Gość: xx IP: *.icis.pcz.pl 14.10.04, 23:40 Spora atrakcja - 3 filmy genialnego rezysera hiszpanskiego w OKF, w tym najnowszy "zle wychowanie". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Filny Almodavra w OKF IP: *.pl / 80.48.252.* 15.10.04, 22:21 Ja też się cieszę, bo rok temu mama mnie puściła na Porozmawiaj z nią. Teraz uważa, że wydoroślałam. W ogóle ostatnio często chodzę do OKF. Czekając na Joe był niesamowity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Filny Almodavra w OKF IP: *.prenet.pl 17.10.04, 21:19 No i dobrze, bo te filmy są dla dorosłych. Twoja mama chyba wie co robi, jeśli zmieniła zdanie ? A swoją drogą, czemu jak jesteśmy dziećmi chcemy oglądać filmy dla dorosłych, a jak już jestesmy dorośli - nie chce nam sie chodzi do kina ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Filmy Almodavra w OKF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 23:10 Ja przed chwilą skończyłem oglądać ZŁE WYCHOWANIE. Film naprawde dobry ale z pewnoscia tylko dla dorosłych. Jestem troche zszokowany(i zniesmaczony) śmiałością niektórych scen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Filmy Almodavra w OKF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 23:32 Prawda, za dużo męskiej miłości, ale film ciekawy.Koniec "passion" daje sporo do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś