Gość: RACOVIA 1921 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 19:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziki Re: Piłka nożna: czwartoligowe derby Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 21:39 panie flis jest pan zwykłym złodziejem który daje dupy za kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONDZIU Re: Piłka nożna: czwartoligowe derby Częstochowy IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 21:43 CZĘSTOCHOWA JEST RAKOWA!!!! 3 LIGA 3 LIGA RKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS.S. Re: Piłka nożna: czwartoligowe derby Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 22:11 JAK CHCECIE WYGRAĆ TO TRZEBA ZAPŁACIĆ A MOŻE WAM DADZA WYGRAĆ HEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Piłka nożna: czwartoligowe derby Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 22:36 Panie Flis troszkę się Panu w główce pomięszało.Bilety na IV ligę po 10 złotych.Weż Pan duży rozbieg i pie..ij Pan pustym łbem w betonowe ogrodzenie od strony ul.Sabonowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: Piłka nożna: czwartoligowe derby Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 22:42 Jakie 990 miejsc, jak nas bedzie ponad 1000 ?! Złodzieje ! Mam pytanie, te ulgowe mam nadzieje ze dla wszystkich ( czytaj studentów, uczniów itp ), bo jak nie to zrobimy tam porządek !!! 3 LIGA 3 LIGA RKS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk Rakowa Re: Piłka nożna: czwartoligowe derby Częstochowy IP: 62.29.160.* 28.10.04, 00:04 Panie dyrektorze Flis . Uprzejmie Pana proszę o przemyślenie decyzji o wygórowanej ,jak na IV ligowy mecz, cenie biletów .Podnosząc cenę biletów dwa tygodnie temu ,jawnie Pan zakpił z fanów Rakowa ,sądząc że wszyscy uwierzą ,że ceny nie sa szykowane pod derby ( na meczu z Szombierkami było 150 osób),a tymczasem każdy wie ,że po derbach ceny nagle spadną do poziomu 5 zł. Podnosząc ceny biletów zraził Pan do klubu rzeszę częstochowskich sympatyków piłki nożnej . Ja sam często zagladałem na stadion Włodara ,bo mieszkam na Stradomiu. Obiecuję jednak Panu ,że po tym co Pan uczynił - ja , ani nikt z moich znajomych nigdy nie odwiedzi już stadionu przy Sabinowskiej (poza meczem z Rakowem). W ten sposób traci się widownię Panie Dyrektorze Flis . Z cały szacunkiem dla Pana , uważam ,że prawdopodobnie ze względu na brak doświadczenia w sprawach organizacji tego rodzaju meczów -wyzwań ,prokuruje Pan wiele sytuacji ,które mogą wymknać się spod kontroli . Obym się mylił ,ale staropolskie przysłowie - "chytry traci dwa razy" , może nie mieć odzwierciedlenia w sobotę ,bo będzie zmodyfikowane na "chytry traci po pięciokroć" . Doceniając to ,co Pan robi dla sportu ,mimo wszystko życzę Panu sukcesów i szybkiego nabierania doświadczenia w rozwiązywaniu problemów organizacyjnych. Wszystkim kibicom życzę wrażeń sportowych ,a mojej drużynie- Rakowowi zwycięstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m tez mi kibice IP: 82.160.21.* 29.10.04, 10:21 z calym szacunkiem dla nielicznych ale wlasnie wyszlo bydlo z worka. czytajac dalsze wypowiedzi mozna peknac ze smiechu, przemo23 namawiales kiedys w innym temacie na przyjazd na rakow bo kibice robia cos zajebistego, a tu dalej poczytaj to zrozumiesz dlaczego nadal istnieje stereotyp typowego "rakowiaczka" BYL BEDZIE JEST WLOKNIARZ !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykrywacz kłamstw Re: Piłka nożna: czwartoligowe derby Częstochowy IP: 62.29.160.* 28.10.04, 00:22 Panie Dyrektorze Flis - to co w końcu, podnieśliście na atrakcyjny mecz z Rakowem ,czy jednak na inne mecze też ? Gubi się Pan w zeznaniach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultras Raków ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 08:05 Chłopie porabało Cię??? wielu chłopaków ze Stradomia chodzi na Raków a Ty takie durne teksty walisz... jak jestes zestresowany to powal głową w sciane niekoniecznie chodza na stradom, ale tam mieszkaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Piłka nożna: czwartoligowe derby Częstochowy IP: *.zim.pcz.czest.pl 28.10.04, 09:16 Panie Flis - jest takei stare przysłowie: "Co się martwisz, co się smucisz, ze wsi jesteś, na wieś wrócisz". Mamy w dupie ten Pana wiejski klubik. I zobaczysz ta chytrość cię zgubi. Nikt ci nie przyjdzie na mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puk puk Re: Piłka nożna: czwartoligowe derby Częstochowy IP: *.u.mcnet.pl 28.10.04, 09:33 no no no nie pamiętacie jak Flis grał w rakowie bo mamusia jeszcze musi wam zmieniać pampersy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Piłka nożna: czwartoligowe derby Częstochowy IP: *.zim.pcz.czest.pl 28.10.04, 10:06 Co do pampersów się nie wypowiadam, bo kibicem Rakowa jestem nie kilka, nie naście, a można powiedzieć, że już dzieścia lat, więc wypraszam sobie. Nie zmienia to postaci rzeczy, że zachowanie Pana F. jest skandaliczne i dla doraźnych korzysci mąci stosunki między klubami. Tak się nie robi i widać, że grając w tym Rakowie nie nabrał odpowiednich manier i ogłady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maj Re: Piłka nożna: czwartoligowe derby Częstochowy IP: *.u.mcnet.pl 28.10.04, 10:41 Gość portalu: ja napisał(a): Tak się nie robi i widać, że grając w tym Rakowie nie nabrał odpowiednich > manier i ogłady. przepraszam ale przytoczę tutaj trochę ogłady i manier kibiców rakowa: -JEBAC STRADOM!!! W CZESTOCHOWIE RZADZI RAKÓW!!!- racovia 1921 -Weż Pan duży rozbieg i pie..ij Pan pustym łbem w betonowe ogrodzenie od strony ul.Sabonowskiej.- obserwator -Dobrze ,dobrze - napinaj się tak dalej analfabeto z Włodara . A my swoje : Był Będzie Jest Raków RKS !- rakowiak bez komentarza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Piłka nożna: czwartoligowe derby Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 10:53 To zobacz sobie wypowiedź pana "stradomiaka " na forum ,komentującego artykuł o Błaszczykowskim. No i lecz kompleksy dalej . Raków wygra !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no no no Re: Piłka nożna: czwartoligowe derby Częstochowy IP: *.u.mcnet.pl 28.10.04, 11:00 a dupeczka i tak boli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Piłka nożna: czwartoligowe derby Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 11:20 To ,że Raków zawsze przegrywał ze Stradomiem ,jeszcze bardziej nas mobilizuje przed meczem. Chęć zwycięstwa jest jeszcze większa. To dobrze ,bo emocje gwarantowane .Kolego "no no no" nie napinaj się tak bardzo ,bo tylko bardziej zagrzewasz nas kibiców do lepszego dopingu i naszych zawodników do lepszej gry .Chyba ,że o to Ci chodzi ? Pozdrawiam Fanów Rakowa z całego miasta i proszę o zaprzestanie napinki i bluzgów na tym forum . Jutro na derbach będziemy w komplecie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rakovia Re: Piłka nożna: czwartoligowe derby Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 17:48 i co ??? Gdzie byli kibice Włodara ,czy ktoś widział choć jedngo na meczu ? Bo ja ich wypatrywałem i nic ! To są własnie netowi napinacze z włodara i pamapolu. Prawda zwyciężyła!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WŁODAR FAN A w Kościelcu po ile płaciły rakowiaki za bilet??? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.10.04, 11:31 no pytam?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odpowiadam Re: A w Kościelcu po ile płaciły rakowiaki za bil IP: *.darkstar.pl 28.10.04, 12:04 NIC!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: A w Kościelcu po ile płaciły rakowiaki za bil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 12:56 Ale fanie Włodara zabombiłeś z tym pytaniem .Ha ha ha -no właśnie nic nie płaciliśmy ,bo chytry traci dwa razy. Kumasz ??? Rakowiaki to cwaniaki ,lubią piwko ,lubią draki . Do zbaczenia na meczu - będziemy w komplecie ! Jakieś 2 tysiące fanatyków.Nara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cały Re: A w Kościelcu po ile płaciły rakowiaki za bil IP: *.u.mcnet.pl 28.10.04, 13:10 Gość portalu: ali napisał(a): > Rakowiaki to cwaniaki ,lubią piwko ,lubią draki a tak naprawdę to prostaki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: A w Kościelcu po ile płaciły rakowiaki za bil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 13:19 Napinaj się dalej intelektualisto - będziesz wielki . My mamy swój RAKÓW , Ty swoje kompleksy i tym się różnimy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flis pała Chce solo z tym fanem włodara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 13:39 Ty fanie włodara jak jesteś takim napinaczem to moze po meczu małe solo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: no Problem gdzie i kiedy??? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.10.04, 13:45 mam wziąć miecz czy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: Chce solo z tym fanem włodara IP: *.u.mcnet.pl 28.10.04, 13:52 o królu zapadłych barów i wiejskich dyskotek nie mogę z tobą solować bo jestem mały i bezbronny i jak ja fan włodara mógłbym zabierać ci czas po takim meczu, przecież najpierw musicie zdemolować autobusy, pobić się z policją i trochę pokrzyczeć by później zasiąść w zapadłym barze i chwalić się jaki to jesteś silny i mocny mam pytanko: jak będzie was 2 tysiące fanatyków to co zrobicie jak przegracie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujo Re: Chce solo z tym fanem włodara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 14:06 rozpie..my wasza wichure Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sok Re: Chce solo z tym fanem włodara IP: *.u.mcnet.pl 28.10.04, 14:26 brawo brawo tylko to potraficie!!!! a nie sądzicie że lepiej by było aby 2 drużyny wyszły na mecz - wygrał lepszy a my jako fani kulturalnie dopingowali obie drużyny. Tylko czy wy rakowiaki tak potraficie? jestem fanem włodara ale nic nie mam do rakowa grają tam moi koledzy i nie będę miał chęci ich pozabijać dlatego że byli lepsi od piłkarzy włodara. boisko zweryfikuje wszystko a my dajmy sobie na luz pozdrawiam wszystkich ze Stradomia i Rakowa (autor tych wszystkich prowokujących postów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))))))) Re: Chce solo z tym fanem włodara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 14:43 powiedział miastowy do miastowego igrzystka wsi i miasteczek jak to fajnie się czyta jak kibice najsłabszej dyscypliny w Częstochowie gardłują że hej siatkarze lepsi, koszykarze lepsi zużlowcy lepsi, pingpongiści lepsi, badmintoniści lepsi, brydżyści lepsi a oni swoje przebywają z soba podnosza się na duchu i nie widza ze wszyscy z nich ubaw mają po pachy zjedźcie nas mniam mniam :))) a trzecią lige to zobaczycie jak pierwszą powiększą do 24, drugą do 20 klubów w dwóch grupach i sejm przgłosuje dofinansowanie do drugiej częsci programu piłkarska kadra czeka, czyli piłka nożna dla dzieci z wsi i miasteczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rink Re: Chce solo z tym fanem włodara IP: *.u.mcnet.pl 28.10.04, 14:58 jeden lubi rybki a drugi jak mu bzykają żonę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezstronny Re: Raków ten mecz już wygrał bo go kupił !!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.10.04, 14:06 o co tyle hałasu przecież wiadomo że Stradom gra o pietruchę a raków potrzebuje jak największą ilość punktów więc kluby ubiły targu i Stradom puści mecz zobaczycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazi Re: Raków ten mecz już wygrał bo go kupił !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 16:02 Do dzioba kiepy z Wlodara Tak bardzo was to drzazni ze macie obsrany klubik a Rakow ma tradycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))))))))) Re: Raków ten mecz już wygrał bo go kupił !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 19:19 40 lat III liga 5 lat II liga 5 Lat I liga IV liga wciaż wynik poprawiany dajmy jej na imię tradycja :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: Raków ten mecz już wygrał bo go kupił !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 21:40 Kibice stradomia, nie robcie sobie jaj ok? Do tej pory pare razy przegralismy i co ?! Były zadymy ?! Z kim ?! Z wami? Bez komentarza... Wiec odpusccie sobie, bo jestescie mocni w gębie tylko wtedy, jak RAKÓW gra z wami, tak siedziecie jak wystraszona mysz pod miotłą... 3 LIGA 3 LIGA RKS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))))))))) Re: Raków ten mecz już wygrał bo go kupił !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 14:59 ja nie mogę WŁADCY MIASTA MEDLALIKÓW :))) marzenia o 3 lidze :))) wy to już możecie sobie dziary takie zrobić bo to jest wasze hasło ponad czasowe czas plynie a w IV lidze :)) tak trzymać gladiatorzy p.s a i pamiętajcie ze 3 liga to już nie walka z wiatra...ups wieśniakami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata sadzi kupe Z czym do gości? IP: *.czestochowa.cn.net.pl 29.10.04, 16:25 Pomalowaliście już ten zardzewniały stadion?macie pieniądze na oświetlenie? macie pieniądze na zgrupowania ,zawodników,wyjazdy,przejazdy,noclegi,sprzęt,hotele,wypłaty?bo jak nie macie to lepiej grajcie dalej z Kościelcem albo Kromołowem.Tu wygrywa się po trzy, cztery- zero tam bedą wynki takie same ale odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: Z czym do gości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 17:01 Widac ty je..y cw..u ze dawno nie byles na Rakowie i nie wiesz jak wyglada stadion palo :) Ch.. Ci w dupe pie..ny zgredzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra wiadomość Re: Z czym do gości? IP: 62.29.160.* 30.10.04, 00:17 Po dobrych wynikach drużyny ,ogromnym zainteresowaniu meczami ( na meczu 2 ,3 a nawet 5 tys. ludzi) ,dobrym zarządzaniu klubem - sponsorzy się znajdują i pieniążki też będą ( patrz www.rakow.com.pl ). Odczep się w końcu od Naszego Kochanego Rakowa i zajmij się swoimi sprawami. PS : Twój nick .... Nie chciałbym nikomu ubliżać ,ale wydaje mi się ,że Twój tato już nasadził kilkanaście lat temu kupę ,ale nie wiemy jak się nazywa ,bo się nie przedstawiłeś kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rakowiak do kibiców RAKOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 18:02 Prośba gorąca do wszystkich kibiców RAKOWA. NIE DYSKUTUJCIE NA TYM FORUM Z ŻADNYMI BURAKAMI, BO NIE MA TO WIEKSZEGO SENSU. PO PROSTU WSZYSTKICH BOLI, ŻE NAS JEST CORAZ WIĘCEJ I TAK BĘDZIE PRZEZ CAŁY CZAS! POKAŻMY JUTRO BURACTWU - JAK KIBICUJĄ FANI NAJWIĘKSZEGO I NALEPSZEGO KLUBU PIŁKARSKIEGO W REGIONI. TYLE. ACHA I PAMIĘTAJCIE O NOWEJ PIESNI ALA SARMACJA SIALALA PODZIELIMY RÓWNO SIALALA DLA RAKOWA TRZY PUNKTY, DLA BURAKÓW... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: do kibiców RAKOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 18:47 Ta piesn jest stara jak swiat ...Tylko ma inny poczatek "Gramy se ,gramy se ,gramy sobie rowno ,dla Rakowa 3 pkt dla Stradomia gowno":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: do wszystkich kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 21:24 Podpisuję się pod apelem - dość internetowego chamstwa .Jeśli koś kocha swój klub ,to szacunek dla niego - niech chodzi na mecz ,dopinguje ,stwarza atmosferę pomagającą w grze piłkarzom ,niech chełbi barwy swojego klubu .Napinając się przez neta ,chcecie udowodnić sowją wyższość , wirtualną wyższość ? Wszystko i tak zweryfikuje boisko i .... TRYBUNY . Niech wszyscy przyjdą , zobaczą i ocenią sami . Pozdrawiam wszystkich kibiców footballu z Częstochowy i okolic , a internetowych napinaczy pozostawiam z ich słabością i kompleksami - niech tkwią zadufani w swym wirtualnym świecie . I najważniejsze : Częstochowa jest Rakowa !!!! nie wierzycie ? - przyjdźcie sprawdzić jutro . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gelu Re: do wszystkich kibiców IP: 62.29.160.* 30.10.04, 00:12 Tak jest ,święte słowa Kris . Niech Ci co bluzgają na inny klub odzieją szale ,wezmą flagi i niech kibicują swojej drużynie ,zamiast pisać bzdury w necie ,a życie pokaże ilu i jakich kibiców mają poszczególne kluby. JESTESTESMY ZAWSZE TAM , GDZIE NASZ RKS GRA .... ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: do wszystkich kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 07:36 A dzisiaj wszyscy na derby ! 3 LIGA 3 LIGA RKS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1986...1921...2004 Re: do wszystkich kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 10:34 Kris ma racje!!! Skonczmy gadac z napinaczami i skupmy sie na dopingu - na tym aby bylo nas jak najwiecej!!! Boisko zweryfikuje wszelkie dyskusje!! Wygra lepszy- co najwazniejsze punkty zostana w Cz-wie!!! Wszyscy na derby - doping jakiego jeszcze na tym stadioniku nie bylo!!! Był bedzie jest Raków RKS!!! Wierze w zwyciestwo czerwono-niebieskich ale latwo nie bedzie - wiadomo jak takie kluby jak Wlodar, Lotnik i inne sie mobilizuja na mecze z Rakowem!!! AVE RACOVIA!!! Zrobmy z tego "kameralnego" stadioniku CZERWONO - NIEBIESKI OBIEKT!!! Wszyscy na derby i zachowujmy sie jak prawdziwi kibice spragnieni pieknego widowiska!!! A my swoje...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: do wszystkich kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 17:35 no i co ? Raków wygrał ,kibiców Rakowa było ponad półtora tysiąca ,a kibiców Włodara ZERO ! Przynajmniekej nikt się nie ujawnił. I po co była ta internetowa napinka . Mieliście zawsze mało kibiców , teraz nie macie żadnych !!!! Kto był ten widział : Częstochowa jest RAKOWA !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jose Luigi Do wszystkich buraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 17:57 wszystkie teksty typu "Częstochowa jest Rakowa" "Włodar nie ma kibicow tylko Raków" są nienormalne i p****** .Jestem częstochowianienem i jestem za oboma klubami i kazdemu życzę sukcesów. W tym meczu akurat byłem za rakowem bo bardziej potrzebuje punktów. Częstochowa to nie warszawa czy łodź żeby kibice innych klubów mieli się nawzajem nielubieć. Jak Raków i Włodar jak bedą w 1 lidze to inaczej pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bastion Re: Do wszystkich buraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 23:48 Spokojnie hurra optymizm-to tylko Stradom,druzyna ktora nie ma typowych kibicow- szalikowcow(nie ma nawet szalikow)-wiec nie ma nad kim triumfowac(szczegolnie ze to Czestochowa-zaden wyjazd)-a kibicow kazdy klub ma,tylko nie kazdy sie z tym obnosi-wiem ze to elementarne,ale widze ze niektorych chwycil hurra optymizm (bezpodstawny w tym przypadku)-pozdro dla wszytskich kibicow pilki noznej Odpowiedz Link Zgłoś