Dodaj do ulubionych

Otwarcie Cinema City "Wolność"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 20:03
Obserwuj wątek
    • Gość: miś uszatek popcornowica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 20:25
      fajowe słówko ta popcornowica!! uwielbiam takie właśnie fajowe słówka :)
      • Gość: Kelso Re: popcornowica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:45
        Gałgan-tez fajne slowko("Rozowe lata 70'")
        • Gość: kk Re: popcornowica IP: 213.199.204.* 20.12.04, 14:13
          Popcornica to sie nazywa, jak zwykle dziennikarze cos poprzekrecali :)
    • Gość: Pewnie dużo Re: Otwarcie Cinema City "Wolność" IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:28
      Pewnie tyle ile sie bedzie tylko dalo bo wlascicielami firmy sa żydzi :]
    • Gość: los lesteros Re: ile za bilety? IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 19.12.04, 21:28
      I tak Cię nie stać, więc po co pytasz!?
    • Gość: aga Re: Otwarcie Cinema City "Wolność" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:29
      no nareszcie!to skandal,żeby tak długo trwało zamieszanie z kinem!już
      myślałam ,że się nie doczekam seansu w przyzwoitych warunkach!!a jednak!!!!
    • Gość: mc Re: Otwarcie Cinema City "Wolność" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 22:20
      a gdzie kino trójwymiarowe przecież miało być tak duże miasto
      • Gość: lubie filmy Re: Otwarcie Cinema City "Wolność" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:54
        Nie stać mnie na bilety do kina i pewnie będe oglądał na komputerze ale wiem
        jedno że pójde tylko i wyłącznie w maju na Gwiezdne wojny i nie będe musiał
        jechać do zabrza
    • Gość: aro kra kra kra ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 22:33

zawsze kraczy i sie wpieprza w kadr ...

jeszcze dwa lata i DeKa wróci z powrotem ...

• Gość: Pele Re: palce lizac IP: *.uwn.unsw.EDU.AU 20.12.04, 00:21
        ""Bridget Jones - W pogoni za rozumem", "Immortal - Kobieta pułapka", "Komórka",
        "New York Taxi" "Pamiętniki księżniczki 2. - Królewski zaręczyny", "Powrót do
        Garden State", "Sky Kapitan i świat jutra", "Święta Last Minute", Upadek", "Zły
        Mikołaj", "Ekspres polarny", "Garfield" , "Rybki z ferajny"."
        Repertuar az palce lizac! Tylko rozsiasc sie w fotelu, wylaczyc mozg i
        delektowac sie syfem z Hollywood. Byle tak dalej, Cz-wo. Im bardziej
        infantylniej, tym weselej.
        • Gość: xx Re: palce lizac IP: *.icis.pcz.pl 20.12.04, 00:34
          Na szczescie jest odtrutka w postaci OKF :)))

Ale bajka tez bywa potrzebna - pod warunkiem ze sie rozumie ze to jest bajka a
          nie rzeczywisrtosc.

Pozdrawiam,
        • Gość: xkx Re: palce lizac IP: *.org / *.org 20.12.04, 09:33
          A czegos sie spodziewał? Kina moralnego niepokoju? Czy ambitnych produkcji
          niekomercyjnych? To nie to miejsce i naraze smiem wontpic czy ambitna produkcja
          przeznaczona dla niewilkiej grupy koneserów zagości w CC. Multipleksy sa
          głównie nastawione na komercje jak zreszta wiekszośc kin to przynosi dochód a
          trzeba zarobic na sfinansowanie wydatów poczynionych na budowe kina.
          Ambitna niekomwrcyjna produkcjja to domenta raczej kin studyjnych typu DKF czy
          OKF. Choć temu osttniemu przydała by sie nieco sensowniejsza sala projekcyjna.
          Bo w Cepeli sa warunki nieco spartańskie. Napewno mogło by być lepiej. W koncu
          bywaja kina studyjne w których standarty projekcji niewiele odbiegają od tych
          które zapewnija nowoczesne multileksy. No ale to juz nieco inna sprawa.
    • Gość: Lolek Re: Otwarcie Cinema City "Wolność" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 01:50
      Od 13 do 18 zlotych, to zalezy w jaki dzien i o ktorej godzinie, o reszte pytaj
      o rozpiske, najlepiej w Cinema-City:)
      • Gość: versum Re: Otwarcie Cinema City "Wolność" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 07:37
        Byłem, siedziałem b. wygodnie, b. dobre nagłośnienie, ogromny ekran, fajny film.
        NARESZCIE!!!
        Wesołych Świąt życzę wszystkim!!!
    • Gość: max Po co to otwarcie jak straż pożarna IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.12.04, 08:37
      znalazła ok 120 punktów krytycznych i nie pozwala na faktyczne otwarcie .
      Otwarcie wg standartów PRL- u ?
    • Gość: kinomanka Re: Otwarcie Cinema City "Wolność" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 09:02
      ja juz byłam na pierwszej projekcji.Kino jest niezłe-aranżacja wnętrza itp.
      Przede wszystkim jednak zachwyciła mnie sala kinowa-nie będą boleć kolana i nie
      trezba sie przepychac między siedzącymi-jest bardzo duzo miejsca na nogi miedzy
      nastepnymi rzędami.Ja na pewno będe częstym gościem nowego kina.
      • Gość: scooby01 Re: Otwarcie Cinema City "Wolność" IP: *.dupa.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 11:03
        ale chyba tylko na tej wczorajszej, bo normalnie to jeszcze tego nie otwarli.
    • Gość: fidelio Re: Otwarcie Cinema City "Wolność" IP: *.czes.gazeta.pl 20.12.04, 11:18
      Tylko dzis kino nie dziala i podobno ma byc tak do swiat...
      • Gość: nowy Re: Otwarcie Cinema City "Wolność" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 11:21
        to ładny prezent świąteczny nam zafundowano.Skad my to znamy?
    • Gość: uran LUDZIE JAKIE OTWARCIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 11:39
      Moze wczoraj otwierali, ale dzis znow zamkneli. Uprzejmy ochroniarz informuje,
      ze przed swietami powinno ruszyc, ale kiedy nie wiadomo. Pytanie tylko ktore
      swieta ma na mysli...
      • Gość: Sempre Volley Re: LUDZIE JAKIE OTWARCIE? IP: *.pcz.pl 20.12.04, 12:13
        Pewnie coś jeszcze pozostało do zrobienia, dlatego dzisiaj kino jeszcze
        zamknięte. Poza tym bądźmy sprawiedliwi - faktycznie już jest, a czy zostanie
        otwarte dzisiaj czy jutro, a może w święta lub krótko po to już dla nas nie
        powinno mieć wielkiego znaczenia. Najważniejsze, że mamy w końcu kino.
        Czekaliśmy 4 lata, poczekamy jeszcze te kilka dni. Sam jestem ciekaw jak to
        wszystko wygląda:)
    • Gość: Endriu21 Re: Otwarcie Cinema City "Wolność" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 12:29
      Byłem dzisiaj po 10 żeby zakupic bilet i co mnie spotkało ? ochroniarz w
      drzwiach, który poinformował ze kino w dniu dzisiejszym jeszcze nie jest czynne
      i nie wie kiedy je uruchomią... a podobno gazety nie kłamią :) co to wogóle za
      artykuł że od 20 grudnia będzie czynne =- PARANOJA =-
      • Gość: zawiedziony widz tam gdzie sie zleca ludzie Wrony wszytko sie ..... IP: 80.51.236.* 20.12.04, 17:04
        No coz czestochowa jakie piekne miasto dzikujemy panie prezydencie!!
        Zawsze gdzie sie pan nie pojawisz same klopoty!!!!!!
        Gazecie tez mozna podziekowac za tka zeetelno i czasowa publikacje!!
        jestesmy pod wrazeniem ze gazeta napisala tak aktualny artykul!!
        Dobrze ze ludzie juz sie nauczyli i wiedza ze nie warto ufac ani prasie ani
        wladzy!!!
        aha i pozdrawiam wykonwce i projektanta CC za jake swietan robote ze widzowiem
        moga sie cieszyc juz dzis kinem czyli 20.12.2004
        no i caly zepol cinema city za super leklamy typu wielkie otwarcie .. narzie
        wielka klapa!!!!
    • Gość: Adi.P. Cinema City to firma Izraelska, a Żydzi zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 12:16
      dawali ciała . To otwarcie przypomina Komune , tam też otwierali drogi , a
      nazajutrz je zamykali i poprawiali. Brawo Jude , skandal na początek w Świętym
      mieście , nie ma co , pogratulować.
      • Gość: xx Re: Cinema City to firma Izraelska, a Żydzi zawsz IP: *.man.poznan.pl 21.12.04, 12:25
        Gdyby nie Ci Zydzi, jeszcze dlugo nie widzielibysmy multikina w Czestochowie.

To sa incydenty, ktore z perspektywy czasu w ogole nie maja istotnego znaczenia.

Tyle ten sie myli i nie popelnia bledow kto nic nie robi.

• yo_soy_rubia Re: Cinema City to firma Izraelska, a Żydzi zawsz 21.12.04, 22:00
        wstrętny rasisto, to własnie Izraelczycy założyli ta firmę i prowwadza ją od
        pokoleń, wejdz sobie na strone CC i poczytaj o tym. no chyba, że juz to wiesz i
        tylko z zazdrości tak piszesz, bo sam w zyciu takich sukcesów nie osiagniesz.
        jeśli chcesz wiedzieć to sa bardzo inteligentni ludzie, z ogromnym
        doświadczeniem, a jednocześnie życzliwi i przyjacielscy - czego o tobie ,
        niewychowany gburze, nie da się powiedzieć. Przestańcie się też wrezscie
        czepiać kadry manager'skiej, czyżbyście nie dostali pracy w CC i teraz tak
        sobie chcecie "ulżyć", wyżyć się? I tak wam to nic nie pomoże.Nie znacie ludzi,
        ich charakterów ani potencjału jakim dysponują, to sie nie wypowiadajcie!
      • yo_soy_rubia Przestańcie się czepiać niezdarni Polacy! 21.12.04, 22:02
        wstrętny rasisto, to własnie Izraelczycy założyli ta firmę i prowwadza ją od
        pokoleń, wejdz sobie na strone CC i poczytaj o tym. no chyba, że juz to wiesz i
        tylko z zazdrości tak piszesz, bo sam w zyciu takich sukcesów nie osiagniesz.
        jeśli chcesz wiedzieć to sa bardzo inteligentni ludzie, z ogromnym
        doświadczeniem, a jednocześnie życzliwi i przyjacielscy - czego o tobie ,
        niewychowany gburze, nie da się powiedzieć. Przestańcie się też wrezscie
        czepiać kadry manager'skiej, czyżbyście nie dostali pracy w CC i teraz tak
        sobie chcecie "ulżyć", wyżyć się? I tak wam to nic nie pomoże.Nie znacie ludzi,
        ich charakterów ani potencjału jakim dysponują, to sie nie wypowiadajcie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka