Dodaj do ulubionych

MY FANI RAKOWA Z MIASTA CZĘSTOCHOWA...

31.01.05, 16:12
NOOOO I W KOŃCU JUŻ BLISKO MECZE... I TOTALNA JAZDA.... :-)))
JEST ZAJEBISCIE MARZEC SIE. ZBLIŻA A JA JUZ SIE NIEMOGE DOCZEKAĆ.. AHHH TO
BEZIE PIĘKNE JAK ZAWSZE!!!! I KU.. MA BYĆ CORAZ TO WIECEJ WIARY NA MECZACH I
WSZYSCY KIBICUJEMY NASZEMU KOCHANEMU KLUBOWI BO RAKÓW BYŁ BĘDZI EJEST RAKÓW
RKS!!!!!!!!!!! TAK NA MARGINESIE MAM MAŁY POMYSŁ... ZROBIC JAKĄS MANIFISTACJE
NA TEMAT TYCH ZAKU..AŁYCH ŻYDOWSKICH SZMAT Z AZS`U CO WY NA TO????? JA CAŁA
WIARA FANÓW RAKOWA , KIBICÓW SIE ZBIWERZE TO NAS TROCHE BEDZIE!!!!!!! CO WY
NA TO???? A CO NA TO NASZ ........ ELEMENT??? :> POZDRO DLA WSZYSTKICH FANÓW
RAKOWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Obserwuj wątek
    • Gość: ANTY-PIES [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 16:14
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • demon666 [...] 31.01.05, 17:23
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Jacek Re: MY FANI RAKOWA Z MIASTA CZĘSTOCHOWA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 20:27
          No to zwielkiej metropolii pochodzisz,i pewnie do zawodówki zasuwasz w berecie
          na spawanym wigrusie w oczojebnych butach lub
          kaloszach,buahahaha...człowieku ,twój nic nie pasuje mi na typowego kibola
          noszącego 12 sezon swojego przepoconego i cerowanego flyersa,ogladajacego się
          tylko za tanim napitkiem im szybką,łatwą bitką a ładne kobiety znając tylko z
          plakatu znad tokarki ziomala.
      • Gość: natalcia Zapraszam na mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:20
        Słuchaj taki mądry to ty jestes tam na krzesełeczku za komputerkiem a może wpadniesz na mecz i z nas sie tam pośmiejesz zobaczymy jak długo bedziesz sie smiac a ja nie wiem czy element ci tego loda zrobi bo hyba pensety ze soba nie nosi hhehehe i co fajnie jest sie tak śmiać??? Lepiej ić sobie na Włókniaż popatrz na tych patafianów jeżdzących non stop w kółko albo usiądz na foteliku i kontynółuj te swoje erotyczne fantazje z elementem widać co cie rajcuje!!!
        hehehheehe
        BYŁ BĘDZIE JEST RAKÓW RKS!!!!
        • Gość: Jacek Re: Zapraszam na mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:11
          Ortografia tej pani swiadczy o poziomie kibiców piłki noznej,podejrzewam że jest
          to tak na całym swicecie że najbardziej aktywni kibice owego sportu niewiele
          przykładaja uwagi do rozwijania własnego intelektu.Dziewczyno-nie chciałbym Cię
          obrazac lecz przynajmniej przeczytaj swoje wypowiedzi po ich napisaniu a jeszcze
          przed wysłaniem-ustrzeżesz sie wstydu-i nie pitol mi przypadkiem o
          dyslektyźmie,rozumiem drobny błąd przy wystukiwaniu lecz ty..piszesz wprost
          fonetycznie,gramatycznie fatalnie.Lepiej poświeć wiecej czasu nauce niż lataniu
          po meczach-w dłuższej perspektywie wyjdzie ci to tylko na dobre.Narafaka
          • Gość: natalcia Re: Zapraszam na mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:54
            A wiesz co popie.. ci troche o dysortografii wyobraż sobie ale oprócz tego mam 5,0 w 22 a powiem ci że to nie było proste a tak wogule to odpie..sie od mojej ortografii i nie zmieniaj temtu bo gadamy tu o Rakowie a nie o moimpoziomie intelektualnym a wiec wpadniesz na mecz???? a ucze sie dużo i jakoś znajduje czas na to żeby iść pokibicowadz mojemu klubowi
            AVE RACOVIA!!!!!!
            • Gość: Jacek Re: Zapraszam na mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:25
              Ja tam nie mam nic do Ciebie,bardziej do poprawności Twojej polszczyzny no i
              subtelności wyrażanej w mnogości inwektyw(już słysze jak lecisz szukac słownika
              do koleżanki).Smutno mi że szkolnictwo w Polsce upada skoro ludzie mając
              maksymalną średnią mają tak podstawowe braki w wykształceniu i w obyciu
              wogóle.Podejrzewam jednak iz jak dojdziesz do czwartej klasy,malowanie szlaczków
              i ładny worek na pepegi Cię nie uratują i wreszcie bedziesz sie musiała wziąśc
              porzadnie do pracy lub wyjdzie na średniej całokształt Twojej "mądrosci".

A wiesz co popie.. ci troche o dysortografii wyobraż sobie ale oprócz tego mam
              > 5,0 w 22 a powiem ci że to nie było proste

w gwoli ścisłości-pisałem o dyslekcji a ty zrozumiałas - dysortografia wiec oba
              pojęcia sa zapewne tak samo Ci obce.
              A Raków...ech..dawniej bywało lepiej,wiecej dorosłych i emocje zwiazane z grą na
              boisku a nie oczekiwanie na okazję na niezłą bójkę-najlepiej w korzystnym
              stosunku "swoich" do "przyjezdnych".A policję która dba m.in. po to byście
              dzieci z zębami do domów powrócili bezpodstawnie w TYM przypadku obrażacie.Narafaka
    • Gość: Ogi Re: MY FANI RAKOWA Z MIASTA CZĘSTOCHOWA... IP: *.darkstar.pl 31.01.05, 16:23
      Gratuluje netowej napinki. Tak trzymaj chłopie. A kibice Rakowa najlepiej niech
      zleją wpis. Wszystko.
      • demon666 Re: MY FANI RAKOWA Z MIASTA CZĘSTOCHOWA... 31.01.05, 17:22
        Gość portalu: Ogi napisał(a):

> Gratuluje netowej napinki. Tak trzymaj chłopie. A kibice Rakowa najlepiej
        niech
        >
        > zleją wpis. Wszystko.

TY KU.. to jest prciwko nam KIBICOM RAKOWA??? czy mi sie tylko zdaje??? ku..
        nikt nas nie bedzie obrazał !!!!!!!! AVE RACOVIA!!!!!!
        • Gość: ToMNR Zamknac ryje. IP: *.bis / 212.244.80.* 31.01.05, 18:55
          Prosze fanow Rakowa o niewpisywanie sie.
          Dziewczyny z AZSu moga napinac sie tylko na necie.
          Wiadomo ze do konfrontacji nigdy nie dojdzie - chyba ze na www.ustawki.net.

W Czestochowie tylko Rakow.
    • Gość: dasia Re: MY FANI RAKOWA Z MIASTA CZĘSTOCHOWA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 19:01
      ty demon 666 to jakiś wielki inteligent jesteś .Tylko współczuć Częstochowie...
      CPWCS
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka