Dodaj do ulubionych

uzdrowiciel Bashobora potrzebny od zaraz

10.10.14, 11:56
Abp Sławoj Leszek Głódź walczy z chorobą.

www.apostazja.pl/jak.html

wiadomosci.onet.pl/trojmiasto/abp-slawoj-leszek-glodz-walczy-z-choroba-przyjalem-nieoczekiwany-krzyz-cierpienia/v2vqp
Obserwuj wątek
    • dyziek_o Re: uzdrowiciel Bashobora potrzebny od zaraz 10.10.14, 13:47
      Chłe, chłe chłe!
      A co on sobie myślał?!
      Alkohol nie odróżnia pozycji jaką zajmuje delikwent.
      I tak cut, że dopiero teraz go dopadło.
      I żadne modlitwy mu nie pomogą.
      Jedynie odwyk. Choć i to już chyba za późno.
      Dyzio.
    • taniarada Optio11 i twój dziadek dyzma 10.10.14, 20:28
      Aż żal tyłek ściska na ile ci pozwala ancymonka w spamach.
      Nieważne nowotwór czy marskość....każdego z nas może to czekać.
      Nigdy przenigdy nie byłem fanem Głódzia czy innego kościelnego purpurata, ale w obliczu czyjejś choroby nigdy bym nie założył prześmiewczego wątku.
      Trzeba być po prostu hieną i szmatą, żeby zakładać takie wątki napisał gtxl13 z forum kraj.
      • n-jurek do:taniarada 10.10.14, 20:35
        Masz całkowitą rację. Też takie jest moje zdanie, chociaż często z Tobą nie zgadzam się.
        Nie można być hieną w obliczu śmiertelnej choroby.
    • optio11 Re: uzdrowiciel Bashobora potrzebny od zaraz 10.10.14, 22:00
      Ksiądz John Bashobora leczy podobno z nowotworów, bezpłodności, a nawet wskrzesza zmarłych.:-):-):-)

www.apostazja.pl/jak.html

polska.newsweek.pl/kim-jest-john-bashobora--ksiadz--charyzmatyk--uzdrowiciel,41028,1,1.html
      • koyod Re: uzdrowiciel Bashobora potrzebny od zaraz 11.10.14, 12:50
        Optio11 i dyziek_o już dawno zatracili zdrowy rozsądek, a swymi chamskimi wpisami w tym wątku pokazali, że są poniżej dna.

• pluto37 Re: uzdrowiciel Bashobora potrzebny od zaraz 11.10.14, 15:58
          koyod
          jak będziesz się tak prowadził jak wielebny, to też zostanie ci tylko żebranie o modlitwę.
          A za wypisywanie głupot o bliźnich rozgrzeszenia może nie być.
          • storima Re: uzdrowiciel Bashobora potrzebny od zaraz 11.10.14, 17:54
            Swego czasu Angrusz wklejal teksty z Niedzieli.
            Administracja usuwalala te watki.
            I slusznie.
            Regulamin forum wyraznie zabrania wklejania kopiowanych cudzych tekstow,
            stanowiacych "wypowiedz" dyskutanta.
            Jest to dzialalnosc spamerska.
            Taka spamerke uprawia Optio.
            Identycznie jak swego czas Angrusz.
            PS Odnosnie chamskich wpisow w temacie ludzkiego cierpienia:
            jedna z domen hejterow i internetowej spamerki.
          • koyod Re: uzdrowiciel Bashobora potrzebny od zaraz 11.10.14, 19:03
            @pluto37
            Szkoda, że nie umiesz/nie chcesz się odciąć do tych co noszą zawiść i obłudę w swym sercu.
            • dyziek_o Re: uzdrowiciel Bashobora potrzebny od zaraz 12.10.14, 22:36
              Pax! - Pax między chrześcijany! - chciało by się zawołać wzorem jednego takiego, - skąd innąd
              też mnicha:
              Się okazuje, że Sławoj dostał jeszcze jedną szansę by poprawić swój wizerunek, nim wezwą go do domu ojca.
              Znaczy to jedynie tyle, że operacja się udała i pacjent czuje się lepiej.
              Wprawdzie nie bardzo sytuacja pokrywa się z oświadczynami wielebnego, iż przyjmuje swoje cierpienie z pokorą / albowiem czym prędzej zmobilizował odpowiednie służby a i zapewne środki, co by tych cierpień uniknąć / - bozi czy komuś tam innemu co z tą pokorą niewiele ma wspólnego, ale kto by się tego typu pierdołami przejmował.
              Tak więc spory na forum jak by bez sensu były.
              Niestety, jedynie budżet Państwa nadal ponosił będzie ciężary związane z dalszym utrzymywaniem tego trutnia.
              Ech! - nie ma ten kraj szczęścia.
              Dyzio.
              • expertum-credere-potes Re: uzdrowiciel Bashobora potrzebny od zaraz 14.10.14, 09:39
                Dyziu,
                Ja to bym na Twoim miejscu zajął się Częstochową, a nie biskupami Świętej Matki Kościoła Katolickiego.

Już dziś możesz coś zrobić dla tego miasta, wejdź na: arturwarzocha.pl/ , zpaoznaj się z programem i oddaj głos na kandydata prawicy!
                • dyziek_o Re: uzdrowiciel Bashobora potrzebny od zaraz 14.10.14, 21:21
                  Ależ drogi "expertum.............":
                  Jak pewnie wydedukowałeś po moich postach, - to ja serce po lewej stronie jak by mam więc chyba by mi pękło, gdybym postąpił w/g Twojej rady.
                  Dla uspokojenia jednak dodam, że ponieważ nie ma w chwili obecnej żadnej dla mnie
                  alternatywy - lewica polska nie istnieje, - czas wyborów spędzem spokojnie w domowych pieleszach olewając koncertowo kto się do koryta dopcha.
                  Albowiem, kto by się nie dopchał, zwykły obywatel i tak howno z tego miał będzie.
                  A wszystko z tej prostej przyczyny, że dopóty, dopóki polski urzędnik czy parlamentarzysta nie będzie odpowiadał/ ponosił konsekwencji za swoje decyzje/obietnice, - nic się w tym kraju nie zmieni.
                  A już na pewno nie dam sobie "przylepić" określenia pożytecznego idioty.
                  Pozdrawiam serdecznie,
                  Dyzio.
                • obserwator1-2013 Re: uzdrowiciel Bashobora potrzebny od zaraz 15.10.14, 11:28
                  @expertum-credere-potes
                  Czy przypadkiem nie upadłeś na głowę?...

Myślę, że warto przypomnieć trochę rzeczywistości i pokazać rzeczywiste oblicze tej zakłamanej propagandy wyborczej:
                  Głodne dzieci? To nie problem, przecież one nie głosują w wyborach
                  700 000 dzieci w Polsce GŁODUJE
                  PRZERAŻAJĄCE statystyki: Co trzecie dziecko w Polsce rodzi się w BIEDZIE lub NĘDZY
                  • dyziek_o Re: uzdrowiciel Bashobora potrzebny od zaraz 16.10.14, 14:20
                    No i co Waćpan, Panie Expertum........coś tam, coś tam...... na powyższy zarzut?!
                    Ale:
                    Wlazłem ja za Pańską radą na tego "Warzochę" i .........po przeczytaniu
                    programu wyborczego tego kandydata doszedłem do wniosku, że gość nie ma zielonego pojęcia o czym pisze.
                    Może inaczej:
                    Obiecuje gościu, że jak go wybierzemy, Częstochowa zamieni się w krainę mlekiem i miodem płynącą. Znaczy, - obiecuje to co wszyscy kandydujący. Może w innej konfiguracji ale jednak.
                    Moze gdyby facet napisał, że zobowiązuje się do - w miarę możliwości swoich oraz finansowych gminy, - dopilnować, że śmieci będą odbierane zgodnie z umowami i ulice remontowane w miarę napływu środków ...........ale to wszystko, bo na więcej nie ma kasy, - to ja bym może i dał mu kreskę.
                    Gość jednak obiecuje, że załatwi wszystkie bolączki trapiące miasto...........tylko go
                    wybierzmy.
                    Czy on ma swoich wyborców aż za takich idiotów, by w to uwierzyli?!
                    I jeszcze w dodatku będzie obniżał podatki, ceny biletów..........może i benzyny?!
                    Drogi "expertum...............": - daj se luz i olej klienta.
                    Gość kombinuje jak do korytka się dosiąść a nie dobrobyt w mieście zaprowadzić.
                    Aby bowiem tego dokonać, musiał by mieć kasę. Dużo kasy. A nie posądzam go by takową dysponował.
                    Jak i cała reszta tych miglanców co na bilbordach przedwyborczych się reklamują.
                    Pozdrawiam,
                    Dyzio.
                    • taniarada Re: uzdrowiciel Bashobora potrzebny od zaraz 16.10.14, 18:43
                      Nie zmieniać nic .Niech się dalej pchają SLDowcy całymi rodzinami .Później będziesz sie dziwił ,że nie możesz zawrócić w lewo .Bo postawili głupawe znaki.Tyle się pisze by nie pozwalać wybierać na drugą kadencję tą samo partię,tych samych ludzi .Nic się nie zmienia ,rośnie nepotyzm.
                    • pluto37 Re: uzdrowiciel Bashobora potrzebny od zaraz 16.10.14, 18:46
                      Dyźku!
                      Przecie to klon PiSu zrzucony na front dla zmyły publisi.
                      Innymi słowy taki lokalny Bashobora dla niedorozwinietych i ubogich:):):)
                      • pluto37 Re: uzdrowiciel Bashobora potrzebny od zaraz 17.10.14, 15:27
                        A jak już przy kryptopisowcu Warzocha -smy, to na rogu Pułaskiego I Kopernika jest konterfekt rzeczonego Warzochy rozmiarów sporych a nad nim reklama "WIELOWYZNANIOWE USŁUGI POGRZEBOWE!!!!
                        :):):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka