storima 17.11.04, 17:27 nie, nie to nie spam, czy tez zbedne powtarzanie watkow. temat watku troszke zamglony (umknal mi, coz zajety jestem bardziej, wiec wszystkich watkow nie sledze) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=17728093&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ruda Re: Dary na Kozia, ciag dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 18:19 Acha...................... No tak .................. Się obiecało, się powiedziało.................. i się słowa NIE DOTRZYMAŁO .... Ale mi te rymy................. Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Dary na Kozia, ciag dalszy IP: *.d2.club-internet.fr 17.11.04, 18:30 a i no to mniej wiecej ,a i zacheta dla spoznionego sponsora. Pozdrawiam Serdecznie, storima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum credere p "Pelican Brief" IP: ruter2.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 00:42 1. na Koziej się nie pali, a nawet wprost przeciwnie Kozią się remontuje i wentyluje. 2. rozmowa telefoniczna była dobrym zwiastunem ale wiosny niestety (jak widać za oknem nie uczyniła) 3. Jeśli daje się na drzwi pieczątkę z telefonem to wypada odsłuchiwać sekretarkę i oddzwaniać 4. zgodnie z ideą ojców naszych jak Kuba Bogu: tematy poruszane w korespondencji proszę kontynuować w korespondencji raczej niż na forum 5. pozdrawiam i obiecuję podjechać ponownie jak już będę miał polskie blachy. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: "Pelican Brief" 20.11.04, 00:51 "4. zgodnie z ideą ojców naszych jak Kuba Bogu: tematy poruszane w korespondencji proszę kontynuować w korespondencji raczej niż na forum" tez prawda. tak zrozumialem zostalo to miedzy 'darczyncami' i 'found raising unit' ustalone. Pozdrawiam Pelikana Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Dary na Kozia, ciag dalszy 20.11.04, 00:57 jest rzecza istotna, rzecza, ktora moze zmienic swiat (jesli sie nie jest np.: artysta) "odejsc od klawiatury"--I. Lesnikowski Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Dary na Kozia, ciag dalszy 20.11.04, 01:07 aby nie byc goloslownym podaje lancuszki: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=15957892&a=15980809 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=16001952&v=2&s=0 (bo gdy sie do Pelikana i kolejnego po nim angielskiego slowa doda literke 's' to powstana 'majteczki' wiec >Pelikan , nie goloslowny, lecz jednak jakos odzianym ptaszyskiem jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
storima "szorty" 20.11.04, 01:25 b. przepraszam, ale przypomnialy mi sie czasy kiedy to p.Lesnikowski na FCz byl doslownie: ''wzywany do tablicy'' przypomnila mi sie moja lektura "Ferdydurke", Gombrowicza w powiewach wiatru na zamkowym wzgorzu Olsztyna. w dzisiejszych czasach elektronicznie przekazywanego slowa autor forumowego wpisu, posiadac i moze moc drukowanego kiedys na papierze slowa ale ta forumowa moc to zwykle blednie z godziny na godzine... odchadzac w niepamiec. Odpowiedz Link Zgłoś