Dodaj do ulubionych

Makijaż permanentny brwi

11.02.15, 08:18
Szukam profesjonalnego gabinetu, który wykonuje makijaż permanentny brwi. Czy możecie coś z doświadczenia polecić? Jak wyglądało to cenowo? Ile się utrzymywał? I oczywiście, które gabinety powinnam ominąć szerokim łukiem?
Obserwuj wątek
    • teri45 Re: Makijaż permanentny brwi 11.02.15, 21:22
      gabinet na wyczerpach, na norwida gabinet z tradycjami, cenowo jest ok. ja jestem zadowolona a permanentny byl moim pierwszym zabiegiem tam i nie ostatnim. po 4 latach troche wyblakl i wybieram sie na poprawke - koszt 100 zl
    • kiti131 Re: Makijaż permanentny brwi 12.02.15, 12:38
      Ja polecam Instytut Zdrowia i Urody Carpe Diem w 2 alei NMP 31. Bardzo profesjonalna kosmetyczka, makijaż permanentny robi przepięknie. Pracuje na aparacie jednej z najlepszych firm LONG TIME LINER. Nie jest tam tanio ale według mnie nie istnieje coś takiego jak tanio a dobrze. Ja miałam robione brwi metodą kreskową jakies 2 lata temu i jestem bardzo zadowolona mega naturalny efekt.
    • jemand7 Re: Makijaż permanentny brwi 13.02.15, 00:42
      Weź sadzy z pieca, takiej od babci z warszawskiej albo jakiegoś zapyziałego rakowa i wysmaruj se nim gembe. Efekt bedzie piorunujacy a jeszcze ci zostanie na farbowanie bobra ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka