proczestochowa
10.07.13, 12:30
Przepraszam, ale mnie to już zaczyna bawić. Niech prokuratura wezwie pana Sukiennika i niech zeznaje (może mu się rozjaśni). Druga strona jest taka, że owczarki ważna sprawa, ale szanowna GW Częstochowa ma około 180 tysięcy mieszkańców. Tak, tak. Proszę nie wierzyć w liczby oficjalne. Chciałbym artykułów o nepotyzmie, korupcji, przekrętach na gruntach itd.
Nie napisałem, że psy nie są ważne. (dla mnie są ... i denerwuje mnie takie kluczenie), jednak chciałbym wyważyć skalę problemów. Po co? Po to aby np. w Częstochowie nie zostało 150 tyś. starszych ludzi podzielonych na dwa obozy: twardogłowych zwolenników PRL - u i zwalczających ich przeciwników.
Proszę napisać o zajmowaniu placu szkolnego przez małżeństwo nauczycieli, proszę napisać jak dzielnie walczy się od roku z tą informacją (to znaczy robi się wszysko, aby tylko nie zostali ukarani) itd.
Częstochowscy Republikaninie zorganizowali Flash Mob przeciwko urodzinom Jaruzelskiego. Ten człowiek jest pośrednio odpowiedzialny za śmierć wielu ludzi. Dlaczego o tym GW nie napisała? Życie dwóch psów dla mnie jest ważne, ale ważnjesze będzie życie ludzi zabitych przez siepaczy Jaruzelskiego i Kiszczak.
Tomasz Jaskóła
koordynator Stowarzyszenia Republikanie w Częstochowie
zapraszam :)