Dodaj do ulubionych

Jarmark świąteczny w Częstochowie!

19.11.12, 10:23
Witam,

Próbuje znaleźć jakiekolwiek informacje na temat jarmarku świątecznego w Częstochowie. Wydarzenie mogło by być ciekawe jednak mam sprzeczne informacje. Ktoś powiedział, że ze względu na cięcia nie będzie takowego ? Czy macie może jakieś info na ten temat ???? Bardzo proszę o info.

----

A jakie jest twoje miejsce w Częstochowie ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Heniek Re: Jarmark świąteczny w Częstochowie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.12, 13:21
      Kobito zastanów sie o co pytasz-bieda aż piszczy, ludziska bez pieniedzy,a ty ponad miesiac wczesniej zadajesz głupie pytanie.Mało masz naszych sklepów?jak mało to jedz sobie do Chin-tam kupisz wszystko takie samo badziewie jak na jarmarku.
      • Gość: nina do Heńka Re: Jarmark świąteczny w Częstochowie! IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 15:04
        Świąteczny kiermasz to nie tylko zakupy, ale miły spacer z rodziną , czy spotkanie z przyjaciółmi , degustacja dobrego grzanego wina i przekąska, a później drobne zakupy dla uprzyjemnienia przygotowań do świat i samych świąt.Nie jest ważne ,że gdzieś są podobne towary, bo tutaj liczy się atmosfera zakupów , a trochę fantazji i radości przyda się nam w tych trudnych czasach. Uśmiechnij się !
    • Gość: kaktaj Re: Jarmark świąteczny w Częstochowie! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.11.12, 19:45
      znalazłam tylko to www.czestochowa-czot.pl/
      • Gość: koala Re: Jarmark świąteczny w Częstochowie! IP: *.play-internet.pl 19.11.12, 19:51
        Przecież jarmarki można zrobić w blachowni ,kłobucku ,mstowie i wielu innych mniejszych okolicach miasta.Niech ludzie wszędzie robią zakupy-jak tylko mają gdzie ten towar jeszcze układać w domu.
        • Gość: Jacek Re: Jarmark świąteczny w Częstochowie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.12, 09:31
          Dzis jest jarmark na Zawodziu,jutro w Kłobucku.w czwartek w Przyrowie itpa po co ci jarmark w Alejach -jak tam jest samo badziewie a ceny z ksiezyca.Kobieto opanuj sie o co pytasz bo niestety wiekszosc mieszkancow Czestochowy to nie interesuje,Aleje sa do spacerowania a nie do niszczenia i handlowania takim badziewiem.Popieram wpis Henka.
          • Gość: kasia do Niny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.12, 17:58
            A to juz wiadomo ze chcesz zadarmo sie najesc i myslisz ze do swiat zapelnisz brzucha.Wez sie lepiej kobito za porzadgi w domu a nie mysl o zarciu i spacerze
            • Gość: wek Re: do Niny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.12, 20:49
              Gardze wredniakami,przepraszam Cie Justyno za nich!!!
            • Gość: nina Re: do Niny IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 21:44
              Zawsze płacę za siebie, a pisząc - degustacja - miałam na myśli spróbowanie czegoś za własne pieniądze , a porządku w domu pilnuję przez caly rok ! Niepotrzebnie wdałam się w dyskusję z , jak się okazało, pospolitą hołotą !
              • Gość: inna Re: do Niny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.12, 10:44
                Hołota to ty jestes nino wez sie teraz za porzadki swiateczne,a wogole to mordelke w kubelek,i nie wypowiadaj sie za kogos innego,
                • Gość: nina do innej Re: do Niny IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.12, 20:19
                  Przeczytaj kolejno wszystkie wpisy i wtedy zrozumiesz ,że zostałam niesłusznie znieważona , tylko dlatego , bo nie widzę nic złego w organizowaniu kiermaszu ! Zrobiono ze mnie lenia , któremu nie chce się sprzątać i dodatkowo chce się za darmo najeść i stąd moja irytacja.Twój głos o mordzie w kubeł i zakaz wypowiadania się w sprawie jest poniżej krytyki ! Tak jesteś inna, można powiedzieć , inteligentna inaczej !
    • Gość: ja Re: Jarmark świąteczny w Częstochowie! IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.12, 10:09
      Pan Heniek/Jacek/Inna posługuje się tak ubogim słownictwem,ze nie trzeba być geniuszem ,żeby zauważyć, że to jedna i ta sama osoba, która jeszcze sama siebie chwali w kolejnych postach (współczuję przy okazji braku szerszych perspektyw i ciekawszych zajęć). Następnym razem proszę sobie zmienić IP ;D (bo IQ już raczej się nie da)

A wracając do tematu - Targi Bożonarodzeniowe "Gwiazdkowa Aleja" odbędą się w dniach 19-23 grudnia 2012 r.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka