Dodaj do ulubionych

Darmowa podróż autobusem z Otylią

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 21:05
Juz sobie to wyobrazam. W godzinach szczytu niedosc, ze bedzie tlok to bedzie
kupe ludzi rozdajacych ulotki i glupawe spoty reklamowe w glosnikach. Mam
pytanie, moze redakcja wie, czy beda to dodatkowe kursy autobusow czy zamiast
normalnych beda jezdzic darmowe z ktorych nie mam ochoty korzystac, poniewaz
posiadam bilet miescieczny i nie mam ochoty byc mamiony przez idee.
Obserwuj wątek
    • roger79 fajnie 13.02.05, 21:17
      To b. dobrze. W Krakowie tak jest od dawna.
    • Gość: lsd dupek-malkontent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 21:37
      takiego malkontenctwa jak w twoim wpisie w zyciu nie widziałem, przypomina mi
      tylko chłopców z młodzieżówki którym najbardziej nie podoba sie to co dobre w
      miescie i fajne na dodatek
      • Gość: s Re: dupek-malkontent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 21:50
        tez mi cos. jechales kiedys takim autbusem, mi sie zdarzylo kilka razy w kilku
        miastach. wiesz i nie lubie byc zmuszany do czegos takiego. place za miesieczny
        i nie chce byc zmuszany do jazdy autobusem gdzie wciskaja mi ulotki i tym
        podobne gadzety reklamowe.
      • Gość: s Re: dupek-malkontent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 21:51
        hmm pewnie ogladasz jeszcze wszystkie reklamy w tv bo to bardziej lubisz od
        glownego programu?
    • Gość: m Re: Darmowa podróż autobusem z Otylią IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 13.02.05, 22:17
      Żygam już tą Otylią. Oglądam tv - Otylia, słucham radia - Otylia, czytam
      gazete - Otylia. Niedługo otworzę lodówkę, a tam co .... OTYLIA. ;)
      • Gość: kostucha ćwiek Re: Darmowa podróż autobusem z Otylią IP: *.czestochowa.i.tpnet.pl / *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.02.05, 02:52
        ciekawe czy bedzie trzeba wsiadac 1 drzwiami :>
      • Gość: lunch Re: Darmowa podróż autobusem z Otylią IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.05, 07:54
        Ale czy naga?
    • Gość: Anitt Re: Darmowa podróż autobusem z Otylią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 05:35
      Prawdopodobnie najwiecej w tych autobusach bedzie dzieci, ktore bardzo chetnie jezdza w kazdym kierunku miasta, gdy tylko moga sie przejechac darmowym autobusem. Szczegolnie teraz, gdy pogoda nie dopisuje.
      Przewaznie kazdy czlowiek, ktory regularnie korzysta z sieci pojazdow MZK, posiada bilet miesieczny, wiec zaden autobus reklamowy nie bedzie nikomu potrzebny gdy bedzie jechal do pracy, lub do szkoly. Ale czego sie nie robi, prawda...?
    • Gość: lunch Re: Darmowa podróż autobusem z Otylią IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.05, 07:55
      Właśnie. Bo na tej linii to jest w dni targowe 3 razy za mało autobusów.
      Bynajmniej nie oskarżam MPK o współpracę z kieszonkowcami, ale od kiedy to nie
      opłaci się dawać dodatkowych kursów na linię, która jeździ pełna? Teraz MPK też
      traci, bo kto w takim tłoku skasuje bilet?
    • Gość: mic Re: Darmowa podróż autobusem z Otylią IP: *.kik.pcz.czest.pl 22.02.05, 11:43
      A gdzie mozna się dowiedzieć, którą linię w danym dniu ten autobus obsługuje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka