Dodaj do ulubionych

Policja w naszym kraju to cienki bolo

15.05.16, 21:29
pijesz to masz przekroczenie .I gdzie wpłacasz kasę do opolskiego urzędu skarbowego .To są jaja.Ne w Częstochowie .W to Opole Was wzywa .
Obserwuj wątek
    • obserwator1-2013 Re: Policja w naszym kraju to cienki bolo 15.05.16, 23:04
      @taniarada
      Ależ napisałeś tajemniczo, to szyfr jakiś czy co? Nic nie rozumiem z twojego wpisu.
      Pozdrawiam.
    • taniarada obserwator1-2013 16.05.16, 10:01
      Kochaniutki .Wczoraj byłem świadkiem takiej sytuacji .Siedzę sobie na ławce koło fontanny przy ulicy Nowowiejskiego z żonką .Dwóch starszych gości obok pije po setuchnie wódeczki i wrzucają je do kosza obok.Zapalają po papierosku ,całkiem grzecznie .Nie upływa 5 minut .Wtacza się radiowóz ze stróżami prawa i jednemu z nich wystawia mandat na 100 zł.Ponoć widzieli to monitoringu.Wystawiają temu to dla jaj ,który nie ma dowodu .Drugi miał.I odjeżdżają .Raz ,że się wtoczyli busem po chodniku ,bo nie chciało się tyłka ruszyć .To od razu srogi mandat za srogie przewinienie.Ale całym mottem sprawy jest to .Mandat trzeba zapłacić do skarbówki w Opolu.Bo ci policjanci grasowali z Opola.Nie do Częstochowy tylko do Opola.I to jest ciekawostka.Ćwiczą już przed przyjazdem Papieża..Bójcie się ludzie bo nie znacie dnia ,godziny.Pozdrawiam.
    • obserwator1-2013 Re: Policja w naszym kraju to cienki bolo 16.05.16, 21:41
      @taniarada
      Zaskoczyłeś mnie. Myślałem, że w Częstochowie wystawia mandaty tylko Policja z Częstochowy a z innych miast Policja w Częstochowie mandatów nie wystawia. Czyżbym miał aż takie braki wiedzy w tym zakresie?
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka