koziouek-matouek
27.08.23, 22:39
rzeka - typek co to mysli, ze im bardziej pokretne zdania, tym madrzej wygladaja. Niestety nie umie wyrazac swych mysli prosto i krotko, poza bluzgami w kierunku innych. Trzesiawka orgazmiczna ja dopada na sama mysl o niekonczacych sie dyskusjach.
kalllka - wytonowala ostatnio, zdobywajac moja sympatie. Wreszcie dotarlo do niej, ze swiat ludzkich spraw to w gruncie rzeczy bagno, ktore trzeba omijac szerokim. Ostatnie wyznania na temat zycia prywatnego dodaly jej uroku.
krytyk - przenaukowione indywiduum.
Szuka definicji, glebi, wzoru, przyczyny, skutku zapominajac, ze to wszystko nie ma sensu. Chec wielogodzinnych rozmow i pierdolenie o tym samym swiadczy tylko o braku postepu w rozumieniu swiata. Stoi w miejscu myslac, ze posunie ten swiat chocby o milimetr. Dwa malzenstwa poszly sie je ...
z przyczyn powyzszych. Dobry czlowiek, ale myslenie jest jego wrogiem.
jasiu - podroznik, mily gosc, luzak i nie naduzywajacy swej inteligencji. Ciekawy swiata i ludzkich spraw, widzacy absurd i oszustwo na kazdym kroku. To ladny bilans per saldo.
sachar - wiele ciekawych spostrzezen, w tym na swoj temat. Chce zlapac swiat za nogi, tymczasem swiat sciaga ja na ziemie. Chyba przestaje wierzyc ludziom i jej masie. Jak nie wystopuje szybko, to czarna dziura depresji wchlonie ja.
elissa - dobra kobieta, zyczliwa wszystkim, ale troche infantylna. Sprawy ludzkie przejmuja ja do glebi. Brak dystansu i glebszej refleksji nad tym co sie dzieje na swiecie nie pomaga jej w wyjsciu z tego kregu. Wierzy w jakies cudowne mechanizmy madrzenia ludzkosci.
taniarada - 🙏 modlmy sie za Boguslawa
imczy - cyniczny matou
•••
Dobranoc 🥱