Gość: kuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 13:04 Stoje przed wyborem zespolu na wesele, szukam nie disco polo i w miare tanio. Prosze pomozcie !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joseph Re: Jaki zespół na wesele? pomóżcie!! IP: *.u.mcnet.pl 28.12.04, 15:16 białe kruki- grali u mnie byłem strasznie zadowolony choć nazwa discopolowa nie piją grają super - 2 dniowe wesele 2500 moge podać namiar na priv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Jaki zespół na wesele? pomóżcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 12:29 A znacie cos tanszego i chodzi mi tylko o jeden dzien, ale to w sumie nie ma nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Jaki zespół na wesele? pomóżcie!! IP: *.hcz.com.pl 29.12.04, 12:37 Proponuję Ci zespół DYNAMIC - cena przyjęcia jednodniowego 1600 zł., tel. 605 551 612 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KlasycznaLaska TYLKO STOKROTKI!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 00:25 Nazwa nie pozorna ,ale wymiatają pięknie.Są zapraszani tez na powazniejsze imprezy(jakieś studenckie coś tam coś tam , bal złotych klientów w makro itp.) Trzeba ich "zaklepać" rok do przodu , a może i lepiej. U mnie miarką perfekcyjnego zespołu bylo sprawdzenie ,czy gitarzysta zagra SANTANĘ,wszyscy wymiękali"nie no co Ty ,za trudne",a ten koleś ze stokrotek SHOCK!Jak prawdziwy !I jeszcze jedno , u mnie na rozpoczęcie wesela niebyło jakiś tam "złotych obrączek",Sewka Krajewskiego czy jakiś tam podobnych temu ,ale...WHITESNAKE "IS THIS LOVE" do tej pory ciary mi przechodzą jak oni to zagrali! Jeszcze teraz gdy spotykam ludzi ,którzy bawili się na moim weselu ,wspominają"u was ..to był ZESPÓŁ!.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: TYLKO STOKROTKI!!!!! IP: 212.160.172.* 30.12.04, 09:08 A może ktoś zna dobrego DJ,który zagra na weselu? Proszę o informację na priv - jasnoniebieska@wp.pl. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klk Re: TYLKO STOKROTKI!!!!! IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 30.12.04, 09:28 tak to prawda STOKROTKI sa super nazwa tak sobie albo graja spoko, bawilem sie przy ich muzyce na studniuwce 2 lata temu i zabawa byla ekstra-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: TYLKO STOKROTKI!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 10:40 Proponuję popytać kamerzystów (tych dobrych), oni mają na co dzień do czynienia z wieloma kapelami. Rzeczywiście "Stokrotki" są ok, ale często nie mają wolnego terminu. Należy posłuchać takiej kapeli jak "No Problem" czy "Afera" oni też potrafią zagrać Santanę Odpowiedz Link Zgłoś