Dodaj do ulubionych

Psy ze stadionu Włókniarza: miały były na wsi, ...

10.07.13, 12:30
Przepraszam, ale mnie to już zaczyna bawić. Niech prokuratura wezwie pana Sukiennika i niech zeznaje (może mu się rozjaśni). Druga strona jest taka, że owczarki ważna sprawa, ale szanowna GW Częstochowa ma około 180 tysięcy mieszkańców. Tak, tak. Proszę nie wierzyć w liczby oficjalne. Chciałbym artykułów o nepotyzmie, korupcji, przekrętach na gruntach itd.

Nie napisałem, że psy nie są ważne. (dla mnie są ... i denerwuje mnie takie kluczenie), jednak chciałbym wyważyć skalę problemów. Po co? Po to aby np. w Częstochowie nie zostało 150 tyś. starszych ludzi podzielonych na dwa obozy: twardogłowych zwolenników PRL - u i zwalczających ich przeciwników.

Proszę napisać o zajmowaniu placu szkolnego przez małżeństwo nauczycieli, proszę napisać jak dzielnie walczy się od roku z tą informacją (to znaczy robi się wszysko, aby tylko nie zostali ukarani) itd.

Częstochowscy Republikaninie zorganizowali Flash Mob przeciwko urodzinom Jaruzelskiego. Ten człowiek jest pośrednio odpowiedzialny za śmierć wielu ludzi. Dlaczego o tym GW nie napisała? Życie dwóch psów dla mnie jest ważne, ale ważnjesze będzie życie ludzi zabitych przez siepaczy Jaruzelskiego i Kiszczak.

Tomasz Jaskóła
koordynator Stowarzyszenia Republikanie w Częstochowie
zapraszam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kicha Panie Jaskóła IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.13, 13:20
      Piszesz Pan tak jak byś zjadł chleb posmarowany psim smalcem.Pora by Pana ugrupowanie wytopiło tłuszcz z Jaruzelskiego i go zjadło.Amen.
    • Gość: bbb Re: Psy ze stadionu Włókniarza: miały były na wsi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.13, 13:27
      a mnie ten temat jakoś nie bawi i jestem za nagłaśnianiem sprawy, nie umniejszając ważności innych tematów.Sadząc po kasie, jaką dysponuje ten gangster, to już kupił sobie prokuraturę i wywinie się ze sprawy.Dla takich ludzi nie ma i nie powinno być miejsca w życiu publicznym, bo że coś ma za uszami to każdy rozsądny i myślący człowiek widzi i wie.
      • Gość: Kasia Re: Psy ze stadionu Włókniarza: miały były na wsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.13, 13:30
        Pobieram w 100% "bbb"!
      • Gość: Tomasz Jaskóła Re: Psy ze stadionu Włókniarza: miały były na wsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.13, 18:47
        Oczywiście szkoda psów. Wskazałem jak powinno się to zakończyć. Co do reszty :) Kochani ja wam życzę, aby wam tyle w życiu wyszło, co mnie :) Jestem pewny, że to będzie Państwa sukces.

Wskazałem na inne problemy. Co do przywołanych tutaj uderzających we mnie wypowiedzi - zupełnie nie widzę możliwości komentarzu. Co do zdjęć - są prawdziwe i Pan Ponchała wraz z żoną zabrał 300 metrów działki. Przecież to nie ja dogrodziłem mu i oddałem na parę lat. Nie muszę się wstydzić, że zwróciliśmy uwagę na to. Wstydzić powinien ten facet. Fobia? :) Przecież to nie ja jestem nieudacznikiem życiowym, któremu bez legitymacji partii nic się w życiu nie udało. A sukcesami mógłbym się podzielić :) Śmiać mi się chce jak niektórzy próbują mnie zaszufladkować :):)

Tomasz Jaskóła
        koordynator Republikanów na Częstochowę

aha :)

Możesz być wśród Republikanów. Jeśli prezentujesz wartości :) napisz do mnie :)
        • Gość: kicha Panie Jaskóła IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.13, 14:10
          Jesteś Pan tak mądry jak byś radia Maryja słuchał całodobowo.Wytykasz ułomności innych nie widząc swoich.Twoja partia republikańska jest niczym ZCHN.I powiem Ci jeszcze że szczam na Twoje sukcesy ciepłym moczem.
    • Gość: ABC Re: Psy ze stadionu Włókniarza: miały były na wsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.13, 13:52
      Korytko w Radzie Miasta się marzy Panu Jaskóle. Co wybory się aktywizuje, ale teraz troche wczesniej, bo liczy na nijakich republikanów, czyli kiszkę pisowską z domieszką liberałów.
      Wszyscy pamiętamy Panie Jaskóła jak Pan bronił obniżania diet radnych - licząc, ze sam niedługo będzie Pan z nich korzystał i jak Pan deklarował, ze jest bezrobotnym i teraz zajmie się Radą Miasta jako nowym zawodem. HA HA HA
      • Gość: Q Re: Psy ze stadionu Włókniarza: miały były na wsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.13, 17:02
        Chyba nie do końca masz racje , pan Jaskóła tym razem się wyżala bo go ( już chyba były ) dyrektor Traugutta z roboty wywalił .
        Do tego stopnia ma focha ,że ostatnio nawet wykorzystał sytuację żeby się wyżalić podczas składania życzeń urodzinowych dla starszej osoby , jak mu to wypomniałem to mnie oskarżał ,nie wiadomo dlaczego, że mam internet z " internetu dla szkół " :) , jednym słowem obsesja !!!
        Generalnie każdy temat jaki się da wykorzystuje do wyżalania się na swojego byłego szefa:)
        Pan Jaskóła - przypadek kliniczny !
    • Gość: Miastowy Pani Sztajnhagehn ! IP: *.centertel.pl 10.07.13, 14:03
      Ja rozumiem, że Pani nie jest słowianką, ale w jakim języku jest napisany tytuł tych marnych wypocin ???
      • Gość: Miastowy Re: Pani Sztajnhagehn ! IP: *.centertel.pl 10.07.13, 14:05
        A może to chodzi o koty, że miały,były i uciekły ?
        • Gość: ron przecież uciekły i teraz jest po temacie :) IP: 217.153.138.* 10.07.13, 15:21
          .
          • Gość: Ja Re: przecież uciekły i teraz jest po temacie :) IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.13, 17:15
            Zwolnieni nauczyciele nigdy się nie mogą otrząsnąć. Jakaś taka przypadłość zawodowa czy co? mamy już dwóch na forum. Miała być praca ,,na zawsze" a tu taki ...los. Panowie nic straconego, mam dwie nauczycielki w rodzinie i obydwie po latach pracy coś z główka nie tak. Do tego stopnia że ich dzieci mimo że już z nimi nie mieszkaja to unikają jak ognia kontaktów z nimi. Ja obydwu zakazałem wstepu do mojego mieszkania z racji wtrącania się w wychowanie a w zasadzie brak chrztu naszego dziecka.
            • Gość: Przybysz Re: przecież uciekły i teraz jest po temacie :) IP: *.centertel.pl 10.07.13, 20:41
              Częstochowianie widać cierpią na brak rozumienia czytanego tekstu. Artykuł o psach a ty pier. 3 po 3 para 15 o nauczycielach. Jak będzie tekst o nauczycielach czy o szkołach w częstochówce to napiszesz o tym, że straż miejska ściga kierowców a jak będzie o straży miejskiej to pewnie napiszesz coś o kotach, które miauczą ci pod oknem twojego M4 na 1000-leciu, albo gdzieś tam...
              • Gość: kk Re: przecież uciekły i teraz jest po temacie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.13, 20:58
                trafne spostrzeżenie,idiotów na forum nie brakuje
              • Gość: Tomasz Jaskóła Re: przecież uciekły i teraz jest po temacie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.13, 21:52
                Tak skomentuję pisanie cały czas przez pewne osoby :)

"Był cień, który biegł koło mnie – to wyprzedzał mnie, to zostawał w tyle. Cieniów takich było mnóstwo, cienie te otaczały mnie zawsze, cienie nieodstępne, chodzące krok w krok, śledzące mnie i przedrzeźniające. Czy na polu bitew, czy w spokojnej pracy w Belwederze, czy w pieszczotach dziecka – cień ten nieodstępny koło mnie ścigał mnie i prześladował. Zapluty, potworny karzeł na krzywych nóżkach, wypluwający swą brudną duszę, opluwający mnie zewsząd, nieszczędzący mi niczego, co szczędzić trzeba – rodziny, stosunków, bliskich mi ludzi, śledzący moje kroki, robiący małpie grymasy, przekształcający każdą myśl odwrotnie; ten potworny karzeł pełzał za mną jak nieodłączny druh, ubrany w chorągiewki różnych typów i kolorów – to obcego, to swego państwa, krzyczący frazesy, wykrzywiający potworną gębę, wymyślający jakieś niesłychane historie; ten karzeł był moim nieodstępnym druhem, nieodstępnym towarzyszem doli i niedoli, szczęścia i nie-szczęścia, zwycięstwa i klęski. (…) Ta szajka, ta banda, która czepiała się mego honoru, tu zechciała szukać krwi. Prezydent nasz zamordowany został po burdach ulicznych obniżających wartości pracy reprezentacyjnej, przez tych samych ludzi, którzy ongiś w stosunku do pierwszego reprezentanta, wolnym aktem wybranego, tyle brudu, tyle potwornej, niskiej nienawiści wykazali. Teraz spełnili zbrodnię."

Józef Piłsudski
                • Gość: Q Re: przecież uciekły i teraz jest po temacie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.13, 22:38
                  Polska, sami Polacy to twierdzili, nierządem stoi. Polska to jest prywata, Polska to jest zła wola. Polska to jest anarchia. I jeśliśmy po upadku mieli sympatię dla siebie, to nigdy nie mieliśmy szacunku dla siebie. Nie zaufanie, a niepewność wzbudzaliśmy i stąd chęć narzucania nam opiekunów, wyznaczonych dla narodu anarchii, niemocy, swawoli, dla narodu, który się do upadku doprowadził prywatą, nieznoszącą żadnej władzy.

Józef Piłsudski

A co ty masz wspólnego z Piłsudskim panie Jaskóła, bo z prywatą - jak ci w tym wątku wszyscy wytykają dosyć dużo ??
    • Gość: CKMista Re: Psy ze stadionu Włókniarza: miały były na wsi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.07.13, 21:09
      Takimi pierdołami żyje 200tysieczne miasto...To nic ze wszedzie jest bajzel...Najwazniejsze...co sie stalo z 2 psami. Niech jeszcze rutkowski i tvn przyjedzie wyjasnic sprawe..
      GAZETO!!...zajmij się czyms pozytecznym...
      • Gość: homo Re: Psy ze stadionu Włókniarza: miały były na wsi IP: *.183.149.45.dsl.dynamic.t-mobile.pl 10.07.13, 22:28
        Sukiennik......DO PIERDLA !!!!!!!!
        • Gość: mmm Re: Psy ze stadionu Włókniarza: miały były na wsi IP: *.42.7.95.alfanet24.pl 10.07.13, 22:50
          p.Sukiennik do pierdla? chyba powinna być kara! A NIE wszystko za darmo? spanko,jedzenie, opieka, itp?
    • 4dagome1 Psy ze stadionu Włókniarza: miały być na wsi, a... 10.07.13, 23:23
      córka Tuska kupiła za gotówkę za prawie 2 miliony zł mieszkanie i mercedesa za 400 tysięcy .Czy ktoś się zajął tym skąd miała pieniądze ?
      • Gość: Q Re: Psy ze stadionu Włókniarza: miały być na wsi, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.13, 06:38
        Tak ,ty .
      • Gość: krzysia1953 Re: Psy ze stadionu Włókniarza: miały być na wsi, IP: *.net.stream.pl 11.07.13, 16:47
        od tych co jedzą mirabelki i szczaw,
    • krzysia1953 Psy ze stadionu Włókniarza: miały być na wsi, a... 11.07.13, 10:40
      przypuszczam że te biedne psy już nie żyją za przyczyną tych zwyrodnialców,którzy rzekomo mieli zaopiekować się zwierzętami,gdyby uciekły to ktoś by je widział i powiadomił schronisko.
      Mam nadzieję że znajdzie się życzliwa dusza ,która wyjawi prawdę i barbarzyńcy poniosą surową karę
      • zygfrydczwa Re: Psy ze stadionu Włókniarza: miały być na wsi, 11.07.13, 10:48
        Po pierwsze nie rzucałbym oskarżeń, póki nie ma pani dowodów - na to jest paragraf. Po drugie:
        www.ckmwlokniarzsa.pl/2013/07/10/oswiadczenie-wlascicieli-klubu/
        • krzysia1953 Re: Psy ze stadionu Włókniarza: miały być na wsi, 11.07.13, 11:11
          ten kto zgadza opiekować się zwierzętami ponosi wszystkie konsekwencje,a co by było gdyby psy pogryzły dziecko,dlaczego nie były przywiązane na linkach lub zabezpieczone ogrodzenie.Policja może przekopie teren przy stadionie,lub koło posesji tej pseudo opiekunki i wtedy szybciej zagadka się rozwiąże ,przecież to jest Polska a nie Chiny
        • Gość: celka Re: Psy ze stadionu Włókniarza: miały być na wsi, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 15:36
          te zygfryd nie strasz,nie strasz bo ci kał wyleci z brudnej i grubej
          • Gość: Miłka Re: Psy ze stadionu Włókniarza: miały być na wsi, IP: *.play-internet.pl 11.07.13, 19:24
            Zygfrydzie: odnośnie oświadczenia Włókniarza, to psy były szczepione kilka miesięcy temu...który weterynarz szczepi psy dwa razy w roku? Powinno się go podać do Izby Weterynaryjnej. Pan Robert Drogosz nie jest żadnym autorytetem wprost przeciwnie. Poza tym wszyscy trzeżwo myślący ludzie, wiedzą, co stało się z psami. Ciekawe tylko jak.....
            • Gość: Miłka Re: Psy ze stadionu Włókniarza: miały być na wsi, IP: *.play-internet.pl 11.07.13, 19:44
              Włókniarz na swojej stronie zamieścił informację o świadkach jakoby byli związani z tą instytucją. Otóż jednym ze świadków jest weterynarz, który opiekował się psami kilkanaście lat, więc Włókniarz szalenie się ośmiesza....i ośmiesza tego biednego Drogosza, który powinien odejść już na niezasłużoną emeryturę.
              • Gość: sasasa Re: Psy ze stadionu Włókniarza: miały być na wsi, IP: *.net.stream.pl 11.07.13, 23:38
                biedne psy [*] a ten podrzędny klubik tylko się ośmiesza :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka