onaxx 19.08.14, 21:20 Podpowdzcie, prosze, jak teraz dojechac do tesco na drogowców? Z gory dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qq.44 Re: jak dojechac? 20.08.14, 07:10 Od ul Srebrnej jest już most przez Wartę i jesteś w Tesco ! Odpowiedz Link Zgłoś
onaxx Re: jak dojechac? 20.08.14, 11:17 Dziękuję za odpowiedz, ale czy mogę prosic o blizsze info? Tzn. ostatnio jezdzialam od Jana Pawla, ale teraz odcinek do trasy zamkneli....Czyli teraz by dotrzec od strony centrum, rozumiem, ze na rondzie w I Alei skrecam w mirowska, potem w srebrna - ale tu juz nie wiem: gdzie dokladniej skret i w ktorym miejscu ten most? I czy swobodny tam dojazd czy tez zakorkowany? Odpowiedz Link Zgłoś
qq.44 Re: jak dojechac? 20.08.14, 13:13 Na Srebrnej jest rondo do tego mostu - więc raczej nie ma tam korków ale już storima poradził chyba najlepiej ! Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: jak dojechac? 20.08.14, 12:39 Najlpiej i najszybciej googlem: mapa.targeo.pl/korki?loc={|m|:{|modFTS|:{|extQuery|:|%2520czestochowa|}}} Badz kilka innych serwisow internetowych monitorujacych korki uliczne w rzeczywistym czasie: www.blognavi.pl/test-nawigacji/257-korkosferapl-bezkonkurencyjna-w-tecie-tygodnika-motor Odpowiedz Link Zgłoś
onaxx Re: jak dojechac? 20.08.14, 21:32 Bardzo dziękuję za wszystkie podpowiedzi i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_corka Re: jak dojechac? 25.08.14, 22:32 Nie da sie teraz dojechać inaczej niż przez most na Srebrnej? Nie można zjechać do TESCO z DK1? Odpowiedz Link Zgłoś
xkx Re: jak dojechac? 26.08.14, 06:14 Aktualnie z al. WP nie ma możliwości dojazdu. I tak raczej już pozostanie przez minimum tydzień dwa. Odpowiedz Link Zgłoś