taniarada 16.12.17, 19:33 Iza Leszczyna.Awansowała na krajową gwiazdę.Klękajcie narody.Pani Izo kondolencje.😣 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia-loi Re: Gwiazda Czewy PO 17.12.17, 11:08 taniarada napisał(a): > Iza Leszczyna.Awansowała na krajową gwiazdę.Klękajcie narody.Pani Izo kondole > ncje.😣 A ja gratuluję pani Leszczynie. :) Mnie zawsze cieszy, jak częstochowianie odnoszą sukcesy. A Ty taniarada, jak zwykle zawistny. :> Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Gwiazda Czewy PO 17.12.17, 11:32 Asiuniu gdzie tam.Pamiętam jak kolendowała w sejmie i poza krytyką PIS nic nie robi.Schetyno kretino premier gabinetu cieni uznał ją za znakomity materiał na ważniejszy stołek .Czym bardziej się napyla na Kaczyńskiego tym bardziej się awansuje.Uważam że partia PO Platforma Nieobywatelska powinna być zdelegalizowana.Za wszystkie machlojki i przekręty.Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
ku-tz Re: Gwiazda Czewy PO 17.12.17, 22:20 No Jasiek dał głos, ale jakiś taki zachrypnięty. Starzeje się bidula. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Gwiazda Czewy PO 22.12.17, 20:03 asia-loi napisała: > taniarada napisał(a): > > > Iza Leszczyna.Awansowała na krajową gwiazdę.Klękajcie narody.Pani Izo k > ondole > > ncje.😣 > > A ja gratuluję pani Leszczynie. :) Mnie zawsze cieszy, jak częstochowianie odno > szą sukcesy. > A Ty taniarada, jak zwykle zawistny. :> > > Asiuniu wywalili Cię na oślą.To zawistni ludzie.😁 > > Odpowiedz Link Zgłoś