Dodaj do ulubionych

Fatalna obsługa w Multimedia Polska

03.01.18, 01:16
Odradzam wszystkim tą firmę, wprowadzają w błąd i mają Fatalną obsługę klienta!
Podpisywał z nimi umowę kilka lat temu na wynajęte mieszkani i Pani z BOK zapewniała mnie że będę mógł przenieść lub zrezygnować bez kar jeśli nie będą w stanie świadczyć usług w nowym miejscu. 2miesiące temu przeprowadzałem się, pismo naskrobałem uzasadniłem bo w nowym miejscu na Focha nie mają sieci i dostałem piękne pismo odmowne i karę podobno mam zapłacić 600zł ! za zerwanie umowy.
Do biura pojechałem a tam czarno od ludzi numerek 38 ! nie no 2 godziny czekać to nie będę.
Jeszcze smutne Panie w salonie które wyglądają jakby były tam za karę.
Jeszcze z Multimediów Częstochowa jakaś Pani zadzwoniła z numeru zastrzeżonego ;( i powiedziała że muszę jeszcze raz rezygnację pisać bo tamto jest nie ważne, Na BOK też nie idzie się dodzwonić. Niepoważne traktowanie klienta.
Firma pod względem jakości obsługi to jakaś totalna porażka,
W ich biurze ile razu nie byłem to czarno od kolejki ludzi. i takie uczucie jak by się stało w Urzędzie Pracy, smutno i urzędowo.
Na szczęście mam teraz w bloku do wyboru Orange, UPC i jeszcze jakieś światłowody z lokalnej firmy.
MULTIMEDIA ODRADZAM WSZYSTKIM ZA TRAKTOWANIE KLIENTA.
Obserwuj wątek
    • marzena2881 Re: Fatalna obsługa w Multimedia Polska 03.01.18, 23:00
      Zgadzam się a podpisywanie umowy przez telefon to jest jakaś porażka, wiecznie mam z nimi problem dzisiaj już mnie po raz kolejny mnie wkurzyli jutro znowu będę robić dym płacę za coś czego nie chciałam
      • asia-loi Re: Fatalna obsługa w Multimedia Polska 04.01.18, 18:18
        marzena2881 napisała:

> Zgadzam się a podpisywanie umowy przez telefon to jest jakaś porażka ...

A to zależy od firmy. Ja od kilku lat, przedłużam umowę z Polsatem (przez telefon), i nie ma żadnego problemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka