Dodaj do ulubionych

NOWA dyskoteka DEPO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 19:56
masakra, porazka,FUKS2,beznadzieja... ale dobrze ze cos takiego otworzyli bo
dresiki juz nie mialy gdzie hulac. Poziom marny a wogole co to mialo tam nie
byc 2 tysiace osob olbrzymi parkiet i 2 razy wieksza dyska od kichota a
tymczasem w DK juz sa 3 sale do tanca, pozatym barmani jacys tam kiepscy,
ludzi pare a kolejka do baru wyjebista.
Obserwuj wątek
    • std20045 Re: NOWA dyskoteka DEPO 27.06.04, 20:54
      Gość portalu: xmen napisał(a):

> masakra, porazka,FUKS2,beznadzieja... ale dobrze ze cos takiego otworzyli bo
      > dresiki juz nie mialy gdzie hulac. Poziom marny a wogole co to mialo tam nie
      > byc 2 tysiace osob olbrzymi parkiet i 2 razy wieksza dyska od kichota a
      > tymczasem w DK juz sa 3 sale do tanca, pozatym barmani jacys tam kiepscy,
      > ludzi pare a kolejka do baru wyjebista.
      a czy ty wogole byles kiedys w fuksie?chyba nie -pomysl i załuj ze nie
      byles bo nie wiesz co straciles ...tak wiec cztery chaly w bok
      • Gość: kim Re: NOWA dyskoteka DEPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 23:53
        dobrze ze sie cos dzieje.ja polecam jednak IGUANE
        • Gość: Rafal ile bilet ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 00:25
          ile kosztuje bilet do DEPO ???
    • Gość: konrad Re: NOWA dyskoteka DEPO IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 01:25
      Lokal jezeli chodzi o wystroj to jest zaje..... obsluga swieza i jeszcze sie
      gubia. Towazystwo bardzo zroznicowane. Ochrona taka starsza troche wiec
      przynajmniej nie beda sie awanturowac i bic bez powodu.
      • Gość: ja Re: NOWA dyskoteka DEPO IP: 80.48.252.* 28.06.04, 13:02
        a gdzie to jest ?
        • Gość: konrad Re: NOWA dyskoteka DEPO IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 15:14
          Jak idziesz od tramwaju do dworzca to w lewo przy wejsciu.
          • Gość: ss Re: NOWA dyskoteka DEPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:21
            podobno fajny pomysl z bocznica kolejowa.
            • Gość: Ccztery Re: NOWA dyskoteka DEPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 23:43
              No ja uważam że częstochowa zacofała się przynajmniej o 15 lat, kiedy otworzyli
              tą wsioteke. Uważam, że sam lokal w sobie ma coś natomiast ludzie i muzyka,
              które powinny w dzisiejszych czasach tworzyć klimat, jest co najmniej do bani...
              Spójrzcie na Karaków, Warszawe, czy chociażby Sopot :)Takie wichury maja
              miejsce tylko i wyłącznie poza granicami centrum, tj. na wsiach !
              A jeżeli chodzi o ubiur, to niestety już tak się utarło, że łysi kolesie w
              dresach, czesto mieśniaki to raczej żaden kulturalny człowiek, bynajmniej
              mówiąć tu o lokalu. No chyba że właśnie ów koleś był na treningu biegów i
              przypadkiem zajrzał do lokalu :) POZDRAWIAM ALL Peace. ! :)
    • Gość: fuks Re: NOWA dyskoteka DEPO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:49
      jezeli twierdzisz ze to jest fuks 2, to zaje....scie - bo wlasnie takich
      starych klimatow szukalem, a Tobie nikt tam nie kaze chodzić - splyw!
      i nie jestem dresem :(=)
      • Gość: 1 Re: NOWA dyskoteka DEPO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 00:51
        Ach wy to macie rozrywki chciałbym tak trochę wam zazdroszczę. Hehe
        • Gość: endrju Re: NOWA dyskoteka DEPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 15:51
          Wrecz przeciwnie, to napewno nie jest klub dla dresów. Moim zdaniem to taki Don
          Kichot czy Kojot, ale dla młodszych. Zaden dres tam wstepu nie ma, a sprobuj
          byc chociaz w ortalionowej kurtce - nie wejdziesz.
          • Gość: drabsonfun Re: NOWA dyskoteka DEPO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 21:24
            bez sensu, kazdy powienien wejsc bez wzgledu na ubior. co to jakas
            dyskryminacja?
            • Gość: antydres Re: NOWA dyskoteka DEPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 21:31
              A TAK... Dyskryminacja hamstwa i żulostwa. I tak powinno być. Nie mam ochoty
              bawić się w towarzystwie upoconego dresa, a nie daj Bóg idac z dziewczyna
              przyapdkowo szturchne go w tłoku kiedy stoj z kolegami i zadyma gotowa. Ubiór
              nie żadko świadczy o kulturze człowieka, a przynajmniej o jego zwyczajach.
              Myślę, że nie wpuszczanie dresów z pólnocy,rakowa, slumsów śródmieście itd to
              bardzo dobry pomysl...
              • Gość: veni Re: NOWA dyskoteka DEPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 07:45
                Jestem za !
    • Gość: duch hopkirka Re: NOWA dyskoteka DEPO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 08:47
      syf z padaczką.

ciekawe dlaczego nie powstaja kluby z prawdziwa muzyka klubowa, a nie sieczką
      przepuszczaną przez wszystkie niemieckie stacje telewizyjne, przy ktorej żółć
      to napój magiczny?
      czemu nie powstaje prawdziwa kultura klubowa, a nie mieszanka prostactwa,
      wsiowości i buractwa?
      bylem ostatnio pod depo i ujrzalem same dresiarskie klany. dresiarstwo to stan
      umyslu, a nie przyodzianie.
      • Gość: xx Re: NOWA dyskoteka DEPO IP: *.icis.pcz.pl 26.07.04, 10:25
        A byles w OSLO ???
      • Gość: Marcyś Re: NOWA dyskoteka DEPO IP: *.trustnet.pl 02.08.04, 23:34
        Tak, dresiarstwo to stan umysłu a nie przyodzienie, To efekt wadliwego procesu
        socjalizacji, jej braku lub dowód na istnienie brakującego ogniwa teorii
        Darvina. A co do Depo to lokal który nigdy nie będzie serwował wysublimowanej
        rozrywki. Nie będzie bo go na to niestać. Z drugiej strony jednak przyjemnie
        się czasem odczłowieczyć po całym tygodniu zgrywania intelektualnego debila.
      • Gość: baartec Re: NOWA dyskoteka DEPO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 23:48
        Otóż to!!! Dlaczego w naszym miescie nie ma pożądnego klubu z pożądną muzyką
        klubową , no bo chyba takową nie mozna nazwac chłamu typu klabbejs albo kawałki
        made from dojcze viva (aha i ten plebejski zwyczaj noszenia białych
        rękawiczek...)
    • Gość: arczi Re: NOWA dyskoteka DEPO IP: *.org 26.07.04, 10:20
      ŻENADA. dzieciaki pijane jak ....... , do tego nie mówcie że nie wpuszczają w
      dresach bo pełno tego . Byłem raz i był to ostatni raz.
      • Gość: zajebis... Re: NOWA dyskoteka DEPO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 19:01
        tragedia
        depo to najwieksze wiesniactwo jakie widzialem
        wszystkie wiesniaki z okolicznych wsi wsiadaja do pociagu i ze maja blisko to
        zostaja wlasnie tu
        dresikow tu nie zobaczylam jeszcze ale widzialam natomiast burakowatych,
        niemeskich , gejowatych chlopczykow w obcislych spodniach , bluzkach i
        uzelowanych wlosach
        muzyka masakryczna - chała, chała, chała
        disco polo totalne
        czy nikt nie moze otworzyc jakiegos zajebistego klubu hip
        hopowego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
        kurwa mać!
        • Gość: konrad Re: NOWA dyskoteka DEPO IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.08.04, 22:54
          Chodz do iguany i nie wydziwiaj. Nie ma miejsca w miescie na jeszcze jeden
          lokal z takimi imprezami bo nie ma klienteli. Zauwaz ze na takie imprezy w
          wiekszosci przychodza dzieci ktorych nie powinno sie wpuszczac do jakichkolwiek
          lokali. Na czym maja zarobic wlasciciele na sprzedazy piwa nieletnim?
    • Gość: danceman Re: NOWA dyskoteka DEPO IP: ruter2.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 21:42
      Calkiem przyjemny lokalik,polecam-walcie do niego śmiało.Dobra muzyka,miła
      obsługa no i bramkarze normali.Klimacik,że hoho.Sie ma.
      • Gość: xpaju Re: NOWA dyskoteka DEPO IP: *.one.pl 02.08.04, 23:53
        Poza tym ze zajebali tam chłopaszka w zeszła sobote to nie polecam tego lokalu
        porządnym ludziom chodzą tam tylko same kurwy i frajezy ktuży wyrywają panienki
        na auta swojch starych a bujki są co piątek i sobota wiem bo mieszkam koło twgo
        guwna...
        • gwiazdkaa Re: NOWA dyskoteka DEPO 22.08.04, 11:44
          Depo
          Z mojej obserwacji wynika:
          - ochrona nawt kulturalna: prosze, dziekuje, nie widzialam bojek, ale widzialam
          wyprowadzenie (kulturalne) kilku podpitych facetow
          - kolejki do baru duze (co do jakosci obslugi to nie wiem bo w kolejkach stal
          moj chlopak)
          - towarzystwo: niby od 20 lat, sprawdzaja przy wejsciu ale widac sporo mlodych
          twarzy (ale ja sama nie wygladam na moje lata wiec moze rzeczywiascie sa to
          osoby po 20)
          Jednak duzo roznych osob: dziwkowate (chodzi o obranie) dziewczyn, sa tez
          calkiem normalne oraz szare myszki w podkoszulkach i trampkach, faceci hmm nie
          rozgladalam sie za bardzo ale jak juz mam cos napisac to sa tak samo rozni jak
          dziewczyny, typy maczo, normalni, w koszulach bialych i w zwyklych ubranich - rozni
          - muzyka: to moim zdaniem prawie najwazniejszy minus lokalu: hity z lat 90 typu
          ace of base (nie wiem jak to sie pisze), majorki i inne (ta sama muzyka co
          tydzien) ale jest tez troszke mocniejszych i nowszych kawalkow ale mimo muzyki
          tona ludzi na parkiecie
          - najwazniejszy minus: na parkiecie z 40 stopni mimimum, serio, szczegolnie w
          srodkowej czesci, ludzie masakrycznie spoceni, tragedia

Podsumowanie: jesli idziesz z dobrym towarzystwem masz szanse sie fajnie pobawic
          - w koncu nie wazne gdzie , wazne z kim ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka