pepikcz Chuligani zaatakowali autobus MPK. Krzyczeli "B... 08.05.12, 18:37 No to czekamy na odpowiedź gazety, które pewnie nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Chuligani zaatakowali autobus MPK. Krzyczeli IP: *.96.234.164.tvksmp.pl 08.05.12, 18:39 GDZIE JEST ZAPIS MONITORINGU! PRZECIEŻ WYDANO NA NIEGO GRUBE MILIONY! CZY NADAL OPIERAMY SIĘ NA DWÓCH ANONIMOWYCH RELACJACH! GDZIE PREZES MPK! GDZIE RELACJE KIEROWCÓW! GDZIE POLICJA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kns Re: Chuligani zaatakowali autobus MPK. Krzyczeli IP: 188.95.28.* 08.05.12, 18:51 nie strasz,nie strasz bo się zesrasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawidsynizajasza Re: Chuligani zaatakowali autobus MPK. Krzyczeli IP: 62.244.151.* 08.05.12, 19:43 Po co sprostowanie ? Nawet jak opublikują to zaraz wrzucą 20 artykułów i zniknie to w tłumie. To jest anty reklama meczów Rakowa które stały się oazą spokoju i świetnego dopingu. To jest atak na sponsorów i na przyszłych sponsorów Rakowa który odradza się na zdrowych zasadach, w zarządzie są ludzie na poziomie którzy mają wizje. Trener jest mało doświadczony ale jest dla zawodników wzorem jako piłkarz. Piłkarze grają ładną dla oka grę i wygrywają ostatnio spotkania z wyżej notowanymi rywalami. Na trybunach zasiadają fanatycy Rakowa którzy pielęgnują tradycje i wartości znane każdemu obywatelowi czyli Honor,Ojczyzna,Braterstwo. Powstają wspaniałe oprawy Patriotyczne oraz wielbiące tradycje 90 lat Futbolu w Częstochowie. Komuś się to nie podoba bo kiedyś Raków był na marginesie bez sponsorów bez porządnych działaczy.Mówiło się że to bandyci że tam lepiej nie chodzić bo Cie zabiją. Dlatego jak nie ma zadymy to trzeba coś stworzyć na potrzebę sensacji i oczerniania klubu ! Nie długo będzie że ktoś wybił szybę na przystanku i policja zweryfikowała informacje i okazało się że był ten ktoś w 2003 na meczu Rakowa !! tuż to fanatyk Rakowa demolujący miasto !!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mocny Re: Chuligani zaatakowali autobus MPK. Krzyczeli IP: 78.10.82.* 08.05.12, 20:13 > Po co sprostowanie ? > Nawet jak opublikują to zaraz wrzucą 20 artykułów i zniknie to w tłumie. Nie szkodzi. Musi być sprostowanie, jak nie będzie to pozew przeciwko GW o odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo_79 Re: Chuligani zaatakowali autobus MPK. Krzyczeli IP: *.183.156.155.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.05.12, 21:56 Gość portalu: dawidsynizajasza napisał(a): > Po co sprostowanie ? > Nawet jak opublikują to zaraz wrzucą 20 artykułów i zniknie to w tłumie. > To jest anty reklama meczów Rakowa które stały się oazą spokoju i świetnego dop > ingu. > To jest atak na sponsorów i na przyszłych sponsorów Rakowa który odradza się na > zdrowych zasadach, w zarządzie są ludzie na poziomie którzy mają wizje. > Trener jest mało doświadczony ale jest dla zawodników wzorem jako piłkarz. > Piłkarze grają ładną dla oka grę i wygrywają ostatnio spotkania z wyżej notowan > ymi rywalami. > Na trybunach zasiadają fanatycy Rakowa którzy pielęgnują tradycje i wartości zn > ane każdemu obywatelowi czyli Honor,Ojczyzna,Braterstwo. Powstają wspaniałe opr > awy Patriotyczne oraz wielbiące tradycje 90 lat Futbolu w Częstochowie. > Komuś się to nie podoba bo kiedyś Raków był na marginesie bez sponsorów bez por > ządnych działaczy.Mówiło się że to bandyci że tam lepiej nie chodzić bo Cie zab > iją. > Dlatego jak nie ma zadymy to trzeba coś stworzyć na potrzebę sensacji i oczerni > ania klubu ! > Nie długo będzie że ktoś wybił szybę na przystanku i policja zweryfikowała info > rmacje i okazało się że był ten ktoś w 2003 na meczu Rakowa !! tuż to fanatyk R > akowa demolujący miasto !!! :D Ja jak idę na mecz to kibicuje drużynie. Ty chodzisz bo to oaza spokoju, świetny doping i na trybunach zasiadają fanatycy, którzy robią patriotyczne oprawy!!! Co to do k...y zawody sportowe czy teatr??? Cały czas nie mogę skumać Waszej argumentacji. Zamiast się wziąść do roboty to zajmujecie się zupełnie niepotrzebymi rzeczami, które jakos nie przyciągają na stadion tłumów - może warto zmienić taktykę. Jak cos nie idzie trener zmienia taktykę może warto spróbować a nie żyć latami poprzednimi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawidsynizajasza Re: Chuligani zaatakowali autobus MPK. Krzyczeli IP: 62.244.151.* 08.05.12, 22:36 "Ja jak idę na mecz to kibicuje drużynie" Ale oni Cie nie słyszą człowieku stań obok motoru w kasku i spróbuj coś usłyszeć a jak jadą to widzą rozmazane twarze :D "Ty chodzisz bo to świetny doping" "Zamiast się wziąść do roboty to zajmujecie się zupełnie niepotrzebymi rzeczami które jakos nie przyciągają na stadion tłumów - może warto zmienić taktykę Wielu kibiców pracuje ma swoje firmy także część braci kibicowskiej się uczy,studiuje. Kibice Rakowa urozmaicają widowisko te szare trybuny ten smutny stadion staje się kolorowy i głośny przez 90minut. Nie raz będąc na meczu widziałem pikników którzy odwracali wzrok od sytuacji na boisku aby zobaczyć tą piękna oprawę kibiców i nie dlatego ze na boisku się nic nie działo. Nie rozumiem Cie człowieku próbujesz starasz się coś wymyślić jaką ku... taktyke ? ? taktyka jest taka z liścia jebać azedesiaka :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo_79 Re: Chuligani zaatakowali autobus MPK. Krzyczeli IP: *.183.150.139.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.05.12, 22:44 > Nie rozumiem Cie człowieku próbujesz starasz się coś wymyślić jaką ku... taktyk > e ? ? > taktyka jest taka z liścia jebać azedesiaka :D:D nawet rymujesz - no nieżle może idź do jakiegoś programu!!! Jak nie chcesz rozmawiać nie rozmawiaj bo widzę, że sprawia Ci to trudność. Zastanów się kolego co piszesz bo później przez Ciebie odbierają Rakó jak odbierają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: Chuligani zaatakowali autobus MPK. Krzyczeli IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.05.12, 00:40 Panowie jest zapis z monitoringu z zasłoniętymi twarzami (szaliki jednego z lokalnych klubów) ale jest i zapis twarzy odsłoniętych (inteligentni inaczej nie widzieli innych kamer?)Więc sprawa się wyjaśni Odpowiedz Link Zgłoś
kmicic.full Prawda coraz bliżej ! 08.05.12, 20:15 Prawda wkrótce wyjdzie na jaw i GW będzie musiała odszczekać te kłamstwa .Szkoda mi kibiców żużla ,bo dają się od dawna manipulować redaktorom i kilku wpływowym ludziom, którzy mają na cel skłócić środowisko sportowe w Cz-wie . ŻĄDAMY PRAWDY : rksrakow.pl/art.php?id=9&tyt=201205081553 rksrakow.pl/art.php?id=9&tyt=201205081603 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo_79 Re: Prawda coraz bliżej ! IP: *.183.156.155.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.05.12, 21:30 > Prawda wkrótce wyjdzie na jaw i GW będzie musiała odszczekać te kłamstwa .Szkod > a mi kibiców żużla ,bo dają się od dawna manipulować redaktorom i kilku wpływow > ym ludziom, którzy mają na cel skłócić środowisko sportowe w Cz-wie . Co to za wpływowe osoby i co chcą przez to osiągnąć??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prywaciarz Re: Prawda coraz bliżej ! IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 21:36 A kto mi zmyje z elewacji napis raków bij.Gdzie dostanę odszkodowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca A mnie z garaży kto zmyje? IP: 78.10.82.* 08.05.12, 22:26 Jakieś łebki szalały na motorach w weekend i wszystkie garaże pomalowali w hasła CKM. Kto mi zapłaci za malowanie? Właściciel od którego wynajmuje, chce mieć garaż w stanie nie gorszym niż mi wynajął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo_79 Re: A mnie z garaży kto zmyje? IP: *.183.150.139.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.05.12, 22:39 obiektywny, pobity i okradziony, ligowiec a teraz prawnik!!! Człowieku za ilu jeszcze zwolenników Rakowa się podasz? No i jesteś jeszcze popieracz i kierowca. Swoją drogą jak pogoda we Wrocławiu? Nie jesteś kierowcą, jesteś chory psychicznie albo beznadziejnie głupi. Ciekawe jaki będzie następny nick...hhehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szuszlowiec CKM Motorynki w modzie, z logiem CKM IP: 204.45.133.* 08.05.12, 23:29 Gość portalu: Pablo_79 napisał(a): > obiektywny, pobity i okradziony, ligowiec a teraz prawnik!!! Człowieku za ilu j > eszcze zwolenników Rakowa się podasz? > > No i jesteś jeszcze popieracz i kierowca. Swoją drogą jak pogoda we Wrocławiu? > > Nie jesteś kierowcą, jesteś chory psychicznie albo beznadziejnie głupi. Ciekawe > jaki będzie następny nick...hhehehe O! informatyczne guru sie znalazlo, normalnie nowy detektyw rutkowski, tylko szkoda ze wyzej srash niz 4 litery masz. Mogę pisać nawet z Singapuru, chcesz się przekonać? Słyszałeś o anonymizerach? Slyszales o czyms takim jak zdalny pulpit? Jak masz ochote porozmawiac o IP to poszukaj innego forum, bo tutaj zastanawiamy sie po co jest taki szuszel w Czestochowie. Po co byl ten stadion? Ktos za to zaplacil grube miliony. Nie lepiej bylo wybudowac jakies przedszkola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo_79 Re: Motorynki w modzie, z logiem CKM IP: *.183.150.139.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.05.12, 23:48 > O! informatyczne guru sie znalazlo, normalnie nowy detektyw rutkowski, tylko sz > koda ze wyzej srash niz 4 litery masz. > Mogę pisać nawet z Singapuru, chcesz się przekonać? Słyszałeś o anonymizerach? > Slyszales o czyms takim jak zdalny pulpit? > Jak masz ochote porozmawiac o IP to poszukaj innego forum, bo tutaj zastanawiam > y sie po co jest taki szuszel w Czestochowie. Po co byl ten stadion? Ktos za to > zaplacil grube miliony. Nie lepiej bylo wybudowac jakies przedszkola? A Tobie idioto o co biega? Brakło argumentów? Po to żeby przychodziło po 15000 osób na mecz żuzlowy. Tyle ile nigdy nie bedzie przychodziło na Raków póki będzie tak jak jest teraz. A to forum akurat ma inny temat - jakbys umiał składać wyrazy w zdania mógłbyś nawet się dowiedzieć jaki - no ale niestety!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzuszelWluqniasz Re: Motorynki w modzie, z logiem CKM IP: 78.10.82.* 09.05.12, 06:57 > A Tobie idioto o co biega? Brakło argumentów? Dowartościowuje cie jak sobie ulżysz w powyższy sposób? > Po to żeby przychodziło po 15000 osób na mecz żuzlowy. Raz na 3 lata ? Rozsądna inwestycja. > Tyle ile nigdy nie bedzie przychodziło na Raków póki będzie tak jak jest teraz. Póki miasto nie da kasy na porządny stadion piłkarski, bo na szuszlowy już dało? > A to forum akurat ma in > ny temat - jakbys umiał składać wyrazy w zdania mógłbyś nawet się dowiedzieć ja > ki - no ale niestety!!! no niestety rozpisujesz się w innych wątkach o nickach, IP, no niestety, to nie temat tego forum. Natomiast temat pieniędzy z miasta na kluby sportowe i pseudosportowe w Cz-wie został poruszony w wypocinach pani Steinhagen, wiec niestety - znowu demonstrujesz problemy z rozumieniem czytanej treści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acotopo Re: Motorynki w modzie, z logiem CKM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.12, 10:23 Gość portalu: SzuszelWluqniasz napisał(a): > > A Tobie idioto o co biega? Brakło argumentów? > > Dowartościowuje cie jak sobie ulżysz w powyższy sposób? > > > Po to żeby przychodziło po 15000 osób na mecz żuzlowy. > > Raz na 3 lata ? > Rozsądna inwestycja. > > > Tyle ile nigdy nie bedzie przychodziło na Raków póki będzie tak jak jest > teraz. > > Póki miasto nie da kasy na porządny stadion piłkarski, bo na szuszlowy już dało > ? Zrozumcie wreszcie: Raków gra w trzeciej lidze chodzi na niego w porywach 1000 osób - wiem zaraz pewnie przytoczysz mecz z Koszarawą. Tylko Wy jesteście takimi ludźmi, którzy winią wszystkich dookoła: miasto bo nie dało więcej pieniędzy i nie wybudowało Wam nowego stadionu, kibiców żużlowych bo chodzą na żużel a nie na piłkę, Wyborczą bo Was oczernia non stop, policja bo Was prowokuje. A tu jedynym problemem jesteście Wy - bo zamiast robić coś tylko narzekacie. A będziecie jeszcze bardziej narzekać niestety bo miasto jest tak zadłużone, że da jeszcze mniej pieniędzy. Ogarnijcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
ckm-rks Re: Motorynki w modzie, z logiem CKM 09.05.12, 11:46 "> Zrozumcie wreszcie: Raków gra w trzeciej lidze chodzi na niego w porywach 1000 > osób - wiem zaraz pewnie przytoczysz mecz z Koszarawą. Tylko Wy jesteście takim > i ludźmi, którzy winią wszystkich dookoła: miasto bo nie dało więcej pieniędzy > i nie wybudowało Wam nowego stadionu, kibiców żużlowych bo chodzą na żużel a ni > e na piłkę, Wyborczą bo Was oczernia non stop, policja bo Was prowokuje. A tu j > edynym problemem jesteście Wy - bo zamiast robić coś tylko narzekacie. A będzie > cie jeszcze bardziej narzekać niestety bo miasto jest tak zadłużone, że da jesz > cze mniej pieniędzy. Ogarnijcie się." Jest w tym trochę prawdy, ale jeżeli uważasz, że chłopaki z Rakowa nie robią nic, to jesteś w błędzie. Przejdź się na mecz i zobacz, jaka dobra atmosfera tam panuje. Na ostatnim meczu Włókniarza ichniejszy młyn po pięciu biegach śpiewał "ch*j z wynikiem", "wynik nas pier*oli" etc. Ludzie z pobocznych sektorów dzieci zabierali, bo szkoda było tego słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acotopo Re: Motorynki w modzie, z logiem CKM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.12, 14:04 Nie twierdzę, że nic nie robią - ale twierdzę, że kibice to nie tylko Ci w młynie - to także jak Wy ich nazywacie pikniki... I tu jest siła kibiców - a takie akcje jak non stop wypływają nie maja nic wspólnego z kibicowaniem!!! Aż dziw bierze że nikt tego nie nagrał na komórkę!!! Potem się dziwicie, że nie przychodzą ludzie i wolą iść na Włókniarz i zobaczyć żużel w piknikowej atmosferze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzuszelWluqniasz Kolejny wszystko wiedzący dyletant IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.12, 12:10 > Zrozumcie wreszcie: Raków gra w trzeciej lidze A w której lidze "od końca" gra Włókniarz? Ile tych lig jest pod tą "ekstraligą"? Da się tam spaść niżej niż o jeden szczebel? > chodzi na niego w porywach 1000 > osób - wiem zaraz pewnie przytoczysz mecz z Koszarawą. Już przytaczanie meczu z Koszarawą, sprzed iluś tam (6? 7?) lat, świadczy o tym, że nie masz zupełnie pojęcia co się obecnie dzieje na Rakowie, jakie zmiany zaszły, w tym również jeśli chodzi o atmosferę na trybunach. Poszukaj ile było ludzi w zeszłym roku na meczu z Wisłą Kraków ( wygranym przez Raków ), poszukaj ile bywało na Zagłębiu Sosnowiec, może sam przejdź się na jakiś mecz. > Tylko Wy jesteście takimi ludźmi, którzy winią wszystkich dookoła: > miasto bo nie dało więcej pieniędzy > i nie wybudowało Wam nowego stadionu, kibiców żużlowych bo chodzą na żużel a ni > e na piłkę, Wyborczą bo Was oczernia non stop, policja bo Was prowokuje. Zupełnie nie rozumiesz. Obecne władze Rakowa wraz z kibicami wkładają dużo wysiłku aby Raków jako klub funkcjonował coraz lepiej. Jeśli ktoś (np. pani red. Steinhagen) tego nie zauważa, pomija milczeniem, a jakiś głupi incydent z autobusem wykorzystuje do bezpardonowego i nieuzasadnionego ataku, snując przeróżne insynuacje, to nikt z prawdziwych kibiców nie będzie się temu bez słowa przyglądał. Moim zdaniem reakcja władz klubu i tak jest zbyt pobłażliwa, bo zamiast żądania sprostowania skierowałbym sprawę do Sądu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acotopo Re: Kolejny wszystko wiedzący dyletant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.12, 14:14 Już przytaczanie meczu z Koszarawą, sprzed iluś tam (6? 7?) lat, świadczy o tym, że nie masz zupełnie pojęcia co się obecnie dzieje na Rakowie, jakie zmiany zaszły, w tym również jeśli chodzi o atmosferę na trybunach. Poszukaj ile było ludzi w zeszłym roku na meczu z Wisłą Kraków ( wygranym przez Raków ), poszukaj ile bywało na Zagłębiu Sosnowiec, może sam przejdź się na jakiś mecz. Byłem - ale szczerze powiem nudno się to oglądało - nie twierdze, że teraz jest tak samo. Przytaczasz mecz Raków - Wisła - życzę, żeby była taka zawsze!!! Ja nie jestem wrogiem Rakowa - tylko myślę, że źle do tego podchodzicie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo_79 do szuszlowca CKM IP: *.183.150.139.dsl.dynamic.t-mobile.pl 09.05.12, 00:00 > O! informatyczne guru sie znalazlo, normalnie nowy detektyw rutkowski, tylko sz > koda ze wyzej srash niz 4 litery masz. > Mogę pisać nawet z Singapuru, chcesz się przekonać? Słyszałeś o anonymizerach? > Slyszales o czyms takim jak zdalny pulpit? > Jak masz ochote porozmawiac o IP to poszukaj innego forum, bo tutaj zastanawiam > y sie po co jest taki szuszel w Czestochowie. Po co byl ten stadion? Ktos za to > zaplacil grube miliony. Nie lepiej bylo wybudowac jakies przedszkola? I jeszcze jedno - jak kolego coś piszesz czego jesteś pewien to po co zmieniasz IP - boisz sie czegoś? - taki odważny jesteś? A tak narzekacie, że Wyborcza pisze nieprawdę a tam przecież ktos się pod tym podpisał. Nie uważasz tego za obłudę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzuszelWluqniasz Re: do szuszlowca CKM IP: 78.10.82.* 09.05.12, 06:49 > I jeszcze jedno - jak kolego coś piszesz czego jesteś pewien to po co zmieniasz > IP - boisz sie czegoś? - taki odważny jesteś? Umiesz czytać ze zrozumieniem? Najpierw przeszkadza ci, ze ktos pisze pod różnymi nickami z jednego IP, teraz przeszkadza ci, że ktoś pisze z tego samego nicka z innego IP. Cały czas o tym piszesz, a uciekasz od tematu dyskusji. Brakuje argumentów? > A tak narzekacie, że Wyborcza pisze nieprawdę a tam przecież ktos się pod tym p > odpisał. Buchahahahah !!! Jakby każdy podpis dziennikarzyny pod artykułem był wystarczający do uznania czegoś za prawdę to byłby to chyba najbardziej dochodowy zawód na świecie. A tak to wystarczy jakieś podrzędne studia skończyć i już można smarować co się chce i jak się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: Prawda coraz bliżej ! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.05.12, 00:20 Ile miasto odpuściło zaległej kasy dla Rakowa,Włókniarza,AZS-u,Skry,Victorii,czy Stradomia.Porównajmy bez żadnych ściem i kto na tym najwięcej zyskał? Odpowiedz Link Zgłoś
robson1938 Chuligani zaatakowali autobus MPK. Krzyczeli "B... 08.05.12, 21:39 spie...cie cale zycie konfitury i tyle w temacie, fajnie bylo w latach 90 jak na ALP ku... nie wiedzialy co sie dzieje. Podpalcie siedzibe klamliwej ku... wybiorczej i niech ludzie wyjda w calej Polsce na ulice w obronie wlasnej godnosci. Let's meet on euro 2012 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do robsona Re: Chuligani zaatakowali autobus MPK. Krzyczeli IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 21:52 Jeśli piszesz o pekinie dzieciaczku.To trochę wcześniej Blokada ,Sobieskiego i Rocha królowało.I pekin w śródmieściu nie miał co szukać.Zawsze te gnojki były za komuną.Aż dziw mnie ogarnął ,że u Staszczyka nikt nie wspomniał o tych ulicach zasłużonych dla rozwoju cywilizacji i kultury ogłady.Bo kto zasłużył to dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robson1938 Re: Chuligani zaatakowali autobus MPK. Krzyczeli IP: 31.169.96.* 08.05.12, 22:28 Pekin byl na ALP Odpowiedz Link Zgłoś
rdbckm Chuligani zaatakowali autobus MPK. Krzyczeli "B... 08.05.12, 22:14 Brawo chłopaki z Rakowa, brawo! Miałem Was za bardziej inteligentnych... jednak sam osobiście widziałem Wasze zacytuje co widziałem "bojowo nastawione twarze, mięśnie napięte jak u komara na stopie podczas wysysania krwi u człowieka i ten wzrok skierowany przed siebie jakby Filer nakazał iść na front" Brawo brawa niech się cieszy wrzawa! Pozdrawiam Maxia i wielu innych których miałem za bardziej inteligentnych, a którzy mnie mijali i nawet w tym amoku nie zauważyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamykam Re: Chuligani zaatakowali autobus MPK. Krzyczeli IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.12, 22:43 zamykam temat okazało się że to kierowca miał taki benc że jak jechał po częstochowskich dziurach to cały autobus kołysało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: Chuligani zaatakowali autobus MPK. Krzyczeli IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.05.12, 00:08 Jeśli to prawda,że kibice Rakowa zaatakowali autobus z kobietami i dziećmi to tylko współczuć ,fama po kryminałach poszła każdy rakowiak będzie traktowany jakcw... więc panowie Zulus,Pimpek,Gordon,Luis szykujcie dupska i japy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
penitenziagite99 Re: Chuligani zaatakowali autobus MPK. Krzyczeli 09.05.12, 08:41 Piękna pokazówka w stylu niby-kibiców Rakowa.Nastraszyć rozhisteryzowane kobiety i dzieci to bardzo honorowe.Na Rakowie i na stronie rbfzine.pl można tyle poczytać o ich patriotyźmie,honorze,itd.To takie patriotyczne obrzucić kamieniami autobus w swoim mieście i takie honorowe zaatakować autobus pełny spokojnych ludzi jadących na koncert,w tym kobiety i małe dzieci.Fantastycznie niby-kibice pracują na reklamę Rakowa,na kolejne dotacje z UM.Tymi ostatnimi popisami piłka nożna wiele straciła w oczach częstochowian.Teraz wielu,których najdzie ochota na obejrzenie meczu na zywo,wybierze Skrę.Ciekawe jak niby-kibice z innych miast patrzą teraz na swioch kolegów z Cz-wy :-) Poracha i kopmromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Walka o normalność!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 09.05.12, 09:54 Kibicuję Rakowowi od wielu lat nie kiedy idę na CKM. Poziom słownictwa na trybunach kibiców jest taki sam i tego nikt nie zmieni bo to nie teatr ale zachowanie kiboli mnie bulwersuje. Co do wiarygodności i bezstronności artykułów pisanych w GW też mam zastrzeżenia. Nie mogę się jednak pogodzić z by wsadzać do jednego wora wszystkich z barwami RKS-u. Ręce mi jednak opadają jak widzę walkę policji z bandytyzmem. 80% postów to zwykłe chamstwo i prostactwo pisane przez baranów a nie kibiców. Mam nadzieje że pomimo kłopotów Raków obroni się na boisku. A swoją drogą przytoczę słowa mojego ojca "nie kuś licha nie idź tam bo dostaniesz" parę razy nie posłuchałem ale nigdy na skargę nie poszedłem i ciotom nie zostałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: Walka o normalność!!! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.05.12, 13:17 Masz racje jeśli chodzi o słownictwo,to nie teatr czy opera emocje robią swoje. Co do Rakowa to Częstochowska ekipa i wiadomo na obczyznie zawsze za nim ,ale jak słyszysz,że 17-30 latek bije dzieciaka za szalik to łapy opadają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Walka o normalność!!! IP: *.net.stream.pl 17.05.12, 10:39 to czytaj dalej to scierwo i zyj w przekonaniu jak te jebany przyglupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Chuligani zaatakowali autobus MPK. Krzyczeli IP: *.net.stream.pl 17.05.12, 10:38 hahahahah bylbys w koszulce wlokniarza pomiocie jebany to bys sie ku... pierwsza schowala ^^ postura masz ku... gruba ku... jebana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acotopo Re: Chuligani zaatakowali autobus MPK. Krzyczeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.12, 11:37 Gość portalu: ja napisał(a): to czytaj dalej to scierwo i zyj w przekonaniu jak te jebany przyglupy > hahahahah bylbys w koszulce wlokniarza pomiocie jebany to bys sie ku... pierwsz > a schowala ^^ postura masz ku... gruba ku... jebana Do szkoły debilu ... najpierw lekcje odrobić a później do komputera siadać ! I tak, że czytać umiesz, bo z poprawnym pisaniem ciężko u Ciebie ! Odpowiedz Link Zgłoś