Dodaj do ulubionych

To nie prawda...

07.04.16, 16:35
...ze w budzecie nie ma pieniedzy, mowil w kampani Andrzej Dupda.

Prawie milion złotych nagród od Andrzeja Dudy dla pracowników Kancelarii Prezydenta.

Jak dowiaduje się reporter Radia ZET Roman Osica, prezydent tylko w grudniu zeszłego roku nagrodził 261 swoich pracowników, czyli trochę więcej niż połowę wszystkich zatrudnionych. Skąd prezydent wziął pieniądze na nagrody, skoro w raporcie otwarcia jego kancelaria grzmiała, że Bronisław Komorowski wydał już wszystkie pieniądze na ten rok?

wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosci/Kraj/Andrzej-Duda-nagrodzil-pracownikow.-Prawie-milion-zlotych-premii-00021064
Obserwuj wątek
    • pluto37 Re: To nie prawda... 07.04.16, 20:46
      Co se jajca robisz?
      Nie pamiętasz wyborczego hasła:
      Będzie DUDA -będą CUDA.

I ...są. W końcu ojczyznę dojną PAN zwrócił.....a że na PiS i Dudę to akurat cud taki mu wyszedł. Niechcący:):):)
    • taniarada Re: To nie prawda... 07.04.16, 21:28
      1000000 podzielić przez 261 ile to wychodzi na łeb. Prawie milion bo nie wiadomo dokładnie .Osobiście uważam by w rządzie zarabiali dobrze i nie obżerali się za państwowe pieniądze ośmiorniczkami .Pluto sam sobie zakłada te idiotyczne posty i sam sobie odpowiada.Wpada jeszcze ten drugi dyzma i popychają między sobą pierdoły.Także o stadninie koni.Ile Komorowski wydawał na remonty i nagrody to głowa mała.Na końcu zapieprzył sprzęt i obrazy .A Komorowska gary.Lewactwu dupa pęka ze złości.I niech pęka.
      • ku-tz Re: To nie prawda... 07.04.16, 22:27
        Miglanc mój drogi! Te Twoje ostatnie wieści o Komorowskim to od którego kolegi, tego ze studiów, czy tego z policji?
        • dyziek_o Re: To nie prawda... 08.04.16, 14:29
          Ależ szanowny Ku-tzu:
          O jakich Ty studiach u miglanca wspominasz?!
          Sądząc po gramatyce, składni tudzież ortografii, - miglanc skończył co najwyżej 7klas szkoły...... specjalnej.
          W zasadzie na jego miejscu to ja bym poszedł do tej szkoły i reklamował kasę jaką za
          naukę tego osobnika pobrano.
          Jednak najlepiej by było, by tego podjął się jakiś opiekun ponieważ Taniocha może coś poprzekręcać albo nie na temat po nawijać i howno a nie zwrot kasy będzie.
          A! - nie obrzydzaj życia miglancowi.
          On wystarczająco przez los poszkodowany.
          Dyzio.
    • taniarada Ciekawe gdzie to 07.04.16, 23:06
      lop | 07.04.2016 [21:38]
      Zaznaczam ze jestem całym sercem i duszą za PIS-em, Prezydentem RP, ale nie podoba mi się to różne tzw. "przyznawanie nagród". Dodam że pracowałem w jednym z najcięższych w Polsce zawodów i jak na te czasy dobrze płatnym...ale za moich czasów nigdy w państwowym przedsiębiorstwie takich "nagród" nie było, które obecnie są pretekstem do dokopywani przeciwnikom politycznym!...Dodam, że mój syn z tytułem doktora nauk konkretnych - bo nie z psychologii , socjologi lub prawa itp.. - pracuje w jednej z częstochowskich uczelni na "śmieciówce" i z tego co od niego wiem to NEPOTYZM, antypolskość na tej uczelni kwitnie...bo same synki, córki, żony, kuzynki są tam zatrudnione i to niektórzy z nich tylko MAGISTRY na stanowiskach wyższych, z etatem od tych którzy maja tytuł doktora a nawet jeden z wykładowców jest sądownie karany za przekręty dokonane na poprzedniej uczelni w której pracował... Nepotyzm, kolesiostwo jest prawie na wszystkich uczelniach, ale nikt tym się tym łajdactwem nie zajmuje a tylko wzajemnym nagradzaniem. Normalny bez pleców człowiek w Polsce nie ma szans na rozwój naukowy, na normalne uczciwe życie z godnym zarobkiem!Prawie jak mój post.Normalnie bez pleców nie masz kasy na życie .I zdychasz .Nic tu nie zmienisz .Bo takie pluty ,dyzmy i kutze ci życie obrzydzą.
    • taniarada To prawda 80% poparcia . 08.04.16, 19:47
      Komorowski urządził się za nasze", twierdząc, że 101 przedmiotów z Kancelarii Prezydenta wyjechało do Instytutu Bronisława Komorowskiego. Prawicowe portale podchwyciły temat. "Niebywałe! Komorowski wyniósł z Pałacu kilkaset przedmiotów", "Zabrał nawet żyrandol". Portal Niezalezna.pl opublikował listę tych przedmiotów. Są wśród nich biurka, zabytkowy fotel, biblioteczka w stylu Księstwa Warszawskiego, telewizor, przybory biurowe, sprzęt komputerowy, sprzęt biurowy i przybory kuchenne. Za każdym razem pojawia się informacja, że te przedmioty znalazły się na wyposażeniu nowo tworzonego Instytutu Bronisława Komorowskiego. I Gary ze stali szlachetnej .Bo taki lubi zeżreć .A rodzina liczna.

Cały tekst: wyborcza.pl/1,75478,18975549,meble-postawione-na-glowie-kto-moze-pozyczyc-prezydencki-zyrandol.html#ixzz45G4VsnoK
      • ku-tz Re: To prawda 80% poparcia . 08.04.16, 20:06
        Niezależna ! ! - i wszystko jasne. tak samo wiarygodna jak kolega z wojska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka