Dodaj do ulubionych

Zwolnienie z wf

08.09.13, 22:26
Witam. Czy zna ktoś lekarza z Częstochowy który bez problemu wystawia całoroczne zwolnienie z wf? Chciałbym powiedzieć że nie interesują mnie teksty motywujące do uczęszczania na wf. Mam dobrą kondycję, chodzę na basen, biegam rekreacyjnie, więc naprawdę moje zdrowie nie jest zagrożone, a na lekcje wf'u nie chcę chodzić, gdyż mam je na zerówkach o 7... i po prostu nie chce mi się wstawać o 5, ćwiczyć, pocić się i potem siedzieć kilka godzić w szkole... Jeżeli ktoś zna takiego lekarza, to proszę o odpowiedź :) Dzięki!
Obserwuj wątek
    • Gość: areszt tymczasowy Re: Zwolnienie z wf IP: *.slabhosting.com 08.09.13, 22:41
      Lekarz wiezienny na Zawodziu. Juz siedzi za uslugi, ktorej poszukujesz. Moze cie tam tez wsadza.
      Jajarz z ciebie. Tak jak z bierzmowaniem na szybko.
    • Gość: olka Re: Zwolnienie z wf IP: 83.238.5.* 08.09.13, 22:43
      na poczatek proponuję lekarza od głowy.co za pokolenie bezmózgów rośnie
    • quisti Re: Zwolnienie z wf 09.09.13, 00:07
      fajnie będzie jak nazwiska się posypią, naprawdę lekarzom będzie miło.
    • Gość: ech Re: Zwolnienie z wf IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.09.13, 09:13
      podaj adres e-mail
      może ktoś napisze podpowiedź
      na forum to nie jest najlepszy pomysł...
    • Gość: Zbych Re: Zwolnienie z wf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.13, 12:10
      prawie kazdy za 50zl takie cos wypisze
    • anna451 Re: Zwolnienie z wf 31.10.13, 09:39
      A co byście na to powiedzieli?Moja wnuczka parę lat temu ponieważ była lekko otyła ćwiczyła na wf.Pewnego dnia były wyścigi na bieganie na boisku i ona przybiegła ostatnia.Wtedy pani od wfu zrobiła pokazówkę,kazała tej dziewczynce przebiec w około boiska z rękami do góry.No i oczywiście skończył się dla niej wf a zaczęły zwolnienia z wfu.
      • quisti Re: Zwolnienie z wf 01.11.13, 17:57
        byśmy na to powiedzieli:
        - nauczycielkę podać do dyrektora za takie zachowanie
        - wnuczkę dać na odchudzenie, nie tylko dziecko otyłe to jeszcze niewyćwiczone.
      • a.nowakowska85 Re: Zwolnienie z wf 03.11.13, 14:31
        anna451 napisała:

> A co byście na to powiedzieli?Moja wnuczka parę lat temu ponieważ była lekko ot
        > yła ćwiczyła na wf.Pewnego dnia były wyścigi na bieganie na boisku i ona przyb
        > iegła ostatnia.Wtedy pani od wfu zrobiła pokazówkę,kazała tej dziewczynce prze
        > biec w około boiska z rękami do góry.No i oczywiście skończył się dla niej wf a
        > zaczęły zwolnienia z wfu.

A to bym powiedziała, że rodzice powinni zgłosić skargę do dyrektora szkoły. Sytuacja, którą Pani opisała jest naganna i nauczyciel powinien ponieść konsekwencje dyscyplinarne za ośmieszenie uczennicy przed klasą.
      • jagoda_borowka Re: Zwolnienie z wf 03.11.13, 17:52
        Nauczycielka - idiotka, a takich niestety ostatnio coraz więcej w szkole. Nie tylko wuefistki. Bez pełnego wykształcenia pedagogicznego, zajęcia z psychologii na studiach pewnie przespały, bo po co się głupot uczyć. Poza tym ze swojego kierunkowego przedmiotu też leżą. Pewnie studia skończyły za masło albo za świnie, jak mówi moja koleżanka.
        Zamiast pokazać uczennicy, jak należy prawidłowo biegać, nauczycielka uczennicę ośmieszyła przed koleżankami. Co chciała tym zyskać? Może sama jest niepewna, pełna kompleksów i niedowartościowana i chciała sobie nabić punktów u dzieci? Prawidłowe bieganie (zresztą, dotyczy to także chodzenia z kijami trekingowymi, Nordic Walking) to nie tylko ruszanie nogami. Spróbujcie skrępować sobie ręce albo jak u tej idiotki - nakazać biegać z rękami w górze, a potem biegajcie ruszając naprzemiennie rękami - wtedy poczujecie różnicę i to, że po prostu lepiej się oddycha. Ruchy rąk muszą wyjść od stawów barkowych, a nie tylko przedramion - wtedy ćwiczy się mięśnie głębokie, a nie tylko biceps i triceps. Nie mówiąc o tym, że dotlenia się organizm.
        Jak mówiłam - idiotek wśród nauczycielek - często trafiających do tego zawodu z przypadku - jest coraz więcej.
        A psychiczne znęcanie się nad uczniem należy zgłosić do dyrektora i kuratorium.
    • tototoja Re: Zwolnienie z wf 01.11.13, 21:57
      Proponuję od razu wystawić zwolnienie z pracy do końca życia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka