Dodaj do ulubionych

Plecaki Janitexu?

IP: *.dupa.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 20:07
Witam,

gdzie w Czewie można kupić plecaki Janitexu? Albo jaki plecaki polecacie,
trwale i oczywiscie niezadrogie? Slyszalem, ze ponoc Campusa nie posiadaja
zbytniej trwalosci?

pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: jacekplacek Re: Plecaki Janitexu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 00:17
      na mirowskiej. polecam, pancerne plecaki
      • Gość: Boki Re: Plecaki Janitexu? IP: *.dupa.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 13:55
        Dzięki, a może troche dokładniej, w którym miejscu?
        • Gość: Spoko Re: Plecaki Janitexu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 14:49
          Ech Boki,kiedyś juz pisałem o plecakach Janitexu-mozna je kupic na
          Mirowskiej-jakieś 200 metrów w dół poniżej kościoła św.Zygmunta w sklepie-o ile
          mnie pamięc nie myli-taternik-nie sposób tam nie trafić.Można tez pofatygowac
          się do samego producenta,może będzie taniej-na ulice Żarecką na
          Błesznie-nieopodal stadionu Rakowa.Plecaki rzeczywiście są trwałe,jak z modelami
          i kolorami-tego powiedziec nie mogę bo ostatnio nie mam potrzeby monitorowania
          tego rynku.No i sa tańsze od podobnej klasy plecaków "renomowanych firm" oraz
          wygodne(mój przynajmniej był ekstra-na tyle że mi go zakosili wraz z jego
          zawartością czego odżałowac do dziś nie mogę.
          • Gość: Boki Re: Plecaki Janitexu? IP: *.dupa.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 15:36
            Dzięki Spoko jeszcze raz. Gdzieś mi tamto umknęło :))
            • Gość: Marcyś Re: Plecaki Janitexu? IP: *.trustnet.pl / *.trustnet.pl 03.01.05, 15:30
              Campusa odradzam! Janitex jest dość trwały ale uważaj na materiał z którego
              jest uszyty dany model. Co do wygody noszenia to polecam system nosidełkowy
              Carrimora, Małachowskiego lub poczciwego Natalexa Solothurna.
              • Gość: Lewy Re: Plecaki Janitexu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 18:29
                Ja mój plecak właśnie z Janitexu męczę już chyba 6 rok i jest w bardzo dobrym
                stanie na to co przeszedł - jak najbardziej polecam.
                • Gość: Pio Re: Plecaki Janitexu? IP: 80.51.57.* 03.01.05, 18:39
                  Za ile można kupić taki plecak???
                  • Gość: jacekplacek Re: Plecaki Janitexu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:52
                    stówa
                    • Gość: Spoko Re: Plecaki Janitexu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 23:11
                      Nie wiem po ile teraz stoją plecaki Janitexu,swojego czasu cena była
                      bezkonkurencyjna.Pytając o cenę plecaka należałoby uściślić wymagania-jakiego
                      plecaka nam trzeba.Na pytanie o cenę zapewne najlepiej odpowie panienka z
                      Taternika,choć może wpadnę tam jutro i sprawdzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka