Gość: Gość IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.04, 17:56 Czy ktoś poleciłby mi psychologa w częstochowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gra Re: Szukam psychologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 21:35 Pani doktor psychiatra-psycholog Monika Wiktor. III aleja/po stronie pomnika /tuż przy pl Biegańskiego chyba II brama jest okey Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Szukam psychologa IP: *.riph.silesianet.pl 08.11.04, 08:36 A ja szukam psychologa dla zwierząt..... chodzi mi o pieska strasznie zestresowanego. Jeśli ktoś zna lekarza, który mógłby mu pomóc to prosze o ewentualny adres .... Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: Szukam psychologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 17:16 Polecam doktor Owczarską! Kiedyś było o niej głośno na Rakowie, tyle że to podobno jest czarownica i jak wszyscy lekarze psychiatrzy powinna trafić na pal. Jeśli się jednak nie boisz możesz pytać o napisy na mówach może ktoś skojarzy i poda ci adres. Udanych łowów. Porucznik Borewicz! Odpowiedz Link Zgłoś