angrusz1 18.12.12, 22:57 Taak, trzeba zawsze zachowywać zimną krew .Nawet jeśli prowokują . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.12, 23:16 "Czy sąd ma zwołać XXII pielgrzymkę Radia Maryja ?-pytał Andrzeja K. sędzia Piotr Sikora . Szanowny Panie Sędzio !!! Jest błędem, kłamstwem,niegodziwością, zaprzaństwem, i podległością miłościwie nam panującemu Donaldowi i Bronisławowi -dawać wiarę czemuś, co da się udowodnić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: 78.251.25.* 18.12.12, 23:31 angrusz1 napisał: > Taak, trzeba zawsze zachowywać zimną krew .Nawet jeśli prowokują . Angrusz masz racje. Krewki zwolennik RM nie powinien poddać sie prowokacji o. Rydzyka, nawołującego do linczu telewizyjnych dziennikarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowau IP: 37.157.196.* 19.12.12, 19:11 Gość portalu: storima napisał(a): > angrusz1 napisał: > Nie posądzam cię o brak krewkości, dlatego we własnym interesie zw względu na stresujacy tryb zycia, problemy w szkole, złe odzywanie istnieje wiele przyczyn które skracaja Twoje życie z dnia na dzień! Sprawdź Kiedy Umrzesz - Internetowy test! mydeathdate.net/?ref=YTo0OntzOjM6InVpZCI7czo3OiIxMjAyNjcyIjtzOjM6ImdpZCI7czoxOiI3IjtzOjM6InNpZCI7czoyOiI2MCI7czozOiJiaWQiO3M6MjoiMTYiO30= Co otrzymasz po zrobieniu testu: -> adrenalinę, -> dreszczyk emocji, -> poczucie panowania nad własnym strachem, -> zoptymalizowany wynik, -> czas na zmiany w zyciu, Wykonaj pierwszy w Polsce test na śmierć opracowany przez specjalistów! Rozpocznij egzamin i opublikuj nam jego wyniki tu i teraz! clickoffers.pl/c/1202672/7/60/16/ Odpowiedz Link Zgłoś
adaskothc Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa 19.12.12, 21:17 To nie był dziennikarz, tylko intruz. Słyszałes kiedys słowo "akredytacja dziennikarska"? A moze to zbyt trudne słowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: 78.251.3.* 19.12.12, 22:00 adaskothc napisał: > To nie był dziennikarz, tylko intruz. Słyszałes kiedys słowo "akredytacja dzien > nikarska"? A moze to zbyt trudne słowo? 1. "Akredytacja dziennikarska" nie jest słowem. 2. „wszystkie media mają prawo do relacjonowania ogólnodostępnych wydarzeń dotyczących ważnych spraw społecznych, odbywających się w przestrzeni publicznej. Niedopuszczalne jest dzielenie mediów na dobre i złe, i decydowanie komu wolno, a komu nie wolno wydarzeń takich relacjonować”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.12, 22:52 A co sądzisz o Gazecie Polskiej i Niezależnej.Staruch stanie przed sądem.Ale cienkie to oskarżenie.A co sądzisz o pakcie fiskalnym ,który został przepchnięty .I czy kicha nadworny głupiec jest twoim przewodnikiem duchowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.42.7.24.alfanet24.pl 18.12.12, 23:56 po co czekać do piątku? Mamoń już wydał wyrok, wie, że 'krewki słuchacz poturbował" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.12, 07:18 To , że poturbował to widać na filmie ale trzeba iść w zaparte " ja to nie ja " na tym filmie, więc pan Mamoń nie musi wydawać w tej sprawie wyroku ale zapewne jak inni posiada wiedzę na ten temat. Banda debili , która zamiast się modlić dała się wciągnąć cwaniakom w wiejską politykę , a reszta debili z forum którzy liczą na miejsce w przyszłych wyborach będzie wtórować do tej muzyczki, "co nie" przyszli kandydaci ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.42.4.122.alfanet24.pl 19.12.12, 08:41 pokaż mi ten film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.12, 09:15 www.youtube.com/watch?v=tx6BfMTAxls prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.42.4.122.alfanet24.pl 19.12.12, 09:22 w której dokładnie sekundzie widać jak pielgrzym "turbuje " dziennikarkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.12, 09:27 W 0.20 , , a nie prościej napisać, że według mnie wcale nie turbuje , niż zaśmiecać forum ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.42.4.122.alfanet24.pl 19.12.12, 09:35 a o czym ja piszę od początku? na filmiku nie widać żadnego turbowania dziennikarki, jest dużo zamieszania plus komentarz lektora sugerujący, że coś takiego miało miejsce i to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.12, 10:00 Na filmie widać jak pan uderza łokciem i ręką w kamerę następnie próbuje wyszarpać pani z polsatu mikrofon , oraz ją odpycha i szarpie się - jest to tzw . poturbowanie ( nie mylić z pobiciem ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.42.4.122.alfanet24.pl 19.12.12, 10:09 widzisz to co chcesz zobaczyć, podobnie jak Mamoń, a jak było naprawdę ma rozstrzygnąć sąd poturbować «pobić kogoś lub zranić» - słownik PWN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.12, 10:19 No tak zapomniałem że ty widzisz tylko prawdę podobnie jak sympatycy radio-maryjni zanim o tym rozstrzygnie sąd! Podaj prawniczą definicję poturbowania ?( skoro już tak sobie zadajemy pytania ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.42.4.122.alfanet24.pl 19.12.12, 10:33 w przeciwieństwie do tych którzy już wiedzą ja o niczym nie rozstrzygam, tylko czekam na wyrok sądu sam podaj definicję prawną (jeśli taka istnieje) skoro się na nią powołujesz, ja odnoszę się do artykułu w gazecie, a nie do tekstu prawniczego, co oznacza słowo "poturbować" w polszczyźnie podałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.12, 11:19 " na filmiku nie widać żadnego turbowania dziennikarki,..."- a to co było ??? A to że w języku polskim można poturbować samochód , drzewo a nawet kwiatek ale pobić kwiatka już nie można też podałeś ? Skoro nie znasz się na prawie to po co zabierasz głos i osądzasz pana Mamonia , że wydał już wyrok , ma takie samo prawo pisać o tym jako dziennikarz jak ty pisać jako członek tego forum i tyle. Ja mam prawo twierdzić , że ten pan poturbował dziennikarkę , a to jaki będzie wydany wyrok faktycznie zadecyduje sąd . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.42.5.5.alfanet24.pl 19.12.12, 11:29 Gość portalu: Q napisał(a): > " na filmiku nie widać żadnego turbowania dziennikarki,..."- a to co było ??? pisałem już, zaczynasz kręcić się w kółko > A to że w języku polskim można poturbować samochód , drzewo a nawet kwiatek ale > pobić kwiatka już nie można też podałeś ? ??? > Skoro nie znasz się na prawie to po co zabierasz głos i osądzasz pana Mamonia , > że wydał już wyrok , ma takie samo prawo pisać o tym jako dziennikarz jak ty p > isać jako członek tego forum i tyle. Ja mam prawo twierdzić , że ten pan poturb > ował dziennikarkę żeby cokolwiek twierdzić trzeba mieć jakieś dowody, tutaj jest ich brak > a to jaki będzie wydany wyrok faktycznie zadecyduje sąd . nareszcie dotarło to do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.12, 11:59 "w przeciwieństwie do tych którzy już wiedzą ja o niczym nie rozstrzygam..." - no tak to jest skoro przesądziłeś że na filmiku nie widać jak pan poturbował dziennikarkę , a widać tam jak ją szarpie , popycha próbuje wyrwać mikrofon i uderza łokciem w kamerę ??? Rozstrzygasz ( jak sąd ) , czy nie rozstrzygasz ??? Nie rozumiesz aluzji do kwiatka ?? To bardzo proste, słowo poturbował( podobnie jak słowo pobicie ) ma wiele znaczeń i może odnosić się do różnych czynności , ty przesądziłeś że na filmiku pan" nie poturbował", a moim zdaniem i pewnie pana Mamonia poturbował. Dowodem na poturbowanie jest ten filmik! Też zauważyłem , że dotarło do ciebie że sąd wyda wyrok ( i bardzo dobrze ) ale ja , jak i pan Mamoń oraz wszyscy ludzie na tym padole mamy prawo osądzić zachowanie tego pana ( tak po ludzku , nie jako urząd ) i napisać czy powiedzieć że poturbował . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.12, 12:05 A w sumie to z tego co wiem pan nie zaprzecza że doszło do rękoczynów , broni się głównie przed stwierdzeniem że zniszczył sprzęt - że zrobił to niechcący broniąc zebranych przed kamerą . Na zakończenie artykułu jest informacja , że wyrok zostanie wydany przez sąd. Nie ma się do czego przyczepić w tym tekście , jest opinia prokuratury jak i pokrzywdzonego ot i tyle ! Odpowiedz Link Zgłoś
braxu Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbował ... 19.12.12, 07:38 Wznowienie sprawy przez błąd policji, za chwile niedopatrzenie prokuratury, potem błąd sędziego, a na koniec zaginą dokumenty.To już nawet sąd, prokurature i policje czarni mają w garści????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.12.12, 09:14 mam madzieje ze sąd bedzie sprawiedliwy i zamknie tego dziada na długie lata ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: 109.95.28.* 19.12.12, 09:39 czemu go sie nie przebada ,przeciez pracowal lpod ziemia a ta praca byla wysoko stresujaca musialo byc slabe zagrozenie ze nie uciekl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.12, 10:16 Ile kosztuje taki krzyż ? Ile pieniędzy, czy ile rozumu ? Ludzie robią różne rzeczy kiedy im wolno, ale jeszcze gorsze kiedy ....ślepo wierzą . To z dialogów filmowych.........Mądre !? Odpowiedz Link Zgłoś
evoque01 Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbował ... 19.12.12, 10:46 I on mieni sie chrzescijaninem. Pielgrzymował niby dla Boga, który naucza łagodności i przebaczenia. Co za obłuda na tym świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaskothc Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.12, 20:19 Obłudą jest to, ze pomijasz (nie tylko Ty) fakt, ze Ci "dziennikarze" nie mieli akredytacji i nie powinni byli tam włazić. Przyszli judzic i prowokować i to im się akurat udało. A tak nawiasem, to nie słucham RM, nie chodzę do koscioła, ale wku***a mnie fakt, ze podobno niezalezne i wolne media robią taką propagande...Jak Niesiołowi pusciły nerwy pod sejmem, to jakoś GW ani Polsat nie bronili dziennikarki, tylko wsciekłego posła, który znany jest ze swoich niezrównowazonych zachowań. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa 20.12.12, 03:44 > Obłudą jest to, ze pomijasz (nie tylko Ty) fakt, ze Ci "dziennikarze" nie mieli > akredytacji i nie powinni byli tam włazić To nie jest FAKT, tylko twoje zdanie. Na dodatek kompletnie błędne. Zgodnie z prawem, dziennikarze mają prawo relacjonować wydarzenia publiczne i nie potrzebują do tego żadnej akredytacji. Odpowiedz Link Zgłoś
swidrystare Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbował ... 19.12.12, 11:03 Halo Szanowni Forumowicze!!! Kolejny raz widac jakim paskudztwem sa emocje! Biedny Pan gornik zapomnial, ze bron nalezy dobierac do przeciwnika! Intelekt zwalcza sie intelektem, chamstwo, chamstwem. Ale najwieksza tragedia oskarzonego katowiczanina jest to, ze w szacownym miejscu, nie zachowal powagi stosownej okolicznosciom i dal sie podpuscic Panu cwaniakowi Rydzykowi! Jak wynika z tej pobieznej relacji, to Pan Rydzyk wezwal do ataku i to raczej przeciwko niemu powinien miec miejsce proces o nawolywanie do zamieszek na terenie historycznych miejsc pamieci narodowej. Przykro mi Panie Andrzeju, ale jak Pan sam widzi, myslenie jest wazniejsze od rytualnych modlow! Jakos Pana Bog nie uchronil Pana przed glupota, a moze ma Pan falszywych posrednikow w obcowaniu z nim i dlatego dal sie Pan przerobic na bezmyslne mieso armatnie. I coz teraz? Pana kolega z sekcji wyznaniowej, siedzi sobie w cieplutkim biurze, kurzy fajeczki, popija koniaczki, a Pan w mrozne dni czlapie pomiedzy prawem i niesprawiedliwoscia! Poniewaz zycze Panu mnogich wspanialych lat zycia, zdobede sie na beszczelnosc i podziele sie z Panem malym spostrzezeniem. Niech Pan sobie wyobrazi, ze jeszcze nigdy nie stanal przy moim lozku zaden Bog, ani zaden kaznodzieja - prawdziwy natchniony czy malowany - i nie zaproponowal mi zebym sobie dzisiaj dluzej pospal, a on przejmnie moje dzisiejsze obowiazki. Zawsze rano wstaje z wiara w zasoby mojej jedynej glowy i moc wlasnych rak. A jedno i drugie mialy okazje pomoc juz niejednemu i zaden cwaniak adwokat nie wyciaga mi z kieszeni kieszonkowego dla czlonkow rodziny Ale glowa do gory, juz wiadomo ze Majowie nie mieli ochoty dalej pisac kalendarzy, swiat sie nie zawali i przyszlosc przed Panem. Z powazaniem Grzegorz Pisarzewski Odpowiedz Link Zgłoś
kicha3 A jego mętor Rydzol Trucizna Bezkarny. 19.12.12, 11:33 Za nakłanianie do przestępstwa też powinna być kara.A Rydzyk nawoływał z ambony:Bierzcie parasole i bijcie TVN i Polsat bo to słudzy szatana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: A jego mętor Rydzol Trucizna Bezkarny. IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.12, 12:25 -a kara powinna być taka :kręcenie wora dla łojca dyktatora.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yach Re: A jego mętor Rydzol Trucizna Bezkarny. IP: *.xdsl.centertel.pl 19.12.12, 16:11 A czemu nie złożyłeś zawiadomienia do prokuratury? Pewnie dlatego, że masz omamy słuchowe, a może i wzrokowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kichchi Re: To Rydzyk podzegał do pobicia jak Peja 19.12.12, 12:41 powinien sie dorzucić do tych 27 tysiakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: czy zyd z cenzury ukrzyzuje moje posty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.12, 15:40 Pamiętaj! Przyjmuj swoje leki systematycznie i nie przekraczaj przepisanej dawki! A świat znowu nabierze właściwych proporcji. Odpowiedz Link Zgłoś
disloyall Byly czlonek PO zamordowal posla RP 19.12.12, 16:13 Byly czlonek PO zamordowal posla RP i poderznal gardlo pracownikowi biura poselskiego. Teraz siedzi w wiezieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuda Re: Byly czlonek PO zamordowal posla RP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.12, 16:58 pomówienie czy prawda? poderżnięte gardło? Odpowiedz Link Zgłoś
miglanc86 Re: Byly czlonek PO zamordowal posla RP 19.12.12, 19:50 Prawdą jest ciekawą i warto poczytać o tajemnicach Komorowskiego.I jego spotkaniach po roku 2010 z Rosjanami, nigdzie nie ujawnionych przez media.Od ministra obrony w rządzie Buzka do Platformy Obywatelskiej .Jego sławne polowania i kto tam przyjeżdżał .Ochrona WSI.Choć wiadomo ,że wraz z SB to grupy przestępcze.W tym WSI to grupa trzymająca władzę w Polsce. Jego fascynacje generalicją ludowego wojska polskiego ,przyjaźnie z bezpieką .Czy udzielanie awansów prześladowcom opozycji.Tusk i Komorowski grają razem i przekrzyczeć ich trudno.To siły pokomunistyczne i destrukcyjne dla naszej ojczyzny.Panie nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuda Re: Byly czlonek PO zamordowal posla RP IP: *.net.stream.pl 19.12.12, 20:55 tajemnica to coś co się ukrywa i nie chce, aby inni wiedzieli czego dotyczy i jaki jest jej zakres. Skąd wiesz jakie tajemnice ma Komorowski? Zastanów się "prawdziwy polaku" czy przypadkiem nie oczerniasz demokratycznie wybranego prezydenta... i czy sumienie masz czyste na ponowne przyjście Pana. Jak widzę kochasz insynuacje, półprawdy i niedomówienia. Pytanie: po co to robisz? idź do kościoła, poświęć Bogu trochę czasu, wycisz się, przemyśl swoje życie i ... nawróć się, bo tego Bóg od nas (ludzi wierzących) oczekuje. Zobacz, że Chrystus zmienił historię Świata bez nawoływania do burd, wojen, bez kłamstw i pomówień. Zmień siebie na lepsze to zmienisz Świat na lepsze. Spokojnych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuda Re: Byly czlonek PO zamordowal posla RP IP: *.net.stream.pl 19.12.12, 21:13 "to siły po(st)komunistyczne i destrukcyjne dla naszej ojczyzny" Zakładając, że wszelka władza pochodzi od Boga, tzn. że tak miało być. Jeśli uważasz, że jest źle... idź na wybory, ale nie decyduj za innych. Każdy ma jeden głos i niech go odda na kogo chce. A jeśli nie wygra jego kandydat to powinien i tak uszanować wolę większości, bo widać tak miało być. Rób swoje najlepiej jak potrafisz, ale nie oczerniaj (czy to kłamstwami, czy insynuacjami) innych, bo nikt nie dał Ci do tego prawa (zwłaszcza jeśli jesteś człowiekiem wierzącym)! Z mojego punktu widzenia - największym skupiskiem negatywnych emocji jest PiS i w zasadzie najbardziej boję się ewentualnego zwycięstwa tej partii. Bo emocje to najgorszy doradca (w każdej sytuacji). Odpowiedz Link Zgłoś
filopolityk Broniła się bidula moherowa tylko przed hieną ... 19.12.12, 16:15 Hieny lubią takie futrzane kąski w moherkach xD Odpowiedz Link Zgłoś
iwopo Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbował ... 19.12.12, 18:19 żal mi człowieka niech dziennikarka sama przestrzega prawa Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa 19.12.12, 18:46 A ja całe życie przekonany byłem, że do obowiązków dziennikarza należy opisywanie zdarzeń rozmaitych, faktów oraz sytuacji ciekawych. I moim zdaniem te obowiązki dziennikarka wypełniała. Tym bardziej, że znajdowała się na terenie ogólnodostępnym a nie na prywatnej posesji czyjejkolwiek. Abstrahując od szczegółów, prawo polskie gwarantuje nietykalność cielesną każdemu obywatelowi i to prawo zostało w tym wypadku złamane. I choćby dla tego, ten głupi / choć silny / wyznawca ojdyra powinien ponieść zasłużoną karę. Całą otoczkę tego wydarzenia możemy zaś o dupę potłuc. Złamał prawo, - ma iść siedzieć choćby po to, by zapobiec podobnym wypadkom na przyszłość. Dla tego, - durny "amen" swoje wywody możesz sobie wsadzić tam, gdzie ty wiesz a ja rozumiem. Amen. Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
twojekomentarze Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa 20.12.12, 18:25 dyziek_o napisał: > A ja całe życie przekonany byłem, że do obowiązków dziennikarza należy opisywan > ie zdarzeń rozmaitych, faktów oraz sytuacji ciekawych. > I moim zdaniem te obowiązki dziennikarka wypełniała. > Tym bardziej, że znajdowała się na terenie ogólnodostępnym a nie na prywatnej p > osesji czyjejkolwiek. > Abstrahując od szczegółów, prawo polskie gwarantuje nietykalność cielesną k > ażdemu obywatelowi i to prawo zostało w tym wypadku złamane. > I choćby dla tego, ten głupi / choć silny / wyznawca ojdyra powinien ponieść > zasłużoną karę. > Całą otoczkę tego wydarzenia możemy zaś o dupę potłuc. > Złamał prawo, - ma iść siedzieć choćby po to, by zapobiec podobnym wypadkom > na przyszłość. > Dla tego, - durny "amen" swoje wywody możesz sobie wsadzić tam, gdzie ty wie > sz a ja rozumiem. > Amen. > Dyzio. pani reporterka znajowała sie na terenie prywatnym i nie mieli zgody na pracę od własciciela terenu .Przebywac moze kazdy pracowac może za akredytacją / tak jest w całym cywilizowanym świecie matole . Odpowiedz Link Zgłoś
roj.czer Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbował ... 19.12.12, 18:38 Mój Boże, do czego to już dochodzi? Ktoś odważył się pozwać przed sąd radiomayjnego oszołma, a Rydzyk nie wzywa do marszu protestatcyjnego i obalenia rządu Tuska... Odpowiedz Link Zgłoś
twojekomentarze Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbował ... 19.12.12, 18:43 dziennikarka razem z operatorem wyśmiewali się i zachowali niegodnie w czasie podniesienia ,najważniejszej częsci Mszy św .Jesli przychodzisz i pracujesz bez akredytacji na czarno to zachowuj się godnie , Oni specjalnie prowokowali .A jak zwykle przypadkiem tam znalazła się dziennikarka GW oddziału czestochowskiego p D .S .Potem operator pobil pielgrzyma .na miejscu tego goscia zrobuił bym to samo tylko skutezcniej .Pop[amiętaliby te śmieci raz na zawsze jak się zachować .przypominam dziennikarze pracowali ,bez zezwolenia na prywatnym terenie .. Odpowiedz Link Zgłoś
twojekomentarze Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa 19.12.12, 18:47 to znaczy operator dostałby takie wpier....ol ze ruski rok by pamiętał ,że zaden niebieski nie będzie bił Polaka z biało-czerwoną flagą .. Odpowiedz Link Zgłoś
miglanc86 angruszu -Grucho na co ci takie artykuły? 19.12.12, 19:26 Wyprzedziłeś kichę z postem ,co daje Ci palmę pierwszeństwa.Choć to nie niedziela palmowa.I wszystkie bełkoty ,wraz z panem z Placu Pigalle, dzielnicy czerwonych latarni .Grzecznie i uczynnie się meldują w szyku.A choinki odkurzyli ,przyniesione z piwnicy?A prezenty kupione dla bliskich ? Karpik pływa w wannie?Tym się nie zajmują.Jeszcze w wigilię ,bo adwentu nie starcza. Bełkoty z gazety pl.A.M. będą żałośnie wypatrywać .By jakiś artykulik o <rydzykach ,moherach i oszołomach smoleńskich się pojawił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca debili Re: angruszu -Grucho na co ci takie artykuły? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.12, 09:09 spadaj młocie Odpowiedz Link Zgłoś
twojekomentarze Re: angruszu -Grucho na co ci takie artykuły? 20.12.12, 18:23 miglanc86 napisał: > Wyprzedziłeś kichę z postem ,co daje Ci palmę pierwszeństwa.Choć to nie niedzi > ela palmowa.I wszystkie bełkoty ,wraz z panem z Placu Pigalle, dzielnicy czerwo > nych latarni .Grzecznie i uczynnie się meldują w szyku.A choinki odkurzyli ,prz > yniesione z piwnicy?A prezenty kupione dla bliskich ? Karpik pływa w wannie?Tym > się nie zajmują.Jeszcze w wigilię ,bo adwentu nie starcza. Bełkoty z gazety p > l.A.M. będą żałośnie wypatrywać .By jakiś artykulik o <rydzykach ,moherach > i oszołomach smoleńskich się pojawił. RE>>>>>>>>>>>>>>>>>> Typowe dla Zydów i ubeków .nie odniesienie się do meritum sprawy a zajmowanie się adwersarzem spadaj , mało mnie to obchodzi co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balwanieZauwazyles Re: angruszu -Grucho na co ci takie artykuły? IP: 78.251.23.* 20.12.12, 18:28 Balwnie glanc zauwazysles, ze komentujesz samego siebie? Nie pierwszy raz. Chory na nienawisc. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.pis Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbował ... 19.12.12, 19:45 kolejny oszołom radyjo MA RYJo . ja bym proponował debilowi karę bez zawiasów . Odpowiedz Link Zgłoś
nie.pis Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa 19.12.12, 19:50 typowa katolowa radyjo -MA RYJ -owa miłość bliźniego . taki katol może zabić .Boga to to napewno w sercu nie ma tak jak dyrektor.Będą się napier..dalać krzyżami ,a co . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yach Re: nie.pis IP: *.xdsl.centertel.pl 19.12.12, 20:09 A jakie przesłanie miłości niesie twój wpis prowokatorze. Skoro sam zamieszczasz obraźliwe wpisy, to nie krytykuj innych. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.pis Re: nie.pis 19.12.12, 23:00 gorszych prowokatorów od kościoła ,rydzolka i kaczorka nie ma :) to sama kwintesencja ZŁA . Odpowiedz Link Zgłoś
adaskothc Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbował ... 19.12.12, 21:15 Dobra dobra, ale co z faktem, ze polsatowscy reporterzy nie mieli akredytacji dziennikarskiej? po prostu weszli na chama na PRYWATNĄ uroczystość i prowokowali modlących się ludzi. Tez bym się wkurzył, gdyby ktos mnie filmował bez mojej zgody w takim czasie i miejscu, choc nie jestem katolikiem... Ta pani powinna się cieszyć, ze nie było ochrony, która by ją stamtąd wyniosła.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.12, 21:21 "W pasażu Bareły, który jest terenem miasta, a nie Jasnej Góry, interweniowała policja...." Umiesz czytać ?? Czy ktoś przeczytał ten artykuł w ogóle żeby się na jego temat wypowiadać , bo to debilne pytanie o akredytacje powtarza się w co trzecim poście ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.12, 21:47 "Q",- UMIEM CZYTAĆ, - i jestem mieszkańcem Częstochowy, i tutaj się urodziłem ! Stwierdzam, że dziennikarka z TV polsat dopuściła się prowokacji !!! W czasie większych uroczystości pasaż biskupa Bareły to część plant jasnogórskich dla pielgrzymów modlących się ! Ateista, lewak,wyznawca palikota, albo np. redaktor TV polsat lub TVN tego nie zrozumie !!! Po co tv polsat w pasażu biskupa Bareły ? Odpowiednim miejscem w Częstochowie dla tv polsat i tvn jest siedziba "czerwonego" prezydenta w urzędzie miasta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.12, 21:59 Do ateisty, lewaka , wyznawcy palikota i redaktora tv polsat i tvn zapomniałem jeszcze dodać "Q" ! Przepraszam za niepełny wpis . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.12, 21:59 A więc tak , ja mam pewnie napisać że właściwym miejscem dla wyznawców rydzyka jarka nigdy nieinternowanego gazety " polskiej " i portalu zależnej jest rynsztok . No ale wyznawca tej sekty tego nie zrozumie ???- idąc twoim tokiem myślenia . Chcesz mi coś napisać to merytorycznie proszę a nie te polityczne bzdety !!!!. Pasaż nie jest żadnym miejscem dla pielgrzymów modlących się bo jest częścią należącą do miasta , miasto ponosi koszty sprzątania tego miejsca , dbania o niego a Jasna Góra nie płaci podatku do kasy miejskiej od tego miejsca w czasie większych uroczystości - jednym słowem nie wynajmuje go od miasta !! Co za tym idzie każdy kto tylko ma ochotą może sobie tam filmować , robić zdjęcia, nagrywać , przeprowadzać wywiady i nikt w tej sprawie nie będzie prosił o zgodę rydzyka czy Jasnej Góry .!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.12, 22:02 A może jak zobaczę księdza w alejach robiącego zdjęcia to mam go pobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.12, 22:12 "Q", - tylko potwierdziłeś, że odpowiednio wpisałem Cię we właściwe ramy ! Dyskusja z Tobą jest próżna ! Nie zamierzam tego robić na forum kichy , dyźka i ancymonki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.12, 22:28 Skoro brakuje ci argumentów i nie potrafisz podważyć moich wypisując bzdety o tymczasowości pasaży i wkładasz mnie w jakieś wymyślone polityczne ramy to Bóg z tobą . Dyskusja z fanatykami jest próżna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu mały q IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.12, 22:38 Jak zobaczysz księdza to go nie bij .Powiedz szczęść Boże i nie zawracaj gitary.Bo łapska opadają na twoje wypociny.W następnym roku widział bym cię na pasażu,jak jedziesz na miotle.Zaproś biednego na wigilię, bo głupcy którzy wybrali to barachło zwane PO.Mają ponosić wszystkie koszta swojej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: mały q IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.12, 22:46 gościu a ty znowu swoje , ja tu o argumentach a ty te polityczne bzdety że niby jestem wyborcą po , zajmij się w końcu czymś pożytecznym i przestań wszystko utożsamiać z polityką bo już ci się w głowie pomieszało fanatyku. A znalazłeś już rzeczywistość którą jak to pisałeś ktoś zgubił - poligloto??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.pis Re: mały doopku gościu moherowy 19.12.12, 23:05 gościu wypił zbyt wiele i bredzi . a mnie jak po kasę /po kolędzie niby/ jakiś facet w sukience przyjdzie ,psem poszczuję ;) Jak Boga kocham :) Odpowiedz Link Zgłoś
koyod Re: mie.pis 20.12.12, 06:28 A poszczuj, będzie gazeta mogła kolejny proces opisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dups Re: mały doopku gościu moherowy IP: *.play-internet.pl 20.12.12, 06:51 Zasadzil ci ktos kopa nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yach Re: mały doopku gościu moherowy IP: *.xdsl.centertel.pl 20.12.12, 16:49 A może prościej jest otworzyć drzwi i oświadczyć, że nie jesteś katolikiem i nie przyjmujesz wizyt duszpasterskich. Od następnego roku ksiądz nie będzie pukał do twoich drzwi. No ale jest jeden mankament, już nie weźmiesz ślubu kościelnego, pochówku z duszpasterzem też nie będzie. I co? Ciężko jest podjąć decyzję. Lepiej przy kolędzie udawać, że nikogo nie ma w domu i pisać głupoty o szczuciu psem. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.pis Re: mały doopku gościu moherowy 20.12.12, 18:42 gie mnie zależy na ślubie kościelnym ,to tylko kasa dla facetów w sukienkach .Pochówek kościelny też mnie nie interesuje ,może na starość mi się zmieni ,ale nie sądzę .Nie udaję ,że mnie nie ma ,zamykam tylko furtkę ,żeby mi się to to nie wdzierało na posesję . I z tym szczuciem psem uważny by widział ,że to żart . sukienki czarne mój pies mógłby pobrudzić i pazerne księżulki będą chciały kasę na pranie sukienek ;)) Nie ma mowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yach Re: nie.pis IP: *.xdsl.centertel.pl 20.12.12, 19:29 Żarty masz płyciutkie i postu bez obrażania adwersarza nie jesteś w stanie napisać. Spójrz w lustro to zobaczysz jaki jesteś malutki. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.pis Re: mały doopku gościu moherowy 20.12.12, 18:47 a "duszpasterz" z mojej parafii ma dwójkę dzieci i zawsze nawalony po kolędzie chodził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuda wiara czy fanatyzm? IP: *.net.stream.pl 19.12.12, 22:03 wiesz co to jest prawo własności? czym jest miejsce publiczne? chyba niebardzo... jeśli stałbym w miejscu publicznym to nic komukolwiek do tego (wypowiadam się jako wierzący i praktykujący katolik). Jak dla mnie ten Katowiczanin zrobił sobie największą krzywdę. Jak przeżył Mszę Św.? bo chyba taki był cel jego pielgrzymki... już pomijam fakt "apostolstwa" i dawania dobrego przykładu innym. Jakie dał świadectwo? wiary czy fanatyzmu? komu przeszkadzała ta reporterka, kamera...? zbliża się okres Świąt Bożego Narodzenia, może czas na refleksję nad swoim życiem, nad tym, by zmieniać świat na lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: wiara czy fanatyzm? IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.12, 22:30 ciekawie prawisz Nudziański .Ale tylko w jedną stronę.W drugą to udane zdziwienie lub rżnięcie głupa.I rzucanie własnych teorii.Tak was naucza Korwin.Panie Boże strzeż mnie od nienawiści od pogardy uchroń Panie.Pogarda film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuda Re: wiara czy fanatyzm? IP: *.net.stream.pl 19.12.12, 22:48 Znasz to: "Boże, dziękuję Ci, że nie jestem jak ten celnik..."? nie jestem zwolennikiem JKM, ale też nie należę do "prawdziwych polaków". Jestem chrześcijaninem i Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
twojekomentarze Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbował ... 20.12.12, 18:20 fakt 1 : reporterzy Polsatu nie mieli akredytacji ....fakt 2 ..zachowywali się nieodpowiednio podczas mszy sw podczas Podniesienia glosno rozmawiali i smiali się ...fakt 3 ..... reporterzy polsatu prowokowali pielgrzymów ...fakt 4 reporterka polsatu głosno wrzeszczała mamy kręc to i przepychała się celowo z Pielgrzymem .....fakt 5 operator pobił pielgrzyma ....fakt 6 uciekli z miejsca zdarzenia .Fakt nie mają zadnego filmiku ktory by mówił o pobiciu reporterki .fakt 7.... niesiołowski zachował się niegodnie wobec reporterki portalu niezalezna.pl /fakt 8 ...oczywiscie przypadkowo znalazła się p D.S. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.pis Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa 20.12.12, 18:28 a kogo podnosili ?? :) rydza ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
twojekomentarze Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbował ... 20.12.12, 18:27 A co z Niesiołowskim który pobił dziennikarkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
nie.pis Re: Krewki słuchacz Radia Maryja, który poturbowa 20.12.12, 18:31 a co z namolną """dziennikarką""" włażącą niemal na plecy Niesiołowskiego ?? nie dziwię się ,że się Niesiołowski brzydził . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yach Re: nie.pis IP: *.xdsl.centertel.pl 20.12.12, 19:48 I, że poseł przemówił językiem "miłości" też się nie dziwisz? W dwóch prawie identycznych sytuacjach - stronniczy i namolny dziennikarz kontra obiekt jego zainteresowań - stajesz po dwóch różnych stronach. Jedną dziennikarkę uważasz za poszkodowaną a drugą za sprawczynię. Zarówno poseł jak i górnik nie życzyli sobie być obiektami zainteresowania mediów. Pozostaje pytanie, dlaczego tylko jeden z nich ma sprawę sądową? Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: nie.pis 20.12.12, 20:10 Do wszystkich przykruchtowych oszołomów, twierdzących, że klasztor z przyległościami jest własnością prywatną! To ja mam pytanie: Jakim prawem renowacja klasztoru jest finansowana z międzynarodowych funduszy?! Gdyby jakiś ciemniak nie wiedział, - te fundusze składają się ze wspólnych, a więc i moich podatków. Ot zagwozdka. Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yach Re: do dyziek_o IP: *.xdsl.centertel.pl 20.12.12, 20:26 I po co te inwektywy? Poczytaj trochę o programach realizowanych z funduszy UE to dowiesz się, że beneficjentami tych funduszy są również prywatne firmy uzyskujące np. dotacje na zakup środków trwałych /rozpiętość dofinansowania od kilku do kilkudziesięciu tysięcy euro/. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.pis Re: do dyziek_o 20.12.12, 20:40 ale jakoś tak wychodzi ,że zawsze korzystają przebierańcy w czarnych sukienkach ;) ja b. przepraszam ale ta pazerność księży na kasę ,to ich włażenie w politykę mnie od tej firmy zwanej KK odrzuca . Odpowiedz Link Zgłoś