wojtek1257 24.11.12, 14:20 Pięknie i nastrojowo .Duża klasa.Brawo.Chętnie pójdę na kolejny koncert Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AZOR. Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.rev.inds.pl 24.11.12, 16:14 WOLAŁ BYM PRZEZNACZYĆ PIENIĄDZE NA SCHRONISKO DLA ZWIERZĄT NIŻ SŁUCHAĆ TEGO ""ARTYSTY"" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.12, 19:58 AZOR - odgryź sobie ogon, a potem jęzor... i wara od mego portfela, i moich wyborów... Niech żyje wolność tworzenia, niech żyją artyści, niech Maleńczuk śpiewa ku radości wielbicieli jego twórczości... na pohybel wszystkim "cenzorom", smutasom i frustratom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K-aa. Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.rev.inds.pl 25.11.12, 13:59 ... a salę z odoru już wywietrzono ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewodniczański Staropolskie IP: *.apus-net.pl 25.11.12, 14:19 Kto snuje, ten czuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.rev.inds.pl 03.12.12, 14:05 SZKODA, ŻE NIE ZDEMOLOWAŁ SALI. Odpowiedz Link Zgłoś
head-cancer Cena biletów 24.11.12, 17:09 Bilety w cenie 80/90 więcej niż na legendę Marka Lanegana lub projekt Mondo Cane Mike'a Pattona. A gości zna i ceni cały świat. Błagam, temu grajkowi Maleńczukowi już się chyba w dupie poprzewracało. Odpowiedz Link Zgłoś
miglanc86 Następny artysta ze spalonego teatru 24.11.12, 18:01 Tak ,jak Kora .Maleńczuk największa ciapa artystyczna.Jego słowa o katastrofie smoleńskiej i prezydencie Kaczyńskim urągają dobrym obyczajom .Na które ten pan nie zasługuje.Trzeba mięć wdzięk i szyk.Ale ten gość tego nie ma .Jedynie jego nos wyczuwa alkohol na 1 km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewodniczański Cena biletów = poziom artystyczny IP: *.apus-net.pl 24.11.12, 20:06 Skoro sprzedano wszystkie bilety, ba pojawiły się "dostawki", to znaczy jedno: Maleńczuk wart był tej ceny. I wszystko jasne, polityki do tego nie mieszajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Cena biletów = poziom artystyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.12, 21:41 To dlaczego artysta mieszał się do polityki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jabu Re: Cena biletów = poziom artystyczny IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.12, 21:04 Bo to żaden artysta, to zwykłycw... i żul do tego pijak i ćpun obrażający dla sławy tych co obrażają wszyscy zaślepieni. Odpowiedz Link Zgłoś
miglanc86 Re: Cena biletów = poziom artystyczny 24.11.12, 21:59 Pojawiły się dostawki.Ile tego ludu się dostawiło .Z ryjem lub bez.Na wychowańcu alkoholu i narkotykach.?Od niego to naturalne ,by się odurzyć .Wstawiajmy go za wzór młodzieży i wierzycieli przekonań obywatelskich.To jest wzór.Bracie Polaku Niewodniczański. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewodniczański Re: Cena biletów = poziom artystyczny IP: *.apus-net.pl 24.11.12, 22:18 "To jest wzór.Bracie Polaku Niewodniczański." Tak to jest dla mnie to wzór, chłopak pokazał jak można wyjść z nałogu. Tak to jest wzór bo potrafił dobitnie powiedzieć co myśli o szaleńcach w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
miglanc86 To mamy inne wzory,także matematyczne 24.11.12, 22:33 Wzór matematyczny Komorowski.Nie dać się i uwodzić szaleńcom.Siwiec ,katastrofa smoleńska ,w rękach szaleńców.Prof. Gliński.Kaczyński nie jest szaleńcem.Korwin-Mikke ,kto nazywa ,że katastrofę zorganizowali ludzie z WSI .To bzdura .Bzdura to Smoleńsk.To szaleńcy .To oszołomy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: To mamy inne wzory,także matematyczne IP: *.icis.pcz.pl 25.11.12, 14:06 Wszystko jest Smoleńskiem - koncert w Filharmonii też - to już paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: To mamy inne wzory,także matematyczne IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.12, 14:44 To paranoja napisał xx.Paranoja i zwykła szmata to Maleńczuk ,którego na salony nikt nie wpuszcza.www.polskatimes.pl/artykul/573593,malenczuk-o-kaczynskim-byl-ciapowaty-i-wiecznie-podpity,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: Cena biletów = poziom artystyczny IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.12, 12:47 Gość portalu: Niewodniczański napisał(a): > Skoro sprzedano wszystkie bilety, ba pojawiły się "dostawki", to znaczy jedno: > Maleńczuk wart był tej ceny. Nie, to wcale nie oznacza, że Maleńczuk wart był tej ceny To oznacza, że supportuje go dobry manager.Nic mniej i nic więcej. Maleńczuk, którego nie lubię, podobnie jak jego muzyki, ma charyzmę i swój styl i rozumiem, że ma mnóstwo fanów. Jest kontrowersyjny i ekscentryczny, co tym bardziej czyni jego osobowość szczególną > I wszystko jasne, polityki do tego nie mieszajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
lester15 Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie 24.11.12, 18:34 Errata: winno być - Kto widział, żałuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.12, 19:23 knajpiany grajek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleś Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.12, 20:03 ... aleś się odgryzł pytajnik - jak na złamasa przystało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jabu Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.12, 20:36 A czego tu żałować, co to za artysta??? Jakiś pijacki śpiewak spod budki z piwem, recydywista co to w wieku 22 lat kończył zawodówkę ślusarską w więzieniu. Brak jakiegokolwiek wykształcenia muzycznego, takich pseudo artystów mamy na pęczki. W samej Częstochowie jest kilkadziesiąt zespołów które warto posłuchać bo coś prezentują, a tu jakiścw... co to wódeczkę lubił popijać z krakowskim i jazzmenami wypłynął na fali POpierania właściwej słusznej linii bolszewickiego państwa .Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zer Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.11.12, 23:40 do bani było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.net.stream.pl 25.11.12, 11:10 To przedstawienia dl buractwa z częstochowy.Tipier tylko jakiś chór z Moskwy i disco polo z korą.ŻENADA Odpowiedz Link Zgłoś
gregoson Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, niech... 25.11.12, 15:43 Koncert świetny. Czekam na ten zapowiedziany wiosną koncercik z muzyka country. Płytkę już mam całkiem fajna. Wcześniej nie doceniałem Maleńczuka. Tym koncertem przekonał mnie do tego co robi. Na dodatek doskonali muzycy w bandezie A buraki to się bawią na koncertach Lao Che i tego zdrajcy Staszczyka - muzyczne dno i sepleniąca podstarzała melepeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gregsona Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.12, 18:15 Zaszczytu to ci nie przynosi.Gość się zeszmacił paroma wypowiedziami .I tego czasu nikt nie cofnie.Dla mnie twoje przekonania są tyle warte co Maleńczuk .I tyle na temat.Artysta musi mięć duszę i nie zależność polityczną .Bez względu kto rządzi.A tak smród ciągnie się cały czas ,wśród jego galotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.12, 19:16 ... specjalista od smrodu z wyjątkiem własnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jabu Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.12, 20:52 Z całym szacunkiem Gerson ale pojęcie o muzyce to masz takie jak wieśniak któremu wszystko jedno byle było równo i miarowo czyli takie Disco Polo. Ale ze Ty miastowy to takicw... celebryta to prawie w sam raz , no i bilety po 80 zeta to trza iść bo w medalikowie trza się pokazać a wielkim koncercie recydywisty po podstawowym, aaaa sorry nowocześnie zawodowo w więzieniu wykształconym na ślusarza. Dobrze że siedział te 3 lata bo biedak zawodu by nie miał ale ponoć na nic mu się przydał bo robić mu się nie chciało wolał buczeć pod nosem ,pić i ćpać. Ale to w sam raz materiał na gwiazdę POlski Pótłuskowej. A swoją droga to Filharmonia schodzi na PSY. Same chałturniki i dziady spod kościoła. Kiedyś posłuchać jazzu w Filharmonii to była rzadkość i teraz też a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.12, 20:57 ... ach Jabu popier.doleńcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jabu Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.12, 21:09 OOO, Odezwała się miłośniczka knajpianej sztuki i PO.pier...nej władzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.12, 21:35 Jabu nieszczesny popier.doleńcze bywaj zdrów... Artyści kocham was... Kocham Cię Polsko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jabu Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.12, 21:06 Ela , ty chyba z PO, chamska i z jadem żmij , a ja z PISu nie jestem ja niezależny muzyk z wykształcenia jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do eli vel.. Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.12, 21:56 Gość portalu: ela napisał(a): > Jabu nieszczesny popier.doleńcze bywaj zdrów... > > Artyści kocham was... > Kocham Cię Polsko! a ty cierpisz na rozdwojenie jazni??? ciezko nie poznac twoich postów..wielki obronca pijaka i narkomna sie znalazł.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Jaki Ty bedny jesteś IP: *.apus-net.pl 25.11.12, 22:07 Jabu !!! A na Opanię to kiedy zaczniesz pluć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Maleńczuk w cuntry IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.12, 21:20 Pozdro dla "gregosona" , www.youtube.com/watch?v=_TJZocTL2Iw&feature=relmfu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sensor Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.12, 21:50 Maciej Maleńczuk Synu (feat. Hasiok) Synu, mam z Tobą do pogadania Tym razem jednak porozmawiamy Naprawdę a nie tak jak zawsze Sznur od żelazka niech wisi na razie Wiem, że bywało różnie między nami Często kurator przychodził z psami Ale ja Cię biłem dla Twego dobra Żebyś wiedział co trzeba, a czego nie można Zostawmy to bo chodzi o życie O Twoje synku by Ci było dobrze Nie tak jak mnie chcę, żebyś pożył W luksusie, leksusie, a ja tego dożył Najpierw po flachę skocz do nocnego Kup na mój dowód, ojca swojego Wiem, jeszcze stary kartki zgubiłem Czep się tramwaja ja swoje przeżyłem Synu - ja Ci dobrze radzę Synu - ja Cię poprowadzę Przez życie dobrymi radami Byś wyszedł na ludzi a nie drzwiami Słuchaj - za darmo mądrość życiowa Po pierwsze praca. Rzecz podstawowa Dobra uczelnia potem za bankiera Znaj swoją wartość w ofertach przebieraj Od tego co masz chciej jeszcze więcej Na rękę co najmniej osiem tysięcy Laptop i palmtop, karta bez limitu Staraj się synku i nie zrób mi wstydu Tak jak ja zrobiłem krzywdę swemu ojcu Liczył na mnie, potem przestał w końcu Się nawet odzywać, na śmierć się zapił Nawet nie myślę byś tak potrafił Zawieść rodziców co wszelkie nadzieje Pokładają w Tobie, weź się za siebie Bo inaczej jak skończysz to możesz zobaczyć Patrz która godzina a matka wciąż w pracy Synu - ja Ci dobrze radzę Synu - ja Cię poprowadzę Przez życie dobrymi radami Byś wyszedł na ludzi a nie drzwiami Synu - ja Ci dobrze życzę Synu - ja na Ciebie liczę Byś nie był jak ten Twój tata Dupą a nie pępkiem świata Po drugie baba, bez włosów na plecach Wąsów jak matka - nie takiej Ci trzeba Modelka z kontraktem, twarz znana z okładek Twojego Stylu, Elle, Vogue'a A Ty się spotykasz z tą, bój się Boga, Elą z drugiego co ma krzywe nogi Ogólnie jakaś taka wiesz jaka Na razie jest dobra ale nie na lata Po trzecie chałupa za miastem ale blisko Pod lasem z basenem i z rzeką czystą Ogrodem zadbanym byś pokazał córce Coś więcej niż matka plewi przy komórce Bo w życiu synu trzeba planować Sprzedawać drogo tanio kupować Zrób biznes życia a będziesz bogaty To wszystko rady Twojego taty Synu - ja Ci dobrze radzę Synu - ja Cię poprowadzę Przez życie dobrymi radami Byś wyszedł na ludzi a nie drzwiami Synu - ja Ci dobrze życzę Synu - ja na Ciebie liczę Byś nie był jak ten Twój tata Dupą a nie pępkiem świata Po czwarte bryka, Alfa Mondeo No żeby miała te wszystkie bajery Poduchy, klima, wielkie alusy Nie możesz tak jak ja ciągle autobusem Jeździć do pośredniaka na gapę Tobie też pewnie już nie piszą mandatów 826 k.p.c. - bezskuteczność Egzekucji wszelkich po samą wieczność Lecz Tobie się uda - może w polityce Osiągniesz sukces, będą dumni rodzice Z posła i szefa największej partii Tymczasem jednak Twój tata się martwi Bo z tego co widzę to nic nie robisz By życie ułatwić chociażby sobie Przynajmniej już wiesz co na stare lata Poradzić synowi - tak jak mnie mój tata Synu - ja Ci dobrze radzę Synu - ja Cię poprowadzę Przez życie dobrymi radami Byś wyszedł na ludzi a nie drzwiami Synu - ja Ci dobrze życzę Synu - ja na Ciebie liczę Byś nie był jak ten Twój tata Dupą a nie pępkiem świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.agora.pl 25.11.12, 21:57 Jak zwykle najwięcej do powiedzen ia mają ci, którzy na koncercie nie byli. Skoro nie wiedzą o czym mówią to cała ich krytyka jest g... warta. Sądzę, że zdecydowana większość słuchaczy była bardzo zadowolona, o czym najlepiej świadczą reakcje sali w czasie i po koncercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirabelka Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.205.68.197.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.11.12, 17:07 Cierpliwie czekalam na te wpisy i powiem że szczerej oceny owego koncertu niestety nie poznałam .Maleńczuka uwielbiałam do momentu kiedy to kilka lat temu trafiliśmy na jego występ w Białym Borku .Koncert -żenada,pan artysta naćpany osmieszał i szydził z widowni że nie wiedzieliśmy niby na co przyszlismy,cytował ,,trzeba czytac co będę grał a nie...."co kawałek kelnerzy nosili mu wymagane drinki a on ledwo się na swym taboreciku trzymał.Wyszliśmy przed końcem bo to dla nas strata czasu ,współczuje tylko fanom co kupili bilety na pózniejszą godzine.MALEŃCZUKOWI PRECZ!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.12, 20:17 ... zgniłe mirabelki na kompost... Odpowiedz Link Zgłoś
miglanc86 Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie 26.11.12, 20:43 Kto nie widział też nie.Fajnie napisał o Maleńczuku, Alek Majewski.I jego popieram.Co powiedział o Lechu Kaczyński jest chamstwem .I tu piosenkarz powinien wykazać się wrażliwością .Ale nie róbmy mu gęby ,wiecznie schlanej mordy ,która nie potrafi egzystować .Bez używek stymulujących prawidłową pracę mózgu .Kto przez lata śledził karierę muzyka ,to wie.Że nie szczędził gorzkich słów wszystkim politykom.Dostało się i SLD.W ludowej ojczyźnie siedział za odmowę woja.Dlatego niech Niewodniczański też nie robi gęby ,by przystawiać Maleńczuka do Platformy.I Opani ,że odmówił występu w filmie Krauzego.Tak jak politycy PISu przystawiają mordki,to i Platformyści czynią to szybciej i częściej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewodniczański Ależ Miglancu IP: *.apus-net.pl 26.11.12, 21:30 Czy ja przystawiam Maleńczuka i Opanię do Platformy ??? Ależ skąd, ja wyraźnie napisałem, że obaj Panowie poznali się na obłędzie Jarosława. Mieli odwagę powiedzieć to głośno. I za to trzeba ich cenić. Brzezińskiego też do niczego nie mam zamiaru przystawić, podobnie jak Wajdę, Olbrychskiego, Jandę, obu Sthurów, ................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jabu Re: Ależ Miglancu IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.12, 21:54 Piszesz że się na kimś POznali ??? A ty skąd znasz Kaczyńskiego, z mediów które go opluwają obrażają i robią wariata bo za to KTOŚ im płaci, bo ma w tym interes. Szkoda ze ty się nie POznałes na propagandzie partii nibyrządzącej i ich POmagierów z BOG wie skąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewodniczański Re: Ależ Miglancu IP: *.apus-net.pl 26.11.12, 22:07 Byłem członkiem Porozumienia Centrum, tak samo jak: Migalski, Kurski, Kępą, Cymański, ... mam wymieniać dalej ?, poznałem charakter Jarosława. I wiem, że moim obowiązkiem jest ostrzegać innych przed tym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romper Stomper Re: Ależ Miglancu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.12, 10:28 Gość portalu: Jabu napisał(a): > Piszesz że się na kimś POznali ??? A ty skąd znasz Kaczyńskiego, z mediów które > go opluwają obrażają i robią wariata bo za to KTOŚ im płaci, bo ma w tym inter > es. Szkoda ze ty się nie POznałes na propagandzie partii nibyrządzącej i ich PO > magierów z BOG wie skąd. Akurat nietrafiony zarzut. Wystarczy poczytać autoryzowane wywiady z L.K. lub obejrzeć niezmontowane wypowiedzi tegoż pana, żeby móc sobie wyrobić o nim takie , a nie inne zdanie. Dziwne, że nie czepiasz się "wyrozumiałości" mediów wobec obecnego prezydenta i platformy. Tu bym Ci przyznał rację. Bo popełniają tyle samo, jak nie więcej, wpadek. No ale z klapkami na oczy będziesz całe życie powtarzać L.K. wielkim prezydentem był. I bardzo mnie bawi logika jakiegoś małego nieudacznika, który pisze o pluciu jadem przez po , a sam nie mając nic do powiedzenia o koncercie, którego ten wątek dotyczy, opluwa na lewo i prawo. Prawdziwy polak katolik z klasą. No ale jak ten ktoś murem staje za bydłem i hołotą gwiżdzącą, buczącą i tupiącą na państwowych uroczystościach to w zasadzie nic mnie już nie zdziwi. Setki innych spraw, które są ważne dla Polski i Polaków, a są załatwiane po cichu pod stołem przez rząd i opozycję. A my daliśmy się wciągnąć w jakąś chorą grę parę lat temu i tylko sobie skaczemy do gardeł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jabu Re: Ależ Miglancu IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.12, 21:18 Nie trawię tegocw...a i recydywistę który buczy cos pod nosem i myśli że śpiewa, pseudo muzyk i pseudo artysta, a pojęcie o muzyce mam. Tencw... próbuje zrobic kariere na obrazaniu Kaczyńskiego bo to tera z takie modne i obciachowe. A co do Kaczyńskich to pisza c o nich ze są mali czy niscy to jest bardzo smieszne. Pomyślałeś kiedys ile wzrostu ma Kwaśniewski, Orłowski z SLD ?? są mniejsi kurduple w polityce i jakos nikt się nie czepia. A jeśli chodzi o moje sympatie do kleru, moherów i tym podobnych to jesteśw błedzie. Z lewa mamy żydokomune bolszewicką Przed sobą POpaprańców nie wiadomo skąd sie wywodza zdrajcy i sprzedawczyki a z prawa oszołomów i katolo moherów rydzykowatych. Oto Nasza Polska cała. A do tego jeszcze klakierów ktorzy chca zabłysnać jak Kora, Maleńczów i POdobni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romper Stomper Re: Ależ Miglancu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 08:33 Gość portalu: Jabu napisał(a): > Nie trawię tegocw...a i recydywistę który buczy cos pod nosem i myśli że śpiewa... To do mnie? Cytuj początek wypowiedzi to będzie jasne do kogo piszesz. Podaj przykład gdzie napisałem, że Lech lub Jarek jest mały czy niski bo nie mam pojęcia o co chodzi. Maleńczuk był tak samo znany 10 lat temu więc teoria, że chce się wybić na obrażaniu L.K. jest mało trafna. Poza tym swoimi tekstami atakuje każdego kto zasłużył, ma takie prawo. Tak jak pisałem, jest wiele spraw gdzie można uderzyć w po, rząd, itp. itd, a polaczki wałkują cały czas jedno i to samo. Skutek będzie taki, że kolejny raz wygra platforma, a drugą siłą będzie pis. I o to im chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jabu Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.12, 21:50 Obrażasz muzyków nazywając tego 'artystę" muzykiem. Dla mnie to były kryminalista,cw..., pijak, ćpun i cham POspolity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisza Re: Maleńczuk w filharmonii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.12, 22:22 Pan Maleńczuk to gość, pracowity, zdolny i myślący gość... a r t y s t a... Dobrze, że jest i śpiewa dla swoich wielbicieli i nowych słuchaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk Nie widziałem i nie żałuję.wzbudza we mnie niesmak IP: *.ice-net.pl 27.11.12, 22:33 nie widziałem i nie żałuję. i złamanego grosza nie wydałbym na "rozrywkę" w wykonaniu tego pana. ogólnie wzbudza on we mnie uczucia odrazy i niesmaku. Raz słyszałem jeden utwór w wykoaniu tego śpiewaka: "Jedzie jedzie wózek, a na wózku Buzek". rymy ze szkoły podstawowej. A na disco-polo też są pełne remizy. i nie trzeba robić "dostawek", tłuszcza stojakuje i podskakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student intelekt IP: 212.87.227.* 28.11.12, 09:03 Żeby rozumieć taką muzyka trzeba mieć duszę. "........wzbudza on we mnie uczucia odrazy i niesmaku." Sam się określiłeś człowieku, sam ustaliłeś poziom swojego intelektu. Cóż na świecie są ludzie i istoty ludzkopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do studenta mam prawo do swojego zdania IP: *.ice-net.pl 28.11.12, 13:07 "nie spieraj się z idiotą, ludzie mogą nie dostrzec różnicy." więc zamilknę. Odpowiedz Link Zgłoś
miglanc86 Masz prawo do swojego zdania ice 28.11.12, 14:02 I tu zaczyna się problem .Bo Tusk powoła radę przeciw mowie nienawiści .Ta rada będzie monitorowała przejawy mowy.I może Ciebie zakwalifikować do do tej mowy.Zdradził tą tajemnicę minister Boni od cyfryzacji.Nawiasem tajny współpracownik i to zarejestrowany komunistycznej SB.Buzek odznaczony Orderem Orła Białego przez Komorowskiego.To zarejestrowany esbek pod pseudonimem Tow.karol i Tow. docent.Jego rządy to skandale z prywatyzacją .TP SA i Kulczyk Holding.Ludzie szybko zapominają ,ale ja nie .I po to tu jestem .By przypominać.Mimo ,że będzie często i gęsto wprowadzana cenzura.Ostatnio dużo gadających głów.Następny to Daniel Olbrychski .Rozmienia się na drobne,u Olejnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do miglanc To o czym będą mówić polityczne tumany? IP: *.ice-net.pl 28.11.12, 16:45 miglanc jestem spokojny. taka komisja/rada nie wchodzi w rachubę. zamknełaby mordę różnym politycznym tumanom, których jedyną umiejętnością jest umiejętność sprawdzania stanu własnego konta i obsługa komórki (listy kontaktów). jeśli nie byłoby mowy nienawiści, to o czym by rozmawali, czym zainteresowaliby media? własną osobą? intelektem? musieliby zacząć du.pę pokazywać. a ich du.pa też obleśna. no chyba, że młoda płeć piękna by zechciała. nawet bym poszedł głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 18:03 Pan Maleńczuk to wspaniały gość... Niechże śpiewa i i raduje duszę - "człowiek nie jest ciałem zwierzęcym plus duszą, ale jednym organizmem "duszociałem". Mało prawdopodobne jest by "animacja następowała w chwili implantacji" - jak twierdzi wielu zachodnich naukawców. Zatem człowiek nie ma duszy! Jest duszociałem - niepowtarzalnym projektem zapisanym w informacji genetycznej. Zło jest butne, zło moralne i fizyczne jest "medialne" - popyt na nie nie słabnie, dobro się często chowa - "nienawiść karmi się nie tylko bredniami szaleńców" , karmi się milczeniem tych, którzy winni demaskować i piętnować zło. STOP kretynom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewodniczański Synu IP: *.apus-net.pl 29.11.12, 23:14 www.youtube.com/watch?v=_-clFZFdLQk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzgo-trzep Re: Maleńczuk w filharmonii. Kto nie widział, nie IP: *.rev.inds.pl 07.12.12, 08:06 a czemu na fotce taki fioletowy jak denaturat ??? Odpowiedz Link Zgłoś