Dodaj do ulubionych

Studenci sami narobili sobie problemów w Anglii?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 20:57
Jak na Anglie to ta szkoła ma niezly skrot :) lol wSHIT
Obserwuj wątek
    • Gość: rodzic Re: Studenci sami narobili sobie problemów w Angl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 17:54
      to skandal Panie Rektorze,wlasnie dzwonilo moje dziecko z Londynu z
      placzem.Zamias gwarantowanych 4.60 funta za godz maja po 1.80 co wystarczy
      jedynie na oplacenie pokoju i wegetacje.Sadzilismy,ze jesli uczelnia organizuje
      praktyki to jest to wszystko wiarygodne. Nalezy te sprawe naglosnic aby
      nastepne dzieci i rodzice nie przezywaly takiego horroru.Nalezalo sprawdzic
      firme pani Valentiny. W tej sytuacji nie pozostaje nam nic jak tylko przekazac
      sprawe do prokuratury.
    • Gość: linka Re: Studenci sami narobili sobie problemów w Angl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:23
      to wstyd aby szkola obwiniala swoich studentow a nie organizatorow.Oszykano nie
      tylko mlodziez ale i rodzicow,mysle ze akcje tej szkoly mocno spadna i slusznie
      • Gość: polonus z UK Re: Studenci sami narobili sobie problemów w Angl IP: *.proxy.aol.com 07.07.04, 22:30
        Wedlug prawa Brytyjskiego mieszkancy Unii maja takie same prawo co Anglicy!!!
        To znaczy jesli chodzi o zarobki,prawo do nauki,zatrudnienie itd.......
        Jesli hotel wykrecil numer to studenci moga zaskarzyc hotel,motywujac ze
        traktuja polakow jak nielegalnych emigrantow!!!W Anglii wszyscy maja rowne
        prawa jesli sie jest nawet kolorowy!!!!Dyskryminacja jest tepiona przez rzad !!!
        Ten hotel moze zaplacic duza kase,za to ze traktuja polakow jak murzynow!!!!
    • Gość: MAALINA PRZEEESAAADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 12:53
      JESTEM STUDENTKĄ WSHIT I JESTEM BARDZO NIEZADOWOLONA Z TEGO,ŻE WYJAZDU JUŻ NIE
      BĘDZIE!!!WAKACJE W DOMU, PRACY JUŻ NIE MOŻNA ZNALEZC,BO GDZIE,JUŻ JEST ZA PÓZNO!
      DZIEWCZYNKI,KTÓRE ZOSTAŁY OSZUKANE SĄ POKRZYWDZONE FAKTYCZNIE,ALE JEDNAK TAM
      ZOSTAŁY, WIĘC O CO CHODZI? UWAŻAM JEDYNIE, ŻE TA SPRAWA ZOSTAŁA ZA BARDZO
      NAŚWIETLONA. RODZICE TYCH DZIEWCZYN ZDECYDOWANIE PRZESADZILI!!! WSPÓLNIE Z
      OSOBAMI POKRZYWDZONYMI,CZYLI TYMI,KTÓRZY NIE POJECHALI DZIĘKUJEMY ZA
      ZEPSUTE ,NUDNE, 3-MIES. WAKACJE W DOMU(OCZYWIŚCIE IRONICZNIE)!!!!
      • Gość: michał es Re: PRZEEESAAADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 13:03
        nie zgadzam sie z tobą
    • Gość: blanka Studenci sami narobili sobie problemów w Anglii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 13:01
      zgadzam się z wypowiedzią MAALINY.Też myśle,że rodzice tych dziewczyn i one
      same przesadziły.Oczywiste jest to,że nikt a w szczególności dziewczyny nie
      chciałby mieszkać w domku wspólnie z facetami ,robotnikami a na dodatek jakimiś
      rosjanamii ukraińcami.Rozumiem jej rozgoryczenie, bo z pewnością miała już
      swoje plany związane z wyjazdem itp.
      • Gość: student wshit Re: Studenci sami narobili sobie problemów w Angl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 22:48
        WŁASNIE WROCILEM Z ANGLII.OCZYWISCIE Z TYCH PRAKTYCH.TO NIE ZADNA PRZESADDA!!!
        traktowali nas jak murzynow!!!!!!!!JEST CHYBA ROZNICA MIEDZY 4 60 FUNTA A 1
        FUNTEM!!!NIGDY WIECEJ INTERESOW Z RUSKIMI!! CI CO SA ZAMIESZANI W TA SPRAWE
        WIEDZA O CO MI CHODZI!!!!!!!! ACHA CHCIALEM JESZCZE PODZIEKOWAC PANI
        VALENTYNCE!!!!!BYLO SUPER!!!!!!!!!!!!!!heheheeh.KURDE NIE MAM CO ROBIC Z TA
        KASA CO TAM ZAROBILEM!CHYBA ODDAM NA BEZDOMNYCH!HEHE
        • Gość: Filip Re: Studenci sami narobili sobie problemów w Angl IP: 69.156.224.* 13.07.04, 01:02
          Gworys. - Usłuszałem jednak od nich, że zmiana warunków płacy i zakwaterowania
          wynikała z zachowania studentek, które odmawiały wykonywania pewnych czynności.
          Właściciele hotelu zamierzali je dyscyplinarnie zwolnić z pracy.
          ________________________________________________________________________________

" PEWNYCH CZYNNOSCI "....a jakich to czynnosci ? moze bysmy tak otwarcie na ten
          temat porozmawiali ?
        • Gość: student WSHiT Re: Studenci sami narobili sobie problemów w Angl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 18:57
          WITAM WSZYSTKICH.JA RÓWNIEŻ WRÓCIŁEM TERAZ Z LONDYNU.PRZEKONALEM SIE JACY
          POTRFIA BYC LUDZIE...MRS VALENTINA TO O TOBIE.PRACOWALISMY TAM ZA GROSZE,Z
          TAKIEJ KASY JAK CHCIELI NAM PŁACIC NIE WIEM CZY BYSMY PRZEZYLI.LUDZIE JESLI NIE
          MACIE ZNAJOMYCH I DOGRANEJ PRACY TO SIE TAM NIE WYBIERAJCIE.CO Z TEGO ZE FIRMA
          PANI VALENTYNKI MA CERTYFIKAT UZYSKANY W ANGLII,WIDOCZNIE JEST ON GÓWNO
          WART. OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TAKIMI POSREDNICZACYMI FIRMAMI.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka