Dodaj do ulubionych

Dobra kosmetyczka Częstochowa

20.02.14, 14:55
Czy zna ktoś dobrą kosmetyczkę w Częstochowie, która wykonuje zabiegi na twarz, ciało, makijaż oraz zajmuje się stylizacją paznokci. W kwietniu mam ślub więc chcę zapewne będę wykonywała wiele usług i zależy mi na doświadczonej kosmetyczce, dobrym, poleconym salonie. Pomóżcie!!!
Obserwuj wątek
    • arion78 Re: Dobra kosmetyczka Częstochowa 20.02.14, 21:20
      Studio 10 ul. Ogińskiego 10-p.Ania.
    • 140ania Re: Dobra kosmetyczka Częstochowa 21.02.14, 10:55
      Idż do Agnieszki z ul Barbary 34 . Dziewczyna ma doświadczenie i jest raczej najlepsza w częstochowie. Wiem bo odwiedziłam wiele salonów . Higiena profesjonalizm i podejscie
      Ceny moze nie najniższe ale zdrowie przede wszystkim . Polecam
      Gabinet nazywa sie Calispa
      Pozdrawiam
    • teri245 Re: Dobra kosmetyczka Częstochowa 24.02.14, 21:38
      polecam gabinet na wyczerpach na norwida Ładna Pani mozna liczyc na malowanie w poprawiny gabinet istnieje dlugo i z czystym sumieniem moge go polecic , ceny normalne a sam makijaz slubny w cenie normalnego nie wykorzystuja okazji tylko z terminami nieraz kiepsko wiec wczesiej radze sie umowic
      • marta535 Re: Dobra kosmetyczka Częstochowa 26.06.14, 15:56
        Potwierdzam jesli chodzi o salon Calispa na ul Barbary super kosmetyczka naprawde profesjonalna
        polecam
        • pini4 Re: Dobra kosmetyczka Częstochowa 03.11.14, 15:17
          Też byłam w Calispa polecam każdemu :)
          • kiti131 Re: Dobra kosmetyczka Częstochowa 06.11.14, 13:59
            ja polecam Instytut Zdrowia i Urody Carpe Diem w 2 alei NMP 31 ! Profesjonalna obsługa, czysto, przyjemna atmosfera. Uwielbiam ten gabinet nie wyobrażam sobie isc gdzie indziej.
            • anit85 Re: Dobra kosmetyczka Częstochowa 15.11.14, 13:00
              Przy teatrze ul kilińskiego, schodkami w dół, bardzo dobra kosmetyczka, Perfekt bodajże
              • karinka1202 Re: Dobra kosmetyczka Częstochowa 16.11.14, 23:26
                jedynie Małgorzata Kopcik z Instytutu zdrowia i urody carpe diem w 2 alei!! Najlepsza kosmetyczka w Częstochowie !!
    • beata34440 Re: Dobra kosmetyczka Częstochowa 22.11.14, 11:46
      Zgodnie z waszą porada poszłam do Calispa troche sceptycznie że reklamują sie w ten sposób ,jednak miły gabinet i kosmetyczki jestem juz ich stała klientka na manicure tytanowy polecam ,robią fajne wzorki pozdrawiam
    • 157magda Re: Dobra kosmetyczka Częstochowa 24.11.15, 17:00
      Polecam Agnieszke Ból z salonu Calispa swietna kosmetyczka znająca się na swojej pracy,
      Polecam
    • 157magda Re: Dobra kosmetyczka Częstochowa 24.11.15, 17:05
      Potwierdzam Agnieszka Ból jest najlepszą kosmetyczką z jaką sie spotkałam ,a znam ich dużo
      również polecam.
    • psemul Re: Dobra kosmetyczka Częstochowa 06.11.16, 18:33
      Zakupiłam ofertę groupon dla bliskiej mi osoby jako prezent urodzinowy w tym salonie. Było mi wstyd i żałowałam, że nie spożytkowałam lepiej tych pieniędzy. W gabinecie przeraźliwie zimno, a przecież jeśli ktoś ma w ofercie peeling całego ciała, potem prysznic i masaż to oczywiste, że trzeba zadbać o temperaturę. Raczej niedopuszczalne jest, żeby klientka trzęsła się z zimna pod dwoma kocami i musiała prosić o przykrycie własnym polarem. Z powodu choroby kosmetyczki wizytę przełożono na 8 rano- super jeśli człowiek mieszka w okolicy. My niestety nie mieszkamy więc wczesna pobudka i zimny gabinet raczej do super relaksu nie należą. W pakiecie dermabrazja- o tej porze roku świeci słońce więc tego zabiegu nie wykonujemy. No cóż, przecież nie mieszkamy na dalekiej północy żeby mieć noc polarną, może wtedy w tym gabinecie robią ten zabieg. Nie rozumiem po co włączają w pakiet, skoro nie robią. Poza tym 3 dni wcześniej osobiście byłam na dermabrazji i nikt mi pod koniec września jej nie odmówił ze wzgędu na słońce. W zamian maseczka żelowa- taką można sobie kupić w drogerii, od ceny zależy tylko jej jakość. Za to dermabrazji w domu raczej się nie zrobi. Generalnie osoba obdarowana była super nastawiona- brzmiało zachęcająco, wróciła zdegustowana. A da mnie nauczka- nie korzystać. Tylko mi przykro, bo chciałąm komuś sprawić przyjemność- nie wyszło. Szkoda.
    • psemul Re: Dobra kosmetyczka Częstochowa 06.11.16, 18:35
      Zakupiłam dla bliskiej mi osoby jako prezent urodzinowy groupon na pakiet zabiegi na całe ciało VIP. Było mi wstyd i żałowałam, że nie spożytkowałam lepiej tych pieniędzy. W gabinecie przeraźliwie zimno, a przecież jeśli ktoś ma w ofercie peeling całego ciała, potem prysznic i masaż to oczywiste, że trzeba zadbać o temperaturę. Raczej niedopuszczalne jest, żeby klientka trzęsła się z zimna pod dwoma kocami i musiała prosić o przykrycie własnym polarem. Z powodu choroby kosmetyczki wizytę przełożono na 8 rano- super jeśli człowiek mieszka w okolicy. My niestety nie mieszkamy więc wczesna pobudka i zimny gabinet raczej do super relaksu nie należą. W pakiecie dermabrazja- o tej porze roku świeci słońce więc tego zabiegu nie wykonujemy. No cóż, przecież nie mieszkamy na dalekiej północy żeby mieć noc polarną, może wtedy w tym gabinecie robią ten zabieg. Nie rozumiem po co włączają w pakiet, skoro nie robią. Poza tym 3 dni wcześniej osobiście byłam na dermabrazji i nikt mi pod koniec września jej nie odmówił ze wzgędu na słońce. W zamian maseczka żelowa- taką można sobie kupić w drogerii, od ceny zależy tylko jej jakość. Za to dermabrazji w domu raczej się nie zrobi. Generalnie osoba obdarowana była super nastawiona- brzmiało zachęcająco, wróciła zdegustowana. A dla mnie nauczka- nie korzystać. Tylko mi przykro, bo chciałam komuś sprawić przyjemność- nie wyszło. Szkoda.
    • aniulkaa75 Re: Dobra kosmetyczka Częstochowa 18.11.16, 13:40
      Nie byłam na zabiegach na twarz, ale robiłam paznokcie u Magdy Radeckiej oraz brwi. Efekt był super! Paznokcie przepiękne a brwi tak pięknych nie miałam nigdy!! :D I wyczytałam własnie na forum o tej kosmetyczce ;D
      • 140ania Re: Dobra kosmetyczka Częstochowa 22.02.17, 09:57
        Dostałam bon z grupona do Calispa Day spa Platynowy i zanim poszłam przeczytałam ten wpis i byłam przerażona że tam idę i co się okazało ciepło miło bez pośpiechu kosmetyczka profesjonalnie podeszła do wszystkich zabiegów które miałam wykonywane po wszystkim opowiedziałam o tym wpisie była bardzo zaskoczona że ktoś wypisał tyle niemiłych rzeczy na temat salonu , sama stwierdziła że jeśli komuś jakiś zabieg zaszkodzi to ona go nie wykona i w sumie ma racje bo może byc z tego wiecej szkody niż pożytku .Polecam ten salon i kosmetyczki tu pracujące bo nie są nastawione na zysk za wszelką cene tylko myślą o swoich klientkach nawet za nie ,stałam się ich klientką bo są to prawdziwe pasjonatki tego zawodu wykonują to z sercem i oddaniem jak mało gdzie. Musiałam to napisać bo tak krzywdzącej opini nie mogłam zostawić. Polecam ten salon każdemu bo mało jest w naszym mieście takich profesjonalnych kosmetyczek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka