Gość: hołek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 00:17 to skandal!!!!!!!!!!! a w szegulnosci w zakladach gastronomicznych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marteez Re: Inspekcja Handlowa ujawnia raporty z kontroli IP: *.21.pl / 213.199.204.* 05.02.05, 09:32 I bardzo dobrze - takie wiadomosci powinny byc dostepne dla ludzi - wiadomo chociaz ktore lokale omijac jesli nie potrafia zadbac o klienta.Natomiast tlumaczenie wlasciciela czestochowskiego lokalu `Kilka mililitrów alkoholu, których zabrakło w badanym drinku, to kilka kropli, które mogły spłynąć po ściankach szklanki....` dla mnie jest tragiczne i wrecz smieszne. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Inspekcja Handlowa ujawnia raporty z kontroli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:11 ...Patryk Kampschoer, właściciel częstochowskiego baru Baba Jaga. - Kilka mililitrów alkoholu, których zabrakło w badanym drinku, to kilka kropli, które mogły spłynąć po ściankach szklanki. Nie da się przecież wyliczyć co do kropli każdego drinka... zapraszam do zapoznania się z efektami kontroli, te kilka kropli inspekcja wyceniła na 1,20 do 2 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Inspekcja Handlowa ujawnia raporty z kontroli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 18:15 jasne że takie informacje powinny być publikowane , z co najmnie dwóch powodów; 1/ kontrole wykonuje się za pieniądze podatników/konsumentów czyli oczywiste że zleceniodawca ma prawo wiedzieć jakie są wyniki pracy jednostki utrzymywanej przez niego 2/dlaczego mielibyśmy być oszukiwani i lekceważeni za własne pieniądze w sklepach i knajpach w dodatku w tajemnicy dziwi mnie też taka lekkość w tłumaczenieże to tylko " Kilka mililitrów alkoholu" mniej, jeżeli tylko kilka to czemu ręka nie drgnie w przeciwną stronę i nie naleją więcej "Kilka mililitrów alkoholu" - wyjątkowo kretyńskie tłumacznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lovanek Re: Inspekcja Handlowa ujawnia raporty z kontroli IP: *.veranet.pl 05.02.05, 20:51 hołek naucz się pisać po polsku (w szczególności zasad ortografii) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: Inspekcja Handlowa ujawnia raporty z kontroli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 23:43 Kiedyś reklamowałam przemakające podeszwy.Bardzo mi się podobała odpowiedż.Kto zgadni,co "ekspert"odpowiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Inspekcja Handlowa ujawnia raporty z kontroli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:01 że było żle uzytkowane bo oni tak mowią zawsze.Po prostu nie kupować obuwia w markowych sklepach bo wiadomo że do Polski idzie towar gorszej jakości.Kupiłam buty dla męza na ryneczku i dałam 35zł iprzechodził w nich cały sezon nic się nie odkleiło a dla syna buty Nike za 350zł i rozlazły się po miesiącu ale nie dałam się tym razem i oddali mi kase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: Inspekcja Handlowa ujawnia raporty z kontroli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 20:35 "Gość", nie zgadłaś.Ekspert odpisał,żeby nie chodzić w tych butach po deszczu,bo widocznie nie są to buty przeznaczone na taką pogodę.A buty nie sprawiały wrażenia cienkich sandałów,tylko pożądnych trzewików.Polska to piękny kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Inspekcja Handlowa ujawnia raporty z kontroli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 21:35 Zgadłam no bo skoro nie chodzić po deszczu to znaczy żle użytkowane .A jeśli jesteś w takich butach i złapie cie deszcz to buty w ręke i na bosaka Odpowiedz Link Zgłoś
yamaneko buractwo ! 08.02.05, 13:45 poprawianie czyjejś pisowni, podczas gdy samemu ma się niewiele do powiedzenia wybitnie podkreśla "inteligencję" osoby która to robi i jej skrajne buractwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość1 Re: Inspekcja Handlowa ujawnia raporty z kontroli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:09 "W barach „Hera’ i „Baba Jaga” w Częstochowie w ogóle nie było przyrządów pomiarowych", hehe grunt to dobre oko :) Tak sie zastanawiam po co w taksowkach sa taksometry... moze by tak na oko przewiezc szefa "Baba Jagi", pewnie by sie cieszyl, hahaha.... Popieram umieszczanie wynikow kontroli na necie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś