Gość: fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 20:57 Jak na Anglie to ta szkoła ma niezly skrot :) lol wSHIT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rodzic Re: Studenci sami narobili sobie problemów w Angl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 17:54 to skandal Panie Rektorze,wlasnie dzwonilo moje dziecko z Londynu z placzem.Zamias gwarantowanych 4.60 funta za godz maja po 1.80 co wystarczy jedynie na oplacenie pokoju i wegetacje.Sadzilismy,ze jesli uczelnia organizuje praktyki to jest to wszystko wiarygodne. Nalezy te sprawe naglosnic aby nastepne dzieci i rodzice nie przezywaly takiego horroru.Nalezalo sprawdzic firme pani Valentiny. W tej sytuacji nie pozostaje nam nic jak tylko przekazac sprawe do prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: Studenci sami narobili sobie problemów w Angl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:23 to wstyd aby szkola obwiniala swoich studentow a nie organizatorow.Oszykano nie tylko mlodziez ale i rodzicow,mysle ze akcje tej szkoly mocno spadna i slusznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus z UK Re: Studenci sami narobili sobie problemów w Angl IP: *.proxy.aol.com 07.07.04, 22:30 Wedlug prawa Brytyjskiego mieszkancy Unii maja takie same prawo co Anglicy!!! To znaczy jesli chodzi o zarobki,prawo do nauki,zatrudnienie itd....... Jesli hotel wykrecil numer to studenci moga zaskarzyc hotel,motywujac ze traktuja polakow jak nielegalnych emigrantow!!!W Anglii wszyscy maja rowne prawa jesli sie jest nawet kolorowy!!!!Dyskryminacja jest tepiona przez rzad !!! Ten hotel moze zaplacic duza kase,za to ze traktuja polakow jak murzynow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAALINA PRZEEESAAADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 12:53 JESTEM STUDENTKĄ WSHIT I JESTEM BARDZO NIEZADOWOLONA Z TEGO,ŻE WYJAZDU JUŻ NIE BĘDZIE!!!WAKACJE W DOMU, PRACY JUŻ NIE MOŻNA ZNALEZC,BO GDZIE,JUŻ JEST ZA PÓZNO! DZIEWCZYNKI,KTÓRE ZOSTAŁY OSZUKANE SĄ POKRZYWDZONE FAKTYCZNIE,ALE JEDNAK TAM ZOSTAŁY, WIĘC O CO CHODZI? UWAŻAM JEDYNIE, ŻE TA SPRAWA ZOSTAŁA ZA BARDZO NAŚWIETLONA. RODZICE TYCH DZIEWCZYN ZDECYDOWANIE PRZESADZILI!!! WSPÓLNIE Z OSOBAMI POKRZYWDZONYMI,CZYLI TYMI,KTÓRZY NIE POJECHALI DZIĘKUJEMY ZA ZEPSUTE ,NUDNE, 3-MIES. WAKACJE W DOMU(OCZYWIŚCIE IRONICZNIE)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał es Re: PRZEEESAAADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 13:03 nie zgadzam sie z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanka Studenci sami narobili sobie problemów w Anglii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 13:01 zgadzam się z wypowiedzią MAALINY.Też myśle,że rodzice tych dziewczyn i one same przesadziły.Oczywiste jest to,że nikt a w szczególności dziewczyny nie chciałby mieszkać w domku wspólnie z facetami ,robotnikami a na dodatek jakimiś rosjanamii ukraińcami.Rozumiem jej rozgoryczenie, bo z pewnością miała już swoje plany związane z wyjazdem itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student wshit Re: Studenci sami narobili sobie problemów w Angl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 22:48 WŁASNIE WROCILEM Z ANGLII.OCZYWISCIE Z TYCH PRAKTYCH.TO NIE ZADNA PRZESADDA!!! traktowali nas jak murzynow!!!!!!!!JEST CHYBA ROZNICA MIEDZY 4 60 FUNTA A 1 FUNTEM!!!NIGDY WIECEJ INTERESOW Z RUSKIMI!! CI CO SA ZAMIESZANI W TA SPRAWE WIEDZA O CO MI CHODZI!!!!!!!! ACHA CHCIALEM JESZCZE PODZIEKOWAC PANI VALENTYNCE!!!!!BYLO SUPER!!!!!!!!!!!!!!heheheeh.KURDE NIE MAM CO ROBIC Z TA KASA CO TAM ZAROBILEM!CHYBA ODDAM NA BEZDOMNYCH!HEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Studenci sami narobili sobie problemów w Angl IP: 69.156.224.* 13.07.04, 01:02 Gworys. - Usłuszałem jednak od nich, że zmiana warunków płacy i zakwaterowania wynikała z zachowania studentek, które odmawiały wykonywania pewnych czynności. Właściciele hotelu zamierzali je dyscyplinarnie zwolnić z pracy. ________________________________________________________________________________ " PEWNYCH CZYNNOSCI "....a jakich to czynnosci ? moze bysmy tak otwarcie na ten temat porozmawiali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student WSHiT Re: Studenci sami narobili sobie problemów w Angl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 18:57 WITAM WSZYSTKICH.JA RÓWNIEŻ WRÓCIŁEM TERAZ Z LONDYNU.PRZEKONALEM SIE JACY POTRFIA BYC LUDZIE...MRS VALENTINA TO O TOBIE.PRACOWALISMY TAM ZA GROSZE,Z TAKIEJ KASY JAK CHCIELI NAM PŁACIC NIE WIEM CZY BYSMY PRZEZYLI.LUDZIE JESLI NIE MACIE ZNAJOMYCH I DOGRANEJ PRACY TO SIE TAM NIE WYBIERAJCIE.CO Z TEGO ZE FIRMA PANI VALENTYNKI MA CERTYFIKAT UZYSKANY W ANGLII,WIDOCZNIE JEST ON GÓWNO WART. OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TAKIMI POSREDNICZACYMI FIRMAMI. Odpowiedz Link Zgłoś