Dodaj do ulubionych

Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:31
Jak tak patrze na tą sale to dochodze do wniosku ze macie fajna sale ja
studiuje na uamie i nietety na sali sniadeckich nie mam takiego komfortu
naprawde na zdjeciu to wyglada bardzo fajnie,i do tego macie taka ładna pania
doktor,jak by mnie ktos taki pilnował to bym zdał spiewajaco,zaczynam
zazdroscic moze trzeba było isc na politechnike???
Obserwuj wątek
    • Gość: norbert Re: Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:58
      ech...sesja pozdrawiam brać studencką i łacze sie w bólu....damy rade:)
      • Gość: zwariowany swiat s Re: Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:13
        siemka tak slucham i patrze co sie dzieje na tych uczelniach i jak pomysle co
        wy przezywacie na egzaminach to mysle ze ci egzaminatorzy sa nie normalni jak
        mozna tak czowieka traktowAC pozdrawiam was
    • Gość: renata Re: Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:58
      Ja pisałam egzamin wczoraj i myśle że nie będzie powtórki
      A nasza aula rzeczywiście niczego sobie wkońcu za naszą kase.
      • Gość: DrMotte Re: Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:08
        Pozdrawiam Wydzial Zarzadzania !!! Jutro ja pisze egzamin. 3majcie kciukasyyy!
        • Gość: Zoltarus Pozdrowienia IP: 193.201.167.* 08.02.05, 10:41
          Pozdrawiam Beatkę widoczną na zdjęciu ;)
          • Gość: Beata Re: Pozdrowienia IP: *.bis / 212.244.80.* 08.02.05, 15:14
            Dziękuję za pozdrowienia ;-)
    • Gość: edmund Re: Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach IP: *.tvksmp.pl / 212.160.108.* 08.02.05, 10:42
      to żałosne! prawdziwa sesja to trwa, ale na renomowanych uczelniach w
      Warszawie, Wrocławiu czy Krakowie. Przecież każdy wie, że poziom
      częstochowskich uczelni jest żenująco niski, a cała zdolna młodzież dawno
      wyjechała!
      • Gość: gość Re: Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach IP: *.21.pl / 213.199.204.* 08.02.05, 11:01
        Zapraszam na elektryczny cfaniaku jeden.
        Nie sądzę żebyś dał sobie radę.
        • Gość: student Re: Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach IP: *.pcz.pl 08.02.05, 11:06
          O, jaaasneee, w Warszawie, Krakowie to nawet i pszczoły sto razy większe. Weź
          sobie koleś daj na wstrzymanie, niektóre egzaminy na warszawskich czy
          krakowskich uczelniach są po prostu śmieszne. Poza tym studia to studia i każdy
          musi zdawać egzaminy, a jeszcze się taki nie urodził, który by odpowiednio
          zmiarkował poziom egzaminów. Ty na pewno pierwszym nie będziesz, więc
          zaoszczędź sobie takich głupot.
      • mayessa edek 08.02.05, 12:00
        U Ciebie na Targowej to chyba sesji nie bylo :))
      • Gość: gość Re: Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 12:54
        Warszawa... Kraków, Wrocław!!! Jasne, cudowne miasta!! Nie każdy miał możliwość
        wyjechać i to wcale nie chodzi o wiedzę tylko o sytuację materialną, człowieku
        szczycący się poziomem własnej inteligencji poniżej 70, pozdrawiam i obym nigdy
        nie musiała natrafić na Twoje krakowskie, wrocławskie, warszawskie usługi... bo
        wiem, że tam to lecą po renomie, a nie po wiedzy!!
        Wiem to z takich źródeł, z jakich Ty wiesz o naszych częstochowskich
        uczelniach...
        Żenada!! A odnosnie poziomu człowieka, to nie zależy on od uczelni Tylko od
        wychowania i własnej dojrzałości emocjonalno-społecznej!!
      • Gość: Arti Re: Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:15
        Ty edmund, ty przecież nawet pisać nie umiesz, bo każde zdanie zaczyna się dużą
        literą ...to skąd wiesz jak się studiuje w innych miastach. Tam też przyjmują
        tylko umiejących pisać.
      • Gość: ona Re: Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach IP: *.zim.pcz.czest.pl 10.02.05, 11:00
        nie jest istotne na jakiejuczelni sie uczysz, ważne co po niej masz w głowie
    • Gość: ktos Re: Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach IP: *.pl 08.02.05, 15:19
      Bo jak ktos byl mądry i pomyślał to zapisał się na zerówkę z tego przedmiotu i zdał bez problemu bo była relatywnie łatwa !!! Haha i właśnie mam już ferie przez to, bez stresu, bez zmartwień. Cała sesja za pierwszym podejsciem
    • Gość: student Re: Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach IP: *.bis / 212.244.80.* 08.02.05, 17:26
      ta czarna na zdjeciu to nie jest pani dr, tylko zwykla asystentka
      • Gość: Menel Re: Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 17:40
        ...wrrr...nie taka zwykla asystentka:)
        • Gość: norbert Re: Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:56
          ładna asystentka chciałbym powiedzieć:) i nie wiem czy zwykła bo nie znam
      • Gość: Olo Re: Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach IP: *.bis / 212.244.80.* 08.02.05, 19:26
        A Ty jesteś zwykłym studentem...
        • Gość: norbert Re: Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:15
          Ja pewnie że jestem zwykłym studentem studiujacym poza czestochowa
          • Gość: Olo Re: Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach IP: *.bis / 212.244.80.* 08.02.05, 20:34
            Sorry Norbert, to byla odpowiedż do "Studenta". Znam tę dziewczynę, miałem z
            Nią zajęcia na zaocznych. Fajna Babka i troche dała popalić -)
            • Gość: ja nonono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 22:32
              niezla laska z tej asystentki. chcialabym tak wygladac
            • Gość: norbert Re: Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 00:49
              spoko nie gniwam sie ale faktycznie fajna babka i nie zam jej a musze przyznac
              ze i fajna aule macie zaczynam naprawde zazdroscic
              • Gość: gosc Re: Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 09.02.05, 11:54
                hej pozdrowionak dal wszytskich studentow poszukuje kontaktu z kims z
                zarzadzania PCz tyko ze zaoczne drugi rok?????student potrzebuje pomocy
                • Gość: gość Re: Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach IP: *.21.pl / 213.199.204.* 09.02.05, 12:35
                  sesja na metalu: przychodzą studenci na zerówke i słyszą że jak komuś nie pójdzie to na pierwszym terminie są te same pytania.

sesja na zarządzaniu: idzie student z 0% wiedzy i 100% ściągami i zdaje bez problemu.

i wy sie nazywacie studentami ?????????? macie 5 lat wakacji !!!!!!
                  • Gość: gosc Re: Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 09.02.05, 22:30
                    masz jakies lipne informacjie
                    • Gość: Menel Re: Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:30
                      Koniec sesji-zeby tylko nie bylo zadnych powtorek i bedzie git-pozdrawiam cala
                      administracje na AJD!
                  • Gość: Boozar Re: Trwa sesja egzaminacyjna na uczelniach IP: *.zim.pcz.czest.pl 10.02.05, 10:33
                    Przyjdz na egzamin na ktorym ja pilnuje ze sciagami - zobaczymy czy zdasz ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka