barone 13.07.12, 19:36 Podano w TVN po faktach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blazej Re: Zmarł Jerzy Kulej IP: 31.42.2.* 13.07.12, 19:44 to chyba najbardziej znany sportowiec pochodzący z Częstochowy, nową halę na Zawodziu nazwałbym Jego imieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektyw-ny Re: Zmarł Jerzy Kulej IP: *.96.228.107.tvksmp.pl 13.07.12, 19:51 No właśnie. Jak najlepiej uczcić JEGO pamięć w Częstochowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
miglanc86 Re: Zmarł Jerzy Kulej 13.07.12, 20:01 Jestem w szoku .bo dochodził pomału do siebie.Chłopak z Rakowa <Pekin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UwarzamRze Re: Zmarł Jerzy Kulej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.12, 20:05 Jestem ZA !!! I przestańmy wymyślqać kretyńskie nazwy ARENY. Tak się stało i już. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Zmarł Jerzy Kulej IP: *.fbx.proxad.net 13.07.12, 20:11 [`] [`] [`] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Zmarł Jerzy Kulej IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.12, 22:36 Jurek tak wspaniale wspomagał klub żużlowy Włókniarz Częstochowa.Jego niezapomniane komentarze meczowe o boksie.Łzy ,że tak szybko odchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
o8902k Re: Zmarł Jerzy Kulej 13.07.12, 23:03 Żal ,że milicjant ,żal że SLD.Żal ,że dał się kupować.Ale nie wspominam ,źle człowieka.Pokonać ruskiego w PRElu to sława od knajpy ,do knajpy.Sława ,papierosy i alkohol czynią boga z człowieka .Tak jak z Janka Ciszewskiego.Też się szybko zwinął.Jerzy cześć Twojej pamięci/. Odpowiedz Link Zgłoś
o8902k kto pamięta taki klubik gdzie Maniek Chudy 13.07.12, 23:47 Trenował.Szkoła polonijna.Kto się przyczynił by by boisko i i poszczególne sekcje padły.Jak boks. .Zawsze przez ten sport nie dotarłem na Jasną.Siatkówka , koszykówka, ping pong .Później rozdrapali najlepszą murawę w Częstochowie .Skry.Częstochówka klub Jurka.Guła wojewoda i Buzek .Szok po przekształceniach .Prawie za darmo ta szkoła to zabrała.Ja pamiętam.Typowe machloje na tamte czasy.Nikt się nie odważył .Kradli ,każdy milczał .Zajęty ,przeliczał akcje co dawał Wałęsa.Miało być 100 mln.Było 20 zł.Takie kluby promowały zawodników.Kluby wiejskie piłkarzy.Gdzie te czasy Jurka ,gdy był młody. Odpowiedz Link Zgłoś
markoni51 Re: kto pamięta taki klubik gdzie Maniek Chudy 14.07.12, 10:25 Pod przykrywką szkoły skorzystali z wielu ulg i dotacji , pobierali bajońskie czesne nie wiele wiedzy dając w zamian ...obecnie jest mało chętnych na ta ,,prestiżową'' uczelnie a więc przekształca się budynek na biurowce i inne komercyjne pomieszczenia ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda Re: kto pamięta taki klubik gdzie Maniek Chudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.12, 10:53 Naprawdę szkoda,cześć jego pamięci Odpowiedz Link Zgłoś