Dodaj do ulubionych

ZESPÓŁ NA WESELE

• Gość: ANDRZEJ11 UWARZAJCIE NA ZESPÓŁ CROS IP: 212.87.241.* 18.04.05, 14:10
      Jezu jak te polanty smuca to nieda się ich słóchac nawet najgorszemu wrogowi ich nie polecam
      • Gość: pytanko Re: UWARZAJCIE NA ZESPÓŁ CROS IP: *.21.pl / 213.199.204.* 18.04.05, 14:59
        Czy ktos słyszał zespół Centrum albo Qando ci drudzy to podobniesz też muzycy z filharmonii.
        A jeśli chodzi o namiary to mam cały zestaw telefonów do zespołów ale na lipiec -wrzesien nie mają terminow.
        • Gość: mia Re: UWARZAJCIE NA ZESPÓŁ CROS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 13:23
          centrum super zespół!!!polecam!!!ale troche drogo
          ja chyba zdecyduje się na forte słyszeliście coś o nich????pomóżcie daj jakieś
          namiary
          • Gość: Jas Re: zespół IP: *.21.pl / 213.199.204.* 21.04.05, 22:11
            Zespół Centrum byłem na próbie i grają całkiem fajnie. Mogę powiedzieć zę chyba najlepiej i na żywo. Ale pan dobił mnie ceną 3600 dwa dni. Masakra!!!!!!Uważam że to jest lekkie przegięcie.
            Trzeba za nich zapłacic na przyjećiu (jedzonko)i jeszcze spozywają alkohol.Ludzie czy oni poszaleli.
            • Gość: Kamila Re: zespół IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 09:34
              Ceny faktycznie są kosmiczne. Mam kolege który pracuje w jednym z domów
              weselnych w Częstochowie. Pytał się zespołów ile biorą. Dla niego cena wynosi
              2500zł. A gdy ja osobiście zadzwoniłam usłyszałam 3000zł. Czy ktoś może mi
              wytłumaczyć dlaczego zespoły mówią tak różne ceny??
              • Gość: barbara Re: zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:09
                na moim weselu bedzie gral zespol "AKCES"... w porownaniu do wszystkich w miare
                mala biora = 3 dni wesela 3.700 + granie przed slubem tzn. w domu!
                • Gość: jas Re: zespół IP: *.21.pl / 213.199.204.* 22.04.05, 11:13
                  A skąd jest ten Akces? podaj namiary.
                  Grał u kogoś Centrum?
                  • Gość: Jas Re: zespół IP: *.21.pl / 213.199.204.* 22.04.05, 11:42
                    A ile biorą stokrotki??
                    • Gość: Kasia Re: zespół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:07
                      4000 zł za dwa dni. Szooooooooooooooooooooooooook
                    • Gość: don Re: zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 10:35
                      Ja mam wesele w sierpniu i u mnie będą grali Skuzi.
                      • Gość: Mała Re: zespół IP: 155.158.61.* 11.11.05, 21:37
                        Witam serdecznie . Chcialam Cie poprosic o opinie na temat zespolu Skuzi . Mam
                        wstepnie 'zaklepany' termin u nich, ale chcialbym dowiedziec sie cos konktretnego.
                        Prosze o odpowiedz .
                    • Gość: paweł Re: zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:44
                      hej
                      gram w zespole 5-cio osobowym (perkusja saksofon gitary i klawisze)
                      gramy wesele i takie tam
                      pijemy z głowa a nie zgrychą:)i nigdy nie zawiedlismy
                      jestesmy konkurencyjni ....bardzo
                      507 56 91 30
                      paweł
                  • Gość: eMcE Re: zespół AKCES IP: *.darkstar.pl 22.04.05, 14:38
                    Zespół Muzyczny AKCES mgr Robert Baran Wręczyca Wielka (034) 3192226. Za dwa
                    dni wesela powiedzieli 2500, z tymże wszystkie terminy na czerwiec 2006 mieli
                    już zajęte w lutym. Nie mniej jednak bawiałam się na weselu z ich udziałem i
                    było bardzo miło. Polecam
                    • Gość: anka zespół MUSIC LOVERS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 20:56
                      Hej, czy ktoś może wie coś o tym zespole z Kłobucka? Jeśli tak, to bardzo
                      proszę o jakieś informacje. Pytam, bo mam ich płytkę demo ale chciałabym się
                      dowiedzieć czegoś z bardziej praktycznej strony. Dzięki
        • rafal135 Re: UWARZAJCIE NA ZESPÓŁ CROS 26.10.05, 16:11
          CZy ktoś słyszał o zepole UKŁAD z Wręczycy Małej???
          • Gość: SZUKACZ UKŁAD Z WRECZYCY CZY WIECIE COS O TYM ZESPOLE????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 23:24
            "UKŁAD" Z WRECZYCY CZY WIECIE COS O TYM ZESPOLE?????
          • Gość: kate Re: uklad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:20
            odradzam, maja kiepski repertuar, powrarzaja non stop te same utwory,
            wokalistka schodzi sie bawic z goscmi no i pija
        • mateusz1003 POLECAM MUSIC LOVERS 26.10.05, 18:27
          Witam
          Gorąco polecam zespół Music Lovers
          Dziewczyna ma na imie Monika fantastyczny głos, chłopaki tez świetnie spiewaja i
          grają.
          GORĄCO POLECAM
          Jeśli chce ktos namiary proszę o maila na adres: mateo461@interia.pl
    • Gość: nn Re: ARMAGEDON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:32
      Podobno oni prowadzą dobrze wesele a ceną też nie zabiją chociaż tani nie są bo
      chyba od mojej siostry na września wezmą 2400 wiem że mają nieoklepane zabawy i
      konkursy bo zabawa z wałeczkiem to już mi się znudziła nawet zaszpanowali i
      zrobili sobie strone www.armagedon.com.pl he he tam jest ich demo no to
      powodzenia w szukaniu zespołu a więcej info podam we wrześniu po weselu
      • aka79 Claris 01.05.05, 20:35
        • Gość: wesele Re: Claris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 13:15
          no zgadzam się z wszystkimi wypowiedziami które tutaj są, a to dlatego że
          akurat tutaj przesiadują same zespoły i takich którzy szukają zespołu to jest
          tu niewielu -no bo robiąc taką antyreklamę zespołowi stokrotki to jest wiadome
          że robią to dobrzy znajomi innych zespołów -a tak nawiasem strona armagedonu
          tak bidna ale demo powiem że lepszego nie słyszałem ,no chyba że quatron -
          większość demówek zespołów jest taka wiejska że chyba te kilka negatywnych
          wypowiedzi na temat stokrotek ,quatronu czy innych orkiestr to tylko podpucha
          innych kapel -
          moja rada umówić się i przekonać samemu i podpytać gości na weselu jak naprawde
          gra i bawi zespół
          • Gość: gibson Re: Claris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:36
            potwierdzam ... nie wierzcie nagraniom demo ... bo to jest już po obróbce a
            rzeczywistość jest różna :( ... najlepiej umówić się na spotkanie i na miejscu
            wybadać wszystko ... włącznie z demonstracją utworów - ale NA ŻYWO
      • Gość: owca Re: ARMAGEDON IP: *.zab.zigzag.pl 02.05.05, 13:08
        sluchalam ich plyty - po prostu straszne. nadaje sie tylko do remizy i na
        wiejskie potancówki (albo do disco polo live)
        • Gość: Kamila Re: ARMAGEDON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 16:51
          Popieram czereśnia aż kwitnie:) Ale to normalne przecież zespół jest z Kościelca
          :)))
          • Gość: częstochowianin Re: ARMAGEDON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 14:07
            A co więcej jest zespołów w Kościelcu,i gdzie to dokładnie jest,bo podobnie jak
            inni rozglądam się za kapelą na wesele w przyszłym roku i nie wiem kogo
            wybrać,a o Kościelcu jeszcze nic nie słyszałem.Jak możesz to napisz mi coś
            więcej -pozdrawiam
          • Gość: częstochowianin Re: ARMAGEDON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 14:14
            Aha - jeszcze jedno-byłem na ich stronie i powiem szczerze że demo podoba mi
            się i miałem do nich zadzwonić zapytać się o szczegóły,ale jak możesz to napisz
            mi czy byłaś z nimi na weselu i jak cała impreza przebiegła ,bo dziewczyna co
            dzisiaj napisała bawiła się z ich udziałem i była zadowolona.Podejrzewam ,że
            faktycznie będę musiał jechać z moją narzeczoną zobaczyć jak kapele grają i
            bawią na żywo ,bo z tego co tu widzę opinie są przeróżne,a zwłaszcza jeśli
            chodzi np.o zespół Stokrotki czy też Quatron.Jeszcze raz pozdrawiam i czekam na
            szczegóły.Krzysiek
        • Gość: ewka Re: ARMAGEDON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 12:23
          cześć-jestem właśnie po dwudniowym weselu właśnie z ich udziałem i powiem ci że
          niestety ale nie masz racji-po pierwsze to oni od niedawna mieszkają w
          Kościelcu bo podobno wcześniej mieszkali we wrocku a po drugie disco polo? nie
          trzeba się sugerować płytą bo jak idziesz na wesele to jak myślisz będziesz
          bawiła się tylko przy rocku i techno.szczerze mówiąc bardzo mi się podobało-
          pogoda była zarąbista a i tak wszyscy się bawili kiedy oni grali - a poza tym
          nie tylko grali ale i zabawiali gości-a jak będziesz kiedyś z nimi na imprezie
          to się sama przekonasz - pozdrawiam ewka
          • Gość: M Re: ARMAGEDON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 16:26
            Od niedawna mieszkają w Kościelcu- niezła ściema.....Pawła znam już kupe lat i
            jakoś nie wychowywał się we Wrocławiu. Wcześniej grał razem z bartem w zespole
            Limits, ale każdy poszedł własną drogą
        • ma_lina2 Re: Armagedon - nigdy w życiu:[ 10.03.06, 21:57
          Dzięki za podanie stronki zespołu ARMAGEDON teraz juz wiem kto zepsuł wesele
          mojej znajomej. juz wczesniej chcialam ich odradzic, ale nie wiedzialam jak sie
          nazywaja. Nie wiem co bylo w tym zespole ale strasznie zanudzali. Oceniam to ja
          i moja najbliższa rodzina i osoby nam towarzyszące razem jakies 30osób ze 100
          jakie byy na weselu - osoby w wieku od 20-30 lat. PROSZĘ!!!!! zanim się na nich
          zdecydujecie to idźcie popytać weselnych gości.
      • Gość: cycu Re: ARMAGEDON IP: *.21.pl / 213.199.204.* 02.10.05, 21:48
        byłem z nimi na weselu rok temu u kuzynki-impreza w poprawiny trwała do 4.00
        rano bo tak super się wszyscy bawili i nie było żadnego problemu z
        przedłużeniem-grali dla wszystkich a zabawy jakie mieli rozwaliły mnie na
        łopatki(wszyscy do tej pory wspominamy konkurs z cycuniami-dlatego tak na mnie
        teraz wołają),jeśli na wesele lub studniówkę to tylko ten zespół bo grają
        szybko i zajefajnie a do tego cały czas nawijają do gości przez co wesele
        bardzo szybko mija-nie popieram opini o nich że są discopolowcami bo chcąc mieć
        fajną kapelę na weselu to kapela ma grać pod gości,a że w większości wszyscy
        bawią się przy tej muzyce to już nie ich wina przecież.a tak ponadto to ja się
        chajtam w przyszłym roku i powiedziałem że nikt inny u mnie nie zagra tylko
        armagedon,bo wiem że i ja i moja narzeczona oraz wszyscy goście będą zadowoleni
        i będą wspominać moje wesele długo
    • siska69 Re: ZESPÓŁ NA WESELE 09.05.05, 09:29
      co sądzicie o zespole adam 12 słyszałam że jest niezły
      • Gość: Mysz Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.21.pl / 213.199.204.* 09.05.05, 16:43
        ja miałam dwie kaset video tego zespołu. Chłopaki graja fajnie wokalista jest niezły i wygląd i głos. Ogólnie graja fajnie tylko wiesz jak to jest nie ma głosu kobiecego.Ale polecam jak komus na tym nie zalezy.Graja czad kawałki z hitów w radiu.
    • Gość: gibson Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:33
      polecam TOPBEN, nie piją, świetnie bawią i muzyka dla każdego .. z nimi możesz
      ustalić wszystko ... jak w menu. 502-560-747
      • Gość: Kamila Metro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 16:11
        Czy ktoś bawił się z zespołem Metro?? Prosze o opinie
        • Gość: maka Re: Metro IP: *.21.pl / 213.199.204.* 02.06.05, 12:55
          Ja polecam zespół centrum.
          szczerze mówiąc wokalistak ma super głos grają hiciory, faceci tez sie starają i nawet graja amstronga.
          Jest jedna wada cena i to że piją.
      • Gość: kamerzysta Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: 212.160.108.* 16.06.05, 16:19
        Filmowałem kilka wesel z zespołem TOPBEN.Świetny zespół.Bardzoładnie bawią
        gości.
        • Gość: gość weselny Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 10:55
          fajnie się bawiłem z Topben'em, zaskoczyło mnie rozpoczęcie wesela a bawili do
          końca do finału poprawin.
          • Gość: świadek odpowiedź IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 25.07.06, 16:04
            no to właśnie miałem okazję ich poznać i było ok. szkoda że mnie nikt nie
            uprzedził że będą się "czepiać" też świadków (bo bez krawata czuję się
            swobodniej) i w sumie szkoda że to było wesele jedno dniowe. Generalnie polecam.
    • Gość: gadułka Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: ehn.wg* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:30
      najwspanialszy zespół z częstochowy to oczywiście STOKROTKI
      • Gość: OnA Re: Skuzi Brothers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 23:03
        Ja wybrałam ten zespół na weselicho moje w przyszłym roku. Wiem, ze dokonalismy
        z narzeczonym trafngo wyboru, bo naprawdę zajefanie grają, prowadzą wesele i w
        ogóle bomba chłopaki!!!!! Polecam gorąco i pozdrawiam Skuzi :-)
        • Gość: zadowolona Re: Skuzi Brothers IP: 81.210.18.* 07.10.05, 09:31
          szczerze polecam zespół Applause. super bawia gosci, swietnie graja i wokalista
          jest extra. poza tym nie sa bardzo drodzy. polecam.
    • Gość: niki Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: 212.160.108.* 07.06.05, 21:43
      Dobrze zespół gra i bawi gości APPLAUSE tel 509-44-26-80
    • Gość: Kaja Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 20:03
    • Gość: B&M Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: 86.42.1.* 02.07.05, 04:25
      Jeśli ktoś pilnie potrzebuje zespołu na 10/11.09.2005r to chętnie odstąpimy.
      Jest to zespół Maestral ... My niestety musimy zrezygnować z wesela :(((
      kontakt pod nr gg: 1515753
    • Gość: Ania Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.07.05, 16:55
      Oferuję skrzypce na ślub w kościele. Więcej informacji, proszę dzwonić 0-694-967-145
      • Gość: Basia Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.riph.silesianet.pl 22.07.05, 09:27
        Aniu ..... pytam po raz drugi - gdzie i kiedy można usłyszeć jak grasz ???
    • Gość: Bartosz Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 17:38
      506 988 233 w zespole może być od 5 do 8 osób na ten rok ceny
      1 dzień 1900
      dwa dni 2800 w tym przewóz jeśloi ktoś chce robimy wyprowadzenie
    • Gość: blue21 Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 16:23
      Zna ktoś może zespół Akcent z Kłobucka?
      • ala22222 Re: ZESPÓŁ !!!!!!!!!!! 07.08.05, 01:13
        Hejka,polecam zespół KAPRYS,sprawdzony,grali u mnie i moich znajomych i są the
        beściaki! mam linka do nich:www.kaprys.mikolow.pl
        • Gość: Marta Re: ZESPÓŁ !!!!!!!!!!! IP: *.trustnet.pl 23.09.05, 21:34
          Bardzo bardzo polecam zespół z Jaskrowa. Byliśmy z siostrą na próbie u nich bo
          nie wierzyłyśmy, że grają na żywo tak jak na płytce. Rzeczywiście super
          muzyczka i wszystko na żywo. Bębą grać u nas w sierpniu. Jak to komuś pomoże to
          chyba nazywa się REMA a tel 606332430
        • Gość: Viki Re: ZESPÓŁ !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 01:32
          Jestem zaskoczona tym, że ten zespół ci się podoba. Już same demo jest okropne,
          a zwykle demo jest lepsze od oryginału, ale o gustach się nie dyskutuje.
          Każdemu może sie podobać coś innego.
          • Gość: tomek Re: ZESPÓŁ !!!!!!!!!!! IP: *.21.pl / 213.199.204.* 22.12.05, 23:29
            jesli chodzi o plyte a samo wesele to powiem wszystkim ze to jest bujda,bo
            jestem fotografem i kiedy chodze po roznych imprezach to mam porownanie bo
            zazwyczaj biore od kapel plytki i w domu porownuje.W wiekszosci zespolow plyta
            to 1\100 tego co sie slyszy na zywo.Nie mowie o wszystkich zespolach o trafiaja
            sie takie ze plakac sie chce.Powiem ze takim zespolem ktorego NIE polecam jest
            zespol "sekret"z miedzna po prostu na weselu bylo tak sztywno ze ludzie
            wychodzili na dwor a poza tym przerwa trwala najkrocej 30 minut-nadaja sie do
            kotleta a nie do bawienia gosci.Natomiast polecam "skuzi
            brothers","armagedon","stokrotki"(chociaz ostatnio z nimi nie bywam ale
            slyszalem ze sie opuscili)Pozdrawiam wszystkich i zycze wesolych swiat i
            szampanskiego sylwestra z super kapela-tomek
      • Gość: kate Re: akcenty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:18
        tak, bylam u nich na weselu. odradzam. za duza pija i robia strasznie dlugie
        przerwy, non stop dyskietki a co utwor prosza o oklaski.
    • Gość: tralalaaaaaaaaaaaa Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 10:50
      ja nie mam co robic to ci moge pospiewac tralalalalalalla :-))))))))))))))5zl/h
      oki?
      • Gość: asik Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.arreks.com.pl 11.10.05, 17:17
        Ktoś zaczął mówić o zespole Białe Kruki. Jak grają? Polecał nam ich nasz
        kamerzysta.
    • Gość: Ylka Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:36
      STOKROTKI STOKROTKI I JESZCZE RAZ STOKROTKI :P
    • Gość: niki Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: 212.160.108.* 14.10.05, 01:38
      MATRIX
      • Gość: Matrix Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:14
        Matrix- fuuuuuuuuuuuuuuuuuu, obrzydliwy zespol!
    • eve_26 Re: ZESPÓŁ NA WESELE 26.10.05, 13:34
      Kochani! Jestem świeżo po własnym weselu i dlatego z czystym sumieniem mogę
      polecić zespół JUPITER. Bawili naszych gości rewelacyjnie. Nie są zbyt tani ale
      myślę że warto zapłacić tę stawkę. Jeśli ktoś chce bliższych informacji, niech
      sie skontaktuje ze mną mailem. Naprawdę polecam :)
      • eve_26 Re: ZESPÓŁ NA WESELE 26.10.05, 13:35
        Aha! W zespole jest pięć osób, grają całkowicie na żywo, przez dwa dni nie
        powtórzyli żadnej piosenki. Warto!
        • rafal135 Re: ZESPÓŁ NA WESELE 26.10.05, 16:13
          Czy zepół Układ z Wręczycy Małej jest dobry??
          • Gość: Sławek111 Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.czest.pl 26.10.05, 16:25
            UKŁAD z Wręczycy Małej jest ok
            • Gość: muzyk Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.10.05, 19:59
              Najlepsza jest KAPELLA ZYMMELA.
          • mazi13 Re: ZESPÓŁ NA WESELE 28.10.05, 14:05
            hmm, z Wręczycy Małej, zepół UKŁAD, nie znam nic nie słyszałem
            • Gość: Sylwek Takiż IP: 195.117.107.* 27.12.05, 11:14
              A czy zna ktoś Takiż zespół czy jakoś tak ????
          • mazi13 Re: ZESPÓŁ NA WESELE 28.10.05, 14:06
            ale nie bój nic ASIA, wesele będzie OK
          • mazi13 Re: ZESPÓŁ NA WESELE 28.10.05, 14:11
            nie mnie pamiętaj, jescze masz trochę czasu zastanów się dobrze, to poważny
            krok, tracisz wolność, swobodę, pozostanie ci gotowanie, pranie skarpetek,
            sprzątanie, prasowanie, ło a potem pieluchy, nieprzespane noce, czar szybko
            pryśnie, zatęsknisz za panieństwem jeszcze - zobaczysz :):):)
            • Gość: Sławek111 Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 28.10.05, 14:18
              Nie przesadzaj z tymi pieluchami-są przecież Pampersy, życie po ślubie też może
              być fajne. Co do prania skarpetek i prasowania to zawsze się można dogadać z
              partnerem. A własne wesele pamięta się całe życie:}
              • Gość: Raasta Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 13:53
                Mam pytanko czy ktoś słyszał o zespole "Parada" z Janowa
                • Gość: A Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 16:20
                  Czy moge prosic o namiary na zespół Jupiter???
                  • eve_26 Re: ZESPÓŁ NA WESELE 11.12.05, 21:15
                    Telefon do Pana Tomka to 694 42 40 14 (pod warunkiem, że nic się nie zmieniło).
                    Jeśli chcesz coś więcej wiedzieć, napisz na maila :)
                  • Gość: :) namiary na zespół Jupiter IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 06.03.06, 22:14
                    podaję nr.694424014
      • Gość: kinga232 Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 02:26
        Polecam świetny zespół na wesela i wszelkie imprezy MATRIX szczerze zespół nie
        do zajechania grają non stop same chiciory i biorą 2300 za dwa dni. Byłam na 4
        imprezach z nimi nawet na jednej w Piasecznie pod Warszawą i są ekstra.
        A tylko że mają b. dużo imprez i trzeba wcześniej ich zamawiać.
        • Gość: Sylwek Takiż IP: 195.117.107.* 27.12.05, 11:02
          A znacie Takiż zespół muzyczny czy jakoś tak ???
        • Gość: xxx Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.21.pl / 213.199.204.* 29.12.05, 19:57
          O czym ty człowieku nawijasz!!! To że mają fajne dyskietki !!! przestań!!! Na
          zabawie w Broniszewie oprócz pijaństwa i muzy z kompaktu zagrali chyba 10
          kawałków ! Bardzo proszę o litość. No chyba że to jakaś ciocia albo wujek z
          rodziny któregoś z nich pisał tego posta. A ta czarna lepiej niech zajmie się
          recytowaniem wierszy!! Bo jak babcie kocham.....
          Pozdrawiam i przestrzegam przed takimi grajkami.....
    • Gość: MICHAŁ Re: PRESTIGE-TM * zespół wokalno-instrumentalny * IP: 80.51.222.* 29.12.05, 08:18
      Witaj!A moze byc dobry zespół z dwoma instrumentami(KORG PA80 + mocna gitara
      solowa YAMAHA z kapitalnym procesorem DigiTecha)??? Muzycy są trzeźwi od 1993
      roku!Nas Troje(Częstochowa),dwóch panów i wokalistka-trójgłos.Mamy do 30-tki i
      nie męczymy ucha.Chcesz,zadzwoń to może zrobimy dla Ciebie jakąś żywą próbę.
      Tel.504-53-94-93.
      • lolajna7 Re: PRESTIGE-TM * zespół wokalno-instrumentalny 24.01.06, 12:07
        A jakiś kontakt do zespołu Matrix?
        • Gość: niki Re: PRESTIGE-TM * zespół wokalno-instrumentalny IP: 212.160.108.* 28.01.06, 11:28
          Kontakt do zespołu MATRIX. tel.o343200191. kom.696986384
    • anexx4 Re: ZESPÓŁ NA WESELE 24.01.06, 15:58
      tylko armagedon zabawa superowa
      • aga9691 Re: ZESPÓŁ 03.07.06, 16:04
        mam pytanko czy ktoś wie coś o zespole TIGER?
    • Gość: leszek www.bialekruki.com.pl IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 28.01.06, 11:21
      www.bialekruki.com.pl - super zespół, tylko może być problem z rezerwacją, mogą
      mieć zapchane terminy
      • Gość: Verdi AKCES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 13:52
        Polecam AKCES z Wręczycy. Grali wczoraj w mojej szkole (Słowacki) na studniówce
        i wyszło rewelacyjnie. Dziewczyna spiewa zawodowo, a chlopaki fajnie graja.
        • Gość: Cisismoll Re: AKCES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:41
          Drodzy koledzy wirtuozi, muzycy, muzykanci, grajkowie, puszczacze minidysków czy
          dyskietek- przestańcie już wygłupiać się z tymi żenujacymi postami- typu wczoraj
          bawiłem sie z zespołem "nazwa" , dosłownie przypadkiem zapodział mi się ich
          numer telefonu - oto on "numer". Czytam to co piszecie i mam nadzieję, że
          przyszłe pary młode- zdają sobie sprawę, że takie fora- zupełnie nie
          odzwierciedlają rzeczywistości. Pozdrawiam wszystkie zespoły, które w ten sposób
          szukają pracy i sławy.
    • Gość: ss Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: 212.160.108.* 01.02.06, 23:02
      Studniówka jest co innego,a wesele też co innego.
      • Gość: REMIX, CZY SYSTEM? Zespół na wesele - SYSTEM lub REMIX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:12
        Nie rozumie ludzi, ktorzy dobrze bawia sie przy zespole MATRIX!!!!!!!! Wy
        widocznie nigdy nie bawiliscie sie przy na prawde superowym zespole. Bardzo
        polecam Remix lub SYSTEM. Udane wesele gwarantowane! Natomiast: No Name i Matrix
        - nawet gdyby mi zaplacili 100.000 nie narazilabym gosci na takie denne wesele.
        Przede mna jednak ciezki wybor: Remix, czy System?
        • lo85 Matrix 29.03.06, 15:06
          matrix jest naprawde zajebistym zespolem a co do systemu tez sa niezli ale
          osobiscie wybralam matrix sa the best
      • Gość: monika Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 23:39
        mam pytanie o zespol białe kruki! nikt sie zabardzo nie chcial wypowiadac na
        jego temat! wstepnie mam zarezerwowany termin u nich ale chcialabym uslyszec
        jakas opinie na ich temat! prosila bym o odpowiedz na maila : mona19@o2.pl lub
        gg 1102514 slyszalam tez ze dobry jest zespol Quatron i niewiem teraz co wybrac!
        dzieki za odpowiedz!
        • Gość: basiorra Białe kruki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 13:00
          Witam, byłam gościem na weselu, na którym grały Białe Kruki. Bawiliśmy się świetnie. Mają power :-) To było pierwsze wesele, na które poszłam, i miałam trochę obaw co do repertuaru i ogólnie poziomu muzycznego. Pomyliłam się bardzo. Była to naprawdę impreza z klasą.
          Polecam naprawdę!
      • aga9691 Re: Tiger? 03.07.06, 16:05
        Gość portalu: ss napisał(a):

Może ktoś słyszał o tym zespole chciałabym znać opinię?
    • Gość: niki Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: 80.54.171.* 21.02.06, 15:42
      Ja na weselach jestem w roku co najmniej 20.Co wesela jest inny zespół. Ale tak
      jak bawi MATRIX to jeszcze widziałem, to jest zespół SUPER.Jakie ty masz
      wymagania tego nie wiem.A może goście byli nie do zabawy. To i najlepszy zespół
      ich nie rozbawi jak się lubią bawić. Pomyśl. Może to była przyczyna.
    • Gość: gosc Re: top secret IP: *.trustnet.pl 21.02.06, 16:54
      Powiem krótko TOP SECRET super kapela. Rozbawi kazdego niezaleznie od wieku.
      polecam nr tel:602 246 096 pozdrawiam i powodzenia życze
    • Gość: - Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:39
      oj niki, niki...
      • Gość: helcia Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:56
        Maraton ....Maraton.......Maraton....... dobrze radzę.
      • aga9691 Re: ZESPÓŁ 03.07.06, 15:41
        cześć moze ktoś słyszał coś o zespole TIGER?
    • Gość: niki Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: 80.54.171.* 21.02.06, 18:09
      Z MARATONEM mam zmieszane uczucia.Znam Maraton z imprezy weselnej z przed kilku
      lat.W 2004 r.na Promenadzie były występy różnych zespołów i występował między
      innymi MARATON. Tu nastąpiło rozczarowanie. Ani jednego muzykanta nie
      znałem.Czyżby był jeszcze jeden zespół o tej samej nazwie?Czy ktoś mi
      wytłumaczy?
    • Gość: oes Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:12
      dam ci dobra i szczerą radę w wyborze zespołu na wesele
      sam stałem przed podobnym dylematem
      jeżeli robisz wesele dla w miare inteligentnych ludzi a dysponujesz kwotą 1,5
      tysiaca góra to daj sobie spokój z 'kapelą" bo ci sie ludzie na weselichu będą
      śmiac z wykonywania niesamowitych wersji znanych i pięknych utworów w
      kosmicznych aranżacjach
      to moje osobiste zdanie, jestem muzykiem i po prostu wyczulony jestem na kaszanę
      proponuje natomiast DJ-a, z którym trzeba w miarę wnikliwie ustalić repertuar
      na prawdę
      • Gość: zadowolona Re: ZESPÓŁ NA WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:17
        jeżeli zespół to tylko Club Band. naprawdę polecam jak ich pierwszy raz
        słuchałam nie mogłam odróżnić czy to śpiewa Kozidrak czy nie. Super
    • mila27 Re: zespół 23.02.06, 19:47
      Dynamic na wrzosowej
      • Gość: EL-TRONIC Re: zespół IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 03.03.06, 00:51
        Wszystkich którzy szukają profesjonalnej oprawy muzycznej swojego wesela
        zapraszam na www.el-tronic.cz.com.pl/
        Prowadzimy wesele i oczepiny w języku angielskim
        • Gość: jolka Re: zespół IP: *.man.czest.pl 09.03.06, 14:35
          Za reklamę swoja się płaci P B.ZASĘPA - CĘTUŚ nic sie nie zmjenił!~!!!!!!
          • aga9691 Re: zespół 03.07.06, 15:42
            czy ktoś słyszał albo bawił się przy zespole TIGER
      • aga9691 Re: zespół 03.07.06, 16:06
        chciałabym dowiedzieć się coś o zespole TIGEr? jeśli ktoś ich zna bawił sie przy
        nich na weselu to proszę io opinię Dzieki z góry
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka