Dodaj do ulubionych

KIBICE klubu na R

09.06.13, 22:17
Kategorycznie żądam by władze miasta zajęły się tymi kibicami.
Czuję się zagrożony w tym mieście. Obawiam się o bezpieczeństwo swojej córki którą nauczyłem zdrowego kibicowania dla zdrowego klubu CKM.
Nie może być tak by banda brzegowców z klubu na R atakowała młodych ludzi którzy prowadzą zdrowy doping.
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic żuzlowy Rad Re: KIBICE klubu na R IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.06.13, 22:30
      A ja mam nadzieję że ci wandale i bezmózgi (atakujący dzieci i młodziez) dostaną dotkliwe kary za te wybryki (finansowe i zakazy stadionowe) ? Jesli nie to bedzie kpina prokuratury ...a RKS RAKÓW niestety ale trzeba zaorać bo na patologię trzeba zwalczać !!! Jesteście żałośni i przynosicie wstyd Częstochowie !
      • Gość: kioto Re: KIBICE klubu na R IP: *.opera-mini.net 10.06.13, 00:12
        Zaorać to trzeba tobie pusty łeb. To, że kilku debili zrobiło zadymę nie znaczy,że wszyscy są tacy sami.
        • Gość: oko42 Re: KIBICE klubu na R IP: *.rev.masterkom.pl 10.06.13, 00:24
          utożsamiasz się z RKS ?
          • Gość: ja Re: KIBICE klubu na R IP: *.ip.netia.com.pl 10.06.13, 07:29
            Ja się utożsamiam z RKS. I co z tego?
        • Gość: meleks Re: KIBICE klubu na R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.13, 07:39
          Kioto, to dlaczego reszta zdrowych kibiców Rakowa, nie zrobi z tymi tumanami porządku????
          Dlaczego zawsze jest tak, że dymią, a w necie są tylko puste hasła "nie wszyscy kibice Rakowa są tacy!!!!! to margines!!!"??? Brawo dla policji za przetrzepanie paru tyłków pałami.
        • Gość: częstochowianin to nie byli kibice - to byli idioci IP: *.181.197.105.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.06.13, 09:36
          to byli idioci - odmóżdzeni od prochow lub wódy (alkoholu) zwierzęta.
          prawdziwi kibice klubu jakiegokoliwek nigdy by nie psuli wizerunku swojego klubu i nie degradowaliby go do poziomu szamba. winni sa tutaj działacze sportowi ktorzy nic z tym nie robia - zakaz stadionowy by wystarcczyl. a za napasc prokurator i wysoka grzywna. też wystarczy.
          już nie wspomne o lokalnym patriotyzmie bo kibice Rakowa powinni wspierac kibiców AZS lub CKM. wszyscy sa z jednej wsi. flekowanie kibiców ze swojego miasta to jakas aberracja psychiczna.
    • Gość: kibic Re: KIBICE klubu na R IP: 212.59.254.* 09.06.13, 22:31
      Skoro prezydent i radni byli tak zniesmaczeni - odebrać olbrzymią dotację od miasta ( czyli od nas) dla Rakowa, pseudokibiców bandziorów do więzień. Przecież była telewizja, monitoring - powinno się ich łatwo zidentyfikować. Przerażające że kilkudziesięciu bandytów psuje widowisko kilkunastu tysiącom spokojnych kibiców. Gdzie policja, gdzie straż miejska - tylko są od wypisywania mandatów ?
      • Gość: LKS Re: KIBICE klubu na R IP: 212.59.252.* 10.06.13, 11:12
        Akurat, jak miasto obetnie tą "olbrzymią dotację" to upadnie MOSIR ;) , bo prawie cała ta "olbrzymia dotacja" wraca do MOSIRU.
    • Gość: tadzio Re: KIBICE klubu na R IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.06.13, 22:31
      RKS kibice specjalnej troski bez grama charakteru wojownika ...
    • Gość: Piotr Re: KIBICE klubu na R IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.06.13, 22:34
      Chyba nie trzeba mówić co ma zrobić teraz Policja i prokuratura? ? Czy ja mam dostarczyć materiały video z tych zajsc by dorwać i zidentyfikować tych bandytów ? Czekam na wiadomosci jakie kary dostany ci wandale
    • Gość: Jaro Re: KIBICE klubu na R IP: *.146.248.30.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.06.13, 23:08
      Bandyci kibice Rakowa przyszli na stadion żużlowy robić zadyme i bić spokojnych kibiców wlokniarza młodzież i rodziny z dziecmi. moze teraz policja powinna przyjść po bandytów kibiców Rakowa ?
      • Gość: acotopo Re: KIBICE klubu na R IP: *.183.139.151.dsl.dynamic.t-mobile.pl 09.06.13, 23:13
        Ale Włókniarz uciekał - a gniazdowy pierwszy !!! Nie to żebym to pochwalał - ale to było bardzo śmieszne... Ochrona STYX powinna zostać zwolniona :-)
        • Gość: oko42 Re: KIBICE klubu na R IP: *.rev.masterkom.pl 09.06.13, 23:17
          i bardzo dobrze, że uciekli.
          Gdyby zostali doszłoby do rękoczynów.
        • Gość: wieczny kibic Re: KIBICE klubu na R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.13, 10:11
          ochrona styx wpuszcza kibiców rakowa , a co na to prezesi włokniarza , taką ochronę trzeba natychmiast zwolnić ,

co z tego że przełożony dowodca ochrony krzyczy po meczu na swoich podwładnych że im jaja po obrywa , osobiście słyszałem jak wychodziłem
          jak już było fakcie ,
          - prezesi włokniarza jak nie zrobicie porządku na stadionie z ochroną to bezie mieli po kibicach bo będą sie bać przychodzic z rodzinami a najlepszy sponsor to kibic - wierny kibic
        • Gość: Stn Re: KIBICE klubu na R IP: 212.59.252.* 10.06.13, 12:02
          Nikt anonimie nie uciekał. Szkoda, że stronnicze portale potrafią ładnie kłanać.
          Włókniarz czekał w około 50 osób na koronie i nikt nie uciekł. Osoba z gniazda jest ostatnią, która by spaliła wrotki w takiej sytuacji...
          Ochłoń!
        • Gość: dziadek63 Re: KIBICE klubu na R IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.13, 23:52
          A tobie się wydaje że lepiej by życie oddał?
    • Gość: tomaszz Re: KIBICE klubu na R IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.06.13, 23:10
      zobaczymy co władze klubu i Matyjaszczyk zrobi z tymi co wszczynali burdy? Czekam na wiadomosc jakie konsekwencje poniosą ci bandyci ? aha i zero kasy na ten pseudo klubik RKS RAKOW z kasy miasta no i czas zaorać ten klub i to boisko z pożytkiem dla całej Czestochowy
      • Gość: Ryszard Re: KIBICE klubu na R IP: *.158.217.61.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.06.13, 00:05
        Młodzież która w kulturalny sposób dopingowala żużlowców musiała uciekać przed bandytami z Rakowa którzy przyszli na stadion tylko po to by zrobić rozrube. Co na to policja i władze miastach ? Czy teraz ludzie którzy przychodzili na żużel całymi rodzinami z dziećmi maja sie bać ?
      • Gość: kioto Re: KIBICE klubu na R IP: *.opera-mini.net 10.06.13, 00:14
        Zaoraj sobie debilny łeb. Może wtedy zrozumiesz, że paru idiotów to nie jest większość.
      • Gość: gość Re: KIBICE klubu na R IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.13, 18:43
        Skończyły się mecze na Rakowie to dymią na żużlu - trzeba natychmiast z tym skończyć
    • Gość: jaca Re: KIBICE klubu na R IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.06.13, 00:16
      NAJWYŻSZY CZAS ZAORAĆ TEN PSEUDO KLUBIK RKS RAKÓW A ŚMIESZNYCH KIBOLI BEZ MÓZGU WYSŁAĆ DO PRAC PUBLICZNYCH (jakis pozytek miasto będzie miało z tych kretynów)
      • Gość: kioto Re: KIBICE klubu na R IP: *.opera-mini.net 10.06.13, 00:20
        No to jeszcze raz ci napiszę wielonickowcu, zaoraj sobie łeb.
      • Gość: asd Re: KIBICE klubu na R IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.13, 08:42
        Sam się mistrzu zaoraj, chcesz sprawiedliwości to zgłoś na policji ze ktoś cie pobił, niech złapie sprawcę. Nie ma odpowiedzialności zbiorowej, zwłaszcza za działania jakiegoś marginalnego ułamka kibiców Rakowa.
    • Gość: kioto Re: KIBICE klubu na R IP: *.opera-mini.net 10.06.13, 00:17
      No to się popisali idioci. Teraz jest już pewność, że na Raków nie pójdę. Nie chcę być utożsamiany z kilkoma debilami.
      • Gość: abc żałośni IP: *.42.4.99.alfanet24.pl 10.06.13, 07:14
        Jaki poziom gry tych kopaczy szmacianki - taki poziom kibiców.
        Brak jakichkolwiek sukcesów i wyników sportowych powoduje, że te grupki IDIOTÓW muszą dać upust swoim frustracjom. Pamiętajcie ,że to tylko III ligowy klubik z tendencjami spadkowymi ku niższym ligom.
        Oni tylko potrafią się drzeć i bić dzieci.
        • Gość: qwerty Re: żałośni IP: *.wlms-broadband.com 10.06.13, 07:51
          Oglądałem mecz ze znajomymi anglikami w UK i powiem Wam tyle:

W S T Y D.
        • Gość: gość Re: żałośni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.13, 18:48
          Piłkarze są na pewno dumni ze Swoich <kibiców<
    • Gość: zniesmaczona Re: KIBICE klubu na R IP: *.96.226.159.tvksmp.pl 10.06.13, 08:18
      To co miało miejsce wczoraj na stadionie to jedna wielka porażka ochrony która otworzyła specjalnie bramę aby ta banda pseudokibiców weszła na stadion. Gdzie byli wiedząc ,że zmierzają oni w sektor super dopingujących fanów CKM-u, a w większości są to kibice-młodzi jak i dzieci , a nie zadymiarze. Jestem zniesmaczona postawą ochrony , że w szybki sposób nie interweniowała i nie doszłoby do takiej sytuacji. Dziecko z murku to potrafią sto razy zganiać, a tu ich brakło.
      Ps . Może fani Ckm powinni również do puszek zbierać nie tylko na oprawę meczu, ale i ochronę.
      WSTYD , ŻE W MOIM MIEŚCIE JEST TAKA BANDA PSEUDOKIBICÓW rakowa którzy sami nie potrafią i jeszcze innym zazdroszczą.
      • Gość: Andrzej Re: KIBICE klubu na R IP: *.dynamic.lte.plus.pl 10.06.13, 08:52
        Jako społeczeństwo bandytom z rakowa powiedzmy DOŚĆ.
        Chodzę na mecze żużlowe od kilku lat z dzieckiem ale to co wczoraj miało miejsce wymaga pilnej interwencji służb do tego powołanych
      • Gość: dziadek63 Re: KIBICE klubu na R IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.13, 23:59
        Miejsce dzieci jest przy rodzicach a nie na płocie. W czasie meczu może się zdarzyć coś złego, już nie raz motocykle odbijały się od płotów. Po pogrzebie mamusia do kogo będzie miała pretensje?
    • Gość: leszczu Re: KIBICE klubu na R IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.13, 09:44
      Żądać na forum to ty sobie możesz. Napisz pismo oficjalne i biegiem do urzędu albo poprzez jakiegoś posła na Wiejską. Pisanie na forum to nic tylko szczekanie. Nie ma sensu, bo nikogo to nie obchodzi.
    • Gość: -kibic Re: KIBICE klubu na R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.13, 09:49
      - jeszcze trochę a rozwiązą raków bo zawodnicy to pracownicy huty a ta powoli upada , wczoraj w wvn 24 dizałacz pzpn mówil że właśnie trzeba to zrobić jak naszybciej ,
      - a po drugie firmy które mają siedziby na rakowie sponsoruja włokniarz bo są ich reklamy w programie , w widać że one nie chcą mieć nic wspólnego z rakowem
      - i padnie i tak padnie
      • Gość: Kibic Re: KIBICE klubu na R IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.13, 11:47
        Zajmijcie się swoimi kibicami. Jakoś wam kulturalnym kibicom CKMu nie przeszkadzało jak na początku zawodów wasz biedny młyn pełnych dzieci krzyczał Jebać Raków. Wtedy było ok, były nawet oklaski. A teraz wielkie zdziwienie.
    • Gość: qwerty Re: KIBICE klubu na R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.13, 12:22
      Podstawa to zmiana ochrony. Przeciez ten styx to jakies wyżelowane chuderloki, sam byłem świadkiem, jak uspokajali jakiegos podpitego gościa, ten na nich wrzasnął a oni się skulili jak wystraszone koty..i to ma byc ochrona tak duzej imprezy?? nic dziwnego, ze spękali przed tymi debilami z rakowa.. a zeby nie bylo, ze nic nie zrobili to lali niewinnych ludzi..kpina.. A kibice rakowa - nie czarujmy sie, to w wiekszosci meliniarska swołocz..
      • Gość: kibic ckm Re: KIBICE klubu na R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.13, 18:52
        byłem wczoraj z córką na stadionie. uciekaliśmy jak szybko się da, ale jedno mnie zastanawia kto wybrał ochronę? kto zarządza tym stadionem? miasto, klub czy jakaś firma ?słyszałem, że jakaś spółka KJG? która zajmuje się paliwami. Czy to oni zlecają ochronę? Kto za to odpowie? wiecie coś więcej?
    • Gość: jarek Re: KIBICE klubu na R IP: *.Netcominternet.pl 10.06.13, 12:46
      Panie prezydencie możne pan zareaguje na chamstwo kibiców rakowa. Przychodzę na stadion z rodziną i chce się czuć bezpiecznie.A tych sterydów z ochrony sprawdziłbym w Afganistanie gdzie służyłem.Z pełnymi gaciami pisaliby listy do mamy. Nadmuchana banda nie gwarantująca ochrony
      KIBICOM KTÓRZY PRZYCHODZĄ NA STADION CAŁYMI RODZINAMI.WSTYD PANIE KOŁACZYK.
      • Gość: Jurek Re: KIBICE klubu na R IP: 212.59.254.* 10.06.13, 13:09
        Jeżeli ten chuligański wybryk kiboli rakowa miał pokazać - jak gdzieś czytałem - kto rządzi w tym mieście to dzisiaj, odpowiedź władz miasta, policji, prokuratury w kierunku bandytów którzy zrobili zadymę na stadionie powinna być zdecydowana i natychmiastowa.
    • Gość: sr... na RKS Re: KIBICE klubu na R IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.13, 13:37
      Powtórzę jeszcze raz ...
      Zaorać RKS RAKÓW i wypasać tam bydło na trawce
      bo do niczego więcej ten burdel sie nie nadaje i tyle w temacie
      • Gość: abc nie KIBICE IP: *.42.7.252.alfanet24.pl 10.06.13, 17:07
        przestańcie o bandytach mówić : kibice , pseudokibice, kibole itp.
        To są zwykli BANDYCI. Nazywajmy rzeczy po imieniu.
        • Gość: Ola Re: nie KIBICE IP: 212.59.254.* 10.06.13, 18:19
          Pewnie raków ma wielu normalnych, spokojnych kibiców ale te bezmózgi które wtargnęły w czasie meczu na stadion włókniarza to oczywiście pospolici bandyci, niestety podający się za kibiców rakowa i skandujący na trybunie nazwę klubu.
          • Gość: Kibic Re: nie KIBICE IP: *.146.231.5.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.06.13, 01:05
            Swoją droga zastanawia nieudolność organizatorów . Wiele faktów wskazuje na to że spodziewano sie wizyty chuliganów na stadionie. I nagle bandyci wchodzą przez otwarte bramy , usilują dostać się do sektora gosci , po czym przez nikogo nie zatrzymywani przechodzą przez cały stadion by zrobić zadymę na trybunach ...?
    • Gość: chwdsrakow Re: KIBICE klubu na R IP: *.96.245.201.tvksmp.pl 11.06.13, 11:08
      Częstochowa bez srakowa
      • Gość: Nons Re: KIBICE klubu na R IP: 91.196.30.* 11.06.13, 18:01
        Nie wiem jak było nie widziałem (praca niestety) z relacji znajomych wiem,że kibice rakowa nikogo nie bili a jedynie coś tam krzyczeli czy to prawda?Nie wiem!
        Jedno jest pewne 30-40 kolesi sterroryzowało 11000 plus ochrona(ha ha ha) no i policja!
        Przeszli niemal pół kilometra (od sektora gości do naszych kibiców) a ta niby ochrona nic!!!!!!!
        O pananach w białych kaskach nie wspomne!
        Mało tego ponoć i kibicom miejscowym się dostało za darmo! Bo przybyłych służby porządkowe się ponoć boją a że wykazać się chciały to tych spokojnych napieprzały!
        Jeśli tak ma wyglądać zabezpieczeenie imprezy masowej to radze wszystkim takie imprezy omijać!
        • Gość: rafal Re: KIBICE klubu na R IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 11.06.13, 23:19
          rakow rece opadaja jakie to tepe chu...je
          • Gość: Adwokat Diabła Re: KIBICE klubu na R IP: *.play-internet.pl 12.06.13, 00:13
            Abstrahując od tej sytuacji....

Powiedzmy ze mieszkacie sobie w 10 pietrowym bloku na blokowisku z wielkiej płyty, sielanka, monotonia, zona, dzieci, macie swoje problemy ale dajecie sobie rade, jakos starcza na spłate kredytu hipotecznego, chociaz trzeba sie narobic. Od jakiegos czasu dochodza do Ciebie niepokojące sygnały, ze 15 letni syn sąsiadów z pietra wyżej rozpowiada wszystkim, że zdradzasz zone i jestes pijakiem. Bagatelizujesz sprawe, bo gowniarzowi sie nudzi....

Po jakims czasie żona zaczyna Cie sprawdzac, bo sasiadka jej doniosla ze kraza takie plotki, że masz kochanke w bloku obok i widzianio Cie pijanego wczoraj w nocy jak wymiotowales. Wiesz, że te plotki rozsiewa własnie syn sąsiadów- postanawiasz porozmawiac z jego rodzicami, ale gdy to nie przynosi zadnych skutkow, postanawiasz porozmawiac z łebkiem osobiście....

Bachor wiedząc co zrobił i że ma za uszami wcale nie zamierza sie tłumaczyć tylko ucieka przed Tobą, krzycząc że chcesz go pobić, bo wie że przegiął obrażając Ciebie.

...................................
            • Gość: Nons Re: KIBICE klubu na R IP: 91.196.30.* 12.06.13, 21:22
              To wyobraz sobie inną sytuacje.masz sąsiada,nieudacznika życiowego,który niczego w życiu nie osiągnoł ale jakoś wegetuje.
              Nagle zachorował i nie stać go na leki,rodzina biede klepie mało nie traci mieszkania,przychodzi do ciebie po pomoc,choć za nim nie przepadasz pomagasz on zdrowieje,jakoś zaczyna sobie radzić i co robi ano zaczyna nadawać na ciebie!Niszczy ci auto,opowiada bzdury na twój temat innym sąsiadom ale i tak nadal jest nieudacznikiem,który tylko szczekać jak kundel potrafi no i oczywiście wymagać od wszystkich od siebie nic nie dając!
        • Gość: jarek Re: KIBICE klubu na R IP: *.Netcominternet.pl 12.06.13, 00:36
          Zgadza się chcieli sprowokować bójkę.Nie udało się z Zieloną Gorą wiec przyszli walczyć z kibicami ze swojego miasta i znowu się nie udało wstyd i hańba.A wszystko działo się na oczach ochrony która znikła jak zbity pies do budy-pytanie możne nie chcieli bić kolegów?.
          Częstochowscy policjanci zatrzymali już 8 osób, które brały udział w awanturze na stadionie SGP Arena Częstochowa. - Niektóre z zatrzymanych osób to znani nam kibice, z którymi w przeszłości mieliśmy różne problemy z reguły w meczach wyjazdowych Rakowa - informuje nadkomisarz Jerzy Bryś, naczelnik Wydziału Sztab Policji KMP w Częstochowie.KMP jestem wam winien podziękowania ze dopadliście tych bandytów.
          • roni3907 Re: KIBICE klubu na R 12.06.13, 15:52
            Brawo policja.
            Szkoda tylko, że złapano tylko osmiu z tej kilkudzisięcioosobowej gupy bandytów, kibiców rakowa.
          • Gość: dziadek63 Re: KIBICE klubu na R IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 18:22
            Według ciebie chronić to napier.......? Ciekawe podejście.
    • Gość: king Re: KIBICE klubu na R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 16:03
      ja w tym roku miałem zamiar pierwszy raz iść z rodziną na mecz Rakowa, ale po tym co się stało to wstyd by mi było znajomym powiedzieć że na meczu byłem.
      • Gość: jaro Re: KIBICE klubu na R IP: *.ip.netia.com.pl 12.06.13, 16:23
        Bezmózgowi bandyci z rakowa nie tylko przyniesli wstyd miastu ale też zaszkodzili klubowi, ktoremu kibicuja
    • Gość: oko42 Re: KIBICE klubu na R IP: *.rev.masterkom.pl 13.06.13, 16:50
      Cóż , żadnych nowych wiadomości. Czyżby władza już odpuściła ośmiu złapanych bandytów i na laurach są ?
      • Gość: obywatel Re: KIBICE klubu na R IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.13, 12:41
        24 kolejne procesy bandytów jakim pluje się w twarz, a twierdzą że deszcz pada. Tzn. mają czelność nie przyznawać się do winy i zaprzeczać jakoby byli bandziorami, parchami i zakapiorami jacy zrobili trzodę na kulturalnej imprezie sportowej. Oczywiście niepokoi mnie brak nowych informacji nt. tej sprawy - tak jakby właśnie władza poprzestała na ośmiu smykach chociaż jak wiemy było ich tam o wieeele więcej i z łatwością można ich wskazać czy to za pośrednictwem facezbuka czy innych tego typu portali jeżeli jest z tym jakikolwiek problem albo rakowscy koledzy ze styxa usunęli zapis monitoringu. Jako obywatel myślę, że tak samo jak większość ludzi domagam się obrony społecznego interesu poprzez wyłapanie pozostałych watażków z Limanowskiego.
        • Gość: obywatel Re: KIBICE klubu na R IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.13, 12:42
          24 czerwca oczywiście miałem na myśli w powyższym.
        • Gość: oko42 Re: KIBICE klubu na R IP: *.rev.masterkom.pl 19.06.13, 00:05
          masz moje popaecie
    • Gość: . Re: KIBICE klubu na R IP: *.rev.masterkom.pl 16.06.13, 13:09
      kultura wypowiadających się tutaj kibiców Włókniarza jest...tragedia to mało, niczym na stadionie zwanym Arena
      • Gość: Dom Re: KIBICE klubu na R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.13, 20:42
        Ok kulturalni kibice ckm jesteście kozaki? Zapraszamy na rewizytę na Limanowskiego. Czekamy :)
        • Gość: Nons Re: KIBICE klubu na R IP: 91.196.30.* 16.06.13, 22:05
          Ale po co?
          Szkoda tych marnych 10 zeta na trzecioligowych patałachów.
          Kozaki co dzieci poszli straszyć do 20 sektora,starzy siedzą w innym a w którym nie napisze ci co chodzą wiedzą .
        • Gość: oko42 Re: KIBICE klubu na R IP: *.rev.masterkom.pl 16.06.13, 23:37
          ale czego oczekujesz ??
        • Gość: franiu Re: KIBICE klubu na R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 15:05
          nie bądź taki wirażka
      • Gość: oko42 Re: KIBICE klubu na R IP: *.rev.masterkom.pl 16.06.13, 23:34
        to zwykłe dopasowanie się do tych o których mowa.
        Gdyby pisać tak jak się do siebie zwracamy np SGP Arena to nie zrozumielibyście nic.
        A tak dociera jakoś wolno ale dociera.
    • hosix Re: KIBICE klubu na R 17.06.13, 11:48
      Zaorajmy też może włókniarz bo przecież wśród zatrzymanych jest 4 kibiców Włókniarza.
      Nie chodzicie na Raków to nie chodźcie, proste.
      Nikomu się nic nie stało, nikt nie został pobity, nic nie zostało zniszczone.
      Wiem że Ci goście nie powinni wchodzić bez biletów na stadion, źle zrobili.
      Jak widzę że ktoś płacze i pisze żeby zlikwidować, zaorać Raków to przecież takie dziecinne.
      • Gość: Nons Re: KIBICE klubu na R IP: 91.196.30.* 17.06.13, 12:33
        Nie chodzi o zaoranie Rakowa!Ma swoich wielbicieli to dobrze,niech sobie dalej tam chodzą.
        Nie pojęte jest to,że wymagają od miasta dotacji jakby mieli super wyniki a jakie mają wszyscy widzą!
        Wpierw wyniki potem roszczenia nie na odwrót!
        Włókniarz pare lat temu miał ogromne kłopoty finansowe i dzięki prywatnym sponsorom jest gdzie jest,nie wspomne o Skrze.
        Zazdrość rodzi frustracje u kibiców co przeobraża się w agresje.
    • Gość: tomaszz Re: KIBICE klubu na R IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 17.06.13, 20:17
      a co to jest ten Raków Częstochowa? czy to śmierdzi?
      • Gość: walnienty Podziękujmy kibicom Rakowa IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.13, 21:12
        Zawodnicy Włókniarza zaczęli lepiej jeździć .Już są na czwartym miejscu.Więc nie pyskować i morda w kubeł.
      • Gość: do tomaszz Re: KIBICE klubu na R IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.13, 17:58
        smierdzisz to ty pajacu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka