Dodaj do ulubionych

Cinema City wciąż nieczynne

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.04, 20:37
a czego sie spodziwalisci??!! w naszym wspanialym miescie mialoby sie cos
udac od tak po prostu, bez przeszkod, zamieszaia itd ?
hahahahahahahaah :D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:
Obserwuj wątek
    • Gość: Zawiedzieni Re: Cinema City wciąż nieczynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 20:51
      kino otwarte 20.12 to zbyt piękne żeby było prawdziwe. Jednak przyjdzie nam
      poczekać jeszcze na otwarcie. miejmy nadzieje że nie kolejne 4 LATA!!!!
      :D:D:D:D:D:D:D
    • Gość: Olcia ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:42
      Mam nadzieje ze na poczatku stycznia bede mogla sie wybrac do kina na film :] z
      moim chlopakiem... ;)
      Uruchomcie to kino... wreszcie...!!
    • Gość: kiedy Re: Cinema City wciąż nieczynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 22:14
      a moze znana jest juz data kiedy zostanie otwarte to kino ???
      jutro, pojutrze,za tydzien czy moze za pare miesiecy???
    • Gość: Idol Wrona naciska i naraża mieszkańców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 23:10
      Tak to jest gdy ktos chce na siłe podrobić sobie listę sukcesów kosztem zdrowia
      i bezpieczeństwa mieszkańców.!!!! Tadeuszowi nie przeszkadza że ktoś się może
      spalić jeśli tylko będzie miał kolejne sukcesy!!! Dalszych sukcesów życzy idol.
      • Gość: fafik SLD - towarzysze zamykają kino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 23:50
        Jak to towarzyszu: przeciez niedawno pisałes że kino to nie zasługa wrony tylko
        prywatny biznes:)
      • Gość: kino fan Re: Wrona naciska i naraża mieszkańców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 13:26
        Nie robic prosze z kina krematorium!
        to już mamy a kina jeszcze nie!
    • Gość: XKX Re: Cinema City wciąż nieczynne IP: *.org / *.org 20.12.04, 23:34
      Jak to mówi przysłowie: Co nagle to po diable. moze nie trzeba było ogłaszac
      otwarcia na 20 grudnia tylko stwierdzic ze otwarcie bedzie np. na wiosne czyli
      np. 20 marca. było by jescze 3 - miesiace czasu na spokojne dokonczenie
      wszystkiego. A tak jesli nawet bedzie otwarcie to przez nastepne pół roku ekipy
      beda likwidowac milon usterek wynikłych z pospiechu.
      • Gość: kolega dwa dni w te czy we wte nierobia mi roznicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 23:52
        prywatny biznes ma to do siebie, że chce zarobic - i to jak najszybciej
        • Gość: XKX Re: dwa dni w te czy we wte nierobia mi roznicy IP: *.org / *.org 21.12.04, 07:55
          Niewiem czy robia czy nie wiem jedno pospiech to jest wskazany przy łapaniu
          pcheł i nigdzie wiecej. Lepiej robic powoli a dokładnie niz szybko a potem
          przez następne tzy miesiace czy pół roku ma wszystko kulec bo nagle sie okarze
          ze to niedzal tamto tez nie za bardzo tego niema tamtego niema. Wole poczekac
          jeszcze nawet ten jakis okres czasu ale niech wszytko bedzie ok. Niz ma byc
          otwarte kino a wnim milion rzeczy do poprawki.
          A co do całej otoczki zwiazanej z feta dla vip - ów to moge powiedzec tylko
          jedno czasy mamy niby inne ale mentalnośc ciagle jakby z poprzedniej epoki.
    • Gość: Sceptyk Re: Cinema City wciąż nieczynne IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.04, 01:04
      Hm, coś cię to pani menadżer nie udało. A może by tak zafundowała inspektorowi
      i strażakom roczną dostawę popcornu za szybkie załatwienie sprawy.
    • Gość: som :) prawie tak samo jak w Opolu IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 21.12.04, 02:07
      a ja myslałe, ze w Opolu było wyjątkowo :) a wczywie podobnie:)
      • Gość: kika Re: :) prawie tak samo jak w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 07:56
        Przypomina ni to " epokę wczesnego Gierka ",otwarcie się odbyło a na reszte poczekamy.
    • Gość: Caf Re: Cinema City wciąż nieczynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 08:39
      No cóż, tego można było się spodziewać zwłaszcza, kiedy się obserwowało postęp
      prac wykończeniowych. W sobotę byłem pod kinem i jakoś nie mogłem uwierzyć, że
      w poniedziałek zostanie otwarte. Chciałem jednak zaznaczyć, że o wiele lepsze
      dla nas (widzów) byłoby przedłużenie prac remontowych, nawet o kilka tygodni, w
      celu solidnego wykończenia obiektu, niż zamykanie kina za miesiąc czy dwa w
      celu zrobienia niezbędnych remontów i napraw dlatego, że kino nie było
      przygotowane na przyjęcie ogromnej rzeszy widzów spragnionych odrobiny kultury.
      Tymczasem wydaje mi się, że dla wszystkich najważniejszy jest termin, a nie
      bezpieczeństwo i funkcjonalność. Nowe kino powinno nam wystarczyć na całe lata,
      bo nie wiadomo czy kiedyś będzie jeszcze jedno w Częstochowie.
    • jamajca Re: Cinema City wciąż nieczynne 21.12.04, 08:41
      To ładnie w kulki przycięli.
      Zupełny brak profesjonalizmu ( jednak coś ta kadra menadżerska za młoda ) .

• Gość: lubie filmy Re: Cinema City wciąż nieczynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 11:10
        Było wiadomo że kina tak szybko nie będzie a Wrona chciał zaliczyć sukces dla
        siebie. Ja te filmy i tak mam na komputerze więc sobie poczekam. Pewno w maju
        otworzą jak będą Gwiezdne Wojny 3
        • Gość: xx Re: Cinema City wciąż nieczynne IP: *.man.poznan.pl 21.12.04, 11:16
          Co tu ma do rzeczy Wrona ?

To prywatna inwestycja i to im zalezalo na jak najszybszym otwarciu kina - to
          bylo nosne marketingowo.

Na marginesie:
          Filmy na komputerze i w kinie to dwie rozne pary kaloszy.

To tak samo jak gdyby ktos powiedzial ze nie musi ogladac filmu bo pzreczytal
          juz ksiazke.

• Gość: zardzewiała Re: Cinema City wciąż nieczynne IP: 212.244.80.* 21.12.04, 17:11
        conajmniej dziwne ze vipy tam byly bez zgody strazy pozarnej ;/ kpina jakas to
        kino chyba a 13 niczego nie tlumaczy
    • Gość: Ivory Green Redaktorzyna z Koziej Wólki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 10:49
      Facet sam zapewne byłeś n a tym bankiecie , ja zresztą też ale to nie istotne ,
      jak nie masz o czym pisać to popisz na przykład o sojkach które poleciały za
      morze. Strażak podpisujący taki dokument bierze na siebie wielką
      odpowiedzialnosc , nie ten który go przycisnie zeby podpisał . Wiem że
      inspektorzy zbierali opinie o budynku 3 dni , a uwierzcie mi , nie jest on
      wcale mały , teraz trzeba to jakoś poskładać w całość i przeanalizować. Mnie
      też to nie cieszy ze kino jest zamkniete , ponieważ jestem jego pracownikiem.
      A pan redaktor , niech sie czepi naprawde czegos innego .Nie było kina dobre 3
      lata , to 2 czy może wiecej dni to juz pestka.
      • Gość: lukas24 Re: Redaktorzyna z Koziej Wólki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 10:59
        Popieram kolegę.Ja równiez jestem pracownikiem kina i byłem na otwarciu dla
        vipów w niedzielę jako zwykły "robol".Pan dziennikarz najpierw się nażarł,
        naoglądał filmów a potem napisał krytyke tego co się stało.Powinno być tak że
        kino będzie przygotowane w 100 % na przyjęcie widzów - bo w razie jakiś
        niedociągnięć ludzie widzący to juz więćej nie przyjdą do kina jeśli będzie w
        nim panował burdel i ciągle bedzie sie coś psuło.A pan dziennikarz wykazał sie
        calkowitym brakiem obiektywizmu-tak typowego dla ludzi bedących amatorami po
        roxcznym studium dziennikarskim :)))
        • Gość: M.Stasikowska-Lis Re: Redaktorzyna z Koziej Wólki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 12:58
          Rzadko zaglądam na forum, ale ten wątek śledzę - także służbowo ( pracuję w
          OKF). Dbając o dobre imię :-) pracowników kin - wszystkich kin, także
          częstochowskiego CC - chcę poinformować lukasa24, że Tadeusz Piersiak to
          absolwent polonistyki z fakultetem filmoznawczym u prof. Alicji Helman na UŚ w
          Katowicach, współpracownik dyskusyjnych klubów filmowych, wykładowca wiedzy o
          filmie w WSP w Częstochowie, wielokrotnie zapraszany do gremiów opiniujących
          lokalne inicjatywy i wydarzenia związane z kulturą.
          Lukasie24, wstyd, że jako pracownik kina nie wiesz takich rzeczy...
          Może redakcja zamieści CV Tadeusza Piersiaka? Bo z kolei ja nic nie wiem o
          rocznym studiu dziennikarskim, o którym pisze lukas24...
          To mała dygresja, nie na temat tego wątku.
          Małgorzata Stasikowska - Lis z OKF
    • Gość: Bulima Re: Cinema City wciąż nieczynne IP: 80.51.222.* 21.12.04, 11:36
      częstochowksie cinema city jest do dupy i małe, chyba znowu tzreba będzie
      jeździć do katowic
      • Gość: xx Re: Cinema City wciąż nieczynne IP: *.man.poznan.pl 21.12.04, 11:44
        Moze w ogole powinienes przeniesc sie na Slask ? Wtedy w ogole moglbys juz cale
        zycie spedzic w swoich ukochanych Katowicach :))
    • Gość: kinomaniak jak za dawnej dobrej komuny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 12:44
      styl otwarcia wspaniałego multi dedykuję nowemu przywódcySLD(szczupaki lubią
      durszlaki)tow.Józefowi O.,prawdopodobnie magistrowi
      • Gość: Spokojny Re: jak za dawnej dobrej komuny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 12:58
        Ale sie wszyscy podniecacie. Kino bedzie wiec nie jarajcie sie tak. Jak ma byc
        dobrze to lepiej poczekajc jeszcze tydzien, dwa ale zeby wszystko bylo dopiete
        na ostatni guzik.
        Mnie tylko zastanawia jedno. jak przyjade samochodem to gdzie go moge postawic?
        Zostaje chyba tylko ten parking na dole. Ile tam kosztuje postawienie auta,
        wiecie moze?
        • krzysiek199 Re: jak za dawnej dobrej komuny 21.12.04, 19:04
          Kolego, parking kosztuje 5 PLN/godzina
    • Gość: Cornohlio Re: Cinema City wciąż nieczynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 13:03
      MEGA SYF!
      • Gość: svensson Re: Cinema City wciąż nieczynne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.04, 22:18
        Podziekujcie Rakusowi- to naczelnik strazy pozarnej w Czestochowie. Byl na
        bankiecie w niedziele i nie chce dac zgody. Poje..e miasto...
    • Gość: illusion Re: Cinema City wciąż nieczynne IP: 212.244.80.* 21.12.04, 13:16
      ehh szkoda, że pożar nie wybuchł w niedzielę na bankiecie i nie przywędziło tych
      dyplomatycznych tyłków. Może na wiosnę doczekamy się wreszcie kina. Myślę, że
      pewne zdanie dobrze obrazuje tą sytuację: A oto Polska właśnie ...
    • Gość: anmurt Re: Cinema City wciąż nieczynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 14:22
      tragedia!!!jechalam wczoraj 20 km aby stanac pod drzwiami!Gratulacje dla osoby
      odpowiedzialnej za Cinema w Czestochowie!!!Ale niech sie nie martwi to i tak
      jedyna rozrywka Czestochowy wiec chetni na nia beda!!!
    • Gość: AXE A JA SŁYSZAŁEM ŻE SIĘ STROP ZAWALIŁ IP: 212.160.108.* 21.12.04, 16:19
      Z tego co mi się obiło o uszy to niby się jakiś strop zawalił i dlatego nie
      ruszyło kino. Ciekawe ile w tym jest prawdy
    • Gość: Tomasz PARANOJA IP: *.pl 21.12.04, 19:58
      i co to ma byc????? mialo byc i kino i co jajco w sumie to nic nie poradze ale
      jesli nic nie ruszy i nie powiedza co z otwarciem to wale to wszystko a tatkto
      jeszcze nawet poczekam ale na razie nerwy trace zadnego kina na razie nie ma i
      co ja mam ogladac w jakim kinie?? a jesli mam tyle czekac to juz nie wytrzymam
      powodzenia dla CC:P
    • Gość: norbert Re: Cinema City wciąż nieczynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 20:02
      nieczynne ale czynne bedzie faktycznie to ze dla vipów było dla nas nie to
      dziwnie i podejrzane ale no coz i tak je zwiedze otwarcie bedzie 25 grudnia o 15
      • Gość: jackie_B Re: Cinema City wciąż nieczynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 20:12
        a skad masz info na temat otwarcia? pozdrawiam
        • Gość: norbert Re: Cinema City wciąż nieczynne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 23:21
          info od kogos kto dostaje maile od cc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka