Gość: psycholog IP: *.proxy.aol.com 30.12.04, 20:40 narkomanani zyja na haju i niewiedza kiedy mowia prawdwe!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anakastyczny Re: Czy policjant rzucił kotem? 30.12.04, 20:54 Nie rozumie oburzenia tych ludzi ( nie wnikam w prawdziwość zarzutów) w końcu policjant to pan władza wiec i kotem sobie bez specjalnych powodów może rzucić, może miauczał skubany i tak że jaśnie oświeceni miel dobry dzień i ich np. nie zastrzelili - dziękuje pokornie w imieniu "pozornie" skrzywdzonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czewa popieram policje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 21:23 kot narkoman skłoty, szroty, cioty i idioty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja do czewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 12:00 nie mow tak na swoich rodzicow napewno jakos cie wychowali,byle jak ale jednak...hahahahaha!idiota!]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwalineczka Re: Czy policjant rzucił kotem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 09:34 ehhh Ci ludzie. Co oni chca osiagnac? To miasto zawsze bylo czarno-czerwone i z policja sie nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ||ll1|1l1|1l1l110o Re: Czy policjant rzucił kotem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 15:57 Z tego co piszesz wynika określony typ umysłowości. Nie masz literówki w ksywce ? Cwalineczka ? A nie Cw..ineczka ? A jeśli chodzi o to całe zajście ... Nie widzę specjalnego problemu. Policjantom udzielić upowmnienia, też nie rozumiem po co rzucać kotem itd Za to techno-ćpunom, - wpie.. nalezy im się za calkoształŧ i za konkrety. Po drugie - gazeta chyba jak zwykle coś przeinacza. Squat nie jest wynajmowany tylko przejmowany, najczęściej są to opuszczone budynki. Cel tego redaktorskiego przekrętu jest jasny - chodzi o to, żeby techno-ćpuny wypadły pozytywnie, że nie zawłaszczają, tylko grzecznie wynajmują. Poza tym - nie ma nic o sąsiadach, czy im ptrzeszkadza to sąsiedztwo czy nie. Jednym slowem - dziennikarzątko spisało się jak zwykle w Wybiórczej na mierny z minusem. I dobrze. Mam nadzieję, ze szlag wam trafi te waszą gazecinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Czy policjant rzucił kotem? 10.09.16, 22:18 Gość portalu: cwalineczka napisał(a): > ehhh Ci ludzie. Co oni chca osiagnac? To miasto zawsze bylo czarno-czerwone i z > policja sie nie wygra. I jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czejan Policjant rzucił o glebę skłotem, a nie kotem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 09:48 Brawo policja.Tak trzymać.Życzę równie skutecznych działań w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja do czejan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 12:01 w nowym roku zycze ci nabrania rozumu bo jak widze przyda ci sie polmozgu! hahaha!!!idiota!]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: do gościa Ja IP: 212.87.240.* 31.12.04, 15:35 Ja również życzę Policji wszystkiego najlepszego w 2005 roku. A szczególnie aby sądy były równie sprawne jak Policja i żeby ludzie ujęci w trakcie "spędu narkomanów" na ul. Warszawskiej dostali jak najszybciej jak największe wyroki. Będzie to przykładem dla następnych przestępców którzy by chcieli pochandlować narkotykami organizując takie imprezki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: askatu Re: do gościa Ja IP: *.net.autocom.pl 31.12.04, 15:46 nie wiem dlaczego tak sie pan jezy w kwestii sklotu...kompleksy? wyroki juz zapadly i raczej swiadcza o niepowodzeniu akcji, bo sad nie mial kogo, ani za co skazywac(3 mesiace w zawieszeniu na 2 lata to najwyzsza sentencja). teraz poczekamy na efekty sledztwa w sprawie zachowania policjantow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alonzo Re: do gościa Ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 16:05 No i znalazł się taki Janusz który uwierzył w niesamowitą efektowność policji-teraz za to pewnie wyskubałby z ich dup rodzynki języczkiem za tą akcję-najgorsze jest to że istnieje wielka grupa takich laików co o zyciu pojęcia nie mają,głośno krzyczą i łatwo jest ich urobić byle lizakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Policjant rzucił o glebę skłotem, a nie kotem IP: *.21.pl / 213.199.204.* 07.01.05, 12:17 czejan ty chyba nie wiesz co mowisz nawet tam nie byles chcby nawet jako zwykly przechodzien-obserwator wiec po co gadasz takie wierutne bzdury i mam nadzieje ze paly nie beda mialy powodow wiechac na twa chate bo posiadasz cos nielegalnego a jak ci to kiedys zrobia to zobaczymy czy bedziesz im zyczyl milego nastepnego goku POMSL PRZEMYSL I WTEDY WYDAJ SWA OPINIE zycze ci powodzenia w mysleniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czacha Re: Policjant rzucił o glebę skłotem, a nie kotem IP: *.21.pl / 213.199.204.* 07.01.05, 12:39 a ja ci życze bękarcie, żebyś wy... z mojego życia (to życie jest za małe dla nas dwojga):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuwim Re: Czy policjant rzucił kotem? IP: 195.116.1.* 31.12.04, 10:23 wydaje mi się że akcja policji była wynikiem niechęci do owej podziemnej grupy, ponieważ gdyby tak naprawdę chcieli szukać drugs'ów, to wystarczyło by odwiedzić kluby dyskotekowe, a tam wynieśli by spore ilości, o kroć większe niż na warszawskiej...Takie zachowania policji są wynikiem tego, że w szeregi mundurowych przyjmowani są ludzie z dośc niskim poziomem intelektualnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marluk janusz strzałka , tępić narkomańskie ścierwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 15:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Pozdrowienia dla Marluka IP: 212.87.240.* 31.12.04, 16:23 Nie tyle narkomańskie ścierwo ale również chandlarzy którzy organizują imprezki wciągające młodzież w narkomanie ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizarro Re: Pozdrowienia dla Marluka IP: *.net.autocom.pl 31.12.04, 16:47 i nauczycieli polonistów, co dzieciaków zasad pisowni polskiej nauczyć nie potrafią.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dodany Re: Pozdrowienia dla Marluka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 17:19 Nie zganiaj na nauczycieli.Jakby Janusz za młodu do szkoły chodził to by się i polskiego i kultury nauczył,tyle ze mały Januszek wolał bić dzieci kijem,potem pałką a teraz pokazuje jaki to z niego były ZOMOwiec.Janusz-nie wiesz o czym pisesz to siedz cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Pozdrowienia dla Marluka IP: 212.87.240.* 02.01.05, 15:38 Gratulacje dla policji :) Teraz pora wziąć się za dyskoteki i pozostałe "szroty" dla młodzieżowych odpadków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja do marluka i janka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 20:10 strzalke to ty masz chyba zamiast mozgu przyjacielu policji a janusz wzorowy obywatel,nigdy nie przekroczyl swoich uprawnien,no brawo brawo tylko szukac takich obywateli wazeliniarzy w dupe wchodzacych wszystkim zeby sie podobac!A na koniec text..."LUDZIE BOJA SIE POSTEPOWAC SPRAWIEDLIWIE!NIE BOJA SIE JEDNAK POSTEPOWAC ZGODNIE Z PRAWEM!"gdyby prawo bylo normalne takie sku..syny by sobie nie pozyly,poniewaz na okolo byloby tolerancyjnie i normalnie!Zastanowcie sie nad swoim zycie downy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Tolerancja dla Wszystkich :) IP: 212.87.240.* 02.01.05, 15:44 Panie "Ja" ja jednak myślę że naokoło mamy wszyscy skutki tolerancji dla wszystkiego obojętnie co by to nie było. Ja mam swój rozum i nie życzę sobie aby w moim mieście robiono sobie takie imprezy dla narkomanów i kropka ! Myślę że wszyscy tolerancyjni ludzie tacy jak Pan JA i inni będą to TOLEROWAĆ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz W sprawie dyskotek IP: 212.87.240.* 31.12.04, 16:31 Mam nadzieje że za dyskoteki również policja się weźmie ... Panowie Policjanci jak chcecie sobie statystyki poprawić to do dzieła, na razie jest bardzo dobrze, pozdrawiam serdecznie - tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztorm Re: Czy policjant rzucił kotem? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.04, 10:46 masz racje - widac to po tym co piszesz - ale jak napiszali wybaczcie im bo niewiedza co czynia. A więc wybaczam Odpowiedz Link Zgłoś
milanek78 Re: Czy policjant rzucił kotem? 31.12.04, 11:10 Dobrze, że kot nie rzucił policjantem. To by dopiero był numer:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Czy policjant rzucił kotem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 11:16 to normalne, jak pies z kotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maba Re: Czy policjant rzucił kotem? IP: *.proxy.aol.com 31.12.04, 11:20 czy policja wrescie sprawdzi kiedys dyskoteki i duze puby!!!tam narkotyki sa na porzadku dziennym!!!te lokale ktore pozwalaja na uzywanie narkotykow powinny byc zamykane!!!zero tolerancji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Czy policjant rzucił kotem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 12:02 Z tym sprawdzaniem dyskotek w Cz-wa.Czy ktos wyobraza sobie taki artykul w jakiejs czestochwoskiej gazecie:"Policja w dniu wczorajszym przeprowadzila nalot na 2 najwieksze czestochowskie dyskoteki,znaleziono tyle i tyle,zatrzymano tyle i tyle osob".Mysle ze za duzo ryzyko nie zlapania nikogo i osmieszenia sie.Ale taka akcja-napewno sprowadzilaby sprzedaz narkotykow jeszcze bardziej do podziemia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: right wing Re: Czy policjant rzucił kotem? IP: 213.199.221.* 31.12.04, 13:17 > Z tym sprawdzaniem dyskotek w Cz-wa.Czy ktos wyobraza sobie taki artykul w > jakiejs czestochwoskiej gazecie:"Policja w dniu wczorajszym przeprowadzila > nalot na 2 najwieksze czestochowskie dyskoteki,znaleziono tyle i > tyle,zatrzymano tyle i tyle osob".Mysle ze za duzo ryzyko nie zlapania nikogo Nie "ryzyko zlapania nikogo" tylko popsucia sobie ukladow i interesow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdańszczanin czy to normalne miasto jest? IP: 195.116.62.* 31.12.04, 12:36 Akcja wymierzona w niezależny ośrodek kulturalny, i w ludzi tam mieszkających, a przy okazjikradzież pieniędzy i sprzętu, brutalność wobec ludzi i zwierząt, działanie poza prawne i poza proceduralne - oto obraz częstochowskiej policji. Dochodzi do tego nadwrazliwy prezydent miasta który ściga internautów za niepochlebne opinie o nim na różnych forach. Cała Polska smieje się z Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro do gdanszczanina ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 12:46 witam co to za sciganie za wypowiedzi przez "kraczastego" ... ? pierwsze slysze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dogar Re: do gdanszczanina ... IP: *.proxy.aol.com 31.12.04, 16:02 nie wypowidaj sie w naszym miescie!!nie masz prawa, bo nie pochodzisz z cz-wy!!! i wara od naszego miasta!!!dupku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: do gdanszczanina ... IP: *.clubnet.pl 05.01.05, 12:17 tyle sie mowi o polskiej goscinnosni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sivy! Re: do gdanszczanina ... IP: *.21.pl / 213.199.204.* 07.01.05, 12:32 ja za to jestem z częstochowy i to ty koleś jestes imbecylem jesli przedstawiasz takie argumenty jak przedstawiasz.wstyd mi za ciebie tym bardziej ze mieszkasz w tym samym miescie co ja. naszczęście poza wspólnym miejscem zamieszkania nie mam i nie chce mieć z tobą nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Czeski film& Państwo Gucwińscy ;) IP: 212.87.240.* 31.12.04, 14:53 Czołem, przepraszam ale nie bardzo rozumiem dlaczego Państwo tu piszą o kulturze. Według mnie nielegalne imprezy z użyciem narkotyków nic nie mają wspólnego z jakąkolwiek kulturą. Po prostu jakiś cwaniak wykorzystuje instynkt stadny młodych ludzi i zwabia ich na takie jak ta w częstochowie imprezki. Na takich imprezach można pochandlować właśnie narkotykami. Mam nadzieje że wyleczą się Państwo z tej polskiej głupoty i przestaną wypisywać te naiwne teksty na tym forum. Takie kryminogenne zjawiska trzeba tępić w zarodku i bezwzględnie niszczyć ludzi którzy takie coś organizują. Jak Państwa dzieci zaczną brać udział w imprezach tak niskiego poziomu i używać narkotyków żeby się tam nie nudzić - będzie już za późno. Pozdrawiam i życzę aby w Naszym kraju było więcej Kultury niż subkultur i zacofania w kierunku bezmyślnych zwierzątek podskakujących w rytm tandetnej muzyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: askatu Re: Czeski film& Państwo Gucwińscy ;) IP: *.net.autocom.pl 31.12.04, 15:42 Cos mi sie wydaje że Twa wiedza , Januszu, z zakresu wiedzy o kulturze, profilaktyki uzaleznien i innych zagadnien spolecznych, jest rownie wysokich lotow jak panow milicjantow przeprowadzajacych akcje. Po pierwsze twoja wizja ma sens przy zalozeniu prawosci i nieskazitelnosci osob przeprowadzajacych akcje. To jest niestety bzdura, bo kto ja kto, ale akurat czestochowska policja jest wyjatkowo skorumpowana, pokraczna i zalosna. To nie sa bazarowe pomowienia, ale szeroko opisywane w prasie fakty. Zreszta caly czestochowski wymiar sprawiedliwosci jest skorumpowany (zaangazowanie w legalizowanie kradzionych samochodow, sprawa orlenu itp.). To oczywiscie w zaden sposob nie usprawiedliwia przekraczania prawa, ale pewnym ludziom odbiera moralne prawo do jego egzekwowania. Inna sprawa jest skala problemu. Okolo setki policjantow bioracych udzial w kilkugodzinnej akcji ujawnia 3,6 gr amfetaminy, 7 czy 8 "dzialek" marihuany i podobna ilosc haszyszu, po drodze lamiac wszystkie procedury aresztowania, przeszukania itd.( grupowe rewizje, bicie, czy zwyczajne kradzieze-zabrano wiele rzeczy, na ktore wlasciciele nie otrzymali pokwitowan). Gdzie tu sens? Kto i po co zorganizowal taka pokazowke? Po drugie spoleczenstwa nie da sie wychowywac policyjna palka i historia tego kraju swiadczy o tym dobitnie. Strachem i kara nie da sie niczego nauczyc nawet psa (wiem, mam trzy) a co dopiero rozwiazywac problemy osob uzaleznionych od narkotykow( chociaz uwazam, ze sprowadzanie tej akcji do kwestii uzaleznien jest mocno naciagane). Gdyby tak bylo, to wysterczyloby uzaleznionych pozamykac do wiezien i problem by zniknal, a jakos nie bardzo chce to tak dzialac. Wreszcie co do kultury to posluze sie tu tylko jednym stwierdzeniem, ze tylko jednostki czy sytuacje odbiegajace od statystycznej czy kulturowej normy sa sprawcami rozwoju. Kultura( rozumiana nieco szerzej niz tylko savoir-vivre) rozwija sie dzieki osobom, ktore maja odwage, sile i chec myslec i dzialac "inaczej". Nie ma sensu rozwijac tej mysli bo to klasyka socjologii i filozofii i albo sie ja zna albo sie jej znac nie chce... pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Czeski film& Państwo Gucwińscy ;) IP: 212.87.240.* 31.12.04, 16:20 Zauważ że te jednostki (biorące udział w narkoimprezach) nie bardzo odbiegają od normy "nowoczesnej młodzieży"... więc osoby biorące udział w takich imprezkach raczej nic do przodu nie popychają. Nie mogę się zgodzić również z twoją opinią o psach. Już od dawien dawna psy tresuje się właśnie metodą karania i nagradzania. Jeżeli pies się słucha i wykonuje polecenia jest nagradzany, jeżeli zaś gryzie i jest nie posłuszny jest karcony. Jeżeli właściciel psa nie stosuje odpowiedniego karania to pies głupieje i nie wie kiedy to co robi jest dobre a kiedy złe. Nie wnikam czy akcja była przeprowadzona zgodnie czy niezgodnie z prawem, ale wydaje mi się że przeprowadzona została skutecznie. Takie metody pozwalają na skuteczne wyeliminowanie złych ludzi i zapobieżenie eskalacji zjawiska narkomanii i cofania się w rozwoju młodzieży. Nie wiem czemu nie zgadzasz się z oczywistymi kwestiami które od wieków są stosowane w celu utrzymania porządku w skupiskach ludzkich. Mam nadzieje że nie jesteś osobą która żyje z pomagania właśnie takiej staczającej się młodzieży, i że zależy Ci na tym aby takiej młodzieży było jak najwięcej - żeby było komu pomagać. Wydaje mi się że taka akcja, a szczególnie nagłośnienie informacji o dotkliwym ukaraniu przestępców skutecznie odstraszy młodych ludzi chcących spróbować narkotyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: askatu Re: Czeski film& Państwo Gucwińscy ;) IP: *.net.autocom.pl 31.12.04, 16:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: askatu Re: Czeski film& Państwo Gucwińscy ;) IP: *.net.autocom.pl 31.12.04, 16:45 dyskusja o tym jak szkolic psy jest na nieco inne forum, ale pewnie wiesz, ze w tej kwestii wlasnie ostatnio wiele sie zmienilo. poza tym behawioryzm to nie jedyna teoria opisujaca czlowieka. moim zdaniem to czy akcj byla przeprowadzonazgodnie z prawem jest kwestia podstawowa! dowody uzyskane w pozaprawny sposob, sa w sadzie bezwartosciowe, w ten sposob podwazony zostal autorytet policji, prawa, a co za tym idzie panstwa wogole. kazdy policjant jest urzednikiem publicznym, reprezentuje panstwo i lamiac prawo, wystepuje rowniez przeciwko niemu! i wydaje mi sie, ze jego postepowanie jest duzo bardziej szkodliwe niz jakiegos nastolatka z lufka marihuany w kieszeni. co do tego czy akcja byla skuteczna, to opisalem ci "lup" policjantow. uwierz mi ze dla kazdej osoby zorientowanej w kwestii narkotykow, sa to ilosci smieszne, niewarte wszczynania postepowania. a co do tego czym sie zajmuje, to odpowiem w nieco wykretny sposob, podazajac za twoim tokiem rozumowania: czy nie uwazasz, ze policji potrzebne sa narkotyki, narkomania i przestepczosc wogole? przeciez to one sa koniecznym warunkiem istnienia policjantow..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Czeski film& Państwo Gucwińscy ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 17:47 >dowody uzyskane w pozaprawny sposob, sa w sadzie bezwartosciowe AFAIK to polskie prawo je dopuszcza. Troszke system prawny PL i USA sie roznia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Czeski film& Państwo Gucwińscy ;) IP: 212.87.240.* 02.01.05, 15:59 Z tego co wiem to policja nie tylko zajmuje się narkotykami i narkomanami. Poza tym nie zostało udowodnione policji żadne przestępstwo. Piszesz że policji są potrzebni przestępcy tj. narkomani itp. Ale z drugiej strony przestępcom nie jest potrzebna do niczego policja, a wręcz przeciwnie jak by mogli to by ją zlikwidowali. Z tego właśnie powodu nie dziwię się że przestępcy usiłują za wszelką cene potępić policję częstochowską za to że przeprowadziła skuteczną interwencje. Jednak jeżeli ja nie jestem przestępcą i stosuje się do obowiązującego prawa to powinienem popierać policję a nie przestępców. Właśnie z powodu braku poparcia niektórzy policjanci zlewają sobie swoje obowiązki. Nie można dopuścić do sytuacji w której każda pozytywnie zakończona akcja będzie potępiana przez "tolerancyjnych (dla przestępców)" ludzi. Według mnie trzeba popierać nie subkultury, ale stowarzyszenia i organizacje które jednoczą ludzi w celach rozwijania wiedzy np. technicznej czy innej. Różne komuny, sekty czy inne nielegalne zgromadzenia w celu roztrwaniania czasu na zabawy narkotyzowanie się itp. nie wnoszą do życia tych młodych ludzi nic pozytywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Czeski film& Państwo Gucwińscy ;) IP: *.clubnet.pl 05.01.05, 12:14 ten towar znaleziony na sklocie musial byc niezly, po akcji policji podano ze bylo go kilka gram, po trzech tychodniach czytam policja podaje w gazecie ze bylo go 1kg. cos tu jest nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 88 Re: Czeski film& Państwo Gucwińscy ;) IP: *.clubnet.pl 05.01.05, 12:20 pewnie rozmnozyl sie tak jak gremliny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Oczywiscie ze policjant rzucił kotem ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 12:42 oczywiscie, ten matol rzucajacy kotem nienawidzi kotów ... ale tak to jest skoro pierwsze mleko przyniosBa mu kocica ... wychowany wsród kotów - ninawidzacy kotów .... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy policjant rzucił kotem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 13:45 A może kot to jeden z tych dzieci kwiatów:)??? Coś trzeba robić bo tak jest zawsze najlepszą obroną jest atak na policje, ja nie raz już słyszałem (na mieście się mówiło) że w skłocie dzieją się różne dziwne rzeczy. Jesli wiedzieliście że źle się o was mówi na mieście to największą głupotą było dopuszczenie do imprezy na której wiadomo było od początku że pokażą się narkotyki w nawet najmniejszej ilości. Ten ma pecha kogo złapali tak jest zawsze. A co do kontroli to ja kiedyś widziałem kontrole na dekabrystów w barze przetrzepano cały lokal gości i nic nie znaleźli tak więc nie piszcie bzdór że nikt tego nie kontroluje. Macie pecha ale sami się o to prosiliście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiedzący Re: Czy policjant rzucił kotem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 14:13 Jak sie wie to sie niema,pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleeeeeee Re: Czy policjant rzucił kotem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 16:37 no to zes przykladow podal...!hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Czy policjant rzucił kotem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 18:46 Co do skarg na działania Policji i wypowiedzi "pokrzywdzonych" interesującym jest stwierdzenie które padło w poprzednim materiale na ten temat "Moja matka jest chora na serce, a policja...", jakby to powiedział jeden z bohterów "Władcy Pierścieni" - "Mój Skarbie, a jak walisz decybelami w okna spokojnych ludzi to nie wpadło ci do główki, że tam może też są osoby chore na serce .... glumglum". Generalnie Polska to dziwna kraj ludzie łamiący Ustawę Zasadniczą mają czelność upominać sie o swoje prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizarro Re: Czy policjant rzucił kotem? IP: *.net.autocom.pl 31.12.04, 18:51 a jaka ustawa to prawo im odbiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strejt ejdż :P popieram skłotersów IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.12.04, 18:51 bo wiem jak bylo i jak znikaly rozne zeczy z kurtek!policja dziala jak mafia jak znajda dragi (mozliwe ze je sami podrzucili) to nikt sie nie bedzie pluł oto co przyokazij ich odwiedzin zniknie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIKO Re: Czy policjant rzucił kotem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 19:06 prawidłowo kutasy policja powinna was pozabijać wy jesteście zakałą społeczeństwa , do pieca kutasy z warszawskiej niech żyje Adolek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja do zakompleksionego chlopczyka ZIKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 20:14 kutasa to ty masz zamiast łba scierwo jedne!Widze ze jeszcze nie doswiadczyles jaka nasza policja jest cudowna!Przetrzepie ci kiedys leb za to ze stales spokojnie albo ze sie znalazles w niewlasciwym miejscu to moze dopiero cos pojmiesz!90%spoleczenstwa polskiego musi dostac pala przez leb zeby cokolwiek zrozumiec!Boze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 88 Re: Czy policjant rzucił kotem? IP: *.clubnet.pl 05.01.05, 12:25 co za inteligent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: do scierwa adolka ZIKO PALANT IP: *.21.pl / 213.199.204.* 07.01.05, 13:01 sluchaj ty pomiocie spoleczny twe zajawki nazistowskie sa tak beznadziejne ze az mi sie zygac chce móglbys chociaz napisac cos bardziej kreatywnego a z tego co widac to stan twej Yntelygencji wynosi( -1 )ja nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak ty uruchomiłeś internet i jak ty poruszasz palcami stukajac po klawiaturze z miła chęcią napisałbym same wulgaryzmy ale po co zniżać sie do twego poziomu (-1) całuje twe naziolskie czułko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZYTAJ! LUDZIE DO CH..A! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 20:23 ludzie?wy popieracie policje?malo wam dowodow jej nieudolnosci?Ludzie gina za to ze ida po ulicy badz jada samochodem!I co wam sie tak w tym podoba!Bedzie szedl ktos od ciebie z rodziny dostanie metalowa zamiast plastikowa kulka w leb i chyba dopiero pojmiecie jak bardzo niespelnione ambicje w CBŚ ma nasza władza! Jestescie smieszni wszyscy krytykujacy mlodych ludzi chcacych zaznaczyc idiotyzm polskiej policji!I jeszcze cos!Jak slysze ze pie..cie cos o narkomanach itd.to mnie ch.. strzela!Mowa jest o tym ze policjanci bezpodstawnie i bezprawnie wtargneli do domu pewnych mieszkancow spalowali ich kazali im sie rozebrac o 5.00 rano okradli ich z pieniedzy,rowerow z komputerow,rzucili kotem o sciane!Ludzie!!!czy wam oczy i mozgi wydlubano?Do czego dazy ten kraj z takim prawem!"Zacznij myslec i odczuwac to takie proste!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traper do czytaj Re: LUDZIE DO CH..A! IP: *.proxy.aol.com 31.12.04, 21:03 widac ze zyjesz na haju,zacznij sie leczyc!!bo zle skonczysz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten sam na chaju to cie matka chyba robila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 00:51 chlopie jak juz cie natura nie obdarzyla w inteligencje i nie masz argumentow to w ogole stul pysk!Nie jestem narkomanem ani zadnym takim ale czlowiekiem ktory jak patrzy na taki wpis jak twoj to chetnie by sie na ciebie pozygal! Rozumu mam nadzieje ze nabierzesz w tym nowym roku(o ile wiesz ze takowy nadszedl)Nara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ten sam napisal [...] IP: *.proxy.aol.com 01.01.05, 11:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 88 Re: na chaju to cie matka chyba robila IP: *.clubnet.pl 05.01.05, 12:29 o czym ty piszesz? nie kazdy musi byc tak oczytany jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO IDIOTY! DO ZAKOMPLEKSIALEGO POLMOZGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:35 no w ch.. argumentow podales prymitiwie je..y!Akurat tak ci sie trafilo ze nie pije(bez okazji),nie pale i nie cpam wiec zastanow sie zanim cos napiszesz a nie pie..sz bzdury i jakies dziwne obelgi wymyslasz po zmarnowym dziecinstwie (cale zycie ladowany w dupe przez starego i przytakiwanie checi zaladowania go przy kazdej okazji!)Ps.pozdrow swoich rodzicow calkiem mili panowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: na chaju to cie matka chyba robila IP: 212.87.240.* 02.01.05, 16:06 Narazie jesteś po stronie takich skłotów na Warszawskiej i narkomanów, mam nadzieje że twoje dzieci nie będą brać udziału w takich przybytkach, nie życze Ci tego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas re:do zjeba januszka IP: *.21.pl / 213.199.204.* 07.01.05, 13:12 jakbym miał dzieci to bym je uświadomił o szkodliwości zarówno dragów jak i włażenia w dupe policji. a tobie ja życze zebyś wogóle nie miał dzieci, bo szkoda, żeby wyrosły na takich kretynów jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: LUDZIE DO CH..A! IP: 212.87.240.* 02.01.05, 16:03 Popieraj policję a nie przestępców. Nie rozrabiaj to nie dostaniesz metalową kulką. Po co stwarzasz sytuacje aby policja miała pretekst do działania ? Może lepiej żyć zgodnie z prawem ? Nie prowokuj to nie dostaniesz kulki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO JANKA Re: LUDZIE DO CH..A! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:38 nie wiem z ktorej mojej wypowiedzi wnioskujesz ze ja stwarzam sytuacje zeby dostac metalowa kulka!Ps.to prawo co obecnie istnieje jest do dupy ja wole dzialac zgodnie z sumieniem i z tym co naprawde jest dobre wiec nie bedzie sie to zawsze pokrywac z prawem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byku Re: LUDZIE DO CH..A! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 22:56 "...Niespełnione ambicje, Niespełnione ambicje....niespełnione ambicje w <b> CBŚ </b> .....Niespełnione ambicje, niespełnione ambicje.....niespełnione ambicje w <b> CBŚ </b> Gdybym tylko był mądrzejszy gdyby tylko mnie przyjęli....NIESPEŁNIONE AMBICJE W CBŚ !!! ......." !!! PUSTOSTANY W RĘCE WYOBRAŹNI !!!!! NAZI FUCK OFF!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O_o Re: Czy policjant rzucił kotem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 01:03 1 z ok.200 dowodow w tym roku(juz tamtym) jak wielkimi imbecylami sa nasi funkcjonarjusze info.onet.pl/1031395,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rdwzpn kmp Re: Czy policjant rzucił kotem? IP: 212.160.108.* 01.01.05, 12:48 jeżeli chodzi o brutalność Policji to zatrzymany jedem z uczestników obywatel Francji był w szoku że tak łagodnie przebiegała cała interwencja. U niego w kraju byłby jeden wielki kocioł i nikt nie miał by prawa wstać z ziemi ani spojrzeć w drugą stronę. Tak być powinno u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 15:41 jezeli we francji akcja przebiega legalnie i zgodnie z prawem i nikt nikogo nie okrada,podklada narkotykow i nie rzuca o sciane to moga ich nawet zabic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrrrrr totalny szok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 19:11 Po przeczytaniu wszystkich komentarzy jestem zdruzgotana... Trzymajcie tak dalej za policja to daleko zajdziecie....policja napewno was obroni zawsze i wszedzie ps.nie jestem narkomanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: totalny szok IP: 212.87.240.* 02.01.05, 16:23 Cześć, bardzo mi miło że nie jesteś narkomanką. Jak nie chcesz to policja chyba ci się nie będzie narzucać, jak Cię napadnie jakiś narkoman aby sprzedać twój telefon komórkowy, albo ukraść Ci torebkę to jak mu powiesz że nie popierasz policji pewnie ci to wszystko odda :). Po przeżyciu napadu jakoś dziwnie zmienia się stosunek do "biednych" przestępców. Popieraj policje nie przestępców. Od policjanta możesz przynajmniej oczekiwać pomocy, a od przestępcy nie możesz oczekiwać nic dobrego, w najlepszym wypadku ciebie nie pobije i wrócisz do domu tylko bez torebki i telefonu. Takie skłoty są właśnie przechowalnią przestępców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d(<>,,<>)b Re: totalny szok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 18:01 Widze, że masz w głowie stereotyp narkomana biegającego ze strzykawką po ulicy, śmierdzącego, wychudzonego...itd...itp...nic bardziej mylnego!!!Współczesny narkoman to czlłowiek jak najbardziej normalny, urzędnik, makler, biznesmen bądź dzieciak z dobrej rodziny ktory stymuluje sie różnymi "proszkami" po to by zapomnieć, odreagować a po weekendzie wrócić do szarej rzeczywistości i uczyć sie, pracować i płacić podatki... Więc jeśli piszesz takie rzeczy dobrze sie zastanów z kim rozmawiasz jak wejdziesz do biura, banku, urzędu, szkoły, klubu...i ciesz się, że Ci ludzie ni znają Twojego poglądu na ich temat. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrrrr Re: totalny szok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 20:29 hehehe a Ty uwazasz ze jesli ktos Cie napadnie to policja Cie obroni? zyjesz w jakims dziwnym swiecie... zreszta dlaczego od razu uwazasz ze kazdy narkoman to przestepca??? oni sa problemem ale samym dla siebie bo zycie z nalogiem nie jest fajna rzecza co nie znaczy jednak ze kazdego dnia lapia za strzykawke i biegaja po alejach kradnac torebki i telefony :/ rownie dobrze moge wychodzic z zalozenia ze kogos z moich bliskich przejedzie pijany policjant albo pomyli z kryminalista i zastrzeli (dla nich to jest tylko drobna pomylka) myslisz ze kogos kto ma portfel pelny kart kredytowych i luksusowy samochod dotyczy to samo prawo co zwyklego szarego obywatela?? faktycznie najazd na taki sklot i rzucenie kotem jest ogromnym osiagnieciem... lepiej zlapac kilka dzieciakow niz prawdziwego przestepce:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: totalny szok IP: 212.87.240.* 02.01.05, 22:41 Myślę że trzeba zacząć od jakiegoś gatunku przestępców, oczywiście najłatwiej jest zacząć od patologicznej młodzieży. Liczy się to że wogóle coś się dzieje w kierunku bezlitosnej likwidacji przestępczości. Na każdego przyjdzie - mam nadzieje - odpowiedni czas. Jak na razie to ja miałem problemy właśnie z taką młodzieżą. Ja uważam że prawdopodobieństwo zastrzelenia lub przejechania przez policjanta jest o wiele mniejsze niż prawdopodobieństwo rozboju przez młodzież potrzebującą na alkochol lub narkotyki. (swoją drogą policja mogłaby sprawdzić skąd ta "młodzież" ze skłota czerpie środki na utrzymanie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrrr Re: totalny szok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 10:22 Tylko ze imprezujaca mlodziez nie musi byc od razu patologiczna mlodzieza... na kazdej imprezie mozna dostac narkotyki i nie da sie w zaden sposob dopilnowac zeby ktos nie przyniosl ze soba kilku dzialek...w tym wypadku policja lekko mowiac przesadzila... po pijanemu kazdy moze zrobic glupstwo czy policjant czy jakis mlody czlowiek ale nie ma co uogolniac i mowic ze kazdy dzieciak ktory lubi imprezy jest od razu przestepca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O_o Re: totalny szok DO JANUSZA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:49 KU.. JANUSZ JUZ NIE MOGE CZYTAC TYCH TWOICH NIEDOJE..YCH KOMENTARZY!KU..! BYLES KIEDYS NA TYM SKLOCIE?ZNASZ LUDZIE ZE SKLOTU?DZIALASZ CHOCIAZ JAK ONI ROZDAJAC POSILKI BIEDNYM?PEWNIE SIEDZISZ TYLKO NA DUPIE WYGODNIE Z WIEDZA Z GAZET I TELEWIZJI KTORA UWAZASZ ZA BOSTWO,A DO TELEWIZORA SIE PEWNIE MODLISZ JAK DO OLTARZYKA!WIECEJ TAKICH NAIWNIACZKOW TELEWIZYJNYCH JAK TY A SWIAT SIE NA PEWNO POPRAWI!I POWIEDZ MI JESZCZE CZY SLYSZALES O JAKIMS SKLOTERSIE KTORY JEST PRZESTEPCA?POPRZYJ SWOJ ARGUMENT JESLI TAKOWY ZNAJDZIESZ W CO WATPIE!NARA I ZYCZE CI ZEBYS ODLACZYL SIE OD STEROWANIA TOBA PRZEZ TELEWIZJE!Ps."Wielki Brat I Jego Spółka Wciąż Cię Obserwują Zawsze Obecni, Choć Ty Nawet O Tym Nie Wiesz Nie Pukają Do Twych Drzwi, Oni Są Już W Środku Dzień W Dzień Notatki Z Twojej Głupoty Robią...To Jest Bitwa O Twój Mózg Jesteś Już Na Celowniku!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sivy! Re: totalny szok (do janusza) IP: *.21.pl / 213.199.204.* 07.01.05, 13:34 to chyba melina twojej starej jest przechowalnią przestępców.byłeś kiedys wogóle na jakimś skłocie? wątpie.znasz pewnie zjawisko z gazet w najlepszym wypadku. szkoda, że ty i tobie podobni tak chętnie wypowiadacie się na tematy, których nie znacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cool Re: Czy policjant rzucił kotem? IP: *.com / 213.199.204.* 01.01.05, 22:23 Na to bydło to potrzeba buldożera i do dołu!!! A Prokuratura w Częstochowie nie ma lepszego zajęcia: szwindle, przekręty, bandyctwo - tego to nie ruszają, bo będą zajmowali się "pokrzywdzonymi" ćpunami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdun_inżynier Re: Czy policjant rzucił kotem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 01:13 Widzisz synku..., nie nic nie widzisz. Mimo wszystko pozdrawiam. Nie tacy już odzyskiwali rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Młodzieżowa WSPÓLNOTA????? IP: *.inds.pl / *.pl 02.01.05, 14:37 Niezła wspólnota... wspólnota interesów narkotykowych? wspólnota balangowania i urządzania orgii? wspólnota... niezły eufemizm, cóż za poprawność polityczna! To jest nielegalnie zajmująca budynek sekta i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Młodzieżowa WSPÓLNOTA????? IP: *.icis.pcz.pl 02.01.05, 14:44 To bardzo uproszczona, zeby nie rzec prymitywna, interpretacja calego zjawiska sklotu Elektromadonna. Uwazasz ze jesli cos jest inne, niepodobne, to trzeba to zniszczyc, nawet jesli ma w sobie wiele wartosciowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Młodzieżowa WSPÓLNOTA????? IP: 212.87.240.* 02.01.05, 16:29 Cześć, jeżeli twierdzisz że ten skłot jest inny,niepodobny itp. że ma coś w sobie wartościowego to napisz proszę CO. Jak na razie to na tym forum nikt jeszcze nie napisał o jakichkolwiek pozytywnych wartościach tego skłotu. BARDZO PROSZĘ O PRZEDSTAWIENIE POZYTYWNYCH WARTOŚCI TEGO Przybytku na ul.Warszawskiej. Bez konkretnych pozytywów trudno jest pozytywnie myśleć o takich przybytkach. Bardzo proszę oczywiście o uzasadnienie tych pozytywów :). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Młodzieżowa WSPÓLNOTA????? IP: *.icis.pcz.pl 02.01.05, 16:35 Ja troche slyszalem i imprezach organizowanych w sklocie i pozytywnych wrazeniach zwyklych mlodych ludzi z Czestochowy, ktorzy w tych imprzeach uczestniczyli. Czy kolega wie cos negatywnego o sklocie oprocz tego co jakoby mialo miejsce w te krtytyczna sobote i o czym tak trabi milicja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoko Re: Młodzieżowa WSPÓLNOTA????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 18:59 Złe rozpatrywanie-co wartościowego wnosi skłot.A co wartosciowego wnosza Puby,dyskoteki,siedzenie przed telewizorem,jedzenie kawioru,samochód z klimatyzacją,teatr,kino itd?Nic!Kompletnie nic poza wartościami estetycznymi-czy jest to powód by tego się wyzbywać?Dla kogoś skłot może mieć wartość tak jak dla kogos zjedzenie kaszanki-i nie wolno tego tak ogólnie rozpatrywać.Ci ludzie przynajmniej starają się cos stworzyć,coś nawet małego aczkolwiek waznego dla wąskiego grona i to już jest ważne a zapewniam-więcej jest miejsc które zasługują na krytykę niż omawiane tu przeze mnie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Młodzieżowa WSPÓLNOTA????? IP: *.clubnet.pl 05.01.05, 12:43 z tego co wiem to nie znaleziono narkotyków przy mieszkancach tej "komuny" a tobie to zal tych orgi, jak sie czegos nie widzialo to sie glupot nie wygaduje. budynek zajmuja legalnie. z tego co wiem to policja nachodzila ich od trzech lat,twierdzila ze szystko zrobi by ich z tamtad wyrzucic. To nie jest nielegalnie zajmująca budynek sekta i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: Młodzieżowa WSPÓLNOTA?????do zdziwionego-zjeba IP: *.21.pl / 213.199.204.* 07.01.05, 13:49 słuchaj no skurkowańcu sekta to twoja stara jeśli byłeś tam i poznałeś tych ludzi i rozmawiałeś z nimi to masz prawo tak mówić ale jeśli tam nie byłeś to spier.....alaj i nie pie....ol głupot bo mnie denerwuja taki typy jak TY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: SLD - owska wersja Państwa Prawa............. IP: 212.87.240.* 02.01.05, 16:15 Widzisz, to co sam umieściłeś w swoim poście pokazuje że organy policji i sądowe działają dobrze i potrafią wykryć przestępstwa wewnętrzne i ścigać ich sprawców. Za komuny takich zjawisk nie było, wszystko było wyciszane. Co jakiś czas słychać o zatrzymanym za jazdę po pijanemu policjancie. Ściganie nieuczciwych policjantów spowoduje zmniejszenie przestępczości wewnętrznej w Policji. To samo tyczy się ścigania i karania innych przestępców np. osób nielegalnie organizujących imprezy narkotyczne i inne. Skuteczne ściganie i karanie powoduje zmniejsenie przestępczości. Najgorsza jest tolerancja dla przestępców i bezmyślne usprawiedliwianie przestępców przez niektóre osoby na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: SLD - owska wersja Państwa Prawa............. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 11:39 Gość portalu: Janusz napisał(a): Najgorsza jest tolerancja dla > przestępców i bezmyślne usprawiedliwianie przestępców przez niektóre osoby na > tym forum. Mylisz pojęcia Januszu!Mieszkańcy skłotu nie są przestępcami a to w ich a nie narkomanów obronie piszą forumowicze.Czy gdyby do Ciebie do domu ktoś wszedł z narkotykami to czy to oznacza ,że jesteś narkomanem i przestępcą?Jeśli masz w domu alkohol to czy jesteś alkoholikiem?Zastanów się nim coś napiszesz o tolerancji bo nic o niej nie wiesz.O mieszkańcach skłotu słyszałam wiele dobrego i jedną głupią wpadką(jedyną ich winą jest zgoda na imprezę,na dodatek nie w ich stylu ) nie można przekreślić dobrych rzeczy ,które do tej pory są ich udziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: SLD - owski sprany mózg pana janusza........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 18:03 drogi panie januszu przykro mi bardzo że czerwona PRLowska władza (zresztą będąca i dziś u szczytu dzięki takim jak pan)ma tak aktywnie działających pionków do dziś proszę pana najwyższy czas wyłączyć telewizor poprosić Boga o rozum i może jeszcze będzie pan w stanie działać i myśleć jako świadomy swoich praw Polak a nie spadkobierca utopi szklanych domów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: SLD - owska wersja Państwa Prawa............. IP: *.block.alestra.net.mx 04.01.05, 07:46 Wybacz ale nie ma takigo czegos jak "nielegalnie imprezy narkotyczne" raczej kto chce brac narkotyki na imprezie to sobie je kupuje przed impreza bo za darmo to nikt niczego w naszym kraju sie nie daje. Jednoczesnie niech ktos sobie przypomni, że jednak cala ta akcja przypomina dzialania MO niz policji cywilizowanego kraju !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Czy policjant rzucił kotem? IP: *.clubnet.pl 05.01.05, 13:44 ludzie o ktorych mowimy to studenci, osoby ktore juz ukończyly studia, uczniowie szkól srednich, pracujacy. od dwoch lat od jesieni do wiosny, co tydzien w niedziele przed dworcem PKP rozdzwali jedzenie dla bezdomnych i robia to do tej pory. produkty otrzymywali od rolnikow z "zawodzia" lub sami kupowali za wlasne pieniadze. robili to bezinteresownie. nikt tego nie zauwazyl, wtedy bylo o nich cicho, zdazyla sie wpadka, ktos przyniósl narkotyki i nagle zrobilo sie glosno. sklot to jedyne miejsce w naszym miescie gdzie mozna bylo przyjsc na koncert i posłuchać muzyki zespolow z rożnych krajow europy min. francji, szwajcari, austri, czech, bialorusi. to miejsce tetnilo zyciem, ale niektorym sie to nie podobalo. jak to możliwe ze młodzież sama bez żadnych dotacji organizuje, wystawy, wyklady , spektakle uliczne, koncerty zespolow z polski i z zagranicy ? Odbyl się tam koncert charytatywny dla dziewczynki ze stwardnieniem rozsianym, zorganizowany przez uczennice z plastyka dla ich koleżanki. oni nie ogladali sie na innych lecz probowali stworzyc cos z niczego. poswiecili bezinteresownie swój czas dla innych chcieli by to miejsce utożsamiane było z działalnością kulturalna. Można by wiele pisac na ich temat, tyle ze pewnie i tak ktos powie, ze to tylko przykrywka dla ich narkomanskiej działalności. Większość z was ma wiedze na ten temat z gazet, latwo wami manipulowac, „tak napisali czyli tak musialo być", czy naprawde? Nam Polakom wszystko przeszkadza mlodzi ludzie siedza pod blokami pija wina - jest źle, organizuja sobie czas wolny, tez nam nie pasuje. I do tych wszystkich, którzy tyle mówią o alkoholu, żyjemy w Polsce tu się pije, chyba że się myle;),a wszelkie plotki jak to plotki biora sie z niewiedzy i z zazdrosci. najlepiej ich pozabijac a sklot spalic bo to siedlisko wszelkiego zla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onba Re: Czy policjant rzucił kotem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 18:19 przepraszam bardzo,sama byłam tam kiedyś na koncercie i niestety widziałam wiele naćpanych lub nieźle pijanych osób,wiec nie uważam żeby byli tacy święci...i mowie o osobach które tam "mieszkają" a nie o tych którzy przyszli na koncert,może faktycznie rozdają jedzenie biednym,widze ich nieraz w mieście jak rozdają ulotki o wegetarianiźmie,wszystko fajnie tylko że oni tego nie robią "za własne pieniądze" tylko za te które zarabiają za wstęp na koncerty u siebie organizowane i za zyski z alkoholu który tam sprzedają...może po prostu przydało by sie żeby jakoś zalegalizowali swoją działalnośc lub coś w tym stylu ,wtedy policja dała by im spokuj,poza tym jesli tam żeczywiście ostro ćpaja ( a słyszałam że się zdaża) to może rzeczywiście policja miała podstawy żeby tam wtargnąc (choć samych ich metod nie popieram,powinni robić wszystko zgodnie z przepisami)...wydaje mi się że i w tej sprawie prawda leży po środku i kaa ze stron ma sowje racje,może warto sie nad tem zastanowić zanim wydrapiecie sobie oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! . CZYTAĆ CO NAPISAŁ(A) KOTEK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:29 spokój przez "ó" a rzeczywiście przez "rz":/ ps.dzisiaj cpa ok.75%(jak nie wiecej)mlodziezy a wy sie musiscie dojebac to tych ktorzy akurat inaczej wygladaja O_o,ale tego ze pomagaja to juz nikt nie widzi,a jak widzi to niedocenia a jak docenia to znaczy ze wie jak bezprawnie poczynia sobie dzis policja:]SOLIDARNI ZE SKŁOTEM!"Ludzie boją się postępować sprawiedliwie nie boją się jednak postępować zgodnie z prawem!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja DO LUDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:58 NAJGORSZE JEST TO ZE NA SKLOCIE BYWAM CZESTO SA CIEKAWE KONCERTY A PRZYJEDZIE PARU TECHNO-MULOW Z NARKOTYKAMI I ZARAZ WSZYSTKICH KTORZY JEZDZA NA SKLOT I TAM MIESZKAJA UWAZAJA ZA CPUNOW!JEZDZE NA SKLOT I JEST ZAJEBISCIE(OCZYWISCIE NIE NA TECHNO)NIENAWIDZE TECHNO!A 2 SPRAWA JEST TAKA ZE LUDZIE NA DEMONSTRACJI PIKIETOWALI PRZECIW BRUTALNOSCI POLICJI I W ZADEN SPOSOB NIE POPIERALI (NIELICZNYCH)LUDZI KTORZY MIELI PRZY SOBIE NARKOTYKI(WIEKSZOSC PODLOZYLA WLADZA JAK ZNAM ZYCIE) I NIE CHCE ZEBY LUDZI KTORZY TAM PIKIETOWALI UTOZSAMIANO Z TYMI TECHNOMANIAKAMI I Z NARKOTYKAMI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laszlo Re: Czy policjant rzucił kotem?do onby! IP: *.21.pl / 213.199.204.* 07.01.05, 14:05 droga onbo.sprobuj sama cos zalegalizowac w tym kraju i miescie. to czy osoby ze sklotu byly pijane/nacpane to ich prywatna sprawa. akurat znam tych ludzi i niektórzy z nich nawet nie palą fajek ,niemówiąc o ćpaniu czy piciu.przejdz sie do jakiegokolwiek lokalu -tam tez spotkasz osoby pod wpływem-uważasz ich za gorszych?ja nie-a sam nie stosuje używek.czepiasz się, że zarabiają na imprezach.a co mają dokładać? z czego. ważne,że to co zaarobią wydają na pozytywne sprawy. spróbuj cos sama stworzyc a nie czepiaj się.ale dobrze ze widzisz ,ze są 2 strony medalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycie ponad zycie Re: Czy policjant rzucił kotem?do onby! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.05, 15:04 wiekszosc z was popiera dzialania policji, ciekawe jaka bedziecie miec o niej opinie gdy wjedzie do niektorych z was do domu i sprawdzi oprogramowanie w waszych komputerach!!! popieram dzialania sklotersow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fx moze kot rzucil policjantem? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.01.05, 05:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: moze kot rzucil policjantem? IP: *.block.alestra.net.mx 06.01.05, 07:22 Wlasnie to policja jest bardzo uprzejma w naszym kraju np znalezli u ciebie niecaly gram trawki a pozniej w aktach znajdujesz "przy .... znaleziono 15 gram" niewiem czy tak sie postepuje w normalnym kraju UE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnn Re: moze kot rzucil policjantem? IP: 212.160.108.* 06.01.05, 09:51 jak byś niemoto znał procedurę przy przeszukaniu i oględzinach to byś wiedział że nikt ci z 0.5. gram anie zrobi 15. Chyba że jesteś taki "bystry" to sie nie dziwię. pozdrownienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do anty niemoty do nnn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 16:36 ale ty chyba dzieciaku nie zrozumiales...chodzi o to ze polcija reszte podrzucila i ze z 0,5 sie zrobilo 15 i oskarza cie o posiadanie 15g O_o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: do nnn IP: *.block.alestra.net.mx 07.01.05, 07:46 dokladnie o to mi chodzilo !! zdarzylo sie nieraz bo nieladnie w sadzie wyglada ze znalezli u ciebie tak malo i ci nic nie zrobia a za wieksza ilosc to raczej tak Pozdrowienia dla Jacka S. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekta Re: DO JANUSZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 05:05 Drogi panie Januszu (uczestniku forum) Czytam opinie zawarte na forum z lekkim opóźnieniem, i dlatego dopiero teraz komentuję pańskie opinie tu zawarte z nadzieją że je pan przeczyta: Jestem jedną z osób przebywającą na co dzień w „przybytku rozpusty” Pomimo iż nie zażywam narkotyków i jestem ich przeciwnikiem, traktowany jestem przez policję jak najgorszy przestępca. Studiuję, zarabiam samodzielnie na swoją edukację, nigdy nie byłem karany... A co do takiego modelu życia: Proszę nie porównywać tego z sektami czy uwielbieniem dla „życia na chaju” ma on głębsze podłoża, a to że znalazły się tam osoby posiadające narkotyki, wynikło z naszej otwartości kulturowej: Nie wiem czy ma pan świadomość tego że odbywały się tam przeglądy muzyczne wielu gatunków muzyki, hip hop, drum n base, Techno, reagge, punk rock... każdy z tych gatunków muzycznych skupia w większości młodzież jako swych odbiorców, i w zależności od grupy młodzieży występują różne „preferencje” nie można problemu narkotyków zgeneralizować do jednej, tej złej grupy Ja osobiście nie zażywam narkotyków podobnie jak większość ludzi będących tam na co dzień (niestety inaczej jest z chwilowymi bywalcami i choć byśmy bardzo chcieli to nie mamy wpływu na to, kto, co ma w kieszeniach) My możemy co najwyżej rozdawać ulotki z monaru, lub mówić komuś o ośrodkach pomocy związanej z uzależnieniami widząc symptomy sygnalizujące iż ktoś takiej pomocy potrzebuje (co czynimy) Z drugiej strony, pomimo iż jest to wymierny środek pomocy, na pewno jest lepszy niż ten uskuteczniany przez policję: Przeszukiwanie nago 50-ciu osób w jednym pomieszczeniu, Katowaniu zwierząt, a w przypadku chęci wyciągnięcia konsekwencji przez pokrzywdzonych, prowadzenie przez funkcjonariuszy prywatnych wojen za pieniądze podatników! V k.p. robi wszystko żeby odegrać się za to że mają teraz kłopoty za własną głupotę. Dealerzy narkotyków do więzień! (może kiedyś sam będę miał dzieci i nie chcę żeby ktoś im sprzedawał narkotyki) Ale także: nieodpowiednie osoby w szeregach policji NA BRUK! Policjant powinien godnie reprezentować godło które nosi bądź co bądź na czapce, wzbudzać szacunek w oczach obywateli, oraz nie przynosić wstydu kolegom którzy np. oddali życie stojąc na straży prawa! We mnie osobiście policjant który rzuca kotem wzbudza pogardę i jest mi wstyd jako członkowi społeczeństwa które on rzekomo reprezentuje!!! Mam nadzieję że w górnych szeregach policji znajdują się bardziej kompetentne osoby i wyciągną stosowne konsekwencje dyscyplinarne (natychmiastowe wydalenie z szeregów policji) zanim jeszcze sprawę rozwiąże prokuratura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: DO JANUSZA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 09:06 Nie sądzę aby ów Janusz to przeczytał a nawet jeśli mu sie uda to zapewne nie zrozumie Twojej wypowiedzi.Zresztą Twoją wypowiedź powinno przeczytać wiele osób ,które tak łatwo obrzucają Was błotem.Takich "januszów" spotyka się na każdym kroku naszego życia.Wszyscy się musimy przed nimi bronić!Życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś