Dodaj do ulubionych

dyziek, stroima, taniarada

16.09.16, 17:02
koyod się obraził. :(

Mam nadzieję, że nic złego mu się nie stało i jeszcze coś nam tu napisze.
Może mu się komputer zepsuł? :P

Ja się tak wczoraj "napisałam", odpowiadając mu, a tu zero odpowiedzi dla mnie. :(
Obserwuj wątek
    • dyziek_o Re: dyziek, stroima, taniarada 16.09.16, 21:25
      Jechał sęk Koyoda.
      Nie mniej ja bym się na Twoim miejscy nim nie przejmował. Nie weźmie diabeł złego bo wie, ze i tak jego i tak jego. Bardziej martwi mnie brak Plucińskiego.
      To jeden z niewielu rozsądnych tu userów.
      Oraz główny pogromca głupoty czyli takich miglanców jak koyod czy taniocha.
      W każdym razie, jeśli mogę, - zmów ze dwie zdrowaśki w intencji Pluty.
      Ja ze swej strony zapalę kadzidełko Światowitowi.
      Dyzio.
      • asia-loi Re: dyziek, stroima, taniarada 16.09.16, 21:43
        dyziek_o napisał:

To wątek żartobliwy. :D

> W każdym razie, jeśli mogę, - zmów ze dwie zdrowaśki w intencji Pluty.

Już nie praktykuję, więc się i nie modlę :(

> Ja ze swej strony zapalę kadzidełko Światowitowi.
        > Dyzio.

:)

• taniarada Re: dyziek, stroima, taniarada 16.09.16, 22:50
      Widzisz Aśka nie da się .Taki ćwok dyzma nie jarzy ,że na forum ogólnym ,on taka popierdółka nie ma racji bytu bez miglanca ,bodzia i taniejrady i koyoda.Oraz obserwatora.Stary zapierdziały komuch ,rybak z wód słodkowodnych.We własnym gronie by się udusił.Podłapał Asię i się łasi i oblizuje.Pluto stary łapserdak nie zaginął .W spieprzajdziadu i w imitacji taniejzdrady występuje.Dawniej się wpisywał drugi po spieprzajdziadu.Po wykryciu przez koyoda zaszył się w czeluści swojej nory i wypisuje brednie stary dziadyga.Ogólnie to storima jak bierze leki to funkcjonuje .Asiu dalej piszę ,nie daj się oblizywać dyzmie i twoje ulubione forum głąbów kapuścianych to emma.
      • asia-loi Re: dyziek, stroima, taniarada 17.09.16, 10:18
        taniarada napisał(a):

> Widzisz Aśka nie da się .Taki ćwok dyzma nie jarzy ,że na forum ogólnym ,on taka popierdółka nie ma racji bytu bez miglanca ,bodzia i taniejrady i koyoda. Oraz obserwatora.Stary zapierdziały komuch ,rybak z wód słodkowodnych.We własnym gronie by się udusił.Podłapał Asię i się łasi i oblizuje.Pluto stary łapserdak nie zaginął .W spieprzajdziadu i w imitacji taniejzdrady występuje.Dawniej się wpisywał drugi po spieprzajdziadu.Po wykryciu przez koyoda zaszył się w czeluści swojej nory i wypisuje brednie stary dziadyga.Ogólnie to storima jak bierze leki to funkcjonuje .Asiu dalej piszę ,nie daj się oblizywać dyzmie i twoje ulubione forum głąbów kapuścianych to emma.

taniarada widzę, że jeszcze nie wytrzeźwiałeś. Nie pij więcej, bo długo trzeźwiejesz.
        • dyziek_o Re: dyziek, stroima, taniarada 17.09.16, 15:47
          No co Ty, - Asia; on jest trzeźwy.
          On tak ma od urodzenia.
          To wada genetyczna.
          Możliwe, że od alkoholu ale pewny nie jestem.
          problem w tym, że jeszcze tego nie leczą......................:):):)
          Dyzio.
        • taniarada Re: dyziek, stroima, taniarada 17.09.16, 21:09
          Moja piękna .Taka wada genetyczna .Nie piję alkoholu w dużych ilościach .Taki nieudacznik .I ma to od urodzenia.Nie ćpa,nie pali .Zdrowy tryb życia .Seks owszem , pływanie i bieganie .Oczywiście praca bez stresu.Nie lubię chamstwa ,różnych pokracznych dyzmów.I nawalanki na religię katolicko-rzymską.Dla mnie tacy stają się wrogami .I ich niszczę wszystkimi siłami.dyzma to wie .Więc mnie ignoruje.Póki starczy sił nikt tu nie będzie bruździł na forum czewa .Zobacz inny nawet mnie w administracji akceptują .Wcześniej doniesienia były.I musiałem w kurii biskupiej interweniować .Lol.Dalej piszę emma mama to fajne forum dla ciebie.Tam ogromna nuda.Pozdrówka.
      • ku-tz Bodzio się przyznał 18.09.16, 16:41
        Jak bardzo się tu rozmnożył bez miglanca ,bodzia i taniejrady i koyoda.Oraz
        obserwatora.
        a nieformalnie to zwykły Jasiek.
    • taniarada Re: dyziek, stroima, pluto 17.09.16, 08:05
      Utworzyli sobie forum na GW do zgodnego opluwania kościoła ,katolików i wszystkich świętości.I to od tylu lat czynią to bezkarnie .Mózgi wypalone ideologią markisizmu-leninizmu .Bolszewicy z pierwszych stron forum Częstochowa.Tych dwóch ostatnich plujków siedzi zagranicą i pierdzi na kompie .Udają wykształconych .Ale wykształcenie nie idzie w parze z pisaniem i wymową .Ten pierwszy emeryt dzień zaczyna nie od przeżegnania się tylko napisania swojego bełkotu w sprawie kościoła.Jak by był tu wyrocznią i alfą i omegą .Udaje ateistę ,ale ateista nie nawala na katolików i kościół katolicki .To bolszewik z korzeniami wy i my .Do grona tych nie zacnych dołączyła Aśka
    • pluto37 Re: dyziek, stroima, taniarada 18.09.16, 06:12
      Dyżku!
      Spokojnie! Jestem. Tylko człowiek od czasu do czasu musi odsapnąć od tandety koyodowatych niedoróbek genetycznnych i skorzystać ze świieżego powietrza.

Ale od pierwszej razy ubaw jest kiedy widzisz jak sam minister ważny i inny ważniejszy dostaje orgazmu bo trzech żołnierzy dało po mordzie pięciu policjantom, którzy chcieli się w spokoju wódzi napić:):):) brakło jeszcze Dudy do kompletu.

No i jeszcze aptekarz Misiewicz dołączył do strategów biznesu .... Pienknie jest.
      Po co koyody skoro Misiewiczów z PiSuaru całe stada:):):)
    • dyziek_o Re: dyziek, stroima, taniarada 18.09.16, 07:46
      Ooo!
      Witojcie kumie Pluciński.......!
      Następnym razem uprzedźcie, że urlopujecie bom się martwił
      i ludziom różaniec odmawiać w Waszej intencyji kazał/prosił.
      W kwestii mordobojstwa na policji naszej ludowej;

Właśnie gdzieś tu już uprzedzałem by naszych 'ułanów", - zwłaszcza po degustacji, - nie zaczepiać
      Posłużyłem się nawet przykładem z Samosierry po którym to nawet Napoleon odpowiedział swojemu
      interlokutorowi na zarzut, że owszem, Polacy wąwóz wzięli ale oni byli pijani:
      Na co Napoleon: - gdybym miał wybierać, tylko tych żołnierzy bym wybrał.
      Pomimo, że lubią wypić !!!
      Jedynym zgrzytem w tym wszystkim jest fakt, że chłopaki dali po mordzie policjantkom.
      Kobitka,- moim zdaniem zawsze kobitką zostaje. Nawet, gdy ją w mundur obleką.
      Ale tak to bywa, gdy w szkołach miast historii, religii nauczają.
      3m się ciepło,
      Dyzio.
    • taniarada Re: dyziek, stroima, taniarada 18.09.16, 09:37
      Pluto napisał :Dyżku!
      Spokojnie! Jestem. Tylko człowiek od czasu do czasu musi odsapnąć od tandety koyodowatych niedoróbek genetycznnych i skorzystać ze świieżego powietrza. <Ubaw po pachy .Napracował się pluto hejterek przez cały tydzień w różnych wcieleniach .To po katolicku odpoczywa w niedzielę.Już nie długo na forach GW nie będą się panoszyły różne dziwne nicki.To i pluto odpocznie na dłużej .Lol.
    • pluto37 Re: dyziek, stroima, taniarada 18.09.16, 13:13
      Dyźku!
      Zwróć łaskawie uwagę na fakt, że owi wojskowi wysokiej rangi byli wrogiego stażu i awansów za poprzednich wodzów MONu więc trza było na nich trzech całego plutonu bojowych podwładnych Błaszczaka.
      A w normalnych warunkach normalny wódz MONu odznaczyłby takich za męstwo wykazane w boju wobec przeważających sił npla.

Ale jaki wuc Antoni, taka normalność:):):)
      Złośliwi twierdzą, że gdyby ta trójka przed sponiewieraniem plutonu policyjnego odmówiła apel smoleński i zabrała na mszę wieczorną kapelana, to żadnej afery by nie było.
    • dyziek_o Re: dyziek, stroima, taniarada 18.09.16, 14:34
      Jest opcja, że oni gorszego sortu byli i nie znali apelu smoleńskiego.........?!
      Druga zasię, że ów apel mają tam, gdzie pan wiesz a ja rozumiem.
      A klecha nie jest z ich bajki.......effecta .....jak widać.Tragedii nie ma, - robotę znajda na Ukrainie lub w Syrii a ze do odważnych należą...........Za zielonych ludzików tez nieźle można
      kasy natrzepać.......!
      W tym zawodzie bezrobocia nie ma. Trza jedynie właściwe kontakty namierzyć a po Afganistanie
      Iraku i Syrii to bułka z masłem.
      Dyzio.
    • pluto37 Re: dyziek, stroima, taniarada 18.09.16, 14:44
      Dyźku!
      Te z trójcy najpierw wysądzą emerytury i odszkodowanie za wywalenie z wojska, bo byli po służbie.
      A potem znajdą cywilne fuchy.
      Podobnie jak te specjalsy których niedawno Antek wywalił na zbity pisk.
      W każdym razie ...Armia nasza jest zwycięska i tak ma być. W końcu nie po to Antek załatwił przeciwpancerne kropidła, żeby tera jakieś łobuzy miały honor zanurzonych w PiSuarze ministrantów nadwyrężać:):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka