Gość: firefox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:35 a może by tak się przerzucić ?? :) www.firefox.pl/ www.mozilla-europe.org/pl/products/thunderbird/ polecam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ya Re: www.firefox.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:43 FireFox tak, Thunderbird nie. Jest z nim na razie zbyt wiele problemow z bazami danych wiadomosci powodujacych czasami totalna klape programu i ich uszkodzenie. Na sluzbowym notku smiga super, a na komputerach w domu wylozyl sie po kilku dniach :/ Thunderbird jest super wygodnym czytnikiem newsow ale ... sa czasem zle interpretuje charset mimo, ze jest dobrze ustawiony w naglowkach. Poczekajmy do kolejnej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: www.firefox.pl 28.02.05, 23:02 Ja również polecam Firefox'a! Prostota czyni cuda ;-) Niesamowicie szybki i bezpieczniejszy od innych przeglądarek. Jeszcze polecam Operę - też dobra, lecz Firefox ją przewyższa :-) Wszystko byleby nie Internet Explorer! ------------------------------------------ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: www.firefox.pl IP: *.icis.pcz.pl 28.02.05, 23:11 Zgadzam sie i popieram - wszystko byle nie Internet Explorer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Re: www.firefox.pl IP: *.org / *.cn.com.pl 28.02.05, 23:16 www.in4.pl/komentarze.htm?kbt=N&news_id=6017 Przyspieszanie FF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alonzo Re: www.firefox.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:58 Ja również zrezygnowałem z IE na rzecz Firefoxa i chyba juz do windowsowskiego explorera nie wróce.FF jest znacznie bardziej przyjazny użytkownikowi,nie sprawia tylu problemów i woóle działa tak jak przeglądarka winna działać-bezproblemowo. Odpowiedz Link Zgłoś