ;))
          • Gość: Adam Re: gdzie przedłużyć umowę IP: 212.87.246.* 01.06.12, 20:35
            To fajnie :)
            Napisz jakieś jakieś konkrety, bo dla Ciebie to może być super, a dla innych nie koniecznie.
            • Gość: xXx Re: gdzie przedłużyć umowę IP: *.96.226.217.tvksmp.pl 01.06.12, 22:13
              Ja Orange zamieniłem na Playa i jestem bardzo zadowolony.Wszystko przez telefon.Play zaoferował naprawdę super jak dla mnie warunki- duża pula darmowych minut ,darmowe rozmowy na telefony stacjonarne oraz do Playa ,naliczanie dodatkowych darmowych minut jeżeli ktoś dzwoni z innej sieci niż Play i za to abonament ok.37zł.
              • Gość: Ja Re: gdzie przedłużyć umowę IP: *.rev.inds.pl 02.06.12, 06:10
                Ja w Plusie za miesięcznie 39,90 mam co miesiąc 170 minut do wszystkich sieci, których i tak nie jestem w stanie wykorzystać ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka