Dodaj do ulubionych

Chce mieszkac w Czestochowie

IP: *.dyn.optonline.net 07.12.04, 09:53

i chociaz nie ma mnie tam juz przeszlo 30 lat to wierze,ze
wroce tam i bede mieszkal blisko mojego ulubionego liceum
im,Sienkiewicza i wszystko bedzie tak jak dawniej.
To wspaniale miasto i ludzie i moim marzeniem jest tam wrocic,
byc moze stanie sie to wkrotce,kiedy w koncu wreszcie uwolnie
sie z tym kajadanow USA i bede wolny.
pozdrowienia przesylam dla wszystkich czestochowiakow,
wszystkiego najlepszego i trzymajcie sie!
:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Chce mieszkac w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 10:56
      ja mam 20 lat, miezkam tu i chcę mieszkać tu dalej.ale nie można ograniczać sie
      do jednego miasta.więc o ile finanse tylko mi pozwolą to mam zamiar zwiedzać
      inne:).pozdrawiam!
    • Gość: xx Re: Chce mieszkac w Czestochowie IP: *.icis.pcz.pl 07.12.04, 12:34
      Dzien dobry,

Dziekuje za pozdrowienia i zapraszam - ja akurat mieszkam blisko sw. Jakuba,
      ale rzeczywiscie kolo Liceum Sienkiewicza jest jeszcze ladniej.

Pozdrawiam z Czestochowy,
      • Gość: wedrowniczka Re: Chce mieszkac w Czestochowie IP: *.versanet.de 07.12.04, 13:09
        ja wywedrowalam przed 10-ciu laty z czestochowy i bardzo sie z tego ciesze! Tam
        sie nic ciekawego nie dzieje. Gdy wracam do Czestochowy w odwiedziny owszem - z
        roku na rok wyglada coraz ladniej, ale dalej nuda. Po paru dniach nie moge sie
        juz doczekac powrotu do domu!!! Ale do Czestochowian i tak mam najwieksza
        slabosc! I dlatego WAS WSZYSTKICH POZDRAWIAM z daleka!!!
        • Gość: xx Re: Chce mieszkac w Czestochowie IP: *.icis.pcz.pl 07.12.04, 14:10
          No wlasnie - to zalezy od tego gdzie ma sie dom.

Dla mnie najciekawiej jest wlasnie w Czestochowie i juz po kilku dniach
          spedzonych poza miastem ciagnie mnie do domu, bo tutaj dla mnie sie najwiecej
          dzieje. W ostatnim tygodniu bylem dwa dni w Niemczech (w Monachium), bylo
          ciekawie, zwiedzilem chociazby Stara Pinakoteke, ale naprawde bylem szczesliwy
          gdy wrocilem do siebie czyli Czestochowy.

Pozdrawiam wiec z Czestochowy,
    • Gość: Iris Re: Chce mieszkac w Czestochowie IP: *.21.pl / 213.199.204.* 07.12.04, 22:08
      Wracaj szczęśliwie :o)Pozdrawiam:o)
      • Gość: Kubiś Wspaniałe miasto ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 13:15
        >> To wspaniale miasto i ludzie i moim marzeniem jest tam wrocic,
        byc moze stanie sie to wkrotce,kiedy w koncu wreszcie uwolnie
        sie z tym kajadanow USA i bede wolny.
        NIE JEDEN CZĘSTOCHOWIANIN CHCIAŁBY MIEĆ TWOJE KAJDANY "USA"
        Ale wybór należy do ciebie . Pozdrawiam .....Kubiś
    • Gość: efkag Re: Chce mieszkac w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 22:53
      noooo, są fajne miejsca w Cz-wie, ale sporo jest też tak zaniedbanych, że
      szkoda gadać. szkoda, że nikt z tym nic nie robi
      • Gość: Pimmel Re: Chce mieszkac w Czestochowie IP: *.u.mcnet.pl 15.12.04, 10:00
        Ja wyprowadziłem się 6 lat temu do Warszawy(szkoda gadać) - syf, smród i kupa
        betonu. A warszawiacy tzn "warszawka"- szkoda gadać!!!!Tęsknię za Czwa i wracam
        zawsze kiedy mogę. Pozdrawiam kibiców CKM-u!
    • Gość: norbert Re: Chce mieszkac w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 14:43
      Pozdrawiam tych którzy wracaja mieszkac do Częstochowy i tych ktorzy
      tesknia,tych ktorzy wrocic na razie nie moga a chca,ja jestem szczesliwcem i
      własnie tu mieszkam co prawda nie w centrum ale na lisincu tez jest dobrze i
      nawet gdybym sie wyprowadził kiedys z czestochowy to i tak tu wroce bo to jest
      jedyne miasto w polsce w ktorym jest mi naprawde dobrze:):):):)
      • Gość: KlasycznaLaska też kocham Cz-we! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 00:04
        Tez kocham CZęstochowę i nawet jej niechlubną ulicę na której mieszkam;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka