xxo 18.08.13, 19:57 Szkoda tylko że w tym towarzystwie znalazł się przywódca częstochowskiej Solidarności z lat 80-81. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bartek Re: Potępiali "totalitarną demokrację", popierali IP: *.42.6.230.alfanet24.pl 18.08.13, 20:12 mnie to nie przeszkadzało, w sumie każdy mógł się przyłączyć jeśli miał dobre intencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiota Czegoś tu nie rozumiem IP: 178.23.106.* 18.08.13, 22:00 I mam kilka pytań: 1. Jaki jest związek polskiego nacjonalizmu z czarnymi flagami, którymi grupka wywija? 2. Czy zestawienie kolorów czarnego czerwonego i białego na transparentach jest przypadkowe i nie ma żadnego związku z wyciągniętymi pięściami? 3. Czy osoby z zasłoniętymi twarzami to kobiety z "letnimi wersjami" kwefów, a grupa nie planuje przypadkiem wprowadzić w Polsce prawa szariatu? Bo zauważyłem również kilka zielonych flag, a to już jest oczywiście kolor islamu. I to może być faktycznie niebezpieczne... prawdziwi muzułmanie mogą się zdenerwować, bo oni raczej nie obnaszają się w "zachodnich" ubraniach tj. t-shirt, krótkie spodnie czy "adidasy" (które zresztą też nijak się do polskiego nacjonalizmu mają, bo wymyślili je zgnili kapitaliści, a produkują jakieś tam dzieci w Azji). Przyjadą na następny przemarsz, sprawią "kocówę" i się skończy brunatna przebieranka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Potępiali "totalitarną wybiórczość", nie popierali IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.13, 20:18 o czym jest ta notatka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Potępiali "totalitarną wybiórczość", nie popi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.13, 20:34 Komu przeszkadzała ta demonstracja? "wybiórczej", "tvn" . Chyba lepiej jak ktoś wykrzyczy otaczającą rzeczywistość niż propaganda parady równości i innych zboczeń. "Niech jadą do Francji, Niemiec, do Stanów i zobaczą, jakie tam młodzi mają miody." ale jesteśmy w Polsce i chcemy godnej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Potępiali "totalitarną wybiórczość", nie popi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.13, 20:46 A gdzie jest napisane , że komuś przeszkadzała ta gigantyczna manifestacja ? Z tego co zrozumiałem i widziałem to raczej nie wzbudziła zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Re: Potępiali "totalitarną wybiórczość", nie popi IP: *.xdsl.centertel.pl 18.08.13, 21:08 a jaka to jest godna praca? Bo jak na razie to młodziez chce "godnej płacy" w zamian za obecnośc w pracy. Zero umiejetności przydatnych pracodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: Potępiali "totalitarną wybiórczość", nie popi IP: *.as13285.net 19.08.13, 11:23 A no taka za którą możesz przeżyć miesiąc. Ktoś wcześniej pisał o młodych we Francji czy GB więc dla informacji w obu tych krajach za minimalną pensje wynajmiesz sobie małe mieszkanie i spokojnie ci na życie starcza. Wynajmij sobie mieszkanko i utrzymaj się za polską minimalną pensje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportmen Re: Potępiali "totalitarną wybiórczość", nie popi IP: *.play-internet.pl 19.08.13, 13:21 Możesz mi wytłumaczyć jak ktoś kto kończy szkołę ma mieć doświadczenie?Może ci co zostali wkręceni na etaty w budżetówce mają,ale też w to wątpię gdyż jak zapytasz się jakiegoś młodego urzędasa o coś,to on pyta swojego kolegi,a kolega jeszcze innego itd.Poza tym nigdy nie widziałem ogłoszenia że jakaś firma budżetowa kogoś chce zatrudnić.Trochę to dziwne prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: Potępiali "totalitarną wybiórczość", nie popi IP: *.as13285.net 19.08.13, 15:00 Dziwne? W Polsce norma tato wkręca synalka mama córunie i tak się kręci!Nieroby będą nierobami a ci którzy muszą na nich tyrać są według tej niby elyty motłochem a nie daj boże jak zaczną manifestować swoje niezadowolenie to dopiero wówczas sają się nieukami,bandziorami,nierobami(choć tyrają po 12 godzin dziennie na śmieciowych umowach bez prawa do urlopu czy chorobowego w razie choroby). Nepotyzm się szerzy pod władzą rudego oszusta! Odpowiedz Link Zgłoś
boozar Re: Potępiali "totalitarną wybiórczość", nie popi 26.08.13, 09:10 To mało widziałeś w życiu. A jeśli z takim zaangażowaniem szukasz pracy, że nie widzisz ogłoszeń z budżetówki, to gratuluję, ale pracy nie znajdziesz raczej. Wystarczy wejść na jakąkolwiek stronę Urzędu Miasta, Starowstwa, czy też Spółki Skarbu Państwa i jeśli przyjmują kogoś do pracy to ogłaszają konkurs na stanowisko (w urzędach) lub zapraszają do złożenia CV (w spółkach). I już nie jest dziwne. Żeby coś zobaczyć trzeba patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: Potępiali "totalitarną wybiórczość", nie popi IP: *.as13285.net 26.08.13, 09:22 Albo strasznie naiwny jesteś albo z tych co przy korytku na garnuszku podatników! Konkursy owszem są,podobnie jak przetargi dla oka a kto ma wygrać konkurs czy przetarg jest ustalane zanim one się odbędą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Potępiali "totalitarną wybiórczość", nie popi IP: *.icis.pcz.pl 18.08.13, 21:22 Spróbuj przeczytać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Potępiali "totalitarną wybiórczość", nie popi IP: *.net.stream.pl 18.08.13, 22:52 Spróbuj korzystać ze swojego neta, to nie boli i świadczy o kulturze. Napisałem list do PCz z prośba o wyjaśnienie czy jesteś rzecznikiem i poglądy jakie prezentujesz są oficjalnymi poglądami uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ω Re: Potępiali "totalitarną demokrację", popierali IP: *.42.6.230.alfanet24.pl 18.08.13, 20:41 'Niech jadą do Francji, Niemiec, do Stanów i zobaczą, jakie tam młodzi mają miody." co za fajans, wielu moich znajomych wyjechało, ani myślą wracać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romix Re: Potępiali "totalitarną demokrację", popierali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.13, 21:39 Kto manifestował? Polecam panu Piersiakowi i reszcie niedouków z GW www.nigdywiecej.org/biblioteka/18/23_autonomiczni_nacjonalisci.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Potępiali "totalitarną demokrację", popierali IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.08.13, 21:38 Pochody NSDAP w latach 30. też początkowo były "niewinne" z ładnymi populistycznymi hasełkami. Brzydzę się tego łysego ścierwa jak komuny. Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżosz Re: Potępiali "totalitarną demokrację", popierali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.13, 21:39 powiedzmy sobie szczerze jak sytuacja wygląda - to banda debili i nierobów, zero pojęcia o podstawach podstaw ekonomii, hobby - burdy + roszczeniowa postawa w stosunku do świata. Tyle. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Potępiali "totalitarną demokrację", popierali IP: *.net.stream.pl 18.08.13, 22:57 Co do ekonomii to fakt, bladego pojęcia... hehe, chcą obalić kapitalizm, ale jego w Polsce nigdy nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
przem0_25 Potępiali "totalitarną demokrację", popierali "... 18.08.13, 21:53 Według mnie ten artykuł powinien wyróżnić tych ludzi bo nie wiele jest takich osób w Polsce które w spokojny i wolny prawnie sposób odważyli by się wyjść na środek miasta i powiedzieć co ich boli . Ciągle ino słyszymy o zamieszkach prawicowych lub burdach wywołanych przez kibole. To że PKB w naszym kraju maleje i że rośnie liczba bezrobotnych wszyscy wiemy , ale nikt z urzędników i z rządu przeciwko temu nie robi też wiemy bo nie dajemy im o tym żadnych sygnałów , więc nie dziwmy się że ktoś w końcu musi wykrzyczeć nasze , bądź czyjeś żądania (w tym przypadku młodych bezrobotnych). Ktoś młody rzekł że za granicą zarobili by pełno miodu , lecz widać tutaj jego brak doświadczenia i młody rozum . Może by się napracowali , i pieniędzy mieli ale emerytury by nie mieli i musieli by pracować całe życie , a Polska w ogóle by nie zarobiła na ich pracy . Po za tym po wyjeździe ich dziecko było by już rodowitym mieszkańcem Anglii , Niemiec może USA , więc Polska była by coraz mniejsza a zatem ich emerytura była by mniejsza albo w ogóle by niedostali bo pracują za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
polis24 Re: Potępiali "totalitarną demokrację", popierali 18.08.13, 22:22 Przemo_25 co cię napadło ? miałem cię za rozsądnego faceta, a ty taki komentarz piszesz ? Kogo ty tu chwalisz ciemniaków i faszystów ? z nimi chciałbyś protestować, z bojówkarzami o zasłoniętych twarzach ? Obudź się człowieku. Ich kamraci dziś pokazali co potrafią katując w Gdyni meksykańskich żeglarzy. Myślisz , że to był pokojowy protest przeciw niesprawiedliwości i wykluczeniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Potępiali "totalitarną demokrację", popierali IP: *.net.stream.pl 18.08.13, 22:59 Służby nie śpią, stąd "wysyp" nacjonalistów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Potępiali "totalitarną demokrację", popierali IP: *.96.232.138.tvksmp.pl 18.08.13, 22:49 Przemo w UK i innych krajach UE nie jest tak słodko jak myślisz, pisz proszę prawdę. Możemy tak jak nakazuje manifest komunistyczny zbudować fabryki np. naczyń emaliowanych.... i co dalej, garnki odstawimy do magazynów, nikt nie kupuje.. wszyscy mają pracę oraz gó...ą wypłatę i .... Zastanów się co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
polis24 Potępiali "totalitarną demokrację", popierali "... 18.08.13, 22:07 Potępiali "totalitarną demokrację", popierali "sport, zdrowie, nacjonalizm" Szli w niedzielne popołudnie przez centrum Częstochowy, wznosząc okrzyki i flagi. Przodem kilku starszych panów, ich śladem młodzież. Po transparentach sądząc, nie tylko częstochowska. Zidiociałe towarzystwo, pusto we łbach, marzy im się powtórka z faszyzmu, a stare pierniki ich podpuszczają. Jedni i drudzy nie kumają co się na świecie dzieje, o mechanizmach gospodarki wiedzą tyle co nic, pogubili się w tym wszystkim więc jedyne co im przychodzi do łbów to lać cudzoziemców, rudych, żydów i cyklistów. Groźne i tragicznie głupie towarzystwo. Nowy świat będą budować kopniakami i demolką ! Ciemniaki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierób Re: Potępiali "totalitarną demokrację", popierali IP: *.internetia.net.pl 18.08.13, 22:24 Mam czas, chętnie poczytam o mechanizmach jakie rządzą gospodarkę. Zapraszam do ich opisania. Odpowiedz Link Zgłoś
polis24 Re: Potępiali "totalitarną demokrację", popierali 18.08.13, 22:34 Amerykańscy ekonomiści sporo dobrych książek o globalizmie wydali. Szukaj w internecie, czytaj a nie licz na mnie, że ci tu prasówkę będę robić. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyskalcik Re: Potępiali "totalitarną demokrację", popierali 19.08.13, 12:07 Tyle dobrych książek napisali a ich kraj popada w coraz większa biedę i zadłużenie. A jedyny sposób na poprawę ekonomii to kolejne wojny. Czyżby to takie szukanie ekonomicznego "lebensraum-u"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Potępiali "totalitarną demokrację", popierali IP: *.96.232.138.tvksmp.pl 18.08.13, 22:54 Polis24/BRAWO KOLEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rez Re: Potępiali "totalitarną demokrację", popierali IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.08.13, 07:54 polis24 - WIELKIE BRAWA za post! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Potępiali "totalitarną demokrację", popierali IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.13, 10:07 Nie podpuszczajcie POLISA, bo jeszcze pomyśli???, że ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miałczyński Re: Potępiali "totalitarną demokrację", popierali IP: *.static.chello.pl 18.08.13, 22:14 "A czy któryś z nich przepracował w życiu choćby miesiąc?" Czujna jak zwykle wybiórcza znalazła dzielnego rówieśnika(znaczy ile miał lat? 20 czy 60?) który potępił manifestację. Głosu poparcia zabrakło. Artykuł jak z Trybuny Ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
polis24 Re: Potępiali "totalitarną demokrację", popierali 18.08.13, 22:26 Faktycznie, marny artykuł ale Miałczyński jak na twoje możliwości to cienki komentarz napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczestnik Re: Potępiali "totalitarną demokrację", popierali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.13, 22:33 Jaka szkoda, że żaden z tych 'obserwatorów' nie podszedł i nie podzielił się swoimi zastrzeżeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Problemy jednak narastają 21.08.13, 10:23 Gość portalu: miałczyński napisał(a): > "A czy któryś z nich przepracował w życiu choćby miesiąc?" > > Czujna jak zwykle wybiórcza znalazła dzielnego rówieśnika(znaczy ile miał lat? > 20 czy 60?) który potępił manifestację. Głosu poparcia zabrakło. > Artykuł jak z Trybuny Ludu. " Pokolenie emerytów przejada przyszłość swoich wnuków - do ZUS od lat dopłaca się olbrzymie dotacje z budżetu państwa ( ogólnych podatków ) zamiast jednak dostosować wielkość wypłat do możliwości finansowych ZUS . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: Problemy jednak narastają IP: *.as13285.net 22.08.13, 00:15 Akurat ci co są na fotkach przepracowali swoje!A młodzi jak mają przepracować?Na śmieciówkach nie płacą characzu do ZUS więc według demokratycznego(ha ha)prawa nie pracują! Jebać take Polske w rogi ile wlezie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Potępiali "totalitarną demokrację", popierali IP: *.96.232.138.tvksmp.pl 18.08.13, 22:38 Oj uprzedziłeś mnie identyczna myśl przyszła mi do głowy .... ŻENADA TAK ZASŁUŻONY DZIAŁACZ... przykre jak Ci, którzy byli trzonem i wzorem starej "S" dali się zmanipulować gó...arzerii... Widzę i myślę, że obecne srajtuchy, gó...jady marzą o walkach na BARYKADACH!!! KUR... CZACZEK ŻENADA. Niech dziękują PANU BOGU, za to że żyją w pokoju "przez tak liczne wieki"...amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy Re: Potępiali "totalitarną demokrację", popierali IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.08.13, 23:23 Kolejny marsz kryptogejów. Odpowiedz Link Zgłoś
edmund_motyka Przemarsz nacjonalistów przez Centrum Częstocho... 19.08.13, 10:23 O matko, wystarczy nosem mocniej pociągnąć i aż czuć smrodek a'la NSDAP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Przemarsz nacjonalistów przez Centrum Częstoc IP: *.181.120.145.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.08.13, 16:05 Zgadza sie - tak kiedys powstawalo NSDAP - najsmutniejsze ze w tym calym "wydarzeniu" uczestniczyli dzialacze bylej Solidarnosci z lat 1980-1981. Odpowiedz Link Zgłoś
filopolityk Hitler Jugend willkommen! 19.08.13, 10:52 ...głupota ma to do siebie ,że nigdy nie wymiera ale wędruje po świecie przemieszcza się w genach i powraca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierre_dollinsky Potępiali "totalitarną demokrację"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.13, 17:13 "Może stuosobowa grupa szła ku Jasnej Górze" ------------------- A to słuszny kierunek obrali - tam się powoli robi Mekka takiej faszyzującej, zacofanej trzódki z nienawiścią wymalowaną na nierozgarniętych japach. Odpowiedz Link Zgłoś
bigbadbon Przemarsz nacjonalistów przez Centrum Częstocho... 19.08.13, 17:45 Jezu, ale żałośnie zmanipulowany artykuł. Jak już chce się robić 'rząd dusz" to trzeba "umić" panie redaktorze. Podobno prasa powinna być obiektywna, a tu wysmarowany artykulik "z tezą". WSTYD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: Przemarsz nacjonalistów przez Centrum Częstoc IP: *.as13285.net 19.08.13, 18:02 Dokładnie podobnie jak wielka afera z bijatykom na plaży w Gdyni,wielkie sensacje opowiada TVN i Wyborcza,co innego widać z kamer monitoringu i pisze niezależna.pl.Leming wybierze pierwszą wersje oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierre_dollinsky Re: Przemarsz nacjonalistów przez Centrum Częstoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.13, 18:05 A inny leming zawsze tę drugą i będzie potem prężył się przed lustrem, dumny ze swej "niezależności" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: Przemarsz nacjonalistów przez Centrum Częstoc IP: *.as13285.net 19.08.13, 18:14 Bredzisz koleś,więc łapki po sobie głowa nisko nogi na baczność i przytakuj,jak pewnie czynisz na co dzień.Twoje życie twoja sprawa,tylko nie pouczaj innych co mają robić i jak żyć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierre_dollinsky Re: Przemarsz nacjonalistów przez Centrum Częstoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 11:53 Coś ci się jednak pokałapućkało. Baczność, łapki po sobie, ściśnięte poślady i skandowanie na rozkaz to przecież domena takich jak ty, opisanych w artykule. --------------------- > ... nie pouczaj innych co mają robić i jak żyć . A ty co niby robisz, mądralo?... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: Przemarsz nacjonalistów przez Centrum Częstoc IP: *.as13285.net 20.08.13, 15:24 Tacy jak ja to są tu gdzie ja koleś! Tacy jak opisałeś zostali tam gdzie są i dalej zapieprzają za miche kartofli ciągle potakując! Ci co się buntują z miejsca są nazywani bandziorami,nieukami,głąbami,gwałcicielami na 100% łysi no i ogólnie prymitywy!Tacy jak ty światli wykształceni oczytani dają się ru... w dupe i zawsze im dobrze. Nie wnikam pasuje żyj tak dalej ja miałem dość pseudo demokracji więc zwiałem bo z koniem się nie będe kopał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyszkow Re: Przemarsz nacjonalistów przez Centrum Częstoc IP: *.wyszkow.fuz.pl 20.08.13, 15:44 Gość portalu: Pik napisał(a): > Tacy jak ja to są tu gdzie ja koleś! > Tacy jak opisałeś zostali tam gdzie są i dalej zapieprzają za miche kartofli ci > ągle potakując! > Ci co się buntują z miejsca są nazywani bandziorami,nieukami,głąbami,gwałciciel > ami na 100% łysi no i ogólnie prymitywy!Tacy jak ty światli wykształceni oczyt > ani dają się ru... w dupe i zawsze im dobrze. > Nie wnikam pasuje żyj tak dalej ja miałem dość pseudo demokracji więc zwiałem b > o z koniem się nie będe kopał. No to brachu owin sie szalem i bierz baner, czacho z napisem: Ten kraj tylko dla bialych! Niech zyje gimnastyka! Z pewnoscia cie "pseudo-demokratycznie" nie potraktuja. To masz tak pewne jak pusta jest twa czacha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: Przemarsz nacjonalistów przez Centrum Częstoc IP: *.as13285.net 20.08.13, 17:05 Wybacz geniuszu znawco wszelakich zagadnień,jedyna nieomylna wyrocznio z pełną czachą (tylko czym wypełnioną)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierre_dollinsky Re: Przemarsz nacjonalistów przez Centrum Częstoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 17:36 Gość portalu: Pik napisał(a): > Tacy jak ja to są tu gdzie ja koleś! > Tacy jak opisałeś zostali tam gdzie są i dalej zapieprzają za miche kartofli ci > ągle potakując! > Ci co się buntują z miejsca są nazywani bandziorami,nieukami,głąbami,gwałciciel > ami na 100% łysi no i ogólnie prymitywy!Tacy jak ty światli wykształceni oczyt > ani dają się ru... w dupe i zawsze im dobrze. > Nie wnikam pasuje żyj tak dalej ja miałem dość pseudo demokracji więc zwiałem b > o z koniem się nie będe kopał. ------------------- I słusznie - nie kop się i nie wysilaj, bo twoja wiedza o "takich ja ja" jest równie uboga jak słownictwo. O "wyru... w d..ę" się nie wypowiadam, zostawiam to takim ja ty - wyraźnie znającym temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: Przemarsz nacjonalistów przez Centrum Częstoc IP: *.as13285.net 20.08.13, 20:40 Czyli potakiewiczom tyraj dalej na deszczówke,urzędników itp.wal w pampersa jedz,śpij tyraj i zdychaj a za pogrzeb rodzina i tak będzie zmuszona zapłacić. Miłego wieczorka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyszkow Re: Przemarsz nacjonalistów przez Centrum Częstoc IP: *.wyszkow.fuz.pl 20.08.13, 16:57 Gość portalu: Pik napisał(a): > Bredzisz koleś,więc łapki po sobie głowa nisko nogi na baczność i przytakuj,jak > pewnie czynisz na co dzień.Twoje życie twoja sprawa,tylko nie pouczaj innych c > o mają robić i jak żyć . Czy ty przypadkiem mieszkasz w UK z miglanc ksywa m. oherowy berecik vel jajecznicazpomidorami? Tak tylko pytam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: Przemarsz nacjonalistów przez Centrum Częstoc IP: *.as13285.net 20.08.13, 17:09 Tak w GB i tutaj takie marsze są organizowane i nikomu to nie przeszkadza nikt tutejszych prawicowców od faszystów czy tępaków nie wyzywa,przeciwnie zdobywają coraz więkrze poparcie. Ludzie i tutaj mają dość głupawych rozwiązań rodem z Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyszkow Miglanc odpowidaj na pytania IP: *.wyszkow.fuz.pl 20.08.13, 17:28 > Tak w GB i tutaj takie marsze są organizowane i nikomu to nie przeszkadza nikt > tutejszych prawicowców od faszystów czy tępaków nie wyzywa,przeciwnie zdobywają > coraz więkrze poparcie. > Ludzie i tutaj mają dość głupawych rozwiązań rodem z Brukseli. Miglanc, ja nie o to pytalem. Widac czacha pusta az dudni w"UK". Miglanc jam ciebie pytal czy taka pusta jak ty czacha wyskoczy w UK, prawdziwym UK, bo ty nadajesz z polskiego psychiatryka, czy taka jak ty czacha wyskoczy w Europiej zachodnie z napisem: "For whites only". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: Miglanc odpowidaj na pytania IP: *.as13285.net 20.08.13, 20:44 Nie jestem żaden miglanc,jestem świerzy na tym forum jeśli chodzi o wpisy.Natomiast czytam od mniej więcej 3-4 lat. Pomyłka kolego! Co do napisu wiem,że ciężko pojąć co niektórym ale są miejsca gdzie takie występują! Są bary gdzie kolorowi nie wchodzą,podobnie jak są miejsca gdzie białego nie uświadczysz i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Przemarsz nacjonalistów przez Centrum Częstoc IP: *.icis.pcz.pl 20.08.13, 20:42 Zdjecia mowia wszystko - żaden artykul nie jest tutaj potrzebny, żeby wyrobić sobie zdanie. Te zdjęcia nie kłamią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Przemarsz nacjonalistów przez Centrum Częstoc IP: *.net.stream.pl 20.08.13, 20:46 Co tam w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznicazpomidorami Przemarsz nacjonalistów przez Centrum Częstocho... 20.08.13, 04:27 Polak z biało_ czerwoną to dla czosnku z wybiórczej nacjonalista i faszysta i ksenofob ,i hetero fob ,homofob ,antysemita i Bóg wie co jeszcze .Michnikowszczyzna to nie polszczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyszkow Re: Przemarsz nacjonalistów przez Centrum Częstoc IP: *.wyszkow.fuz.pl 20.08.13, 11:17 miglanc napisał: > Michnikowszc > zyzna to nie polszczyzna Przyjrzyjmy sie twojej "polszczyznie" taniarada: Gość portalu: m. oherowy berecik napisał(a): > Wal sie cioto na cyce proponowałem ci kilka razu ustawke i co ? > Ano nic posrał się dewiant i szczeka jak kundel z za ogrodzenia takich to ja co > dzień z nosa na chodnik nie mam zamiaru ciągnąć jałowej gadki o niczym z posra > nym idiotą. > No i nie strasz bo się zesrasz z podniety takie lamusy tak mają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: Przemarsz nacjonalistów przez Centrum Częstoc IP: *.as13285.net 20.08.13, 15:28 Ty koleś nie jednemu na tym forum coś proponowałeś tylko jakoś ci nie wychodzi. Tobie ktoś kiedyś zaproponował ustawke i co?Ano zesrałeś się z tego co pamiętam chyba Nons do Red puiu chciał cię zaprosić przyjołeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norm Re: Przemarsz nacjonalistów przez Centrum Częstoc IP: *.gallus.pl 20.08.13, 14:03 Łyse puste cwaniaki szukają tylko bicia, zadymy, w głowie totalne zero, czarnych zółtych i czerwonych nienawidzą, nienawidzą Żydów a co najlepsze jest idą na Jasną Góre do Matki Boskiej, która sama kiedyś była Żydówką. Tempe szczały z nich i tyle. Taka prawda że cokolwiek by sie nie mowilo i tak sie ich kojarzy zle. Tacy religijni ze idą na Jasną Gore? Sa fałszywi i obłudni ponieważ nie przestrzegają przykazania Miłuj swego blizniego jak siebie samego. A co sie słyszy ze gdzies ktorys dostał w łeb od skina nacjonalisty białego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: Przemarsz nacjonalistów przez Centrum Częstoc IP: *.as13285.net 20.08.13, 15:34 A co mają dupska tęczowym nadstawiać? Dzisiaj legalizacja związków partnerskich,jutro adopcja dzieci przez pedałów i lesby,po jutrze pedofilia a za tydzień zoofilia,za miesiąc pewnie nekrofilia?A to wszystko pod przykrywką poprawności politycznej? Oponentów natomiast wjebać na ciężarówki i powywozić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Przemarsz nacjonalistów przez Centrum Częstoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 22:35 Co do wynaturzeń typu LESBY GEJE pedaly nekro itd to maja racje. Chodzą do tego koscioła i powinni wiedzieć że w Biblii piszę że męzczyzna kładący się z mezczyzna jest to sprzeczne z naturą. Wiec też skoro nie tolerują pedałów i geji to czemu nie piorą Ksieży? Zakonnikow?Bp? i innych ArcyPedofilów? Jak mogą być religijni? skoro nie milują blizniego? Zycze takiemu skinheadowi by wyjechal na wakacje za granice niech go tam spiorą kolorowi ciekawe co powie. Pod wzgledem koloru skory narodowosci powinno sie byc tolerancyjnym bo co Ci taki czlowiek zrobil tym ze rozni sie pigmentem w skorze i mową w jezyku? ma takie same problemy jak my Polacy, tez charują, wychowuja dzieci maja problemy z bezrobociem tez obchodza swieta, choruja jak my i umierają jak my. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wew Re: Przemarsz nacjonalistów przez Centrum Częstoc IP: 194.156.44.* 25.08.13, 19:29 Według GW patryjitą jest sie wtedy jak sie niesie sztandar ZSSR Odpowiedz Link Zgłoś
swiatovit Tradycyjnie jak za Hitlera, pielgrzymka nacjonalis 20.08.13, 13:58 W tedy też ojcowie święcili hitlerowskich żołnierzy i ich działa tylko że dziś o tym nie chcą pamiętać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: Tradycyjnie jak za Hitlera, pielgrzymka nacjo IP: *.as13285.net 20.08.13, 15:36 Nie hitlerowskich a Niemieckich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEN Re: Tradycyjnie jak za Hitlera, pielgrzymka nacjo IP: *.static.chello.pl 20.08.13, 17:04 Może kto wie dlaczego te herosy polskości narodowej pod Jasną Góra wyły: Raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę????? przecie Matyjaszczyk - o ile mi wiadomo w tej okolicy nie mieszka:):) Odpowiedz Link Zgłoś