Dodaj do ulubionych

Jaki zespół na wesele? pomóżcie!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 13:04
Stoje przed wyborem zespolu na wesele, szukam nie disco polo i w miare tanio.
Prosze pomozcie !!
Obserwuj wątek
    • Gość: joseph Re: Jaki zespół na wesele? pomóżcie!! IP: *.u.mcnet.pl 28.12.04, 15:16
      białe kruki- grali u mnie byłem strasznie zadowolony choć nazwa discopolowa
      nie piją grają super - 2 dniowe wesele 2500
      moge podać namiar na priv
      • Gość: kuba Re: Jaki zespół na wesele? pomóżcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 12:29
        A znacie cos tanszego i chodzi mi tylko o jeden dzien, ale to w sumie nie ma
        nic do rzeczy.
        • Gość: Sławek Re: Jaki zespół na wesele? pomóżcie!! IP: *.hcz.com.pl 29.12.04, 12:37
          Proponuję Ci zespół DYNAMIC - cena przyjęcia jednodniowego 1600 zł.,
          tel. 605 551 612
          • Gość: KlasycznaLaska TYLKO STOKROTKI!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 00:25
            Nazwa nie pozorna ,ale wymiatają pięknie.Są zapraszani tez na powazniejsze
            imprezy(jakieś studenckie coś tam coś tam , bal złotych klientów w makro itp.)
            Trzeba ich "zaklepać" rok do przodu , a może i lepiej.
            U mnie miarką perfekcyjnego zespołu bylo sprawdzenie ,czy gitarzysta zagra
            SANTANĘ,wszyscy wymiękali"nie no co Ty ,za trudne",a ten koleś ze stokrotek
            SHOCK!Jak prawdziwy !I jeszcze jedno , u mnie na rozpoczęcie wesela niebyło
            jakiś tam "złotych obrączek",Sewka Krajewskiego czy jakiś tam podobnych
            temu ,ale...WHITESNAKE "IS THIS LOVE" do tej pory ciary mi przechodzą jak oni
            to zagrali!
            Jeszcze teraz gdy spotykam ludzi ,którzy bawili się na moim
            weselu ,wspominają"u was ..to był ZESPÓŁ!.."
            • Gość: Ola Re: TYLKO STOKROTKI!!!!! IP: 212.160.172.* 30.12.04, 09:08
              A może ktoś zna dobrego DJ,który zagra na weselu?
              Proszę o informację na priv - jasnoniebieska@wp.pl.
              Dzięki
            • Gość: klk Re: TYLKO STOKROTKI!!!!! IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 30.12.04, 09:28
              tak to prawda STOKROTKI sa super nazwa tak sobie albo graja spoko, bawilem sie
              przy ich muzyce na studniuwce 2 lata temu i zabawa byla ekstra-polecam
              • Gość: koleś Re: TYLKO STOKROTKI!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 10:40
                Proponuję popytać kamerzystów (tych dobrych), oni mają na co dzień do czynienia
                z wieloma kapelami. Rzeczywiście "Stokrotki" są ok, ale często nie mają wolnego
                terminu. Należy posłuchać takiej kapeli jak "No Problem" czy "Afera" oni też
                potrafią zagrać Santanę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka