Dodaj do ulubionych

Pytanie o Openwork.pl

02.01.13, 09:54
Witam wszystkich korzystających z Forum Gazety.
Czy ktoś z Państwa otrzymał pracę znalezioną za pośrednictwem Openwork.pl?
Czy jest to tylko zakamuflowana forma zdobywania wszelkich danych osobowych?
Ciekaw jestem opinii i komentarzy.
Obserwuj wątek
    • d0_0b Re: Pytanie o Openwork.pl 02.01.13, 10:10
      Jakaś LIPA !! Ja bym "omijał" szerokim łukiem ... raczej ściema ... Dla zadady nigdy nie wysyłajcie CV przez NET'a. (To taka moja subiektywna opinia)
    • Gość: Grzegorz Re: Pytanie o Openwork.pl IP: *.play-internet.pl 12.07.13, 19:09
      Nie mają żadnych ofert, zbierają dane osobowe i nimi handlują, te same ogłoszenia zawieszają na okrągło, obserwowałem przez pół roku ich ogłoszenia,
      Jak jakaś firma chce zatrudnić pracownika, to go zatrudnia a nie szuka przez 6 miesięcy, mam na to dowody i chcę je wykorzystać przeciwo im, zgłaszając to do urzędu zajmującego się ochroną danych osobowych.
      Odpuście sobie tą firmę, najlepiej bezpośrednio aplikować do pracodawców
    • blackk_i Re: Pytanie o Openwork.pl 05.01.14, 13:58
      Portal Openwork wypuszcza ogłoszenia o pracę absolutnie nie autoryzowane przez pracodawców. Współpracują z Team Partner, który wypuszcza ogłoszenia na różne stanowiska nie posiadając zleceń od firm, którymi firmują swe ogłoszenia. Dlatego uważajcie na Opena i Team Partnera - ta druga firma totalnie nie do namierzenia!!! SKANDAL!!!
      • baka225 Re: Pytanie o Openwork.pl 21.08.14, 20:20
        Po przeczytaniu tych opinii wstrzymałam się z aplikacją ich ogłoszenia o pracy. Zastanowiły mnie niskie wymagania na stanowisko, które mnie interesowało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka