Dodaj do ulubionych

ja w kwestii formalnej

10.11.15, 17:49
Piszcie z łaski swojej w ramce na początku wątku a nie tam gdzie sugerują ODPOWIEDŹ przy poście to będzie czytelnej.

Nazwać tego co sprokurował te zmiany kretynem to powiedzieć mu complement i to na wyrost

Amen
Obserwuj wątek
    • gienekemigrant1222 Re: ja w kwestii formalnej 10.11.15, 18:06
      Zawiedziony trochę jestem. Pojechaliśmy dzisiaj z moją małżonką naszym przewspaniałym Loganem do Lidla, albowiem dziś miałem wolne, a od rana reklamowali, że tania kiełbasa śląska jest tylko po 6.66 zł. No to pojechaliśmy na zakupy, bowiem naszych współbratymców z Wahima, którzy przyjadą na ŚWIATOWE DNI MŁODZIEŻY trzeba jakoś uraczyć przynajmniej tą kiełbasą śląską ze Śląska. Niestety tej kiełbasy już nie było, zatem musieliśmy wziąć 20 kilogramów tej po 7.99 zł. Wzięliśmy tyle, bo wiadomo, że Wahima są żarłoczne i jakby byli głodni to mogą wyjść na polowanie jakieś, a po co pradawni mieszkańcy gadowskiego Rakowa muszą tracić swój inwentarz dwunogi i czworonogi jak im apetyt w nocy nastąpi. Bo Wahima to nawet podkąsić by chcieli jakieś grubawe udko, albo najbardziej umięśnioną część ciała ? niekoniecznie człowieka, zwłaszcza jak będą po rytualnym paleniu zioła. Dlatego chcę temu zapobiec profilaktycznie. Znam Wahima i wiem do czego są zdolni. No, ale wracając do tematu. Zawiedziony jestem tym, iż jako stały i wypróbowany ochroniarz nie dostałem wiadomości, że tylko jedno pudełko z promowaną kiełbasą zostanie wystawione. Z zapisu kamer wynika, że przyszli Cyganie i całość kiełbasy hurtem wzięli. Trudno?a ja biedny tak się nastawiłem, by chrześcijanom na ŚWIATOWY DZIEŃ MŁODZIEŻY pomagać?a tu z kiełbasy za 6.66 zł jak trąbili w radio Jura nic nie wyszło. Teraz mam problem, gdzie tę kiełbasę do lipca przyszłego roku zachować? Zamrażarki nie mam, a sąsiadom nie dam, bo to strasznie żarłoczni ludzie są i pewnie by tę kiełbasę spożyli w szybkim bardzo tempie. Może by tak za okno wywiesić i zrobić suszonkę jakąś póki śniegi i mrozy na naszą ojczyznę kochaną w przeddzień narodowego święta nie nadejdą? Doradźcie kochani. Pozdrawiam. Gienek.
    • storima Re: ja w kwestii formalnej 10.11.15, 20:39
      Pluto.
      Jeśli ktokolwiek chciałby zobaczyć jak wyglądało swego czasu FCzęstochowa to może kliknąć ponizej na link FKraj.
      Tam jak na razie, nic nie zmieniono bo administracja forum Agory wie ze wywołałaby rebelię której nie byłaby w stanie opanować.
      Tam strona 200 wątków odświeża się każdego dnia.
      Taki jest zalew aktywności forumowej.
      forum.gazeta.pl/forum/f,28,Kraj.html?na_stronie=300

A jeśli kogoś interesują protesty przeciw nowej formie forum Agory to kliknie poniżej i przekona się ze wbrew nimadministracja powracać do starej klasycznej szaty graficznej nie zamierza:

forum.gazeta.pl/forum/f,299,O_forum.html
    • dyziek_o Re: ja w kwestii formalnej 10.11.15, 21:43
      Taaaaa jest!
    • storima w kwestii formalnej Gienekemigrant 11.11.15, 08:17
      Gienku,
      prosili Cie tu ludzie abyś ich nie denerwował.
      Niestety wklejanie tego samego wpisu gdzie popadnie
      drażni i denerwuje.
      Ludzie również tracą czas na klikanie na watki w których nie ma postów związanych z tematem.
      I efekt jest również taki ze nie czytają tego co piszesz. Bardzo drażnisz ludzi.
      A chyba nie jest to Twoim celem?
      Załóż sobie watek i uzupełniaj go jak masz ochotę na bieżąco.
      • dyziek_o Re: w kwestii formalnej Gienekemigrant 11.11.15, 16:13
        Ależ drogi "storimo":
        Czy ja już gdzieś nie pisałem, by tego kretyna nie tykać bo nie przestanie?!
        Zwracanie uwagi w sposób jaki to czynisz zdaje egzamin w kontakcie z ludźmi na jakims tam poziomie. W tym przypadku, to głos na puszczy.
        Rada jest jedna:
        Ignorować........choć w tym konkretnym przypadku pewności nie ma.
        Mógł by go admin z automatu usuwać ale wtedy nie będzie to / ponoć / demokratycznie.
        Niestety, - takie są blaski i cienie demokracji.
        Jest jeszcze drugi sposób:
        Przedstawić administracji dokument, że "gienek" to idiota ale to wymaga hospitalizacji w Lublińcu a na to sie ów osobnik dobrowolnie nie zgodzi.
        Trza by silą. To znowóż zabronione przez UE.
        Nie ma wyjścia. Trza tolerować pajaca.
        Z wyrazami,
        Dyzio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka