Gość: ixik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 14:15 Kochani poszukuję sprzedawcy do sklepu monopolowego ile proponujecie wynagrodzenia slep jest całodobowy piszcie??? Napewno z kimś ciekawym i kreatywnym się umówię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bond Re: sprzedawca do sklepu monopolowego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 15:17 wuidocznie w Polsce nie ma bezrobocia bo nikt się nie zgłasza???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: sprzedawca do sklepu monopolowego!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 15:44 Hmmm...monopolka,ciekawa sprawa- a jesli moglbym zapytac to gdzie sie ta monopolka mialaby znajdowac?W jakiej dzielnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixik Re: sprzedawca do sklepu monopolowego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 16:06 menel to dla tych co sie interesują poważna pracą??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIADEK Re: sprzedawca do sklepu monopolowego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:03 Mężczyzna,bez nałogu alkoholowego,dyspozycyjny,doświ adczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToMNR Re: sprzedawca do sklepu monopolowego!!! IP: *.bis / 212.244.80.* 16.01.05, 08:36 Student z dobrze poukladanym planem lekcji :-) bez pstro w glowie :) tomnr@rakow.com.pl - pisz jak cos. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToMNR Re: sprzedawca do sklepu monopolowego!!! IP: *.bis / 212.244.80.* 16.01.05, 08:37 Aha, dosc dobra znajomosc przemyslu alkoholowego i duze doswiadczenie w handlu detalicznym - to ja :) Pozdrawiam tomnr@rakow.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToMNR Wymarzony pracownik - ToMNR IP: *.bis / 212.244.80.* 16.01.05, 10:48 Reasumujac, osoba, ktora najprawdopodobniej szukasz to: 1) Student - mozliwosc latwiejszego odliczenia podatku 2) Dyspozycyjny - dobrze poukladany plan zajec, nie liczac soboty i niedzieli praktycznie 3 dni wolne w tygodniu (poniedzialek, czwartek, piatek) 3) Sumienny i obowiazkowy - wynikajace z charakteru :) 4) Znajomosc przemyslu alkoholowego - na tyle ile kazdy student :) 5) Doswiadczenie w handlu detalicznym - ponad 3 lata pracy jako promotor i animator. 6) Latwe nawiazywanie kontaktu z klientami - rezultat wczesniejszej pracy zawodowej 7) Umiejetnosc doskonalej koncentracji, takze w nocy - wiadomo, sklep 24/dobe 8) Umiejetnosc rozladowywania napietej atmosfery - wynikajace z charakteru i humoru :) 9) Obecnie brak pracy i chec podjecia jej jak najszybciej :) Nieskromnie chwalac sie, wszystkie te wymagania wlasnie ja spelniam :) Pozdrawiam tomnr@rakow.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToMNR Re: sprzedawca do sklepu monopolowego!!! IP: *.bis / 212.244.80.* 16.01.05, 10:51 Wynagrodzenie powinno zalezec od tego czy pracownik mialby pracowac 24/dobe, czy tez zatrudnienie zmianowe. Pozdrawiam (moja oferta jest tutaj --> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=55&w=19451380&a=19505215) ToMNR tomnr@rakow.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: sprzedawca do sklepu monopolowego!!! IP: *.bis / 212.244.80.* 17.01.05, 10:08 Podbijam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixik Re: sprzedawca do sklepu monopolowego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 10:55 Szanowny kolego TomNR, ale jest jeden mały problem, nie pozwolę, żeby w moim sklepie pracował kibic srakowa. To tyle do Ciebie, czekam na dalsze propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: sprzedawca do sklepu monopolowego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 12:36 To ch.. ci w dupe zydowska ku... To tyle do Ciebie ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToMNR Re: sprzedawca do sklepu monopolowego!!! IP: *.bis / 212.244.80.* 17.01.05, 13:54 Hehe... Witaj Leon. Monitor odebrany z naprawy? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: sprzedawca do sklepu monopolowego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 14:46 Siemanko:) No ale jeszcze nie zrobiony calkowicie. W tym tygodniu zrobie:) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToMNR Re: sprzedawca do sklepu monopolowego!!! IP: *.bis / 212.244.80.* 17.01.05, 15:12 Widzisz sam, do pracy sie chcialem wziac uczciwej, a tu ludzie mnie nie toleruja bom za Rakowem... Ehhh... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToMNR Re: sprzedawca do sklepu monopolowego!!! IP: *.bis / 212.244.80.* 17.01.05, 13:56 Heh, nie mam nic przeciwko zeby nie pracowac u Ciebie. PS. Czestochowa nie Warszawa - spotkamy sie jeszcze... (za ten "srakow"). Nie bede obrzucal Cie wyzwiskami bo nie jestes nic warty. Po prostu okazales swoj pelny profesjonalizm... Pewnie teraz rzesza nowych ludzi bedzie chciala u Ciebie pracowac. ...kompleksiarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisiniec Re: sprzedawca do sklepu monopolowego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 13:36 Kolego ixik przesadziles obrazając kogos o jego poglady ...Proponuje ci zamknac interes bo chlopaki zrobia ci grnata..A tak ode mnie to życze ci baranie szybkiego splajtowania tego Twojego marnego pieprz.... buticzku z Piwkiem...co za idiota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisiniec Re: sprzedawca do sklepu monopolowego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 13:40 a jeszcze dodam hu.... Ci w du... je...... Ciot....Szczał cie pies w mord.. bity cw..... :! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: sprzedawca do sklepu monopolowego!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 15:30 A moze to po prostu normalna prowokacja,udalo sie komus zebrac 19 wpisow-pewnie dobije do 20-ubaw po pachy.Moze znajda sie jeszcze inni chetni-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś